A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam át amit írtatok. Látom nincs újabb babánk. :(
Szép pocakokat és csini kismamákat láttam!!! :lol:

Én ma voltam nst-n, Luca szépen mozgott. Viszont ma egész nap nagyon rossz hangulatom volt. Ingerült, fáradt és nyűgös voltam. :cry: Meg tegnap este óta ott lent, a szeméremcsontom környékén belül folyamatos nyomást érzek. :? Nem tudom mi ez, de semmi jóslóm nincs. És az is baromira idegesít, hogy mindenki azt kérdezi "Te még egyben?" "Mikor szülsz már?" :twisted:
Na mindegy. Bocsánat a panaszkodásért. Remélem holnapra elmúlik ez a rossz hangulat...

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Na úgy látom, mindenki elment. Megyek én is alukálni, álmos lettem, ráadásul ha itt ülök, jobban dagad a lábam.

Köszi Patr a törpék nevében :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

sz.andi

Andi, én még vagyok!
Jó éjt. Feltett lábbal kell netezni! :D

Kép
Kép
patr

Na, ha jól látom, egyedül viszem az éjszakai ügyeletet, úgyhogy távozom. Aludni ugyan nem tudok ebben a melegben, de ledőlök én is.

Pusszantás minden szundikáló pingvinnek.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!! :)

Tűrhető éjszakám volt, 3 neikifutásból aludtam 6 órát! Még pipin is csak 2x voltam! :lol:

Ami - drukk a ctg-hez! :)

Andi - naggggyon jók lesznek a törpék!!!!! :D

Patr írta:
[quote]T írta:ényleg én vagyok a korelnök??? Amikor írtam, azért titkon reménykedtem benne, hogy valaki megcáfolja!
:lol: :lol: :lol: Patr - megnéztem, csak h én lehessek aki megnyugtathat! Korelnökség nem a tiéd, 3-an is korosabbak nálad!! :wink: :lol: :lol:

Sziszka - szerintem tuti Luca már dörömböl az ajtón a buksijával, azért fáj a csontod! Biztos szépen beilleszkedik mielőtt nyílik az ajtó! Ügyi csajszi, tudja mi a dolga! :wink:
Sajnálom h ilyen rossz kedved volt tegnap! Remélem mára kialudtad és mosolyogva ébredtél! :D :wink:

Apu nem jön ma úh mehetnénk strandolni, de aztán eszembe jutott h a festő is azt mondta múlt héten, hogy ha hétfőn v kedden nem ér ide, akkor a héten már tuti nem jön. Úgyhogy 8 körül rá is csörgök h bíztassam, mert tuti dührohamot kapok ha még ezen a héten se tudom bepakolni a gyerekholmikat a helyükre :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Hát nem mondanám,hogy jól,de azért aludtam!
Mindjárt megyek készülődni,8-kor ctg+dr!
Gondolom a helyzet változatlan,de azért kíváncsi vagyok mit mond!
Nagyon meleg lesz ma is azt már látom!
Rettenetesen viszket a hasam! :cry:

És tegnap este Apa szólt,hogy ha még itthon leszünk kivesz csütre szabit és elvisz az uh-ra!!!!!!!!!
Jupijjéééééééééééééééééé

A júniusiban nagyon megindult a babaeső!!!

Vigyázzatok magatokra!

Majd jövök!

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Láttam a júniusi 2 új babahírt! Elképesztő!! Most már tényleg beindulhatna a gépezet nálunk is! :)

Apa milyen rendi hogy kivesz szabit csüt-re!!!! Tökjó!!!! :D :D

Remélem minden rendben lesz a dokinál! Várunk a hírekkel! :wink: +++++++
Vendég

Jó reggelt!

Werus!

Mutattam apjukomnak a pocidat! Kiszúrta ő is rögtön a bordáidat!
Csini vagy ám! Jó strandolást mára!

AMi!

Te is csak pocakra gyúrtál!

Andi!
Nagyon királyak a törpék!!!

Én viszonylag jól aludtam.
20150601134430

[quote]M írta:utattam apjukomnak a pocidat! Kiszúrta ő is rögtön a bordáidat!
:oops: Na jó bevallom, csak odarajzoltam!!! :lol: :lol:
Vendég

[quote="wera"] írta:wera
[quote]M írta:utattam apjukomnak a pocidat! Kiszúrta ő is rögtön a bordáidat!
:oops: Na jó bevallom, csak odarajzoltam!!! :lol: :lol:

Én meg be is veszem ezt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Köszi a drukkot!
Remélem megy a festő és betudod fejezni mostmár!
Jól ki lett számolva az idő mi??
Úgy örültem,hogy mondta Apa!
Kérdeztem,hogy nem fognak rinyálni?
Azt mondta: lesz@rom!!!
Hurrá!
Persze ha még itthon leszek,holnaptól jön a hidegfront!
Meglátjuk! :wink:

Köszi Viki,de sajna a 21 kiló nem a pocakomon van(bár szép is lenne)csak jól álcázom!!! :lol:

Megyek zuhanyozni!

Ja! És ez a derékfájás után úgy döntöttem,hogy csak beruházok egy szopipárnára!
Remélem már nyitva lesz a bababolt!

Kép

Kép
ibm

JO reggelt! MA mar en is 5 ota a fedelzeten vagyok:)
Jott a kukasauto osszeszedni a lomokat, igy hat eselyem sem volt tovabb agyban maradni. NO sebaj. Legalabbmar serenykedtem egy sort, es a kaja is keszulofelben:)

Wera; a bikini szuperul nez ki- na meg persze Te is, hihetelenul vekony maradtal!- hol lehet ilyent kapni?
Jo strandolast! Mara meg szuper idot mondanak!

Andi: halal edesek a torpek! NAgyon otletes!
Vendég

Ami!
21 kg? Az nem létezik!

Én a www.szopiparna.hu -ról rendeltem (+ póthuzatot is), lejött 3 nap alatt.

Le kellene slttyognom a boltba, amíg még van energiám...
20150601134430

Viki - :lol: Oké, de ha mutatok egy tavalyi képet, akkor láthatod, hogy alapból mennyire látszanak... ahhoz képest ez már semmi... :twisted:
Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Andi: nagyon jó lesz a szoba a törpékkel!

Mindenki aki soron van menjen már szülni!!!!!!!!
Vendég

[quote]K írta:érdeztem,hogy nem fognak rinyálni?
Azt mondta: lesz@rom!!!
Jaaajdeedráááágaaaa!! Ez a beszéd!!! :D :D :wink:

Csajok! Én is 19 kilónál járok!!!! :shock: Esküszöm, most szálltam le a mérlegről :roll: 83 vagyok!!!! :shock: :shock:

Anyjuk - a bikinit a C&A-ban vettem! Nagyon jók voltak és 5000 Ft volt, ami szerintem egyáltalán nem drága érte. Előtte kis üzletekben keresgéltem és 10 ezer alatt nem láttam normálisat, ráadásul egyik se jött rám... pedig nem is vagyok dagi... :twisted: Itt pedig külön össze lehetett párosítani az alsót a fölsővel.
Főzés ilyenkor?!?! :shock: Nem vagy semmi, minden elismerésem!!! :D
Vendég

Wera: tavaly meg en is hasonloan neztem ki, iden fel sem vennek lakason kivul bikinit( igaz nincs is ami ramjonne, csak egy felsot vettem,az itthon jol jon)

tavaly augusztusba: Kép

a regi szep idok....................hianyzik a tenger!!!!!!!!!!!
Vendég

[quote]M írta:indenki aki soron van menjen már szülni!!!!!!!!
Igenis! :lol: :lol:

De tényleg... a nyúl mindjárt lemászik a vonalzómról, Nóri meg vígan ugrabugrál odabenn... ki érti ezt??! Biztos jót röhög rajtunk... :lol: :lol:
Vendég

wera; ez jo hir, hogy ennyiert ilyen szupit lehet kapni. Asszem szules utan en is veszek, es lattam a hirdetest, hogy C& A ban magam parositom milyen bugyihoz milyen felso.
en imadom a bikinket. Akkor is ha epp az alakom nem engedi, sortot, szoknyat huzok lentre es akkor nem erzem magam frusztralva:)
Vendég

Mennyi gizda nőci van itt..... Anyám!
20150601134430

De Viki! Sajna létezik! :cry:
64-ről indultam,de előtte voltam 56 is!!!!(vetélés után) Csak azt szép lassan visszaszedegettem,de most 85 vagyok!!!
Anyósék mérlege szerint 90!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Majd ha hazajöttem nézek én is valami régi fotót!

Na mostmár ténylegh mennem kell,mert lekésem az időpontot!!!

Kép

Kép
ibm

Viki: en csak voltam! Most akkorak a sonkaim hogy csak na! ahatsomrol nem is beszelve! Sajna nekem ami jon mindig oda jon :evil:
Vendég

Anyjuk - Jah, kendő nélkül mondjuk én se mutogatom magam jelen állapotomban... :lol:
Vendég

jó reggelt!

Tegnap elkapott a pánik, én úgy kivoltam, hogy csak na. Szóval este olyan 10 után mentem tusolni. Elhaladok a tükör előtt és mint a filmekben, visszaestem elé. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá és mit láttam??? Annyira el van torzulva a fejem, illetve olyan nem tudom milyen, mintha fel lenne dagadva. Na meg a szám... Úgy néz(ett) ki, mint akinek jól kollegénnel felvan fújva hatalmas szopósra :shock: :shock: :shock: ne ekkor már a szívem a torkomban dobogott, annyira felhergeltem magam. Aztán nézem lejebb.... HATALMAS hasat láttam!!!!!! Aztán úgy döntöttem inkább zuhanyzok mert menten szívrohamot kapok. erre a zuhany alatt olyan görcs szerű valamik jelentkeztek. Mondogattam magamban, csak hagy zuhanyozzak le. Amikor kész voltam, rongoyltam be apához tesztelni, hogy ő mit lát. ( ahideg víztől kicsit helyre állt a fejem és a szám).Erre ő: mit nézzek? mondom fenntről lefele haladj! A fejemen vigyorgott, ő is észrevette. Aztán a szeme megállt a számon! (PERVERZ FÉRFI) mondom ez már visszament. Erre ő: huuu, milyen lehetett amikor nagyobb volt :twisted: aztán még azt is megállapította hogy lennt van a hasam, mert már nem lehet szinte látni a ... :oops: :D t
Sík ideg voltam. Le és fel sétálgattam. Na meg arra gondoltam hogy dinnyét vacsiztam és éhes vagyok. Lementem kicsit enni és jobb lett, elmúlt a stressz és lefeküdtünk aludni.
Éjjel egy hülye madár olyan erősen ordibált, hogy mondtam apának hogy lője le. Erre azt hitte rohanni kell kórházba, úgy fel pattant :shock: Hát ennyi volt az éjjelem, ja és egyszer sem kellett pisilnem menni. Bezzeg reggel...
magdolnam

Ami - Anyósék mérlege mondjon le!!! :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Lányok, én csak ámulok ezeken a képeken! Szerintem én amikor megszületettem nehezebb voltam, mint ti ezeken a képeken!

Wera, köszi a megnyugtatást! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

[quote] írta:el van torzulva a fejem, illetve olyan nem tudom milyen, mintha fel lenne dagadva. Na meg a szám... Úgy néz(ett) ki, mint akinek jól kollegénnel felvan fújva hatalmas szopósra ... Aztán nézem lejebb.... HATALMAS hasat láttam!!!!!!

Magdi - :shock: lehet hogy terhes vagy? :lol: :lol: :lol:

Hidd el, nekünk is ilyen! :wink: Pihizz sokat, szedd a magneB6-ot és nem lesz semmi baj. Egyébként elhiszem hogy tényleg megijedtél... de ilyenkor sajna már jöhetnek jóslók meg minden! Vigyázz magadra! És ne stresszelj! :wink:
Vendég

A súlyok miatt ne izguljatok! Én pl. sosem volt 56 kg, olyan átlag 63-65 között lébucoltam mindig. A babázást viszont 76 kg-val kezdtem......

Megmondom őszintén én jól érzem magam a bőrömben, a páromnak is tetszek (mindig mondja, hogy milyen csini mami vagyok), és ez a legfontosabb.
20150601134430

Patr - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:shock: Wera lehet :roll: De ilyen még nem voltam!!!!!!!!!!!!!!! Ennyire feldagadt fej :shock: :shock: :shock: :shock:
magdolnam

Magdi!
A meleg is rásegít a dagadásra!
20150601134430

jah... azt nem írtam hozzá, hogy miért lettem ideges..... azért, mert itt beszéltük az öreganyáink megállapításait, hagyományait és úgy felpörögtem rajta, hogy na
magdolnam

[quote="magdolnam"]j írta:magdolnamah... azt nem írtam hozzá, hogy miért lettem ideges..... azért, mert itt beszéltük az öreganyáink megállapításait, hagyományait és úgy felpörögtem rajta, hogy na

Ezen pörögtél fel? Ne már! Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

igen ezen, de nagyon. De azt hiszem ezen túl vagy át kellett esni, mert most már tudom, tudnám kezelni a helyzetet! Csak akkor hirtelen, húúú.
Apa most ment el és adott Lizusnak is pusszancsot err közli vele, hogy legyél jó kislány és ne ilyesztegesd anyát! :D Jaj úgy szeretem!!! Olyan édi volt
magdolnam

Magdi: rendesen beaparaztattad magad:( Hihetetlen hogy mukodunk mi nok! Foleg terhesen: barmit kepesek vagyunk latni magunkon amirol kepzeldunk! Nyugodj meg! A stressz a legartalmasabb!
Vendég

na a dm is felhúzott.... Volt 1 nyereményjátékuk a pamperssel közösen. Aminek a sorsolása 05.23-án zajlott. Egy csomó ideig nem volt semmi hír, aztán meguntam is írtam levelet, hogy mikor teszik közzé a nyertesek nevét. A válasz: hamarosan. :twisted: Most meg teljesen eltűnt ez a nyeremény oldal.
magdolnam

mara tervezek egy jo kis meglepit ferjemnek. Szegenyem ma is estig dolgozik, es ocsemmel megbeszeltuk, ha raer hiv, es veszunk egy kis grillt:)
Igaz az erkelyunk akkora hogy epp hogy kiferek :lol:
De olyan jo lesz! Csak legyen meg a boltba!
Es kicsi csinositgatni is szeretnem az erkelyt. Aminek egy a nagy bokkenoje, nincs mibol:(
Olyan rossz, otlet egy csomo, es meg csak sok penz sem kene hozza, es hat megsem megy.
Most konkretan nincs ismet forintunk, az euro meg most igen gyenge, meg hat mar minden tartalek a veget jarja. Jovo heten ugyan fizu, de abbol kell felrerakni korhazra, na meg hat elni is kell vmibol....
Ah, utalom!
Vendég

na igen.... az a fránya pénz!!! Nálunk is most románia van! És annyira úúútaálom!
magdolnam

hat ja, utalom ezt az allapotot, amikor barmirol legyen szo ugy kell kezdeni a mondatot, majd ha lesz penzunk............
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Magdi írta:
[quote]A írta:ztán a szeme megállt a számon! (PERVERZ FÉRFI) mondom ez már visszament. Erre ő: huuu, milyen lehetett amikor nagyobb volt aztán még azt is megállapította hogy lennt van a hasam, mert már nem lehet szinte látni a ... t

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak gyorsan bekukkantottam nem-e lett újabb baba, lépek a védőnőhöz meg táppénzes papírért
majd délután jövök :wink:
puszó

Kép
kimma

külföldön legalább jobb pénzt adnak anyasági támogatásként meg családi pótlékként.
Állítólag 2009től TELJESEN átalakul ez az egész (rosszabb lesz) 3 év helyett 2-t lehetne itthon lenni, de a gyerek akkor is 3 éves korától megy oviba... értitek...
magdolnam

Magdolnam: remélem nem haragszol meg de szerintem túl sokat idegeskedsz! Mindenben rögtön az izgulni valót látod. Nyugiiiiiiiiiiiiii!
Egyrészt mostmár nagyon nagy baj nem lehet! Másrészt árt a kicsinek ez a sok idegeskedés!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ lányok ti milyen bomba nők voltatok/vagytok!
Én ilyen képet max. 18-20 éves koromról tudnék feltenni! (de lehet az se ilyen) Az egyetem és a munka sokat ártott a kilóimnak!
Vendég

MAgdi: nekunk is mindenki mondta miert jovunk haza odakinn jok a segelyek. Ez igaz is. Pl Irorszagban a legjobb "befektetes" a gyerek, annyi penzt adnak utanuk, de hat voltak ennel sokkal fontosabb szempontok!
En egyenlore bele gondolni semmerek mi lesz a jovoben. Csak az lebeg a szemem elott, anyaeknak is mindig sikerult valahogy- pedig igen nagy szegenysegben nottem fel- akkor nekunk is fog valahogy!
HAjra optimizmus!
Vendég

Ki írta tegnap hogy gátmasszázs olajat Müller-ben????? vett? Muffin nem te voltál? Az milyen üzlet és hol lehet találni?
Vendég

Vkata: en meg forditva, 18-20 eves koromban k ketszer akkora voltam mint azon a tavalyi kepen. Nekem az egyetem es egy oriasi csalodas volt ami miatt ugy lefogytam. D enem volt jo, mert az egeszsegem is romlott vele egyutt, meg minidg mindenki ezzel jott, milyen vekony vagyok, bla bla
Vendég

34!:)
Ez azt jelenti, hogy mar csak egy het, es ha barmi tortenne is mehetnek mar az Uzsokiba szulni. Ott a 35ik het elott nem lehet szulni.
Vendég

Vkata: igen muffin volt, es en sem tudom mi az a muller. Illetve kulfoldon tudom, foleg Nemetben van sok.
Vendég

jee, tenyleg van mar itthon is:http://www.mueller.co.hu/

nem is tudtam, mindjart nezem a kozelunkben van-e
Vendég

ez lehetseges hogy Bp- nincs?
Nem ertem!
Vendég

Kata, dehogy sértődöm meg. Én tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy nagyon izgulok és emiatt túlpörgök.
Na felkelt a kis drágám, nyújtogat.
Anyjuk, megkérdezhetem hogy kb anyagilag mi a különbség Írország és Mo. között gyerekvállalás terén?
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: