A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!

Ma kiakadtam, pénteken töltöm be a hetedik hetet, és a dokim csak a kövi héten tud fogadni a magán rendelőjében, ahol nem tom van e uh...
W. doki szerint az ikerterhesség miatt már előbb kellett volna...
Totál kész vagyok..

Nika, Tubikriszta!

Nektek mit mondtott a doki? Mit kell szedni? Mi történik az első találkozáskor?
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Én maradok a BMC-ben. Elvállalt a dokim.

Szedem a gravidát, és 3 hét múlva kell újra mennem.
Nagy vonalakban elmondta, hogy hogy zajlik a terhesgondozás.
nika28

Kira!

Ha jól tudom a statisztikai adatokat, akkor a friss beültetésnél 30% az esély, ha blasztocisztáról van szó, akkor 43%, fagyasztottnál viszont 25%.
De ezek csak adatok!

nekem volt 2 friss beültetésem, mégis a fagyasztott sikerült!

Kép
nika28

Sziasztok!

Itt vagyok újra, kicsit kisimultam az egyhetes máltai pihenő után. Bár az utolsó napokban már sokszor eszembe jutott, vajon kivel mi újság, alig vártam, hogy hétfőn elolvassam. :)
Amint látom, zajlik az élet, alig tudom követni, ezért ne haragudjatok, ha csak néhány dologra reagálok!

Noki!
Gyönyörű pár vagytok, gratulálok! Üdv a férjes asszonyok között, drukkolok annak a gólyának!

Witch, Nika!
De jó ilyen pozitív híreket hallani! Remélem, Trinkyvel mi is erősíteni fogjuk a fagyis statisztikát, várom már az augusztust!

Trinky!
Üdv itt! Ne aggódj a fagyis miatt! Tényleg mondott valami különböző %-okat Konc, de nem volt nagy különbség. Úgy emlékszem, 26%-ot a "normál lombikra", ennél 1-2%-kal kevesebbet a fagyisra. De ez egy csomó mindentől függ, nem nagyon érdemes számolgatni! Én úgy tekintem, mint pluszlehetőséget, ráadásul ha nem kell nagyon rásegíteni a normál ciklusra, akkor mindezt komoly hormonterhelés nélkül!

Akire!
Nagyon jó lett a táblázat, köszi, hogy átvetted!
Nálunk az okok: kiskatonák + plusz nálam magas prolaktin és alacsony pajzsmirigyhormon (de ezek gyógyszer mellett normális sávban vannak, úgyhogy talán nem ezen múlik).
És amin tegnap újra kiakadtam: épp most fejeztem be egy Candibene majd Gynoflor kúrát, és attól tartok, a hatás megint nem volt tökéletes. Sajnos évek óta visszatérő fertőzéseim vannak. Most kb. fél évig békén hagytak, de megint előjött valami gomba. :oops:
Ha van valami jó tippetek, lécci, írjátok meg (akár priviben is). Próbáltam már sokmindent, de erről a Gynevac kúráról csak mostanában hallottam. Rá fogok kérdezni a dokinál, ha jól értem, ártani biztos nem fog.
Tegnap teljesen beparáztam, hogy ha addigra nem múlik el, lehet, hogy az augusztusi beültinek is lőttek, és ha valaha sikerül, akkor vajon megmarad-e? :(
Volt olyan nődoki, aki ezzel ijesztgetett, a másik meg azt mondta, hogy ettől még simán lehet babám!
vuki124

Nika!
És a fagyasztott blasztocitásnál mennyi? :wink:
Sajnos a korral is csökkennek az esélyek... De ezek tényleg csak statisztikai adatok, van, akinek elsőre sikerül, van, akinek sokadikra sem...
vuki124

Lányok,
köszönöm a fogadtatást, a biztatást. el sem hiszitek mennyire jó esik. Kezd visszatérni a hitem, hogy mégis csak lesz babám. Nika és Kirí nektek is teljes szívből gratulálok.
Witch, és ha nem a mgánrendelésére mennél a dokinak? Vagy ha erősködnél egy kicsit, hogy feltétlenül el kellene menned hozzá? Ne engedd magad lerázni.
trinky

Vuki!

Micsoda keresztkérdéseid vannak. :D

Ezt nem tudom, de sztem a fagyis kategóriába sorolható.
Felengedésnél általában van sejtvesztés.

Ezekhez az információkhoz várakozás ideje alatt jutottam hozzá.:)

Kép
nika28

Trinky!

Be akarsz kerülni a táblázatba?
Ha igen, akkor írd meg az adataidat (név,kor, BMC-s orvos neve, ok, hányadik lombik, protokoll fajtája és mikor) :lol:

Kép
akire79

Vuki,
jaj de jó annak,aki pihenni volt. :wink:
A visszatérő problémákra csak ajánlani tudom neked a Gynevacot.Ahol születtem ott dolgozott az a nőgyógyinő,aki vezette a kutatást és a fejlesztést.Én már beadattam magamnak,mert engem is gyötörtek időnként visszatérő problémák,amiknek azóta huss!
Le is kopogom.Kopp-Kopp!
Egy kúra(5-5 injekció neked és a párodnak) 10.000,- ft körül van,de időnként nem kapható.Házidoki is felírhatja és én a BMC-ben meg is említettem a dokimnak és azt mondta jól tettem,hogy beadattam.
10 naponként kell mindkettőtöknek és utána ellenörző oltás pár havonta.

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Azért tűntem el, mert még volt egy csomó elintéznivalóm.

Merthogy holnap visszakapom a három fagyikámat!!!!!

Gondoljatok rám, ha megoldható!:)

Nemone! Holnap remélem talizunk.:) 10 és 11 között érünk oda, de te gondolom hátul leszel, úgyhogy megkereslek mielőtt hátramennénk. Ok? Ha mégis elkerülnénk egymást, drukkolok a pénteki leszíváshoz!
nellike

Brummadzag!

Nekem nem volt tüszőrepikor vérvétel :? Sőt a a két uh-n kívül semmi más nem volt. Gondolom ezt orvosa válogatja.

Trinky! Drukkolok:)
nellike

Lányok, drukkolok mindekninek!

Vic, én kérdeztem, hogy kiskatonákkal hogy álltok, nem Bonya. :)

Nika, ki a BMC-ben a terhesgondozód?

Nellike, gondolunk rád! Sok sikert!

Vuki, tényleg jó kéréseid vannak! :)

A friss 30%-os sikerarányú lombikhoz képest a fagyis 25% nem is olyan rossz!
Vendég

Sziasztok,

Csak egy villám-bekukk.

Voltam ma a hőtérképes vizsgálaton. És a leleten az szerepel, hogy idült torok-, orrmelléküreg-gyulladás gyanúja.
Nyaki nyirokcsomó duzzanat baloldalt. Légcsőhurut gyógyuló folyamata.

Ezekből csak az eleje a lényeg, mert a nyirokcsomót okozhatja a csontosodási folyamat a fogműtétet követően, a légcsőhurut meg egy kisebb meghülésből ered.

Szóval a doktornő szerint szerencsére nincs más góc :D Ami jó, bár őszinte leszek meglepő is egyben... valahogy nem erre számítottam :)

Hétfőn megyek a gégészetre újra, kíváncsi leszek, mint mond rá a doktornő..

Holnap jövök és visszaolvasok. :wink:

Puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Orsiborsi

De jó,hogy írtad a Gynevacot!
Végre megint lehet kapni!!!!!!
Megyek is és veszek, hála égnek oda adják nekem recept nélkül is!

Puszi

Kép
noki&potyi

Nellike,
nagyon szorítok és végig Rád fogk ma gondolni.Küldöm az energiát!
Kívánom,hogy az utolsó alkalom legyen beavatkozásra és már csak ultrahangra kelljen a Bmc-be menned! :wink: :wink: :wink:

Orsi
orsiborsi

Noki,
én is benevezek nemsokára egy újabb kúrára( mondjuk a páromat most nem kínzom vele).Jobb elébemenni a dolgoknak.Nem árt egy emlékezetető adag,hogy tünetmentes legyek.Olvastam,hogy bármikor adható,sem mensi,sem terhesség nem akadálya.Nem is értem,miért kell már hosszú évek óta állandóan a törzskönyvezésével akadályozni a forgalomba hozatalát.
A lombikkal kapcsolatosan,én tudom,sikerülni fog!!!Bízz benne!

Az oldal címe lányok.Aki még nem hallott róla,vagy részletesebb információt szeretne:http://www.gynevac.hu/

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Nellike!

Szorítok Neked! :)

Brummadzag!

Szűcs az orvosom, és elvállalta a terhesgondozást is. :)

Kép
nika28

Lányok!
Gabiról tud valaki valami jó hírt?Lehet már megvan a pici fiu???

Zsókuci,
örülök a jó eredménynek!Remélem hétfőn a gégészeten kiderül mi okozza a gyulladást!
orsiborsi

Nokipotyi,
A Kaáliban egy lombikot azért toltak el, mert Gymnevac kúra közepette volt a leendő kismami. Én megkérdezném a meddőségi dokim, hogy lehet -e, mert határozottan emlékszem, hogy valakinek a fórumon emiatt tolták el.

Zsókuci,
Téynéeg meglepő a hír. De akkor a mandulácskádat is érdemes volt kivenni ezek szerint, mert ott vol-van a bibi.

Gabi szerintem is már babázik...
Vendég

Nika,

Nagyon nagy gratula neked a babóhóz, már itt volt az ideje nagyon hogy te is kismami légy.

Brumi,

Szerintem neked írtam nem? Bonyának csak boldog névnapot kívántam.

Orsi,
Hogy vagy?

Zsókuci,

Azért ez már valami, de persze jobban örültél volna, ha valami konkrétabb dolgot mondanak. De legalább más irányban akkor nem kell tapogatózni.

Lányok!

Nekem má a tököm kivan komolyan. Ezt nem fogjátok elhinni, de ne röhögjetek jó???

Tegnap mentem haza gyalog, és rövidítettem a mezőn. Naná, hogy combig érő gaz, rajtam rövid szoknya. Aztán este a párommal kiültünk a teraszra egy szál bugyiban meg pólóban. Este lefekvéskor azt veszem észre, hogy lett egy nagy csomó a lágyékomnál, megduzzadt valami. Csípés ott nincs, nem is tudtam mire vélni. Reggel megyek zuhanyozni, valami furcsa ott lenn. Na ott piros és duzzadt az egyik fele, de csak az egyik. Csúcs, úgy megijedtem, azt hittem először kullancs ment oda :D De nem mert semmit nem látok,de olyan csípés féle, vagy szőrtüsszőgyulladás, de olyan idétlenül néz ki. Először baromira megijedtem, de mivel előtte semmi jele nem volt, tuti valami állat befopátlankodott a szoknyám alá. Vagy már valami zombikór is kijön rajtam, rejtélyes betegségek á la Vic.....frankó, nem elég a szemem, az inszem, a fogtömések, most még ez is.....egyelőre nem megyek dokihoz, mert mi van ha csak egy szúnyog volt aztán jól begyulladt, a doki meg kiröhög.
:roll: :roll: :roll: :roll:
vic12

Sziasztok!

Witch,
Amikor elmentem a nőgyógyászhoz, akkor rákszűrést csinált (kenetet vett) és elküldött teljes labor vizsgálatra. Majd beszélgettünk, hogy mit kell szednem, ő az elevitet +magne b6+folsav ezt javasolta mást egyenlőre nem. Majd két hét múlva kell visszamennem június 16-án, akkor azt mondta, hogy megnézi a babót és addigra minden leletem készen lesz így azt is megbeszéljük. Meg adott egy papírt, amivel a védőnőt kell felkeresni.

Mondtad a dokinak, hogy ikerterhességed van?

Nelike,

Nagyon szorítok Neked! Majd írj, hogy mi volt :)

Zsókuci,
Reméljük, hogy mostmár tényleg megtalálták az igazi okot és minél előbb megsemmisítik a problémát és utána lehet készülni :)

Nika,
Mit mondtak már mekkora a babó? Mit láttál az uh-n?
Ki a kezelőorvosod a BMC-ben?

Vuki,
Ha tudsz majd tegyél be képet nekünk, mert biztos szép helyen voltatok :)

Trinky,

Hajrá lombik és ne aggódj, minden rendben lesz!!!!

Orsi,
Örülök, hogy egyre többet jössz, nagyon hiányoztál már :)

Gabicsibe biztos babázik már és majd nemsokára megmutatja nekünk a pindurt :) nem tud róla valaki valamit????

Velem semmi különös nincs, ma elég rosszul voltam, mert annyit aludnék legszívesebben, hogy be sem jönnék dolgozni meg ma nagyon émelyegtem reggel.......ha így folytatom, lehet, hogy egy hétre otthon maradok pihenni, mert ilyenkor már 12 óra körül úgy érzem, hogy agyonvertek volna, ha nem tudok lefeküdni.

Mindenkinek nagyon szorítok!!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Vic,
[quote]m írta:ár valami zombikór is kijön rajtam, rejtélyes betegségek á la Vic.

Hát ez jó,vagyis aranyos,ahogy leírtad.Ha nem fáj,akkor szerintem egyenlőre nem kell dokihoz menned.Ha nem múlik,akkor mindenképp menj el,de szerintem estére eldől a sorsa.Mert ha egy szemét lányszúnyog csípett meg ferde hajlamokkal,akkor lassan csillapodni fog a duzzanat.

Köszönöm érdeklődésed,egészégileg jól vagyok.Mondjuk tegnap fájt a hasam,vagyis úgy éreztem peteérésem van,mire csináltam egy mikroszkópos tesztet és full páfrány volt.Nem volt felemelő érzés,mert még sex sem lehet(azt sem tudom már milyen az),az én szervezetem pedig jelez.Mondtam neki,hogy ne feledje és a következő hónapokban csinálja újra!
A lelkem az sajnos lassan gyógyul.Vannak nehéz napok,amikor furdal a lelkiismeretem valamit rosszul csináltam és nagyon hiányzik a picikém.És vannak amikor elnyomom magam a fájdalmat és a párommal és a barátokkal töltök sok időt.
Az idő majd mindent elsimít,de sajnos nem felejt!

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!
Köszi a tanácsokat! Jó, hogy itt vagy köztünk, nem lehet könnyű!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb - ha nem is elfelejtsétek ezt a szörnyűséget, mert azt nem hiszem, hogy lehet, de egy új élet csodája elhomályosítsa ezt a fájdalmat!

Nellike!
Drukkolok Neked is!

Zsókuci!
De jó, hogy nem találtak nagyobb bajt, remélem, hamarosan javulni fog az a fránya vérkép!

Vic!
Nem semmi! Biztos valami szúnyog vagy szőrtüsző, szerintem nem lesz baj. De ha pár nap alatt mégse múlik, menj el dokihoz, biztos nem fog kiröhögni!
vuki124

Tubikriszta!

Nekem Szűcs a dokim, és megkérdeztem, hogy maradhatnék e továbbra is, és elvállalt.
A baba 1 cm-es. :)
Ahhoz képest, hogy 2 hete megijedtem, hogy kicsi a petezsák......:)
A babásban tettem fel képet Róla, ha gondolod nézd meg :)

Vic!

Mik történnek Veled!
Ha nem fáj tuti, hogy szúnyogcsípés.
Nekem egyszer a külső szem zugomat csípte meg, és ugyan így reggelre jött ki. Ráadásul én allergiás vagyok a szúnyogcsípésre ami abban nyilvánul meg, hogy kb. 10-szeresére dagad a normálisnál és marhára fáj. Szépen néztem ki, és ráadásul nem is láttam a fél szememre.
Szorítok, hogy minél előbb elmúljon! :)

Kép
nika28

Nika, de jó is lehetett az UH-n látni! szuper! Jó gömbölyödést neked!

Vic, nem nekem írtál, de nem baj, biztos félrenézted :) A dudornak pedig azt üzenem, hogy tűnjön el gyorsan!

Orsiborsi, az idő fog segíteni, és a barátok, ez biztos! Erős vagy, előre nézz, mint eddig!

Gabicsibe??????
Vendég

Lányok!!!!!!

Ezt írta Gabi :

Megérkezett Botond ma reggel 9.30-kor! 3700 grammal és 55 centivel. Jól vagyunk!

Isten éltesse sokáig Botondot!!!!! Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Már teljesen tülkön ültem annyira éreztem.

ISTEN HOZOTT BOTOND!!!
GABI,GRATULÁLOK TISZTA SZÍVBŐL!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Orsi

orsiborsi

NAGYON -NAGY GRATULA GABICSIBE NEKED ÉS PÁRODNAK!
BOTOND GRATULÁLUNK NEKED IS!

Gil,
Kérlek írd meg Gabicsibének, hogy jó egészséget és minden jót kívánunk Nekik! :D

ennél jobb hírt már nem kaphatunk mára! :D

Kriszta
tubikriszta

Gabi!

Tiszta szívből gratulálok Botondhoz!
:D :D :D
maggie75

Gratulálok Gabi! Kép

Kép
nika28

:D :D :D :D :D :D :D :D

Ez lemaradt az előbb :D :D :D

Kép
nika28

Hú, ez fantasztikus hír!

Gabi, gratulálok!!! Jó egészséget és sok örömöt együtt Botonddal!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vuki124

Sziasztok!

Gabi!
MIcsoda hírek!
Gratulálok!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Kép
vucuska

Reggel nem sikerült, de ebéd utánra okosabb lettem, rájöttem, hogy tömöríteni kell.
Szóval, néhány kép Máltáról, egy kis napsütés a mai eső mellé:

Kép Valletta Kép erkelyek Kép busz Kép szikla
vuki124

Gabicsibe

A könnyem is kicsordul miközbe írom most ezeket a sorokat annyira meghatódtam :oops:
GRATULÁLUNK és NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK !!!
Móni&Zoli

Kép
noki&potyi

Gabicsibe!!!

Szívből gratulálok!!!!!!!! :D
Jó egészséget és minden szépet kívánok Nektek az életben!!! :D
Vendég

Drága Gabi!

Isten hozta Botondot, az újdonsült anyukát és apukát is. Végre megtörtént amit annyira vártál. Emlékszem, még csak most írtad: egy bohóc van a dobozban/fiókban.........Isten hozta Botit ezen a világon. Jó egészséget és sok boldogságot nektek.
vic12

brummadzag

Én már egyszer kérdeztem W dokit,hogy mit szólna hozzá ha Gynevacot használnám és nem volt kifogása ellene.
Bár,mondjuk akkor inszemem volt,de most megijedtem és nem is merem használni.....

Orsiborsinak viszont igaza van abba,hogy azt írják róla,hogy terhesség , menszesz stb alatt is alkalmazható.

Nem emléxel véletlenül,hogy mi volt az ok ami miatt nem lehetett volna használnia az illetőnek?

Köszönöm ,hogy figyelmeztettél!

Puszi

Kép
noki&potyi

GAbicsibe nagy gratula és sok - sok boldogságot kívánok Nektek :)

LÁnyok én most elsírtam magam, tényleg úgy örülök :)
madrin

GABICSIBE, ÓRIÁSI GRATULA :lol: :lol: :lol: :lol:

Simán sirva fakadtam...
witch26
Budapest X. kerület

:o
Vendég

Lombikos lányok!
Abban kérném a segítségeteket hogy én hétfőn megyek uh-ra, vérvételre. Mikor van általában eredmény, mivel nem tudom hogy vérvétel után bejöjjek-e dolgozni -a Batthyány térnél dolgozom-, majd vissza vagy várjam ki a sorom és menjek el szabira?
Ti ezt hogy csináltátok?

Kép
vucuska

Vucuska,

Nekem amikor volt az az ominózus novemberi pici terhesség, reggel mentem vérvételre, aztán 2-re vissza a dokihoz. Én az Oktogonon dolgozom. Így nem ment el a napom.

Hétfőn én is megyek uh-ra, remélem zombikór nélkül. :D
vic12

Köszike mindenkinek a névnapi üdvözleteket!

Nagyon édesek vagytok!

Gabcsi, gartula a kis Botondhoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!
Szép szál kis legényke az 55cm-el.
Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Vucuska,
nekem reggel 8-kor levették a vért, és annak 12-14 óra között volt álltalában eredménye.
UH meg a dokin függ, de ha beszélsz vele , hogy mész dolgozni biztos behív a 8 órási kupaktanács után.

Szerintem ezért ne vegyél ki szabit ha helyben van a melóhelyed, biztos megtudjátok beszélni vagy még a receptión vagy az esszisztensel is.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Hát, a mai nap nagyon hosszú volt, 1/2 10- 1/2 3-ig voltam bent. :?
Sajnos picit magas lett a hormonom, így még ma, és holnap kell szúrnom 1-1 decapeptylt, ma este 1/2 11-kor pedig ovitrelle. Megvolt ma az ekg is, most már csak a pénteket várom! :wink:

Nellike,

Nem láttalak ma,biztos akkor jöttél hátra, amikor wc-n voltam, vagy éppen bent voltam UH-n. De gondoltam Rád nagyon!!! Pihenj sokat, nagyon-nagyon szorítok!!!+++++++++++++++++++++++++

Gabicsibe!

Gratulálok a kisfiatokhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok!

Vic,

Remélem, hamar elmúlik az a csomó!

Zsókuci,

Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyulj ezekből a gyulladásokból!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Gabicsibe, szívből gratulálok! :lol: :lol: :lol: Isten hozott Botond! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak! Puszi!

Vucuska, reggel vérvétel és uh, eredmény és konzultáció pedig 12-13 között (leghamarabb 1/2 12). Ez mindegyik stimumnál így volt.

Nemone, a Decapeptylt a leszívás előtti napig kell szúrni. Az óvja meg a tüszőket az idő előtti kipukkanástól. :wink: Nem a kicsit magasabb hormonjaid miatt megy holnapig. Péntekre millió drukk Neked! :D

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Micsoda jó hírek! Gratulálok Gabi Botond születéséhez!!! :D :D :D

Mi meg ma voltunk a babókért és csodák csodájára mindhárom gyönyörűen feléledt és tovább is osztódott. A két naposan és négy sejtesen fagyasztott már hat sejtes, a két három napos meg már kilenc sejtesek. :) :) Nagyon ügyik voltak, persze ehhez a ti szurkolásotok is kellett:) Viszont a katéterből nem akartak "kiúszni" illetve a doki szerint körülnéztek és visszamentek a katéterbe. :lol:

Szép, mondhatom. Én kemény munkával növesztgetem a nyálkahártyámat, ők meg inkább azt a műanyag vackot választják. :twisted:

Délután jót aludtam, pihenek sokat és majd jelentkezem.

Puszi mindenkinek:)

(Nemone! Akkora dugó volt délelőtt a Városmajornál, hogy fél órás késéssel értünk oda, ezért aztán már nem kerestelek meg.:( )
nellike

Akire!

Légyszi írd be a táblicskuba a vérvétel időpontját: 06.16. :D
nellike

Most látom, hogy laptetőn vagyok! :) Ez egyes topicokon babát jelent! :wink:
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: