sziasztok kismamik,lányos és fiús anyucik!
elöször is.
MINDEN MOST SZÜLETETT KISBABÁNAK ÉS ANYUKÁNJÁNAK NAGY NAGY GRATULA,SOK TEJCSI ÉS MAXIMÁLIS EGÉSZSÉG!!!!!
jaj de jó,hogy így "gyarapszunk"
minden reggel az az első,hogy elolvaslak benneteket,csak nem reagálok
Kicsit nekem 2terhes" volt az elmúlt hét....Úgye totális átjáróház,pedig senkivel nem így eggyeztünk meg....
Anyósom mindig valami indokkal felugrott,1-2 percre,mondjuk Ö volt a legkisebb gond!!!A lányok is itt ültek suli után,nem akartak sehová menni a jó időben,merthogy Ök most kistesóznek.... és megértették,hogy pihennék,de nekem nem volt hozzá lelkem,hogy csak pihenek,babázok és velük "nem foglalkozok"...
de a legrosszabb az anyum volt,aki minden nap jött fözni,pedig kértem,hogy ezt otthon tegye és hozza el a kaját,de nem....Ö itt főzött és engem idegesített,meg osztotta az észt....kb olyanokkal fárasztott,hogy ha a baba csuklik,az bajt jelez,meghogy rosszul fogom a gyereket,meg megfázik,meg ilyenek....kész voltam,vagyok!!!!
holnap is jön,mert megkaptuk Zoé papírjait és megyünk az anyaságit,gyest,családit intézni....
remélem utána nem ül itt még egész nap....
Zoé még mindig jó baba...(kopp-kopp-kopp) 2,5-3,5 óránként eszik,alszik,"kisebb nyögésekkel" nézelődik...
Minden kedden fogunk menni mérekezni,úgyhogy most kedden lesz az első...kíváncsi vagyok mennyit hízott a cseppem,mert olyan kis mohón eszik...
Én anyum mérlege szerint minusz 10 kilónál tartok,viszont van még 5-6 rajtam és teljesen "átformálódott" a testem,úgyhogy jöv héten teljes ruhatárcsere!!!!
(azért minden rosszban van valami jó

)