A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Lányok,
Egy furcsa kérdésem lenne, már két ismerősömnél állapították meg, hogy méhen kivüli terhes, de mindezt a 3. hónap körül....nem félek meg ilyenek, csak hátha valaki tud erről valamit, hogy azt nem korábban szokták megállapítani?
mondjuk a mi uh-n egy hónapos korban nem mutatná ki, ha nem jó helyen lenne a baba?

Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak roppant kíváncsi vagyok.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok Lányok!

Ma voltam uh-n, a mnyh 4 mm-s, sok kis tüszőcske van egyenlőre, ma szúrtam az első Merionalt.

Akire
Nálunk az ok: nekem volt 2 méhenkívülim, az egyik petevezetőt kivették, a másikat megműtötték, de a hsg-n nem volt átjárható.

Köszi

Enikõ
vacak2

Tubikriszta

Nekem a két méhenkívülinél csak a 4-5 hét között látszott az uh-n is a petezsák, meg hogy hol van. Előtte csak a hcg-t nézték, de az csak a terhességet mutatta ki.

Enikõ
vacak2

Ma olyan gyorsan égeztem a Bmc-ben, mint még soha. Pedig féltem, hogy a hétfő miatt kígyózó sorokat találok, de nem.
9 körül a recepciónál nem is állt senki.
Ki volt ma vizsgálaton, hátha láthattam valakit?

Enikõ
vacak2

Sziasztok!

Szóval, a mai eredményeim: most már 12 db tüszőm van, és szép nagyok (13-16mm), csak a nyálkahártyám valamiért 8 mm maradt, de majd veszek túrót, és majd naponta 2x eszem a méhpempőt is. Szerdán újra mennem kell, és valószínűleg pénteken lesz a leszívás.
Hát, most már azért folyamatosan érzem a petefészkeimet, nem tudom mi lesz velem péntekig. :?

Nika,

Nekem is fájt tegnap egész nap a fejem, de nekem a szombati kertiparyn sikerül napszúrást kapnom, így tegnap a 30 fokban, ott vacogtam a takaró alatt, és kénytelen voltam bevenni fájdalocsillapítót is. Remélem, Neked nem ez a bajod!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tubikriszta!

Sztem ilyen nem fordulhat elő velünk.
Amikor voltál uh-n akkor tutira megnézte a dokid, hogy jó helyen tapadt e meg a bébi.
Nálam is az volt az első, és még mondta is, hogy a méhen belül van.
Igaz nem is gondoltam volna, hogy lombiknál is lehet másként. :?

Kép
nika28

Akire,

nagyon édes vagy , hogy beletennél a táblicskuba.
Nagyon kilógnék a sorból.

Azért ígérem , hogy időnként jelentkezni fogok.

Pusszantás nektek!

Ja és a druszáimnak akik ma ünneplik velem együtt a névnapjukat
Nagyon sok boldog NÉVNAPOT nekik!

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Nika, Vacak,

Köszönöm a válaszokat!

Nika,
Szorítok a holnapi uh-ra, minden rendben lesz, majd láthatod, hogy mennyit nőtt a baba :)

Vacak,
Neked is sok sikert és már most nagyon jó eredményed van, mi lesz a merionáltól, biztos, hogy eszméletlenül jók lesznek az eredmények. :)

Zsókuci,
Remélem, hogy kiderül végre, hogy mi a baj és gyorsan orvosolni is tudják! Szorítok! Ha bármi van hidd el, hogy hívlak mindenképpen. Logók még a dvd-vel is, valamikor majd fussunk össze :)

Nemone,
Neked is drukk, szépek az eredényeid! Kitartás és hajrá!!!!

Witch,
Boldog Névnapot!
Nekem a nőgyógyászom pénteken azt mondta, hogy inkább álljak le a merionallal. Később még beszélünk erről, de egyenlőre azt modnta, hogy ne szedjem. Illetve vett kenetet és június 16-án kell visszamenem hozzá.
Nálatok mi a helyzet?

Akire,
Nagyon szuper a tábla! Köszönjük!

Gabicsibe,
Jól vagy? Vagy talán már megérkezett a manó? :)

Noki,
Szorítok Neked is !

Kíra,
Hogy vagy? Minden rendben?

Orsi,
Írtam neked iwiw-re! Remélem, hogy minden rendben!

Bonya,
Ti voltatok már a másik intézetben? VAgy mikor folytatjátok?

Edóra,

Drukk, majd mesélj, hogy mi volt ma!

Sok puszi Mindenkinek
Kriszta
tubikriszta

Bonya :D , Witch :D
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek! Isten éltessen Benneteket!!!

Gabi :)
Mi van veled, úgy izgulok érted!
adri1983

Akire :D
Nagyon ügyi vagy, gyönyörűséges a tábla!! Ezt a precizitást, le a kalappal! :D

Kriszta!
Szerintem sem fordulhat ilyen elő velünk, hiszen állandóan vizsgálgattak minket, meg uh-oztak, már biztosan látták volna, ha méhen kívüli! Ne aggódj, életet adunk a babóknak és minden rendben lesz!
adri1983

Kriszta,
nem jött semmi megnéztem! :(
Hogy érzed magad?

Orsi
orsiborsi

Nemone :)
Szegénykém, próbálj pihenni meg inni, amennyit csak bírsz, hogy péntekre a legjobb formában légy! Szorítok!!

Nika :D
Szuper lesz a holnapi uh, vigyél zsepit, lehet hogy elérzékenyülsz az örömtől!!! Nehogy idegeskedni merj, nincs rá okod! :wink:
adri1983

akire79: Szép a tábla. Légyszi írd át nekem az inszemet júniusra, mert májusban nem jött meg és vártam egy kicsit a gyógyszerrel. Elméletileg pénteken kell mennem, ha addig megjön. Egyébként PCO szindróma miatt nem jön össze a baba.

Szerintetek ha 6-án lenne az 1. cn, akkor belefér még ebbe a hónapba úgy az inszem, hogy 24-én megyünk nyaralni? Elméletileg a 23-a a 19. cn. Addig meg szokott lenni az inszem, ugye?

tubikriszta: Azt hiszem te kérdezted a metformint? Az én dokim is azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba, amikor megtudom, hogy terhes vagyok. A lányoktól a másik fórumon úgy hallottam, hogy annak sem volt baja, aki végig szedte. Én úgy gondoltam, hogy a 12. hétig szedem, aztán meg elkezdem fokozatosan csökkenteni. Kíváncsi vagyok, hogy te hogy csinálod. És ne izgulj, szerintem a meddőségis dokik már csak odafigyelnek, hogy az a baba jó helyen legyen.

Egyébként bocs, hogy én sem írok valami sűrűn, de nálunk sincs semmi. Remélem a héten beindulnak a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betoppanok, de csatlakozhatnék hozzátok?
Most volt az első lombikunk májusban, de sajnos nem sikerült. Júliusban mehetnék 2 fagyibabáért, ám nem tudom, hogy mi ilyenkor az eljárás. Kérlek írjátok le, hogy mivel jár ez az egész, mert jelenleg a sötétben tapogatózom.

Nagyon köszönöm a segítséget előre is.

Trinky
trinky

Akire, köszi szépen a táblát! Szuper vagy! :)

Vic, csak összejön... Ha nem, akkor még mindíg lehet terminált együttlét, nem igaz? Nektek nincsenek kiskatonaproblémák ugye?

Trinky,
A rendes ciklusban, ami lesz, azt hiszem 9. naptól menned kell UH-re, 2naponta, ha jól tudom, és figyelik, hogy van e peteérés, és elég jó e a méhnyálkahártya vastagsága. Ha igen, akkor tüszőrepedés környékén lesz egy vérvétel, és ha megugrott a nem tudom milyen szint, aminek meg kell ugrania, akkor a tüszőrepedéstől számítva akkor fogják beültetni az embriókat, aahány naposan lefagyasztották őket. Ha 3 naposan, akkor repedés után 3 nappal kapod vissza óket. Azt, hoyg háynat kapsz vissza, függ az életkorodtól, általában 35 év alatt 2-t. Az embriók 90%-a kiolvad szépen a BMC-ben, nem tudom, hány emrikétek van, ha csak 2- akkor ahány kilvad abból, azokat kapod vissza. Ha több van, akkor nem tudom. Javítsatok ki lányok, ha rosszul írtam, vagy kihagytam valamit. Ja, és ugyanúgy kell majd progeszteron, vagy hüvelykapszula fromájában, vagy szuriformájában, mint a friss lombiknál. Aztán vérvétel, és örömködés, és pár hónapra gőgicsélés :)
Vendég

Bonya!

Boldog névnapot :)!

Trinky!

Brummadzag elég jól leírta a dolgot, én hozzá tenném, hogy akkor se ijedj meg ha hormont kell kapnod, van amikor a fagyisat megsegítik egy kis hormonnal is... Sok sikert :)
witch26
Budapest X. kerület

Brummadzag, Witch,

köszönöm a gyors választ. 4 baba van. Mindet felengedik a biztonság kedvéért, vagy csak kettőt? A 100 EFt mellett kell még fizetni valamiért? Olyan jó lenne már ha sikerülne, de állítólag nem olyan nagy a siker arány a fagyiknál. (lehet, hogy ez nem is igaz, sőt inkább arra gondolok, hogy tényleg nem az)
trinky

Sziasztok! Megvolt az inszem, végre, mert olyan nagyon feszült voltam, hogy csak. Hasam fájt, csupa ideg voltam, reggelhányingerrel, stb :shock: Meglepetésemre meg is nézett előtte Uh-val Zekedr. és mondta, hogy megrepedtek, tele van folyadékkal a hasüreg. (Reméltem is, hogy megrepedtek, na, meg éreztem is)
Szerencsére nem fájt cseppet sem.
Sokat kellett várni a beavatkozásra (állítólag ma sok HSG-s is meg beültetéses is volt, azért kerültünk be soká) viszont utána a zárójelentésre nem, úgyhogy egész normál időben végeztünk az egésszel. Utána gyorsan itthon is aludtam még egy rövidet, hátha segít az is.
Most kezdődik az az idegőrlő 2 hét, hogy vajon mi újság odabent. Igyekszem nem végig idegeskedni. (És bízni, hinni, remélni.)
Akire: a szép táblába friss infóm: teszt: jún.19.
edóra

Bonya

Kép

Kép
noki&potyi

trinky!

Nekem is négy babám volt, kettőt felengedtek, és ők most a pocimban pihiznek, már a hetedik hétben vagyunk :)
Nem tudom milyen a fagyibabák aránya, de én javítom :lol:
witch26
Budapest X. kerület

Szia Trinky!

Üdv köztünk!
Kérdezz nyugodtan a lányok biztosan segíteni fognak :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!

Gabicsibe!
Mi lehet veled? Vajon már megszületett a kisfisad?

Noki!
Ma már te is kezdtél! :lol:
Az antibiotikumot valóban a férjednek kell majd szednie.

Edóra!
Drukkolok neked hogy ez legyen az utolsó inszemed!!!

Zsókuci!
Remélem a hőtérkép most már végre feltárja a gyulladás forrását! Nagyon szorítok neked hogy most már végleg megoldódjon a problémád!

Orsi!
Örülök hogy már előre nézel, bár még biztos nagyon nehéz feldolgozni a történteket. Remélem a szövettan eredménye rendben lesz!

Vic!
Drukkolok hogy zökkenőmentes legyen az inszem és a nyaralás és ez legyen az utolsó inszemed!!!

Vacak!
Neked is drukkolok hogy szép legyen az eredményed.
Remélem jövőhét hétfőn se lesznek sokan és akkor megyek majd. :lol:

Nemone!
12 tüsző!!! Az nagyon szép eredmény!
Szorítok hogy nőljön a mnyh!!!

Bonya!
1 nap késéssel, de boldog névnapot!!!!

A Decatól kellene menstruálnom? Mert nekem még mindig nem jött meg. :roll:
A tegnapi napon problémát okozott Merionalt meg továbbra is a szobában tartom, a hálóbana földön nincs olyan meleg, meg a redőny is mindig le van húzva. Az van a használati utasításon hogy szobahőmérsékleten kell tartani.
Úgy utálom már magam emiatt, mindenből problémát csinálok.........a férjemet is rendesen kiakasztottam ettől.
Remélem a lombik alatt meg tudom őrizni a nyugalmam.

Kép
vucuska

Jó reggelt!
:D

Bonya,

Igen, a kiskatonákkal is gond van, azzal van a nagyobb, úgyhogy a terminált együttlét a mi esetünkben....sz...t sem ér, már bocs a kifejezésért. 2 és fél éve terminált együttlétezünk, és hát nincs eredménye.

Vucuska,

Köszi a drukkot. Remélem az utsó inszemem. Bár ha most el tudunk menni nyaralni is, lehet bevállalom a 6.-at, szeptemberi lombikig legalább nem megy el feleslegesen 2 hónap. De ha csak július elején tudunk menni, akkor inkább nyaralni megyek, mint inszemre. A Merional miatt szerintem ne parázz, én is hálóban tartom most, és a redőny sincs lehúzva. Mert nincs is. :roll: Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az első és utolsó lombikod. Muszály hogy sikerüljön. Van úgy egyébként, hogy a Deca miatt késik, vagy nem jön meg.

Lányok, nekem Gabi gyanús, lehet, hogy megszületett Boti??? JAAAJ de izgi!!!!

Edóra,

Pihi, semmi stressz, pozitív gondolatok.

Nemone,
12 tüsző az szuperjó eredmény, lesz egy csomó fagyid is.

Zsókuci,

Jaj dehogy baj a vonalzó, emiatt ne is idegesítsd magad. Annyira nem fontos, frissíteni se tudom, hogy lenne időm rá. Remélem ez a hőtérképes vizsgálat meghozza már hogy mi a bánatért magas a süllyedésed. Hajrá!!! Képzeld, én a barátnőmmel szeptemberben kezdem a műkörmös sulit.

Bonya,

Utólag is boldog névnapot neked.

Noki,
Hajrá lombik. Már ilyen hamar meghozza az eredményt az a gólya, jaj nagy drukk neked. Milyen szép ajándék lenne az 1 hónapos házasoknak nem?

Nagyon várom a hétfőt, hogy végre megtudjam az inszemet, mert ngyon kötném már le a nyaralást, és szomi leszek, ha nem marad last minute. :cry: :cry:

Na megyek majd még benézek.
vic12

Sziasztok!

Edóra,

Kép hogy 2 hét múlva + legyen az a teszt!!!

Vucuska, ne izgulj biztos meg fog jönni 1-2 napon belül.

Bonya, Witch!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek így utólag is!
Kép

Lányok, azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ha pénteken lesz a leszívás, akkor mikor lesz a transzfer? Nem úgy van, hogy leszívás másnapján kell telefonálni a biológusnak, hogy mennyi indult be? De másnap szombat van... Akkor dolgozik valaki a BMC-ben? Vagy akkor lehet, hogy 5 naposan kapom majd őket vissza? Ez mitől függ?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vic

Köszi nagyon a drukkot!
Valóban nagyon szép ajándék lenne ha sikerülne a lombikunk!
És miért ne sikerülne?!
( :shock: :shock: Probálom magamat biztatni mert annyira félek csak azért írtam ,hogy sikerülni fog :shock: :shock: )

Ma kezdem el szúrni a Decapeptylt, tehát hivatalosan is elkezdődött a lombikunk :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki,

Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen ez a lombik! :D ++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

sziasztok!
Megnéztem Gabicsibe iwiw oldalát és ott sem volt fent, úgyhogy jó esély van rá, hogy szül vagy már meg is szült! :lol:

Kép
kira76

Bonya, Witch!

Utólagosan és is boldog névnapot kívánok Nektek!

Nemone, Noki!

Hajrá, hajrá, hajrá a + tesztért!

Gabi néhány napja azt írta, hogy már nem nagyon tud ülni, azért nem jelentkezik onnantól fogva, Nekem már akkor gyanús volt! Lehet, hogy a nagy meleg megsiette egy kicsit a dolgot (a báráti társaságunkban két baba is megszületett a múlt héten :lol: )

Nellike!

Lesz a héten beülti? Eltűntél????!!!!

Kismamák!

Hogy bírátok ezt a meleget?

Kép
akire79

Nemone!

Ha pénteken van a leszívás, akkor a biológus fog téged hívni szombaton a hírekkel, és akkor mondja meg, hogy mikor kell menned a transzferre. Engem még vasárnap is felhívtak, hogy még kettő megtermékenyült. :)
maggie75

Maggie,

Köszönöm szépen! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Lányok!!!

Noki!!!
Sok drukk hogy sikerüljön az első lombik :D

Bonya, Witch!!!
Útólag is Sok Boldog Névnapot kívánok Nektek! :D

Edóra!!!
Akkor most együtt izgulunk, nekem 16-án lesz a teszt. :wink:
Annyira lassan megy az idő. De a türelem meghozza gyümölcsét :D

Lányok lenne Hozzátok egy kérdésem, persze aki tud nekem segíteni. Igaz én inszemes vagyok és remélem hogy a lombikra már nem lesz szükségem, mégis érdekelne hogy 2 lombik közt mennyi pihenést kell hagyni, vagy nem muszály? Hallottam olyat is hogy lefagyasztanak fagyibabát, ezt kérésre a kettő közt visszahelyezik, de ezért fizetni kell. Általában mennyibe kerül? Nagyon köszönöm a segítségeteket és ne haragudjatok ha esetleg valami hülyeséget kérdezek. De ebben a témában olyan tudatlan vagyok. :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Noki!!!
Sok drukk hogy sikerüljön az első lombik :D

Bonya, Witch!!!
Útólag is Sok Boldog Névnapot kívánok Nektek! :D

Edóra!!!
Akkor most együtt izgulunk, nekem 16-án lesz a teszt. :wink:
Annyira lassan megy az idő. De a türelem meghozza gyümölcsét :D

Lányok lenne Hozzátok egy kérdésem, persze aki tud nekem segíteni. Igaz én inszemes vagyok és remélem hogy a lombikra már nem lesz szükségem, mégis érdekelne hogy 2 lombik közt mennyi pihenést kell hagyni, vagy nem muszály? Hallottam olyat is hogy lefagyasztanak fagyibabát, ezt kérésre a kettő közt visszahelyezik, de ezért fizetni kell. Általában mennyibe kerül? Nagyon köszönöm a segítségeteket és ne haragudjatok ha esetleg valami hülyeséget kérdezek. De ebben a témában olyan tudatlan vagyok. :oops:
Vendég

Még egy kérdésem lenne hozzátok! Az altatáshoz nem kell semmilyen külön vizsgálat? Nekem csak egy teljes vérvépet csináltak múlt hétfőn. Vagy lehet, hogy majd holnap fognak elküldeni még valamire? Eddig 2x altattak és úgy emlékszem, hogy elég sok vizsgálatot kért az aneszteziológus. Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak nem akarom, hogy esetleg pénteken derüljön ki, hogy hiányzik valamilyen vizsgálat. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

De jó először visszadobott a rendszer, egyszer sem küldte el, most meg kétszer is. :D
Vendég

Nemone!
Vérkép+ EKG Nekem ez a kettő kellett!
Kery!
Két lombik közt 3 hónapnak kell eltelnie, akkor ingyenes, ha meg fagyikákat szeretnéd a következő honapban, akkor az 100.000 ft. és akkor nem számít bele a TB általi támogatottba.

Kép
kira76

Kira76!!!
Köszönöm a segítségedet, és a 100.000 Ft-on felül még az injekciók?
Vendég

Kriszta,
válaszoltam priviben,de ide, nem az iwiw-re!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Kery!
Igen persze! Ez a 100.000 ft csak arra érvényes, hogy beültetik a fagyibabákat! Ezt a pénzt, mielött mész a beavatkozásra, a recepción be kell fizetni. Én így tudom!

Kép
kira76

Sziasztok!

SEGÍTSETEK, kérdés:
Honnan derül ki, hogy túl savas a környezet a kiskatonák számára?
Ezt vizsgálat mutatja ki?
Nekem a gyomorsavammal is gond van, ezért lehet, hogy.....

És ha nem vizsgálattal derül ki, akkor honnan tudhatom meg és mit tehetek ellenne?
Étkezés, stb....
Aki otthon van a témában kérem írjon, :!:

Előre is köszi,

Akire

Kép
akire79

Akire!
Tudomásom szerint kenetvétellel. Egy lánnyal beszéltem még korábban és neki a dokim rögtön lombikot javasolt, mivel olyan volt a hüvelyében a környezet hogy kinyírta az összes kiskatonát. Aztán lombikra rögtön összejött neki.
Én is anno voltam vérvizsusgálaton és biorezonanciás állapotfelmérésen és nekem is azt mondták hogy el van savasodva a szervezetem annak ellenére hogy próbálok helyesen étkezni -biztos a sok stressz és a hülye gondolatok, sajna ezek is savasítanak :( .
Én most lugosító vizet iszok és megpróbálok helyesen táplálkozni, bár a húst és a tejtermékeket nem tudom mellőzni az étkezésemből. Néha elkortzyolok egy kis Salvus vizet és fontos a sok mozgás is, szaunázás, izzadás.

Kép
vucuska

Akire!
Na én ebben nagyon otthon vagyok! :( Van a lugos és a savas környezet! Lugosnak nem szabad lennie, mert az bizony kinyírhatja a kiskatonákat. Nekem annyira lugos volt, hogy még méhszájsebem is lett. Meg is kellett műteni. Lehet kapni tejsavas kúpokat, azok egész jók, de nekem nem használt semmi. És ha lugos, akkor a baciktól sem tud megvédeni. Ezt a Nőgyogyi egy kis ph. értéket mérő kis csíkkal meg tudja állapítani. Nekem egyetlen-egy dolog segített a Gynevac. Megcsináltam egy szurikúrát és azóta teljesen rendbenvagyok. Na én ennek a lugos-savas dolognak ezt az oldalát ismerem. Hogyha valakinek túl savas, azzal nem tudom mi van. :oops: De valami olyasmi dereng, hogy erre meg van valami diéta. De írd be a keresőbe és biztos kidob valami okosat!

Kép
kira76

Vucuska!
Akkor ez a két véglet! Semmi nem jó! Csak az arany középút! :roll:

Kép
kira76

Köszi a válaszokat lányok.
Mindenképen megnézetem, ki akarom zárni ezt a lehetőséget is.
Sajnos nagyon nem telik az idő számomra, még sehol sem tartok, így ilyen butaságokon gondolkozom tanulás helyett :oops:

Kép
akire79

Kira!

Én biztos, hogy inkább savas vagyok, mert gyerekkorom óta nincs rendben pl. a gyomorsavam se, képtelen vagyok savas dolgokat enni-inni, mert teljesen kicsinál (pedig imádom :cry: )

Kép
akire79

Kery, igen, akkor együtt drukkolunk, szurkolunk! Közel lesz az eredményünk egymáshoz.
Gynevac-ot én is csak ajánlani tudom, igazából sok nőgyógyász nem beszél róla, és nem is különösebben ajánlja, de ennek állítólag nincs egyéb oka, mint a gyógyszerek piaci harca; senki semmilyen káros hatásról nem számolt be. (így tudom) Nekem szerencsére tavaly a háziorvosom felírta minden további nélkül, és arra midnneképpen jó volt, h ellenállóbb lett a flórám. Előtte vissza-visszatérő gombám volt, ami szerencsére azóta sosem jött vissza, kipkopp. Szóval ilyen savas-lúgos problémára is megoldást jelenthet.
Nem semmi, hogy mennyi midnennek kell együtt lennie a babához. Izgulhattunk a vérvétel eredményén, baci vizsgálaton, a hüvely-váladékon, az átjárhatóságin, a peteérésen, a hormonra reagáláson, majd a méhnyálkán, élő petesejteken, melyik vizsgálat vagy beavatkozás mely napra jön ki (ha még van munkahelyünk)stb. Amikor valaki azt javasolja, hogy "engedjük végre el" a témát, én csak bólogatok, hogy persze; ha oylan szerencsés, hogy nem voltak meddőségi előzményei úgysem és sosem fogja megtudni, miken megyünk keresztül...
edóra

edóra, kery!

A gynevac-ot csak az endometriózisos lányok nem használhatják, én is szerettem volna kipróbálni, és akkor tudtam meg...
witch26
Budapest X. kerület

Witch, de jó, de jó!!!!!! Gratulálok, és júliusban követem pozitív példádat. Megerősítettél, köszönöm.
trinky

Sziasztok!

Minden rendben volt az uh-n!

Olyan jó volt látni! :)

Kép
nika28

Trinky!

Én is erősítem a fagyis beülti statisztikáját! :)
Nekem is ma van a 7. hét. :)

Kép
nika28

Nika!
:lol: :lol: Ugye megkönyebbültél! Mostmár minden oké lesz... Láttad a szívdobit??? Én konkrétan zokogva jöttem ki utána és a párom meg infarktust kapott, hogy miért sírok ennyire! Azthitte baj van! :lol: :lol: :lol:
Én nem nagyon értem mi a külömbség a fagyis és a nemfagyis beülti eredményessége közt! Hátha felengedett és minden oké vele, akkor miért más? Na jó, de nem kell nekem mindent tudni! De szerintem semmi jelentősége! Úgyhogy még szép, hogy sikerül a fagyis is Trinky! :wink:

Kép
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: