jó reggelt!
Tegnap elkapott a pánik, én úgy kivoltam, hogy csak na. Szóval este olyan 10 után mentem tusolni. Elhaladok a tükör előtt és mint a filmekben, visszaestem elé. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá és mit láttam??? Annyira el van torzulva a fejem, illetve olyan nem tudom milyen, mintha fel lenne dagadva. Na meg a szám... Úgy néz(ett) ki, mint akinek jól kollegénnel felvan fújva hatalmas szopósra

ne ekkor már a szívem a torkomban dobogott, annyira felhergeltem magam. Aztán nézem lejebb.... HATALMAS hasat láttam!!!!!! Aztán úgy döntöttem inkább zuhanyzok mert menten szívrohamot kapok. erre a zuhany alatt olyan görcs szerű valamik jelentkeztek. Mondogattam magamban, csak hagy zuhanyozzak le. Amikor kész voltam, rongoyltam be apához tesztelni, hogy ő mit lát. ( ahideg víztől kicsit helyre állt a fejem és a szám).Erre ő: mit nézzek? mondom fenntről lefele haladj! A fejemen vigyorgott, ő is észrevette. Aztán a szeme megállt a számon! (PERVERZ FÉRFI) mondom ez már visszament. Erre ő: huuu, milyen lehetett amikor nagyobb volt

aztán még azt is megállapította hogy lennt van a hasam, mert már nem lehet szinte látni a ...

t
Sík ideg voltam. Le és fel sétálgattam. Na meg arra gondoltam hogy dinnyét vacsiztam és éhes vagyok. Lementem kicsit enni és jobb lett, elmúlt a stressz és lefeküdtünk aludni.
Éjjel egy hülye madár olyan erősen ordibált, hogy mondtam apának hogy lője le. Erre azt hitte rohanni kell kórházba, úgy fel pattant

Hát ennyi volt az éjjelem, ja és egyszer sem kellett pisilnem menni. Bezzeg reggel...