sziasztok
végre itt. tök jóóó volt végre valaki otthonról

(sógornőm volt itt 3napig. )
jól belehúztatok addig, csak győzzem magam utolérni
szval nem sorrendben
Nanó, Pati.... ti nagyon fárasztóak vagytok....
de már úgy hiányoztatok!!! ne tessék mégegyszer eltűnni!!!
Pati, az azért télleg vicces lehetett egyedül egy idegen lakásban. Valld be, hogy mire Jim hazaért Te már kiszimatoltad az édességesfiókot
a képek haláliak, főleg azénapukámalegerősebb.... én meg majd csináltatok olyat, hogy azénapukámalegokosabb
és köszi a Nanó képeket is
Évi!!!! amikor olvastam, hogy Daviddel fotózkodtatok.... irigyirigy.... (mekkora álmom lenne... na mindegy

) és rögtön azt gondoltam, hogy remélem fotót raksz fel

szval köszi :*
szval jó volt olvasni és látni Téged és tök ügyik vagytok! örülök hogy PetitBoti ilyen jól vette a nagyutazást. Ha Genfben jártok mindenképp szólj előtte!! hátha kirándulunk mi is egyet arra
BEUSKA!!!! Hatalmas gratula!!! csúcsszuper vagy!!!!
TCIS, köszi,

az infot meg mindent. Igazából az a baj, hogy szeretném elsőnek megnézni hogy télleg olyan csúcs-e. meg a másik, hogy Máténak olyan útlevele van, amivel csak hazavihetem és utána sehová. és Olaszország nem esik útba és majd csak júliusban megyünk haza.... de lehet hogy leruccanunk egyik szombaton az olasz határ közelébe ahol lehet kapni svájcban...
és tök jó hogy megint vagy

sok erőt a gyerkőcökhöz
nagyon édesek

szép család vagytok
Panny, komoly hogy három gyerkőccel bricostore spar????? wow!!!
drukkolok a szobatisztaságért!
PETRAMAMA: bocsi, hogy cska most válaszolok: dydimos.de azaz én a .ch-n rendeltem, mert Svájcba onnan kell. nem tudom, szerintem Magyarországra is küldenek....
hajrá

(ne ijedj meg az áraktól....

)
Judit18, tök jó hogy elmentél Veres dokihoz valahogy ilyen jófejnek képzeltem el az írásaiból, mint ahogy Te leírtad.
és GRATULA a díjhoz!!!!
és én is amúgy pont azt akartam írni Linocsnak, hogy szoptatás közben újraolvastam a régi kismamákat és a szoptatási tanácsadó is pont szoptatási nehézségekkel küzdött, és nem tudott mit csinálni...
ZSUUUUUU, naggyon édesek vagytok!!!
jut eszembe, persze hogy kihagytam két apróságot a szüléstörténetemből (valószínű többet is...)
ezt most ideírom de majd beleírom a történetbe és Zsu akkor kicseréled majd, elküldöm pirivben.
szval az egyik apróság, hogy még a szülés várható ideje előtt pár héttel kellett elmenni a kórházba beszélgetésre, ott kikérdeztek mindenről így a szülésznő, mikor odamentem már mindent tudott rólam (azt is hogy kivagyok,mert ugye sajnos vártak...

) és nem ezzel kellett az időt húzni.
a másik sokkal kellemesebb apróság. a műtét után, mikor felöltöztették Mátét előtte a kis tappancsát valami piros festékpor szerüvel bebigyózták (milyen jó szavak ezek...

) és a lenyomatát rárakták egy emléklapra. majd megkaptuk Mátét és hármasban voltunk. Majd kicsit később jöttek egy polaroid géppel és csináltak 3unkról egy fotót majd azt is az emléklapba rakták. Ami tartalmazza a szülés adatait, fotót rólunk és egy újszülött tappancslenyomatot. Hát nem édes? Hihetetlen figyelmes apróság....
Juditkecskemét, tudom már lecsengett... de teljesen felháborodtam mennyire tapló a tanárod!!!! köszi, hogy bemásoltad a kismamás cikket! jó volt végigolvasni. (most kaptam, de sajnos csak májusit... remélem jön valaki ki ide júnisban is

)
A talisokra nagyonnagyon irigy vagyok... de köszönjü a képeket!!! jó új arcokat megismerni így messziről

és milyen tündériek a babák!
Cicuka tök jó hír hogy nem találtak semmi bajt Kristófnál!!!! naigen, a járkálás jó fárasztó lehet... de legalább erősödik az ember....
én még semmit nem adok neki inni, de nem tervezek adni ha egymód van rá csak cicit....
Pumperka, Zsombi jobban van? ismerős a parkolóban szoptatás én ma a reptéren tettem meg... kicsit drága volt

de muszáj volt. kivittük a sógornőm és éhes lett a drága... még jó,hogy az egyórás evés helyett "csak" háromnegyedóra lett
Melinda, asszem pont Pumperka írta, hogy az egyik gyermeke úgy szeretett elaludni, hogy gyürögette a pelust... amúgy nálunk eddig csak gyürögetés volt, de ma délután arra mentem oda, hogy a feje alól is kiszedte

hogy ezt hogycsinálta
JIM, tökjófej férjed van, Te tuti cimlapra illő menyasszony leszel. már előre irigy vagyok...
Mni, Feri, szuperek a képek!!!! (vagy ezt írtam már?

)
Potyka jelöltelek wiwen
szépek a gyerkőcök

a blogodat még nem olvastam, otthoni mindenféle politikai és nempolitikai dolgokból kicsit kivontammagam. azért nem nagyon, mert érdekel. de jó az itteni nyugi. na mindjárt elolvaslak
Bea üdv ittt!!! megkönnyeztem a szüléstörténeted.... és szépek vagytok Ti is

hiába a topikbabákanyukák mind szépek
Úgy látszik az ikea mindenhol ugyanaz, az étteremnél van a szoptatós szoba és zene is szól...
Szilvánusz, azért a duplauszógumi nem látszik a képeken... nem is tudom, hogy higyjük-e
hamár a nosztalgiánál tartunk véletlenül bukkantam pont ma rá:
lehet tippelni hányéves voltam
ja, és Judit18nak gondoltam küldeni egy ilyet:
ez két éve készült,még hosszú hajjal
Pepike!!!! soksok erőt továbbra is!!! sokat gondolunk rád! várunk nagyon, ha lesz időd és erőd!!!
na megjött az uram, és amúgyis már másfél órája irok Nektek...
vidám estét