Sziasztok.
Bocsi,hogy így ismeretlenűl írok,de szeretném kikérni a véleményeteket.
Mi igaz egy másik intézetbe járunk,de nem tudom mi tévő legyek.Még azon is gondolkoztam,hogy átmegyek hozzátok,bár itt nagyon sok a doki és én egyiket sem ismerem így igazából azt sem tudom melyiket választanám.
Szóval mi 2005. decemberében eldöntöttük,hogy babát szeretnénk,2006 márciusában terhes is lettem,majd 23 hetesen elvetéltem.3 hónapot vártunk,majd ismét próbálkoztunk és semmi,nőgyógyászom felírta a clostilbegyt azt szedtem 3 hónapig,de semmi.2007 január óta járunk abba az intézetbe és kiderűlt,hogy a férjemnek kevés a sperma szám,így 2007 okt.volt az első lombik ICSI-vel,de nem termékenyűlt meg egy petesejt sem így nem lett vissza ültetve semmi,novemberben kezdhettünk volna,de cisztám lett,majd januárban kezdtük másodjára ahol nagy nehezen lett két embrió amit vissza is raktak,bár már akkor tudtam nem sok esély mivel ugyan megtermékenyűltek,de alig osztódtak.
Nem is sikrűlt.Májusban kezdtük harmadjára,de most meg túl lettem stimulálva,igaz most 12 petesejtem lett,de 2 nap múlva 3 embrió maradt ami le lett fagyasztva.Szóval most itt tartunk és az lenne a kérdésem,hogy nálatok ez,hogy működik mármint láttam a táblázatban,hogy fagyiból sikerűlt ez azt jelenti,hogy valami miatt le kellett fagyasztani az embriókat?Nagyon sokanál láttam ezt bár én a fagyasztott embriókban eddig nem nagyon bíztam.
A következő kérdésem,hogy ha túl van valaki stimulálva akkor a következő hónapban lehet megint kezdeni?Meg egyáltalán ha valaki így járt ott,hogy folytatódott?
Nagyon meg köszönném ha írnátok véleményeket,mert én más intézetben eddig nem jártam csak oda ahova most és szeretném tudni,hogy máshol is ilyen akadozva megy a dolog?
Még egyszer előrre is köszönöm a válaszokat.