Szia Mamacka!
Örülök, hogy minden flottul megy nálatok! És hogy te is jól vagy!
Nálunk is az van, hogy Viki agyon puszilgatja Lilit, szinte rá is fekszik

és ilyenkor kicsit aggódom, hogy nehogy valamijét megnyomja. Lilike már hozzászokott a "terrorhoz"

, sokszor már nem is nyavalyog, ha Viki kínozza, inkább jókat vigyorog neki...
Mondjuk egyik nap Viki kivette az ágyból

, én majdnem szívinfarktust kaptam, mikor megjelent vele a konyhában... El kezdett Lili sírni az ágyában, Viki azonnal berohant és állítása szerint "annnnnyira sírt anya, hogy muszáj volt megmentenem..."

De megjárta, mert ahogy Lilit kiemelte, nekinyomta a saját mellkasát a kiságy szélének, 2 napig fájlalta. Mert ugye attól félt, hogy leejti a hugit....

Gondolhatjátok, lepergett az agyamban egyből a mi lett volna, ha.... és ennek következményei...
Az jutott eszembe, hogy Viki és Lili őrangyalainak nagyon résen kell lenni, tutira összedolgoznak, mert ahányszor Viki a tudtom nélkül felemelte, ide-oda cipelte, húzta-vonta Lilikét, már szegénynek rég valami bajának kellett volna lenni. De szerencsére mindig van, aki helyettem ott legyen, ha én éppen nem tudok 600 felé szakadni!
Nálunk éjjel az van, hogy Lili alszik, mint kisangyal, egyszer eszik - frontos időszakban 2-szer - és alszik is azonnal tovább, reggel fél 8-ig, majd felkel, eszik és ismét szunya, vagy egy kis játszogatás. Ehhez képest Viki a maga majdnem 6 évével, 10-11-ig fent kukorékol, semmivel nem lehet alvásra bírni, ilyenkor használja ki, hogy Lilike már nincs a színen..., aztán ha elalszik, akkor tuti, hogy hajnalban megjelenik, valamilyen ürüggyel, pl. hogy rosszat álmodott, fáj a hasa, vagy csak hiányoztam neki....
Szóval úgy látszik, akinek második baba van, ott az elsővel több lesz a gond, mint a másodikkal...
Azt mondta a szülésznőm, hogy a második babák mindig sokkal alkalmazkodóbbak, strapabíróbbak, jobban feltalálják magukat, kevesebb extra törődést igényelnek, mint az elsők. Hát van igazuk. Mondjuk én első gyerek voltam, hamar lett tesóm, aki fiú, de valóban ő egy kicsit mindig is egy lépéssel előttem volt, jobban alkalmazkodott mindenhez, de tinédzser korunkra ez megváltozott. Hát nem tudom, itt majd hogy lesz. (lehet, hogy Viki kap majd egy-két csattanóst Lilikétől, ha felnő.... pedig elég nagyszájú, verekedős a kisasszony...

)
Most voltak vendégeink - paszitában - annyi szép dolgot kapott Lilike - persze Viki is...

.
Belegondoltam, hogy még a 80 %-a a rokonságnak, barátoknak nem volt... lesz itt még népvándorlás
Mondjuk volt olyan, aki akkor akart jönni, mikor Lili 2 hetes volt... persze hamar lebeszéltük róla.
Lilinek kezd nőni az új hajacskája. AMilyen kis kopasz volt, egészen meghajasodott elöl. Hátul egy foltban kifeküdte a haját, ott is már kezd neki tüsis lenni. A tarkója fölötti részről abszolút nem hullott ki a haj, ott hosszú és sötétbarna, de ahol jön az új, ott egészen világosbarna, majdnem szőke a haja. Hát kíváncsi leszek, milyen lesz a végleges hajszíne.
Párom tiszta szőke volt gyerekkorában, de teljeses bebarnult, nekem pedig középbarna az eredeti hajszínem. Majd kiderül, mit is örökölt babócánk.
Pandi!
Mostanában olyan ritkán jössz!?!?
Zsu!
Remélem beválik a More Milk neked is! Nekem mindig segít, ha "baj" van!
Tegnap megkérdeztem a gyógyszertárban, hogy ők tudnak-e belőle rendelni, de azt mondta a gyógyszerész úr, hogy ez a termék nem árusítható gyógyszertári forgalomban.
Azt hiszem Pandi írta, hogy ő ott vette, nem értem, hogy nálunk ez mért nem megy??
Ma még nem tudtunk sétálni, mert szakadt az eső, egy fél órája kisütött a nap, örültem is, erre Lilike elaludt.... mondjuk most már újra beborult, lehet, hogy megint esni fog.
Vera!
Nálatok mi újság? Forgolódik Márk-baba?
Megyek, megint a sulihoz kell güriznem, már kezdem unni...
Szép napot!
Kata