Hát akkor megjöttem.
Sense: a tegnapi nagy örömujjongásom után akkor én is szívből gratulálok Nektek, és kívánom, hogy kellemes, zökkenőmentes pocakosodásod legyen, és jelentkezz minden nap, hogy minden oké-e. Persze azt is szerettem volna még írni, hogy Botinak félelmetesen hosszú szempillái vannak.
Anitja: köszi a szervezést. Milyen mécsesre gondoltatok? Valami szép, vagy az egyszerű teamécses? És szerinted gyalog a Kosstuh térről vagy a Jászai térről lehet gyorsabban odaérni (ha kánikula lesz, sajna nagyon nem mindegy). Hörcsög, nagyon jó, hogy tudtok jönni!
K. Timi: sajnálom, hogy nem sikerül a műtét, hiszen tudom, mennyire fontos Nektek. De talán tényleg korrekt, ha majd Ádi dönthet róla később. Mindenesetre jobbulást Neki. A
szolival kapcs.: nekem már több bőrgyógyász is mondta, hogy rosszabb, mintha az ember napozik, ezért be ne tegyem oda a lábam. Egyszer mégis betettem és tiszta kiütés lettem. Persze tudom, egyéni érzékenység kérdése is a dolog, és mindenki döntsön saját belátása szerint, de én azért jobban féltem az egészségemet. (Pedig baromi fehér vagyok most is.

Na, majd a játszótéren késő délutánonként!

) Remélem, nem haragszol meg a véleményemért.
Granda: azért tessék ám írni!!! Az rendben, hogy olvasás közben Te tudsz mindent rólunk, de azért Te is hiányzol ám nekünk! Ha van csepp időd, kérlek tegyél fel képet Lindáról! Olyan nagylány lehet már (és milyen ügyes!)...
Regi: akkor a főzőcskéről egy picit: mostanában igyekszem olyasfélét is főzni, amit Máté és mi is ehetünk. (Gondoltam, megveszem azt a könyvet is, amiben ilyen receptek vannak) Gyakorlatilag sokszor megcsinálom a kajánkat, kiveszek belőle --> turmixgép --> Máté. Így adtam már Neki tavaszi rizsesúst (főttrizs, párolt zöldség, husi hagymán, olajon, pici sóval, borssal, esetleg icipici pirospaprikával és fokhagymával), aztán bolognai spagettit pulykából, durumtésztából (ez a tészta miatt turmix után is kicsit darabos, de meg tudja enni simán), Mostanában joghurttal készült főzelékeket is próbálok adni. Ilyenkor azért a joghurt mellett krumplival is sűrítek. Ja, és sokszor kell a turmixgépbe még kicsi vizet tenni, mert túl sűrű volna anélkül.
Továbbá egyre gyakrabban sűríem az ebédjét reszelt sajttal (tejfölt-túrót még nem adtam, de hamarosan fogok. Most sok minden új volt.).
Hétvégén kapott krumpli-husi-tojássárgáját (másodszorra sajt is volt benne), és az is nagyon ízlett Neki. Úgy 3 dl-t megevett.
Nekem is volna
kérdésem, főleg a Többgyerekes Anyukákhoz: Ti mikor és hogyan kezdtétek el bevonni a Gyerkőcöt a rendes, nem egészen babakajás családi étkezésekbe?