Sziasztok!
Itt vagyok újra, kicsit kisimultam az egyhetes máltai pihenő után. Bár az utolsó napokban már sokszor eszembe jutott, vajon kivel mi újság, alig vártam, hogy hétfőn elolvassam.
Amint látom, zajlik az élet, alig tudom követni, ezért ne haragudjatok, ha csak néhány dologra reagálok!
Noki!
Gyönyörű pár vagytok, gratulálok! Üdv a férjes asszonyok között, drukkolok annak a gólyának!
Witch, Nika!
De jó ilyen pozitív híreket hallani! Remélem, Trinkyvel mi is erősíteni fogjuk a fagyis statisztikát, várom már az augusztust!
Trinky!
Üdv itt! Ne aggódj a fagyis miatt! Tényleg mondott valami különböző %-okat Konc, de nem volt nagy különbség. Úgy emlékszem, 26%-ot a "normál lombikra", ennél 1-2%-kal kevesebbet a fagyisra. De ez egy csomó mindentől függ, nem nagyon érdemes számolgatni! Én úgy tekintem, mint pluszlehetőséget, ráadásul ha nem kell nagyon rásegíteni a normál ciklusra, akkor mindezt komoly hormonterhelés nélkül!
Akire!
Nagyon jó lett a táblázat, köszi, hogy átvetted!
Nálunk az okok: kiskatonák + plusz nálam magas prolaktin és alacsony pajzsmirigyhormon (de ezek gyógyszer mellett normális sávban vannak, úgyhogy talán nem ezen múlik).
És amin tegnap újra kiakadtam: épp most fejeztem be egy Candibene majd Gynoflor kúrát, és attól tartok, a hatás megint nem volt tökéletes. Sajnos évek óta visszatérő fertőzéseim vannak. Most kb. fél évig békén hagytak, de megint előjött valami gomba.
Ha van valami jó tippetek, lécci, írjátok meg (akár priviben is). Próbáltam már sokmindent, de erről a Gynevac kúráról csak mostanában hallottam. Rá fogok kérdezni a dokinál, ha jól értem, ártani biztos nem fog.
Tegnap teljesen beparáztam, hogy ha addigra nem múlik el, lehet, hogy az augusztusi beültinek is lőttek, és ha valaha sikerül, akkor vajon megmarad-e?
Volt olyan nődoki, aki ezzel ijesztgetett, a másik meg azt mondta, hogy ettől még simán lehet babám!