A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

hello Pepike, de jó újra hallani rólad! remélem nemsokára tudsz jönni!

Bea! üdv közöttünk, én is feltenném a kérdéseket, ha esetleg úgysem akarsz ennél az orvosnál maradni akkor pláne nincs vesztenivalód...de lényeg, hogy jól alakultak a dolgok

Potyka, bátyáméknál pont most csináltak belső lépcsőt, gondoltam megkérdezem mert szép lett, de közölte, hogy azért lett szép mert ő fejezte be... hát ennyit az épületasztalosokról...
Kútvölgyi - pelenkát is adnak a babáknak a ruhán kívül, meg a babaápoláshoz mindent. amúgy mindent vigyél, a kórházi hálóing jár, de tényleg elég ronda. betétet szülés után adtak, de csak pár darabot.
kinél fogsz szülni?

Marla singer - Szilvánusz írt egyszer egy jó jellemzést legtöbbünkről, szerintem az tényleg találó volt, azt kellene előkeresni

nálunk annyi hír, hogy most építik a játszóteret a lakókertben ahol lakunk - és nem tudom sírjak vagy nevessek.

nevessek, mert szuper, hogy majd Eszter tud hol játszani, vagy sírjak, mert a háló és gyerekszobaablakunktól kb 3 méterre épül és nem tudtunk mit csinálni, megszavazta a lakógyűlés...

előre rettegek, hogy mennyire lesz hangos, arról ne is beszéljünk, hogy a Pilisi dombok kilátásunk ugrott (bár földszint, de onnan pont rá lehetett látni)

és akkor még ki tudja mennyit esett a lakás értéke, mert ki akar ilyen lakást venni - ami ennyire zajos. (tudom, hogy biztos van aki örül, hogy van itt játszótér, de senki nem a saját ablaka alá akarja szerintem)

Szilvánusz, holnap otthon lesztek? - gondoltam - KEDD ugye - esetleg elmennék arra sétálni

KépKép
judit18

Jimm, Judit,arik vagytok még mindig, úgy hogy jövök ahogy kicsit csitultak a dolgok!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, aztán megyek kozmetikushoz, mert már nem merek térdgatyát felvenni... :lol:

Bea! Üdv közöttünk. Egyébként én sem régen csatlakoztam a csapathoz, de már nagyon rég óta olvastam őket. Aztán nem lehetett nem jönni közéjük. És akiket már személyesen is ismerek mind nagyon jó fejek!!!! Egyébként szerintem engem nem ismertél fel a talis képen, mert az én nevem mellet nincs fotó.
A szüléstörténeted tényleg hosszú, de csudaszép!

Jim! Nem ér hanyagolni minket holmi súlyproblémák miatt. Attól csak depisebb leszel. :lol: Ha gondolod, a héten átugrom hozzád. LÉgyszi írj telcsiszámot priviben.
Boróka is nyűgösebb ma, mint a napokban volt.
Egyébként én is 1-2 számmal nagyobb ruhákat hordok. Mérgelődöm is eleget, mert tele a szekrényem szupi cucokkal, most meg alig van valami, ami rámjön.

Mni! Nagyon jó ez a régi kép. Mindjárt teszek fel én is pocakos fotómat.

Tcis! Nem is dicsértem meg még a gyermekeidet, meg az egész családot. Nagyon jól néztek ki!

Kvaszéva! Nagyon irigy vagyok!!!!!! Imádom a francia tengerpartot, a franciákat mondjuk már kevésbé.... :P

Keresztelő nálunk is június 15-én lesz!!!! Én nem szervezek mást, mint éttermet foglalok, a pappal már minden elintézve!

Tali nálunk lehet bármikor! Úgyhogy, ha van kedvetek gyertek!

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

petramama: tök szép ez a pocis kép! Talizzunk jövő héten, anyósom itt van a héten...együtt koccolunk Pécsre, de jövő hét kedden itt leszek megint,
1-2 szám...ÓÓÓÓÓ, én 34-ről lettem 42-44 :shock: úgyhogy kuss :wink:
annyira sznob voltam -vagyok- imádom a szép ruhákat, tele a szekrény jobbnál jobb göncökkel, Dolce Gabbana, Versace, ahhoz túl drágák voltak, hogy elajándékozzam, úgyhogy beléjük kell fogynom
:wink:
hm keresek is magamról olyan képet mindjárt, legyen ismét jókedvem :lol:

judit18: én is utálom a játszót, tök örültem, hogy nálunk nincs, erre a szomszéd csaj ide rakott egy homokozót...de Milánon kívül csak neki van gyereke, szóval annyira nem gáz. Az ablak alatti gyerekvonyításnál a horkolást utálom jobban. (lakótelepen nőttem fel). Egy gyerek egyszer ütemesen pattogtatta az ablak alatt közvetlen a labdát, mikor 2 hónapos Milán épp elaludt. Persze felébredt...szegény gyerek...sírvafakadt, ahogy elküldtem a sunyiba. Tudom, bunkó vagyok, nem is nekem való a panel :wink:
Vendég

VERSACE 8)

Kép

Van esélyem???

Kép
Vendég

höhö, most a karom olyan vastag, mint ott a combom. Pedig már Milán is megvolt akkor...OKÉ, eldugultam. Látjátok, ezért nem akarok jönni :wink:
csőtészta 8)
Vendég

elég gáz ez a kép, hogy most jobban megnézem...úgy nézek ki rajta, mint egy cigány, akkor most már értem az Orsós Martint 8)
Vendég

ilyen szép a hasam most. pedig ruhában, hűha, akkor mégis jogos a kiakadásom?

Kép
Vendég

a fejemet inkább fel sem teszem, mert a végén még rosszat fogtok álmodni :lol:

na tényleg zúzok, mert velem van tele az oldal.
Vendég

na most volt időm a hétvége óta olvasni. jót termeltetek
most csak egy nagyon rövidet reagálok erre a nagyon buta JIMre!!!!

teljesen megértelek, de akkor is menj a csudába, ha egy gyerek után tudtál ilyen őrjítően kinézni akkor majd két gyerek után is tudsz! (én sosem leszek ilyen :roll: )
és én is tudok magamról olyan képet csinálni, hogy kidugom a hasam... modell létedre nem tanultad meg, hogy húzd ki magad és dülleszd ki a fantasztikusan nagy csöcsöket ha fényképeznek?????
(mégha Te magad, akkor is.... :) )
szval maradj és dumálj nekünk tovább butaságokat ;)

bocsi többiek, majd mindjárt reagálok. lerakom a pocakomról Mátét és ha nem ébred fel akkor jövök. csak így irtó kényelmetlen gépelni.
puszka

Kép

Kép
kolyok28

Jim, nagyon csinos voltál, vagy és leszel is. Elég kitartó csaj vagy, szóval tuti kiböjtölöd majd. Gondolom ez a kép sem Milán születése után 2 hónappal készült. Amúgy meg tök jó dolog kajálni, és most lehet is... van mire hivatkozni! :)

KépKép
KépKép
mni

sziasztok :)
végre itt. tök jóóó volt végre valaki otthonról :) (sógornőm volt itt 3napig. )
jól belehúztatok addig, csak győzzem magam utolérni ;)
szval nem sorrendben :)

Nanó, Pati.... ti nagyon fárasztóak vagytok.... :lol: :lol:
de már úgy hiányoztatok!!! ne tessék mégegyszer eltűnni!!!

Pati, az azért télleg vicces lehetett egyedül egy idegen lakásban. Valld be, hogy mire Jim hazaért Te már kiszimatoltad az édességesfiókot :lol:
a képek haláliak, főleg azénapukámalegerősebb.... én meg majd csináltatok olyat, hogy azénapukámalegokosabb ;)
és köszi a Nanó képeket is ;)

Évi!!!! amikor olvastam, hogy Daviddel fotózkodtatok.... irigyirigy.... (mekkora álmom lenne... na mindegy ;) ) és rögtön azt gondoltam, hogy remélem fotót raksz fel :) szval köszi :*
szval jó volt olvasni és látni Téged és tök ügyik vagytok! örülök hogy PetitBoti ilyen jól vette a nagyutazást. Ha Genfben jártok mindenképp szólj előtte!! hátha kirándulunk mi is egyet arra :)

BEUSKA!!!! Hatalmas gratula!!! csúcsszuper vagy!!!!

TCIS, köszi, :) az infot meg mindent. Igazából az a baj, hogy szeretném elsőnek megnézni hogy télleg olyan csúcs-e. meg a másik, hogy Máténak olyan útlevele van, amivel csak hazavihetem és utána sehová. és Olaszország nem esik útba és majd csak júliusban megyünk haza.... de lehet hogy leruccanunk egyik szombaton az olasz határ közelébe ahol lehet kapni svájcban... ;)
és tök jó hogy megint vagy :) sok erőt a gyerkőcökhöz :)
nagyon édesek ;) szép család vagytok :)

Panny, komoly hogy három gyerkőccel bricostore spar????? wow!!!
drukkolok a szobatisztaságért! ;)

PETRAMAMA: bocsi, hogy cska most válaszolok: dydimos.de azaz én a .ch-n rendeltem, mert Svájcba onnan kell. nem tudom, szerintem Magyarországra is küldenek.... ;)
hajrá :) (ne ijedj meg az áraktól.... :roll: )

Judit18, tök jó hogy elmentél Veres dokihoz valahogy ilyen jófejnek képzeltem el az írásaiból, mint ahogy Te leírtad.
és GRATULA a díjhoz!!!!
és én is amúgy pont azt akartam írni Linocsnak, hogy szoptatás közben újraolvastam a régi kismamákat és a szoptatási tanácsadó is pont szoptatási nehézségekkel küzdött, és nem tudott mit csinálni... :roll:

ZSUUUUUU, naggyon édesek vagytok!!!

jut eszembe, persze hogy kihagytam két apróságot a szüléstörténetemből (valószínű többet is...)
ezt most ideírom de majd beleírom a történetbe és Zsu akkor kicseréled majd, elküldöm pirivben.
szval az egyik apróság, hogy még a szülés várható ideje előtt pár héttel kellett elmenni a kórházba beszélgetésre, ott kikérdeztek mindenről így a szülésznő, mikor odamentem már mindent tudott rólam (azt is hogy kivagyok,mert ugye sajnos vártak... :roll: ) és nem ezzel kellett az időt húzni.
a másik sokkal kellemesebb apróság. a műtét után, mikor felöltöztették Mátét előtte a kis tappancsát valami piros festékpor szerüvel bebigyózták (milyen jó szavak ezek... :roll: ) és a lenyomatát rárakták egy emléklapra. majd megkaptuk Mátét és hármasban voltunk. Majd kicsit később jöttek egy polaroid géppel és csináltak 3unkról egy fotót majd azt is az emléklapba rakták. Ami tartalmazza a szülés adatait, fotót rólunk és egy újszülött tappancslenyomatot. Hát nem édes? Hihetetlen figyelmes apróság....

Juditkecskemét, tudom már lecsengett... de teljesen felháborodtam mennyire tapló a tanárod!!!! köszi, hogy bemásoltad a kismamás cikket! jó volt végigolvasni. (most kaptam, de sajnos csak májusit... remélem jön valaki ki ide júnisban is :) )

A talisokra nagyonnagyon irigy vagyok... de köszönjü a képeket!!! jó új arcokat megismerni így messziről ;) és milyen tündériek a babák! ;)

Cicuka tök jó hír hogy nem találtak semmi bajt Kristófnál!!!! naigen, a járkálás jó fárasztó lehet... de legalább erősödik az ember....
én még semmit nem adok neki inni, de nem tervezek adni ha egymód van rá csak cicit....

Pumperka, Zsombi jobban van? ismerős a parkolóban szoptatás én ma a reptéren tettem meg... kicsit drága volt :?: de muszáj volt. kivittük a sógornőm és éhes lett a drága... még jó,hogy az egyórás evés helyett "csak" háromnegyedóra lett :)

Melinda, asszem pont Pumperka írta, hogy az egyik gyermeke úgy szeretett elaludni, hogy gyürögette a pelust... amúgy nálunk eddig csak gyürögetés volt, de ma délután arra mentem oda, hogy a feje alól is kiszedte :lol: hogy ezt hogycsinálta :?: :lol:

JIM, tökjófej férjed van, Te tuti cimlapra illő menyasszony leszel. már előre irigy vagyok...

Mni, Feri, szuperek a képek!!!! (vagy ezt írtam már? ;) )

Potyka jelöltelek wiwen ;)
szépek a gyerkőcök :) a blogodat még nem olvastam, otthoni mindenféle politikai és nempolitikai dolgokból kicsit kivontammagam. azért nem nagyon, mert érdekel. de jó az itteni nyugi. na mindjárt elolvaslak ;)

Bea üdv ittt!!! megkönnyeztem a szüléstörténeted.... és szépek vagytok Ti is :) hiába a topikbabákanyukák mind szépek :)

Úgy látszik az ikea mindenhol ugyanaz, az étteremnél van a szoptatós szoba és zene is szól... :?

Szilvánusz, azért a duplauszógumi nem látszik a képeken... nem is tudom, hogy higyjük-e ;)

hamár a nosztalgiánál tartunk véletlenül bukkantam pont ma rá:
Kép

lehet tippelni hányéves voltam :)

ja, és Judit18nak gondoltam küldeni egy ilyet:
ez két éve készült,még hosszú hajjal :)
Kép

Pepike!!!! soksok erőt továbbra is!!! sokat gondolunk rád! várunk nagyon, ha lesz időd és erőd!!!

na megjött az uram, és amúgyis már másfél órája irok Nektek...
vidám estét :)

Kép

Kép
kolyok28

Hali!
Nekünk nagyon csendes napunk volt, semmi nyüglődés csak szunya. Még én is aludtam 1-et. Mind a négyen ott pihentünk az ágyban, apa és a nagyobb tvztek mi húztuk a lóbőrt a kicsivel. Jaj, de ritkán jut mostanában ilyenre idő... :?

Jim, itt is írom, mert nem csk neked szól, aki baba után fogyni szeretne, ajánlom Pintácsi Viki Bye-bye kilók könyvét. Aki olvasta, tudja miért, a többiek meg olvassák el..

Ma jutott eszembe, hogy hamarosan lesz 2009. márciusi babák topik is.... Úristen :shock: :shock:

PEPIKE!! Várunk vissza!

Monácska hova tűnt?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!
Döbbenve olvasom, amiket írtok (hogy milyen szép a szüléstörténetem). Én nem látom annyira szépnek, de most elgondolkoztam rajta, hogy esetleg bennem van a hiba...
jimmorrison: csatlakozom. Mármint a többiekhez. Hozzád csak annyiban, hogy én elég vékony voltam-vagyok, de a pocakom most nagyon vicces nekem is. Azt hiszem, egy kis hasizom-gyakorlatozás ráférne :wink: Egyébként én meg mindig is azon tűnődtem, milyen lennék egy kis súlyfölösleggel (az egyetem első vizsgaidőszakában lement rólam minden, s azóta se bírtam visszaszedni). Szóval, én meg szeretnék picit husisabb lenni :)
Vendég

Kolyok28, én 18nak nézlek a képen :) ?
Pepike - Fót itt van tőlünk egy köpésre... Hová költöztetek és miért?
Pumperka által leírt pelenka-gyűrögetés újabban nálunk is megjelenni látszik.
Lányok, ezt nem hiszem el. A TV-ben (itt van a számítógép mellett) itt f.sott mellettem egy hapsi a discovery channel-en egy galandférgekről szóló részben... Nem hiszem el, hogy ezt élőben le kellett adniuk...
Petramama, igen, most már tudom, hogy Te vagy az a képen. Ez a június 15-e milyen kedvelt időpont! Tudatosan vagy véletlenül esett a választás erre az időpontra (kvaszeva és petramama)? Kristóf keresztelője május 25-én volt, nagyon szépen sikerült. Majd rakok fel képet...
Vendég

Jim!
Csináljak Neked én is nagy hasú képet, mert tudok ám én is S alakban állni! És szerintem is képes leszel még lefogyni. Ahogy Milánnál sikerült most is sikerülni fog! Most pedig fogj rá mindent a szoptatásra...

Bea! Nálunk a családban éppen a június 15 volt jó mindenkinek - szülők, tesók, keresztszülő. Semmi extra nem volt a napválasztásban. Mondjuk nekem jó, mert utána nincs már suli Dorkának. :D

Kölyök! Köszi az oldalt. Mindjárt meg is nézem.
Szerintem 16, max.18 lehetsz a fotón.

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok, de ha Tifani alszik akkor csinálom a dolgom, olvasgatlak titeket, de mire írnék addigra felébred legtöbbször, ha pedig ébren van akkor leköti minden percemet.Séta, játszás, vigyorgás...
Mi egyébként jól vagyunk, sokat eszik, aránylag jól alszik éjjel egyszer ébred fel általában.Akkor ébred fel többször, ha belenyilal az ínyébe, megkezdődött a fogzás, szegénynek úgy meg van duzzadva az ínye.

Mni: Köszönöm a névnapi köszöntést.

Üdv az újjaknak.

Rakok fel pár új képet:

Kép
Tifani anyával

Kép
Huncut mosoly apánál

Kép
Jó kedvem van

Kép
Játszószőnyegem

Kép
Lightos pihenés

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Kölyök!
Neked melyik tipusú kendőd van? És mekkorát vettél? Tényleg szállítanak az EU-n belül, bár azt nem írták, hogy mennyiért...

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote="0bea0"]
írta:
0bea0Lányok, ezt nem hiszem el. A TV-ben (itt van a számítógép mellett) itt f.sott mellettem egy hapsi a discovery channel-en egy galandférgekről szóló részben... Nem hiszem el, hogy ezt élőben le kellett adniuk...

mindent a kedves nézőkért :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Esti sztori:

Gordonnak olvasom az esti mesét, Norton felébred, sír, áthozom a nagyhoz.
Olvasom a mesét, közben Norton a kezemben- és szinkronban magyaráz.
Ahogy beszéltem, ő is, ahogy elhallgattam, ő is. :D Direkt! :D
A végén már szó szerint sírtunk Gordonnal a röhögéstől! :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan édes, napról napra ügyesedik.
A majdnem ülését már írtam.
A cumit időnként elfogadja, viszont imádja szopni az ujját.
Kurjongat és eööö-zik meg eeeeej-ezik, mint egy bűbájos kanárimadár.
Folyamatosan rötyög, most már hangot is ad közben.
Nyúl dolgokért és fog.
Előfordul, hogy hosszasan eljátszik egyedül.
A kádban csapkodja a vizet.
A pelenkázón "szalad", lengeti a kezét és rugdos.

Imádom! :D

Kép
Kép

mpatr

Most lesz Norton névnapja (6-án) és akarok neki gyűrögetős, figurás rongyit venni.
Van vele valami tapasztalatotok?

Kép
Kép

mpatr

[quote="petramama"]K írta:petramamaölyök!
Neked melyik tipusú kendőd van? És mekkorát vettél? Tényleg szállítanak az EU-n belül, bár azt nem írták, hogy mennyiért...

KATJA 6os. ez pont elég hosszú :) és nagyon jó színes.

Pati, teljesen megértelek én is teljesen beleszerelmesedtem a fiamba... :)

szép álmokat

Kép

Kép
kolyok28

Bea,akartam még azt írni, hogy én Dk-n éltem életem első 15évében ;)

Anita, csudaszép kislányod van :)

ja igen, jól tippeltetek, 19 voltam ott :)

na megyek szunyni..... mostmártélleg

Kép

Kép
kolyok28

Rájöttem, ez a lábdagadás állati praktikus, nem kell olyan dekoratív, méregdrága billegős cipőre költenem. (pech, hogy nem is tettem volna), azonban mázlista vagyok, mert érdekes, de nem rosszabb lesz napközben, hanem ahogy mozgok, múlik, hurrá!!!!

Didymos tuti szállít ide is, de csak biztosítással vegyetek!!! Meglepően sok csomag nem jön meg sajna.

Jim, nagyon dögös. És bár nem vagyok mérvadó, de nekem a mostani jobban tetszik. Mikor mégy Pécsre?

Kölyök, jók ezek a képek. Legviccesebb, hogy olyanok, mintha régesrégiek lennének, tiszta nosztalgikusak, de nem tudom mitől. Ha lenne scannerünk... Na jó, megkérem a szomszéd csajt, és mutatok Nektek én is csodát. Csak az enyém már a hihetetlent súrolja.

Patr, boldog névnapot Nortonnak. Vicces módon az én kölkeim sosem a bolti csodákért lelkesedtek, hanem pl. a ricse kendőért. (A fiatalabb korosztály kedvéért, a Beatrice egy együttes volt a (h)őskorban, és a piros alapon fehér babos kendő volt a jelképük, és a pletykákkal ellentétben NEM daráltak csirkét a színpadon, és bár engem koncertre el nem eresztett jóanyám, mivel akkor még én is fiatalka voltam, de kendőm még a kora gyermekéveimből volt. Eleinte a menetrendszerű karácsonyi tüszősmandula-gyulladás kötözésére, majd fejre, és ebben a bizonyos korszakban nyakra szolgált, a gyerekek születésétől fogva meg a járókán lógott. :lol: Végre valami ami sosem megy ki a divatból :lol: )

Na húzok, különben jön a gyivi, hogy az iskolásaim éhen mennek el itthonról, nem elég, hogy tegnap blicceltem egy szülőit. De helyette nálam dekkoltak az osztálybeli gyerekek.

potyka

Utazóágy témában mit hallottatok? Vennünk kellene, mert a szüleimhez készülünk.
linocs

Linocs, enyimek utálták... De ha veszel, olyat keress, amiben állítható a mélység, különben leszakad a derekad, míg kihalászod. És inkább vegyél használt márkásat, mint olcsó nonamet, mert legalábbis az anno metroban kaphatót mindefélével alá kellett ducolni, mert a gyerek súlyától megsüllyedt az aljzata...

potyka

Linocs!
Mi a babakocsiba szoktuk altatni Nimit (ha utazunk) és mindig jókat aludt.
Ha meg szállodába megyünk ált. van kiságy, csak kérni kell. Legvégső esetben köztünk aludt (Levi) és ez is működött.

Gy.Anita nagyon édi a kislányod!!!!

Jim!
Nekem a világos kék bikinis képen nagyon sovány vagy. Nem hiszem hogy az a férfiak álma. A másik képen (a fekete szerkóban) csini vagy, de én is azt mondom mint potyka, hogy szebb vagy most. Nem nyalizni akarok de bosszantani sem. Ez a véleményem. Nem 23 kg a fogyási cél szerintem max. a fele elég lenne.....

Kölyök!
Nagyon aranyosak vagytok a képeken. Látszik rajtatok a boldogság, olyan jó nézni.....
Én is bele vagyok szerelmesedve a fiaimba..... :D Csak azt sajnálom hogy néha nincs türelmem...
Pl. tegnap Levente megint bekattant és 3x arcon öntöttem vízzel, nem hatott, az etetőszék fogságában ott hagytam a konyhába, hogy térjen magához, bőgje ki a nyűgjét.
Az volt a baj, hogy a "malont" (szélmalmot) az egyik ház kertjében nem bámultuk addig amíg ő akarta. Nimi üvöltött a babakocsiban jönni kellett. Egy óráig üvöltött hogy menjünk vissza nézni a malont.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nimi három napja nem alszik napközben csak 10-15 perceket. Kezdek aggódni. Állandóan megy a hasa (napi 5-6 -7) és bocsi de olyan mint a takony néha a kaki.
Szerintetek fordulja dokihoz?

Állandóan csak szopizna (non-stop)....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kösz csajok ismét, arik vagytok. Én magamnak akarok tetszeni, nem a paliknak. A férjem is gebén szeretett belém, hiába szeret így is. A nővérem terhesség után jól elmászott, a férje mindig lecseszett engem, mikor ledagadtoztam, hogy ő neki így is szép...ja, mikor meg 3 éves volt a fia, lelépett egy gebe nővel... :x

juditkecsk: nem lehet, hogy megfázott a pocija? Emlékszem, mikor Milánnál volt régen ilyen nyúlós kaki, akkor azt mondták. Gondolom, hogy ideges vagy, hogy napi ennyiszer kakil, Martin meg az ellenkezője...tegnap hétfő óta ma reggel kakilt először :shock:

kölyök: annyira édes vagy azon a fiatal képen! Nem mintha most nem lennél az :wink: Kendő nekem is nagyon kéne, csak kéne aki segít, hogy kell megkötni, meg milyet érdemes venni.

Anita, cuki a lánykád, látszik, hogy szépen gyarapodik!

Bea, küldök neked hájt, csak nem tudom, honnan kéne előbb leolvasztani magamról. Nekem eddig volt elméletem a férgekről, hogy kéne belém 1-2 és akkor ehetek, amennyit akarok, mégis fogyok. Persze nem most. De aztán dőlt az elmélet, hülyét kapnék egy élősködőtől, fúúúj.

amúgy nem direkt nyomtam ki a hasam a képen, ekkora csak úgy simán. :shock:

nem tudom, mikor megyünk Pécsre, eddig úgy volt, hogy vasárnap, de lehet hogy már pénteken.
Vendég

Sziasztok!

Judit, de jó, hogy felhoztad megint a kaki témát. Már múltkor is akartam kérdezni, hogy miből látod, hogy hasmenése van Niminek. Ugyanis Zalánnak csak folyékony a széklete, naponta legalább 4x, benne túrós micsodákkal. Megkérdeztem az orvost és a védőnőt is, de azt mondták az anyatejes babáknak nincs rossz székletük. Tehát minden ok. Állítólag a hasmenéses olyan nyákos-féle, és nagyon büdös. Bocsánat, hogy reggel ilyen támát boncolgatok, de szerintem jó, ha ezt is megbeszéljük.

Jim, tényleg dögös vagy a fotókon, de szerintem sem kell egy kétgyerekes anyukának ilyen magassággal (168?) 50 kilónak lennie. Én 173 cm vagyok, de a 63-65 kiló számomra ideális, és szerintem jól is néztem ki, legutóljára 2 éve :roll: .

Üdv. az újaknak!

Ildi

Kép
kikó70

Patti, nincs időm most telcsizni, de üzenem, hogy a férjemmel 1 hónapon belül meg kell csinálnunk a Kft-t, és már nem 3 milla, hanem 500 ezer, az ügyvédi díj 140 ezer (ha jól emlékszem). Az alapítási díjat utána megkapjuk, az más kérdés, hogy honnan varázsolok elő 500-at (hitelkártyákról talán, végülis csak meg kell villantani a számlán, aztán le lehet szedni), a 140 még OK, mert egész nap melózok, már a fele megvan. Szóval én is tag leszek, az a lényeg.

ja, de még a másik ügyvédet sem fizettem ki, a gyerekelhelyezésest, most jut eszembe....van még 2 hetem :roll:
Vendég

Apropó, vettem teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Biztos fogok tőle fogyni, mert annyira szar, hogy nem bírom megenni.
Vendég

Anita, nagyon cuki Tifani! jó látni, hogy nemcsak Eszter ilyen kis husi, hány kiló Tifani?

Kölyök, köszi a képet! :) annyira más vagy hosszú hajjal. a mostani mindenesetre vagányabb.

Pati, nekünk van ilyen figurás gyűrögetős de még nem nagyon keltette fel az érdeklődését, néha a kezébe adtunk, hogy ne mindig csak a pelenkát gyűrje fel és akkor szorongatta de ennyi. mondjuk hosszútávon jobban örülnék, ha egy ilyen lenne a kedvenc amit gyűröget és nem a pelenka

Linocs, nekünk van egy Espirit Dream 'n Play utazóágyunk a Brendonból amihez külön kellett venni magasítót.
tök könnyű összecsukni, kinyitni. és nem túl nagy összecsukva. mondjuk még a merevítővel az alján sem annyira merev mint a kiságy persze, kicsit behajlik ha ráfekszik, de nem vészes
kicsit vaciláltam, mert fekete hálós oldalt (mert valahol azt hallottam, hogy nem szeretik a babák a fekete színt), de azt mondták az eladók, hogy abból jobban kilát majd ha játszik benne később mint a fehér hálósból
amúgy szeretett benne aludni, amikor voltunk anyósomnál, de hozzáteszem ez még 2 hónapos kora előtt volt amikor bárhol jól aludt, nem tudom most hogy viselné....

Jim, és Milán után mennyi idő volt visszanyerni az alakod? 2. gyerek után biztos valamivel tovább tart, de szerintem aki élből nem husi alkat (és te nem az vagy) az előbb-utóbb úgyis vissza fog fogyni. Sógornőm 3 gyerek után iszonyú vékonyka és azért ő sem volt ilyen még szülések után fél évvel sem.

Judit
, Eszter is nagyon keveset alszik napközben mostanában és többször kevesebbeket eszik (még éjjel is felkelt ma pedig nem szokott) ... hallottam már mástól is, hogy ezt csinálja a babája - valami van a levegőben....

képezljétek, tegnap a szomszéd lány - akinek 4 hónapos a kislánya - be kellette, hogy törje a Nissan Micraja ablakát, mert már berakta a babát és a kulcs már az indítóban volt amikor is becsukta az ajtót és az belülről bezárt!! képzeljétek, a gyerek meg bezárva a kocsiba. állítólag egy biztonsági őr segített neki betörni az ablakot... azóta sem tudja mitől zárt be az ajtó....
hát én kész lettem volna idegileg, persze nyilván ő is az volt

KépKép
judit18

tegnap hétfő óta rosszul írtam, szóval múlthét hétfő óta ma kakilt először Martin.
Vendég

Jim, én úgy híztam fel anno 80 kgra, hogy csak teljes kiörlésű tönkölybúzás kenyeret ettem - de abból sokat :) szóval azért a mennyiség itt is számít...

KépKép
judit18

Kikó, egyetértek - én 172 cm vagyok és 63 kgmal teljesen boldog voltam, az a célom újra (65-tel is kiegyeznék). persze a múltkor olvastam, hogy az xy szépségkirálynő 172rel 52 kg - nade asszem azt majd egy következő életben :)

KépKép
judit18

judit, hogy bírtál belőle sokat enni? 1 szeletet ettem meg, de mindjárt kihányom.
Szerintem amúgy a sok sör növesztette meg a hasam. Aki még szoptat, mennyi sört isztok naponta? Eddig az én folyadékbevitelem így nézett ki: 2 filter Laktoherb-ből készült 1,5 liter tea,4- 6 üveg sör, ami ugye 2-3 liter, meg úgy 1-2 liter víz. Na most marad a tea, de 1-2 üveg sör, a többi víz. Komolyan, mintha ma reggel nem lett volna akkora hasam.
Vendég

Higgyétek el én a magasságomhoz 60 kg-osan már dagadt vagyok (baromi gyenge a csontozatom). De most annak is örülnék.
Vendég

Gy.Antia: fú milyen jó húsban van a kiscsaj, hány kiló?
Linocs: nekünk is van utazóágyunk, egyetértek Potykával, hogy olyat vegyél, ami magasítható, a mienk nem az és hát elég mélyre kell hajolni, ráadásul úgy sokkal közelebb van a gyerkőc a földhöz és ha jól emlékszem a Fruzska nem szereti a hideget.
Potyka: bejelölnélek a wiwen, csak sajna lehet, hogy én maradtam le valamiről, de nem tudom a nevedet.
Judit18: nem válaszoltál, akkor jöttök? Ha igen hány körül?

Mi most voltunk 3 hós oltáson, de a Rotát a szájba rosszabbul viselte, mint a szurit. A doki szerint tök rendben van a hörgés, mert akkor kéne kivizsgálni, ha éjszaka is csinálná. Mondtam, hogy sokat nyel félre, meg köhög, az áll. a sok bukástól is lehet, viszont megjegyezte, hogy egyik szemével befelé néz, ha féléves koráig nem változik, vinni kell szemészetre. Szegénykém nem csoda én is meg az uram is tök sokáig bandzsik voltunk gyerekkorunkban, csoda ha ő is az.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

pl itt nem is voltam 60, kb 56 kg, és már tök vastag a combom, mert ha híztam akár 1 kg-ot a combomra, csípőmre ment.

Kép
Vendég

Jim: én is biztos voltam benne, hogy a sör is növeszt a hasamon, így max. egyet iszom per nap, a többi általában víz.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Jim, én nem szeretem a sört, ezért nem is szoktam inni. :( De hasam anélkül is van. :( Mondjuk a sütiket nem vetem meg... :)
Szilvánusz, tegnap MSN-ben elküldtem Neked Potyka nevét... :(
Lilla is nagyon keveset alszik napközben, ilyen fél órákat max. :(
Gy.anita, köszi a képeket! Aranyosak vagytok! :)
Most gyorsan kirohantam a fürdőbe, hogy megmérjem hány kiló vagyok... de nem működik a mérleg! :( Biztos lemerült az elem... kicseréljem vagy hagyjam a fenébe? :D

KépKép
KépKép
mni

Jim,
Nagyon szep par vagytok. Mar akartam maskor is irni, hogy nagyon jokepu a ferjed is.
Na, majdnem lemaradt az "is" meg jo hogy atovastam :lol: :lol:
Most vicc nelkul szerintem is azert az 50 kg kicsit keves, de itt a kepen jol nezel ki.
Nekem mindig a hasamra megy minden gr. A vegtagjaim meg olyan vekonyak, hogy sokaig ujatlant nem is hordtam mert szegyeltem milyen vekony a karom.

Na, nalunk is megkezdodott a ha megindul a tej kikopom a cicit. Remelem nem fog meg megjonni es azert csinalja mert megvaltozott a tej ize. Egyenlore mas okot nem latok. Addig is felalomba ringatom es akkor szopizik rendessen.

Megyek mert ebredes van

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Linocs, mi nem márkás utazóágyat vettünk-kaptunk ajándékba, és valóban szinte a földig hajolni kell :( - az állíthatósak több 10 ezer Ft-tal többe kerülnek, ha jól tudom. De én edzve vagyok, mert a férjem a császármetszés után bölcsővel várt minket haza a kórházból...

Kolyok, hol laktál és melyik suliba jártál?
Jim, köszi a hájat, majd egyeztetünk az utalás módjában - viszont én úgy szeretném, hogy kis rádolgozással "mintha izom" kinézete lenne :) Kristófnak is újabban ritkább a kakis pelus, állítólag nincs ezzel semmi gond (sokat hasznosít, mint ahogy már írtátok).

Juditkecsk, nálunk székrekedés már volt, hasmenéses témában nem vagyok otthon... Írd meg, mi lett a vége (csak anyukám mesélte, hogy babakoromban nekem is volt, de a doktornő csak legyintett rá, hogy aha, első baba, ugye? Na, ezzel nem lebeszélni akarlak a dokiról!!!!!!!)

Mpatr, nagyon ügyes Norton, Kristóf még nem fog meg tárgyakat - kivéve a pelust, az már nagyon megy :D
Vendég

Potyka, bírom a stílusod, a blogod is elkezdtem olvasgatni de nincs annyi időm, hogy jól visszaolvassak... ez a buta DobrevKlára meg télleg kiborító... :?
ja, kicsit télleg régiesnek tűnnek a képek, nem tudom miért. mondjuk az eljegyzésnél rájátszik a ruhám stílusa :)
várjuk a képeket :)
én tudom mi a ricsekendő, nem vagyok olyan fiatal ;)

Juditkecskemét, ma olvastam az Baba magazinba (májusi, most hozta a sógornőm) egy módszert a hiszti kezelésére....
majd bemásolom, ha Neked nincs meg. egyből eszembejutott Levi.

PAti,
Boldog Norton napot! :)

most mennem kell..

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök! Köszi az infokat. Azt hiszem én is rendelek, ha megjött az anyaságim... Remélem meg is érkezik majd...

Jim! Miután mindenki mérlegel én is ráálltam és 63 kg!!! 169 cm vagyok. (55 kg szoktam lenni). És reggeliztem is már... Egyébként én havi 1 kg fogyást céloztam meg és ez nagyjából működik is. Ehhez nem koplalok, eszem rendesen, de nem iszom 5-6 sört, csak 1-2-öt, 1 liter szoptatós teát (nálam a hIpp Bio tea jött be) és ezenkívül csak vizet iszom. Kenyérként bajor rozst eszem, ez ehető is! Mondjuk tegnap este 3 szeletet is sikerült belőle megennem. De annak ellenére, hogy nem tűnök ducinak, a hasam és a seggem undorító, a combom meg tök narancsos. :x

Anita! Szépek vagytok! Gyere gyakrabban!!!

Linocs! Mi még Dorkának vettünk egy Brevi ágyat. Rengeteget használtuk és nagyon jól bírta. Igaz egy idő után egy plusz matracot tettünk bele, mert az nem volt egyenes az alja...
Ha veszel olyat keress, aminek a matraca pamut!!!! A zörgős anyagunál minden fordulásra ébred a gyerek, meg a szülők!!! Vagy vegyél hozzá plusz matracot és igen, mindenképpen emelhetőt vegyél.

Patti! Hihetetlen Norti! Állatfejes rongyocska? - nekünk van, de még nem nagyon foglalkozik vele Boróka. De ő semmit sem fog még meg tudatosan.

Egyébként a Potyka által írt kendők nálunk is bejöttek a nagyoknál. Borókánál még eszembe sem jutott elővenni, de ma keresek néhányat és ráaggatom az ágyára.

Judit Kmét! Hát nincs könnyű dolgod Levivel. Megy az energia hozzád!!!!
Nálunk is folyós a kaki, de nem nyúlós és általában sárga, néha zöldes. És napi 3-4 biztosan van. Nincsenek már benne fehér darabkák. Teljesen homogén.

Judit18! Én is betörtem volna az ablakot. Egyébként a Golfunk nekünk is csinál olyat, hogy ha nem az első ajtót nyitom ki, hanem pl. valamelyik hátsót és utána becsukom az ajtót, visszazár a központi zár.

Szilvánusz! Én is jelölnélek, de nem tudom a vezetéknevedet!
A rotánál Boróka is üvöltött. MOndjuk ő a cicin kívül semmi mást nem szeret szájba venni... Itthon meg 2 óra múlva akkorát bukott, hogy azon aggódtam, vajon most kijött-e a 18 ezres oltás is... Remélem nem.

Kép
Kép
Kép
petramama

még gyorsan:
Bea: a Barátság utcában laktunk :lol:
(aki nem ismeri Dunakeszit van egy nagy lakótelep és az egésznek az a neve hogy Barátság utca :lol: )
5dikes korombig a 3as suliba jártam ami közben felvette a Bárdos Lajos nevet majd 6dikos koromban átmentünk a Kőrősibe.
94ben ballagtam.
Te?

Kép

Kép
kolyok28

Tcis!
Én is egyből hasra hízom, és nekem is vékonyak a karjaim, lábaim. MOndjuk a combomról most ezt nem mondhatom.

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket.

Judit18:
Tifani a mai mérlegelés szerint 5700 gramm.

Linocs:
Mi is most vettünk utazókiságyat, Top Rider, állítható a fekvőfelülete és van hozzá pelenkázó feltét, 15.000.- volt.

A súly csak annyit, hogy én meg aztán rengeteget eszem és megállt a súlyom egyenlőre 58-59 kg-on.

Megpróbálok gyakrabban jönni, de Tifani most altatja magát nekem meg fő a kajcsim, utána meg lepihenek én is.

Puszi nektek!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Kép Szerdán született Hanna (akarom mondani szedték ki belőlem) és ez a kép előtte kedden készült, mielőtt bementünk volna a kórházba.
86 kilóval. Szörnyű, szörnyű, szörnyű.
Kb. egy hét alatt lement 11, azóta semmi. Pedig én képes lennék zöldséglevesen elélni, csak azt kívánom. Persze eszek mást is, de tényleg csak azért, mert KELL.

Kép
marla singer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: