A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:16-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:17-kor.
pironya

Monti...úgylátom ismersz már te is :oops:
Igen azt nekem is mondták,hogyha utánna szépen beindul akkor csak aludt,de ha úgymaradt akkor már nem túl jó neki odabent

Piri ahoz képest,hogy statisztika szerint elég sok a koraszülés,itt mindenki elérte az időt.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tök jó
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:17-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:18-kor.
Vendég

sziasztok!!!

akinek nem gratuláltam annak nagy gratula a babákhoz!!úgy látszik egyre csak megy el az emlékezetem.

ibm kriszta ha menni akartok 37+2ön, akkor már én is mehetek 37+4en!! már nekem is minden kész, bár apát még jövő hétre elengedtem egy német kanyarra, szombaton lagzi, én utána tervezem.igaz azt álmodtam hogy júni 1-én szülök..de azthiszem arról szép lassan lecsúszok..

hékás buci megy a drukk!!!

kriszta már a vége felé nem lehet inni, vagy mért kérded?

Kép
Kép
eyi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:18-kor.
Vendég

Monti - köszi, hogy leírtad! A lényeg, hogy minden rendbe jött a végére. Sejtem mit érezhettél a császi miatt, de a lényeg, hogy mindkettőtöknek ez volt a legjobb megoldás és csak ez a fontos!

Lányok, ezek a feszítések eddig rendszeresek voltak, most eléggé rendszertelenek, így szerintem még napokig el leszek vele.

A teát nyugodtan lehet inni végig, én így tudom és iszom is. :wink: Bár tényleg úgy érzem, hogy felesleges. :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ja még annyit, hogy én személy szerint örülnék ha mindenki leírná a szüléstörténetét és nem csak az ideális szülésre vagyok kíváncsi, hiszen ha nem tudom mi minden várhat rám, az úgy érzem rosszabb. Nem félek, hogy a negatívabb részletek eltántorítanának vagy megijesztenének, de ha valaki ezeket nem akarja olvasni, ugorja át vagy akkor küldjétek priviben!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Montana
Marci nagyon édes :lol:
És ne bánkódj, hogy nem simán szültél... a lényeg, hogy egészséges a kisfiad és te is az vagy!

Barika
Jó, hogy előkerült az a telefon :lol: :lol: :lol: :lol:

Hékás
Eredetileg én is fehérbőrű, szőke, kék szemű vagyok, csak a szőkeséget álcázom vörös festékkel :wink:

Márti
Én csak 2 napig szoptattam 1,5-2 óránként... elég is volt... akkor szaporítottuk a tejet :wink:

Az igazi és a jósló fájások elkülönítésére egyszerű és jó módszer... próbálj aludni... igazi fájásoknál nem tudsz... :wink:
Vendég

ÉS AKKOR........... FRISS, MELEG HÍR.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma 12.12kor megszületett Andris.3360 gramm 53cm. Sima szülèssel.Buci79
Vendég

Buci

GRATULÁLUNK!

Kép
Vendég

Jaj de jó!!! Köszönjük Gigi!!!

[b]BUCI!!!!![/b]

Kép

Ezt pedig Andris babának:

Kép

Kép

Kép
ibm

IBM
Szívesen...
Vendég

Buci!

Gratulálok! :lol:

Kép

Edina
edied78

[b]BUCIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!! ÜGYES VAGY NAGYON!!!!!![/b]

almaani
Kép
almaani

Üzentem Orsinak, hogy ha tud, küldjön mms-t, hogy felrakhassam a babanetre. Remélem, küldi. :lol:

almaani
Kép
almaani

Gigi: csinálsz majd egy táblát, hogy hogy állunk a bébikkel?

almaani
Kép
almaani

Egy kis statisztika
8 fiú és 2 lány született eddig
A legkorábbi babánk 36+1-nél, a legkésőbbi 39+2-nél bújt ki, átlag 38+2.
Legkisebb súlyú 2940g, legnagyobb 3860g, átlag: 3394,5g.
Hosszra a legkisebb 49 cm, a legnagyobb 56, az átlag: 52 cm

Szép fejlett babáink vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

És 40% a császármetszések aránya
Vendég

Gigi: köszi a táblát!
Egyszerűen hihetetlen, hogy van már 10 babánk! :lol: :roll:
Orsi Szegeden szült. :wink:

almaani
Kép
almaani

Kép

Bucinak gratula

10 baba nem semmi!!
És tényleg milyen szépek nagyok :lol:
Akkor ma születtett az első juniusi baba :lol:
Vendég

Vendég

sziasztok kismamik,lányos és fiús anyucik!
elöször is.
MINDEN MOST SZÜLETETT KISBABÁNAK ÉS ANYUKÁNJÁNAK NAGY NAGY GRATULA,SOK TEJCSI ÉS MAXIMÁLIS EGÉSZSÉG!!!!!
jaj de jó,hogy így "gyarapszunk" :wink:

minden reggel az az első,hogy elolvaslak benneteket,csak nem reagálok :oops:

Kicsit nekem 2terhes" volt az elmúlt hét....Úgye totális átjáróház,pedig senkivel nem így eggyeztünk meg....
Anyósom mindig valami indokkal felugrott,1-2 percre,mondjuk Ö volt a legkisebb gond!!!A lányok is itt ültek suli után,nem akartak sehová menni a jó időben,merthogy Ök most kistesóznek.... és megértették,hogy pihennék,de nekem nem volt hozzá lelkem,hogy csak pihenek,babázok és velük "nem foglalkozok"...
de a legrosszabb az anyum volt,aki minden nap jött fözni,pedig kértem,hogy ezt otthon tegye és hozza el a kaját,de nem....Ö itt főzött és engem idegesített,meg osztotta az észt....kb olyanokkal fárasztott,hogy ha a baba csuklik,az bajt jelez,meghogy rosszul fogom a gyereket,meg megfázik,meg ilyenek....kész voltam,vagyok!!!!
holnap is jön,mert megkaptuk Zoé papírjait és megyünk az anyaságit,gyest,családit intézni....
remélem utána nem ül itt még egész nap....

Zoé még mindig jó baba...(kopp-kopp-kopp) 2,5-3,5 óránként eszik,alszik,"kisebb nyögésekkel" nézelődik...

Minden kedden fogunk menni mérekezni,úgyhogy most kedden lesz az első...kíváncsi vagyok mennyit hízott a cseppem,mert olyan kis mohón eszik...

Én anyum mérlege szerint minusz 10 kilónál tartok,viszont van még 5-6 rajtam és teljesen "átformálódott" a testem,úgyhogy jöv héten teljes ruhatárcsere!!!!
(azért minden rosszban van valami jó :wink: :lol: )
Vendég

Hoztam a képeket Orsitól!!!
Íme a kis HOLDA ÍRISZ!!!

Kép
Kép

almaani
Kép
almaani

Jól vannak és puszil mindenkit! :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Hihetetlen! Bucival pont tegnapelőtt konstatáltuk, hogy egyidősek vagyunk terhességileg, és izgi, hogy ki előz be. :) Hát, ő előzött :)))

Nagyon nagy gratula neki és Orsinak is!!!!!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is, én is gratulálok a friss babásoknak, jaj de jó! :)

Gigi, köszönöm a statisztikát, nagyon érdekes! Kiváncsi vagyok, ki lesz a következő, és vajon kislány lesz-e vagy kisfiú. Hehem, lehetne fogadásokat kötni :D

Én lefeküdtem kicsit délután, ilyenkor tudok rendesen aludni, éjjel nem nagyon... hát akkorát csattant az ég, hogy helyből felszállva ugrottam ki az ágyból becsukni az ablakot, saját magam is csodálkoztam rajta, hogy vagyok képes még ilyen fürgén mozogni :D
Utálom a vihart, de egy kis esőnek most örülnék...

Kép
elan

Nohát! Nem jövök 1-2 napig és babaeső lett ;)

Gratulálok a picúrokhoz és sok tejcsit nekik is!

Kép

Kép
bettica

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:19-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:19-kor.
Vendég

Nagyon szép a kis Holda kár,hogy ilyen homályos a kép :?

Csiri anyosod nagyon idegölő lehet...2 gyereket tudtál fogni és nem fázitottál meg(ma is 30 fok volt),akkor most miért ne sikerülne :lol:
A csuklás meg biztos nagyon nagy baj azért gyakorolja minden baba naponta 2x 3x :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jkriszta szerintem semmit nem jelent de nekem is 2-3 napja ez van
Vendég

Viszont a lábam ultrabrutál...nem tudom,hogy megmutassam-e.
Ezt holnap megmutatom dokinak szerintetek mit fog mondani?
Vendég

Buci: Gratulálok!!! Ügyes vagy nagyon!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Mia írt, hogy holnap vagy kedden ők is mehetnek haza, a kis Milán már egyre jobban szopizik, és híztak már 60 grammot! :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Gratulálok Bucinak és Orsinak is!!!

Kép
csipisz

[quote="jkriszta"][ írta:jkrisztab]Gigi és aki ért, tud róla vmit
1 kérdes: cicifeszülés jelent barmit is? :roll:

Ha már babáznál, azt mondanám, hogy ideje felkelteni a gyereket, vagy előszedni a fejőt :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:20-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:36-kor.
hékás

Óriási Gratula Bucinak!
Kép
Vendég

Orsi - gyönyörű a kis Holda Írisz!

Bucinak
szívből gratulálok!

Csiri - örülök, hogy veletek is minden rendben, rakj majd képet Zoéról, úgy imádom nézni a babafotókat!

Kriszta
- én ebben sajna nem tudok segíteni!

Most újra előjöttek a "fájások" igaz csak 20 percesek és rózsaszínes trutyi is megindult........a szülésznő még korábbi beszélgetésünkkor azt mondta ez nem gáz, csak nyiladozok, így nem stresszelek. Azt, hogy ma lesz-e ebből valami? Hát nem is tudom, mindenesetre nagyon nyomott vagyok, de ez inkább az időjárástól van........nem kötnék rá fogadást, hogy ma elindulunk. :roll:

Hékás - teljesen átérzem, amit érzel!!!!!!!!

Kriszta, Andóca - veletek mi a helyzet?

Manka

Kép

Kép
mankabi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:20-kor.
Vendég

itt volt zuhi de csak annyi,hogy semmivel nem let hüvösebb...viszont párás meleg lett..

Basszus a lábam orvosi esetnek tünik..és már nem birom bokában hajlítani :twisted:
Vendég

de vérnyomi 100/70
Vendég

Manka!
Kérésed parancs :wink:
íme a képek!igaz nem maiak,hanem az e-heti best of :wink:
Apa és Zoé az első fürdetéskor...
Nem tudtam,hogy ki remegett jobban a párom vagy a lányom :shock: :lol:
Kép
Kép
És így alszik a bébikénk.
Kép
Kép
Vendég

szerintetek ezzel mit csinálnak...befektetnek?
bocsi a gusztustalan képért de monjatok valami tippet mitől menne le??
Ez délután volt a mostani már giga mega gáz...és zsibbad fáj
Kép
Vendég

Csiri ne haragudj hogy a szépséges királykisasszony után az undorító víztartályom következik...de nem vettem észre

Gyögyörű kislány :wink: és hurkás a combja :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:36-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:21-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: