Jó reggelt!
Bonya,
Igen, a kiskatonákkal is gond van, azzal van a nagyobb, úgyhogy a terminált együttlét a mi esetünkben....sz...t sem ér, már bocs a kifejezésért. 2 és fél éve terminált együttlétezünk, és hát nincs eredménye.
Vucuska,
Köszi a drukkot. Remélem az utsó inszemem. Bár ha most el tudunk menni nyaralni is, lehet bevállalom a 6.-at, szeptemberi lombikig legalább nem megy el feleslegesen 2 hónap. De ha csak július elején tudunk menni, akkor inkább nyaralni megyek, mint inszemre. A Merional miatt szerintem ne parázz, én is hálóban tartom most, és a redőny sincs lehúzva. Mert nincs is.

Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az első és utolsó lombikod. Muszály hogy sikerüljön. Van úgy egyébként, hogy a Deca miatt késik, vagy nem jön meg.
Lányok, nekem Gabi gyanús, lehet, hogy megszületett Boti??? JAAAJ de izgi!!!!
Edóra,
Pihi, semmi stressz, pozitív gondolatok.
Nemone,
12 tüsző az szuperjó eredmény, lesz egy csomó fagyid is.
Zsókuci,
Jaj dehogy baj a vonalzó, emiatt ne is idegesítsd magad. Annyira nem fontos, frissíteni se tudom, hogy lenne időm rá. Remélem ez a hőtérképes vizsgálat meghozza már hogy mi a bánatért magas a süllyedésed. Hajrá!!! Képzeld, én a barátnőmmel szeptemberben kezdem a műkörmös sulit.
Bonya,
Utólag is boldog névnapot neked.
Noki,
Hajrá lombik. Már ilyen hamar meghozza az eredményt az a gólya, jaj nagy drukk neked. Milyen szép ajándék lenne az 1 hónapos házasoknak nem?
Nagyon várom a hétfőt, hogy végre megtudjam az inszemet, mert ngyon kötném már le a nyaralást, és szomi leszek, ha nem marad last minute.
Na megyek majd még benézek.