Fleur! Nagyon sajnálom, hogy ilyen éjszakátok volt! Nekem sincs tippem, mi lehetett az ok, csak gondolok Rátok, hogy mihamarabb rendeződjön!
És nálatok is
lmóni!!!!
Irina! Móninak igaza van, Ádi gyönyörű! És micsoda szemek... Szerintem is oké a kv!
Zsófinál a terhesség elején "büdösnek" éreztem, nem bírtam inni - ahogy most sem!
De mikor megint megkívántam, egy nap egyet ittam.
(Anyukám anno sok kávét ivott, mondták is, hogy néger leszek, erre meg ilyen skandináv-sápkór lettem.
KTimi! Gratula az első fogacskához!!!!! Szuper!!!!!!
Az elforgathatható gyerekülés marha jó, ilyet még nem láttam.
Meryke! De jó, hogy bejelentkeztél! Máté a kis ravaszdi!

Huncut édipofa! És hát igen.... Nagyon megváltoztak....
Bertus is egy hincutmanci! Tényleg nagyon klassz az uccsó kép!
És
Nolka szemei sem semmik! Jaj, nektek lányok!
Tali: Irigyellek Benneteket, és nagyon várom majd a képeket!
Folyadék: Zsófi sokat iszik, főleg ebben a melegben a nagy mászások és járkálások közepette. 3-4 dl vízet megiszik, de volt már, hogy többet is.
Rólunk: Reggeli szopi kiváltva. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, de hát így lesz jó. Cicik is alkalmazkodtak, már csak este van szopi, és hamarosan azt is elhagyjuk.
Tegnap hosszú másodpercekig megállt segítség nélkül, Apájával csak néztünk, én még el is érzékenyültem.
Erre meg ma párhuzamosan a kanapéval (ez adta a biztonságérzetet), megtett kinyújtott karokkal segítség nélkül két lépést.
Messze vagyunk még az elindulástól, szerintünk ez nem volt tudatos, csak úgy "történt" vele.
Párhuzamosan játszik!

Kiválogatja az egyforma típusúakat (két tartó, két gumikocka, két plüsskutyus), és azokkal játszik. Nem mindig, de sokszor így csinálja. Félelmetes!
És ma nagyon apás volt. Tudtam, hogy eljön ez az idő, de ilyen hirtelen. Az anyássága kezd alábbhgyni, ha kimegyek, sír, de ha már nem lát, abbahagyja. Ma viszont mászott, kéredzkedett az Apjára, aki meg nem tudta hova legyen nagy boldogságában!
Éjszaka egysze ébred, akkor magam mellé veszem, párszor takargatom, és 6 körül kel.
Nappal a felkelés után visszaalszunk egy órát, du. meg van egy kb. 1,5 órás szundink.
Pancsolni imád, sokszor reklamál, ha kiveszem a medencéből.
Én jó sz.rul vagyok (aminek örülünk). Émelygés, állandó non-stop fáradtság. Eszek állandóan, aminek meg is van az eredménye...
A nagy nehezen kiharcolt 76,5 kiló helyett már 78,5-nél járok.
(Zsófival 70 kilósan kezdtem). Mi lesz még itt....
Ja, és még valami. Zsófi sikítva sír!

Ez új, és rémes! Remélem abbahagyja!
Most r.ujjú bodyban, és pizsinaciban alszik, plusz takaró.
Apa elment, ilyenkor nehéz, meg kell emberelnem magam, hogy tudjak játszani Zsozsóval. Borzasztóan fáraszt minden.
Ma lábbal összetapostam kb. 5

műanyag üveget, és úgy lihegtem, mintha felfutottam volna az ötödikre.
Két hete Apa mosogat, porszívóz, tereget. Annyira édes!!!!!!! Én meg sokat pihenek. Mást nagyon nem is tudok. Ha felébredek, már álmos vagyok.
Na jó litániát írtam...
Jók legyetek!