A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csibe, Tubikriszta!

Felhívtam a házi orvosom, szerinte sem lehet csak úgy hirtelen abbahagyni a gyógyszert. Azt tanácsolta, hogy 2*1000+1*850 helyett most 3*850-et szedjek, és majd kövi hét csürtörökön beszéljek a dokimmal...

Kira!

Igen én az ifjabbik Lintnerhez járok :)
witch26
Budapest X. kerület

Kép
Kép

Sajnos csak kettőben tudtam felrakni, remélem jobban látjátok!

Kery!

Beírtam az inszem időpontját, rmélem nem rontottam el és ez a harmadik inszemed! :)

Kép
akire79

Lányok,

A metforminos babák esetén a mercformint addig kell szedni, amig a petefészek müködik, amikor a méhlepény veszi át a müködést, csak akkor szabad csökkenteni az adagokat. Szerintem erre a nődoki sem tud pontos választ adni, szakértőt (javaslom a pcos oldal orvos szakértőjét)orvos válaszol rovatát, és érdemes lenne megkérdezni, az ingyen van, vagy felkeresni személyesen Tűdokit.

Kép

csibe
csibe32

Witch

Gratulálok tiszta szívből a két babókhoz!
Vigyázz magadra és pihizz jó sokat!

Olyan boldoggá tesz,hogy ennyi sikeres eredmény született mostanság,hogy Én csak pozitívan tudok mostmár a lombikhoz állni!
Remélem nem csak ész nélkül repkedett az a gólya felettünk hanem valóban egy jel volt!
Apukám küldte biztosan fentről a szívárványt is és a gólyát is :cry:
:)

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Witch! Gratulálok a picikékhez! Vigyázz magadra! :)

Orsi! Sokat gondoltam ma rád. Annyira sajnálom:(( Sajnos sokan megértjük a fájdalmad. Ha akarsz beszélgetni róla, üzenj.

Noki! Gratulálok az esküvőhöz, szépek voltatok:) Ja, és a gólya csak jót jelenthet, bárki küldte. Ezt még a babonások is beláthatják! :wink:

Akire! Látom te lettél a táblavezető! :)

Csajok! Én holnap megyek a BMC-be, aztán majd meglátjuk, hogy van-e peteérés, lesz-e beülti. Nagyon parázok, hogy pont most hagy cserben a petefészkem, amikor kéne :?

Jó éjt mindenkinek!
nellike

Sziasztok!!!

Akire!
Ha lesz időd kijavítanád a táblában, hogy 2. inszem. Köszi! :wink:

Nellike!!!
Sok drukk hogy legyen peteérésed.
Vendég

Witch, de szuper, gratulálok Neked! Vigyázz nagyon magatokra! :)

Akire, köszi szépen a privit!

Nellike, szerintem nem fog cserben hagyni a petefészked, ez pszichikai alapon is működik. Drukkolok a jó eredményhez! Pozitív hozzáálláááás! :)
Vendég

Vic, amikor a petevezetéket megnézik, hogy átjárható -e, van, hogy sikerül átmosni egy "dugulást" :) Szerintem így esett teherbe az ismerősöd.

Akire, néztem, de nem jött a privi, túl korán köszöntem meg. :(

Madrin, mi volt a kontrollon?
Vendég

Brummadzag!

Pedig elküldtem azt a privit!

Kery!

Bocsánat, kijavítom!

Kép
akire79

Sziasztok!

Nellike!

Nagyon Kép Neked, hogy minden rendben legyen!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch drága! :D
Óriási gratula neked a babókákhoz, nagyon örülök!!!!!
Sajnos a gyógyszeredhez nem tudok hozzászólni, nekem nem kellett ilyet szedni, de ha több dokival is beszélsz, biztosan a legjobb döntést fogod meghozni! Csak ne idegeskedj kismami!
Fő a nyugalom! :D

Lányok!
Kedden voltam a saját nődokimnál, örült a babának nagyon!
Végre nem a cisztákat kellett számolgatnunk, hanem már a 12. heti uh. menetét beszéltük!
Képzeljétek a lombik miatt mennem kell Down kór szűrésre és a Klinikán 29000 Ft az integrált teszt, ami szinte 100 %-os eredményt mutat! Azért ez borzasztó, hogy már ez is ilyen drága!
Félig magánrendelésre rakott a dokim, 6000 Ft egy találkozás, de az ultrahangokat a Klinikán fogja csináltatni ingyen!
Uh-ot most nem csinált, azt mondta nem bolygatja a babát, viszont a vizsgálatokat megbeszéltük!
adri1983

Ja és azt mondta, kellene magzatvízvizsgálat (amniocentézis) de abba nem fogok belemenni! Még 1 % esélyt sem akarok adni a vetélésnek!
adri1983

Akire!
Köszönöm, de én nem irtam oda hogy hányadik. Mindenki tévedhet. :D
Vendég

Brummadzag!

Valahol eltűnt az éterben az előző privi, de újra küldtem!

Kép
akire79

Akire, köszi, megvan, válaszoltam.

Adri, ez durva, mennyibe kerül a vizsgálat. Akkor most már el kell kezdeni a lombik mellett a terhességre is gyűjteni.
Vendég

Sziasztok!

Voltam uh-n, és minden rendben. A ciklus 11. napján járok, de már 8 mm a mny. és van egy 19 mm-es tüszőm. Úgyhogy hétfőn kontroll uh és ha minden jól megy talán szerdán visszaültetik mind a három babócát:) Most egy kicsit megnyugodtam. Ettől féltem a legjobban, hogy nem lesz peteérés, vagy nem lesz jó a méhnyálkahártya és halaszthatjuk megint tovább. Azért még parázok kicsit , hogy túlélik-e a felolvasztást, de háromból egy csak megmarad. :?

Nemone! Mikor mész uh-ra? Lehet, hogy talizunk hétfőn? :)

Képzeljétek, ma azért jól meglepődtem. Alig voltak, se sor, se várakozás. Egy óra alatt végeztem is. Gondolom hétfőn ne számítsak erre. :?

Brumi! Te hogy vagy? veled mi újság mostanság?
nellike

Sziasztok!

Orsi!
Túl vagy a műtéten! :cry:
Tegnap gondoltam rád!

Dnorsi, Akire!
Sajnálom. :cry:

Akire!
Köszi a táblát! :lol:
Én június 9-én megyek uh-ra, vérvételre.

Witch!
Örülök hogy megildódott a problémád.
Remélem megnyugodtál.

Nellike!
Jaj de jó hogy minden rendben!!!
MInd a három babát visszakapod?
Szorítok hogy felébredjenek a bébik!

Nemone!
Holnapra drukkolok, aztán jelentkezzél mit mondott a doki.
HOgy vagy? Feszül még a hasad?

Adri!
MIért kellene Neked magzatvízvétel? Azért mert lombikos vagy? Másnál is volt ilyen?

Kép
vucuska

Nellike!

Nem kell idegeskedni! Nekünk is mind a 3 felébredt! :)
Minden oké lesz! Szorítok Nektek nagyon! :)

Mi egy hete voltunk, de akkor annyian volta, hogy kb. 1.5 órát kellett várni, hogy a recepcióhoz érjünk. Szerencséd volt ma.

Kép
nika28

Sziasztok LÁnyok!

Nagyon most nem tudtam visszaolvasni.
TEgnap nem voltam net közelben.
Szóval meg volt a hystero, most elvileg nem láttak semmit minden ok.
Annyi van hoyg a méhnyálkahártyám nem az igazi, de hogy mit lehet ezzel tenni annyit mondott a Lintner hyog a Konc tanárúrral beszéljem meg.

Ráadásul megjött az APC rezisztenciám és negatív lett.
Nem tudom biztos hülyeség de most végre jól érzem magam :)

JA BMC-be nem tudom mikor megyek vissza sztem a nyarat kihagyom. Kicsit besokkaltam a kórházaktól, orvosoktól...LAssan már mindenki név szerint ismer a Jánosban :oops: :oops: :oops:

A gyors visszaolvasásban eg ydolgo fogott meg
Vic NEked szeretnék írni azt hiszem totál ki vagy,ami érthető is, de tudod ne add fel és ne azt nézd hogy kinek milyen hamar sikerült hanem arra gondolj hogy ez Veled is meg fog történni, ne hagyd hoyg ezek az érzések elhatalmasodjanak rajtad mert én tudom milyen szar :(
Mikor egy terhes nő látványától is sírnom kellett na akkor éreztem azt hogy valamit másképpen kellene csinálnom...
NEkem sokat segített hoyg olyan barátnőimmel találkoztam sokat akiknek nincs gyerekük és egyik másiknak párja sincsen.Így soha nem téma a gyerek és ez így tök jó.....

Akire én támogatom hogy benne legyen kinek mi a baja, mer így ha vki kérdezni akar tudja kihez forduljon :) Akár más topikból is... :oops:
madrin

Adri!

Hát jó húzós ennek a vizsgálatnak a díja, nem semmi azért. A magzatvízvizsgálatot később is meg lehet csináltatni, vagy még akkor is van kockázata? Mit lehet ezzel a vizsgálattal kiszűrni?

Nellike!
Habár még nem vagyok régóta a fórumon, de örülök, hogy jól sikerülnek a dolgaid és végre nekikezdhettek a dolognak.

Madrin!
Örülök neki, hogy egyenesbe jöttél és pozitívan állsz neki a jövőnek. Lehet ősszel több energiával tudsz belevágni, habár ezt inkább Te érzed.

Orsiborsi!
Gondoltam Rád tegnap
:cry:

Kira!
Mizu? Hírek? :lol:
rony77

Sziasztok.
Bocsi,hogy így ismeretlenűl írok,de szeretném kikérni a véleményeteket. :oops:
Mi igaz egy másik intézetbe járunk,de nem tudom mi tévő legyek.Még azon is gondolkoztam,hogy átmegyek hozzátok,bár itt nagyon sok a doki és én egyiket sem ismerem így igazából azt sem tudom melyiket választanám.
Szóval mi 2005. decemberében eldöntöttük,hogy babát szeretnénk,2006 márciusában terhes is lettem,majd 23 hetesen elvetéltem.3 hónapot vártunk,majd ismét próbálkoztunk és semmi,nőgyógyászom felírta a clostilbegyt azt szedtem 3 hónapig,de semmi.2007 január óta járunk abba az intézetbe és kiderűlt,hogy a férjemnek kevés a sperma szám,így 2007 okt.volt az első lombik ICSI-vel,de nem termékenyűlt meg egy petesejt sem így nem lett vissza ültetve semmi,novemberben kezdhettünk volna,de cisztám lett,majd januárban kezdtük másodjára ahol nagy nehezen lett két embrió amit vissza is raktak,bár már akkor tudtam nem sok esély mivel ugyan megtermékenyűltek,de alig osztódtak.
Nem is sikrűlt.Májusban kezdtük harmadjára,de most meg túl lettem stimulálva,igaz most 12 petesejtem lett,de 2 nap múlva 3 embrió maradt ami le lett fagyasztva.Szóval most itt tartunk és az lenne a kérdésem,hogy nálatok ez,hogy működik mármint láttam a táblázatban,hogy fagyiból sikerűlt ez azt jelenti,hogy valami miatt le kellett fagyasztani az embriókat?Nagyon sokanál láttam ezt bár én a fagyasztott embriókban eddig nem nagyon bíztam.
A következő kérdésem,hogy ha túl van valaki stimulálva akkor a következő hónapban lehet megint kezdeni?Meg egyáltalán ha valaki így járt ott,hogy folytatódott?
Nagyon meg köszönném ha írnátok véleményeket,mert én más intézetben eddig nem jártam csak oda ahova most és szeretném tudni,hogy máshol is ilyen akadozva megy a dolog? :oops:
Még egyszer előrre is köszönöm a válaszokat.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!
Nellike!
:lol: Tök jó! Sok sikert! Tuti felébrednek. Miért is ne?! :) Nagyon drukkolok!
Rony!
Köszönöm jól vagyok! Márha nem vagyok éppen rosszul! :) Jó lenne ha lehetne kapni ételkapszulát. Nem kéne szenvednem az evéssel. Merthát az nagyon nem megy. Biztos fogyni fogok, dehát ez van. Nem tudom szedni a magzatvédőt sem, mert attól is rosszul vagyok. Ettől meg amit Adri írt vizsgálattól, még rosszabbúl lettem. Hát ez egy vagyon! Miket ki nem találnak!
Madrin!
Véééégre! Valami jó is történik már Veled! :) Szerintem sem fog ártani ha pihensz, mert ennyit járni korházba amennyit Te mászkáltál... :?

Kép
kira76

Nellike,

Jaj de jó, hogy minden rendben! :D A babák biztos felébrednek! Majd jól megszugeráljuk őket addig... :wink:
Holnap megyek UH-ra, de szerintem hétfőn is látni akar majd a dokink. Holnap még írok, és megbeszélhetjük, hogy találkozzunk. :D

Vucuska,

Jól vagyok, nem feszül a hasam se, csak kedden este éreztem, hogy bizsereg. Egy negatívum van csak, a gravidától minden reggel rosszul vagyok, de ha eszem utána pár falatot elmúlik. Pont egy vitamintól legyek rosszul... :? Holnap jelentkezem, hogy mi volt UH-n. :wink:

Madrin,

Örülök, hogy jó lett az eredményed! Ha úgy érzed, akkor tényleg pihenj inkább nyáron, és ősszel újult erővel tudsz belevágni a folytatásba.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Örülök hogy jól vagy.
Azt én is hallottam hogy sokan rosszul vannak ezektől a magzatvédő vitaminoktól. Én már nem is tudom hogy voltam-e rosszul, mivel kisebb kihagyásokkal, de már kb 2 éve szedem hol az Elevitet, hol a Gravidát.
Biztos hamar elmúlik ez a hatása.
Te menstruáltál a Deca szúrása alatt?
Nemsokára itt a leszívás ideje!!! Izgulsz? Talán már lehet hogy a jövőhéten lesz? :lol:

Kép
vucuska

Vucuska,

Remélem is, hogy hozzászokik a gyomrom a vitaminhoz! :wink:
Meglepő, mert pont akkor jött meg a mensim, amikor amúgy is kellett volna, de más volt. Két napig barnáztam, és utána sem jött meg annyira, mint máskor. :roll:
Bizony én is úgy számolom, hogy lehet hogy jövő pénteken lesz a leszívás. Bár örülnék, ha előtte való nap, vagy hétfőn lenne, mert a férjem nem tud pénteken velem maradni, mert sajnos olyan programja van, amit nem tud lemondani, vagy áttenni, és jó lenne ha ott lenne velem valaki. De még nem akarok találgatni, majd kiderül jövő héten. :wink: Amúgy izgulok nagyon! Most éppen azért, hogy elég tüszőt lát-e holnap UH-on a doki. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

madrin!

Nekem is gond volt a méh nyálkahártyámmal, nem akart kiépülni magától, így én Estrofemet kaptam. Mellette szedek E vitamint és méh pempö kapszulát is. Nem lesz gond, látod nekem is sikerült.

Orsiborsi !

A Witch Anyukája vagyok, sokat gondolok rád veled érzek és kívánom hamarosan olyan boldog lehess mint a lányom.
witch26
Budapest X. kerület

kovacsne.kati !

Túl stimulálás után, ha minden rendben van lehet folytatni. A fagyasztott babákat is gond nélkül ültetik vissza. Nekem is fagyi babáim vannak, de már a pocakomba. Nem csak akkor fagyasztanak le babákat, ha valami gond van, hanem ha a beültethető embrión felül is sikerül megtermékyenyíteni petesejteket. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan privibe.
witch26
Budapest X. kerület

Nemone!
Nekem ilyenkor már meg szokott jönni. Gondolom előbb-utóbb én is vérezni fogok.
De a leszívásnál ott kell hogy legyen veled a férjed mert akkor kell leadni neki is az katonákat, vagy nem?
Remélem akkor történik a leszívás amikor a férjednek is jó.
Még azt akartam kérdezni hogy a férjednek írt fel a doki antibiotikumot?
Valamint te kaptál Candida elleni hüvelykrémet?
Nagyon drukkolok Neked!
Így hogy 2 héttel előttem vagy veled együtt élek meg mindent és veled izgulok! :lol:

Kép
vucuska

Witch köszi,méhpempőt eddig is szedtem de most folytatom majd.
Ezenkívűl olvastam hoyga palástfű tea is jótékony hatású.
Valaki ismeri?
Mi ez az Estrofeme ez valami gyógyszerféle?

kovácsné.kati
Szerencsére eddig én nem lettem túlstimulált így azt nem tudom...
Viszont a lefagyaztásról annyit tudok,hogy ha vki olyan szerencsés hogy több is van mint amit beültetnek azt elteszik.
És úgy tudom hogy sikertelen beülti után hamar vissza lehet kérni (nem kell 3 hónapot várni)
Ami itt előny hoyg egyet is fagyasztanak úgy tudom vannak olyan klinikák ahol eggyel nem foglalkoznak.
NEm tudom a nehézkességen mit értesz,sztem itt elég pörgösen megy.
HA 35 év alatt vagy és akkor a 3 lombikig csak 2-öt adnak vissza.LEgalábbis Konc tanárúrnál ez a rendszer...
NYugodtan kérdezzél,remélem tudunk segíteni.
madrin

Witch köszi,méhpempőt eddig is szedtem de most folytatom majd.
Ezenkívűl olvastam hoyga palástfű tea is jótékony hatású.
Valaki ismeri?
Mi ez az Estrofeme ez valami gyógyszerféle?

kovácsné.kati
Szerencsére eddig én nem lettem túlstimulált így azt nem tudom...
Viszont a lefagyaztásról annyit tudok,hogy ha vki olyan szerencsés hogy több is van mint amit beültetnek azt elteszik.
És úgy tudom hogy sikertelen beülti után hamar vissza lehet kérni (nem kell 3 hónapot várni)
Ami itt előny hoyg egyet is fagyasztanak úgy tudom vannak olyan klinikák ahol eggyel nem foglalkoznak.
NEm tudom a nehézkességen mit értesz,sztem itt elég pörgösen megy.
HA 35 év alatt vagy és akkor a 3 lombikig csak 2-öt adnak vissza.LEgalábbis Konc tanárúrnál ez a rendszer...
NYugodtan kérdezzél,remélem tudunk segíteni.
madrin

Vucuska,

Reggel bejön velem, leadja a katonákat, és sajnos mennie kell, ha pénteken lesz. Igen kapott antibiotikumot, holnap kell elkezdenie, és én is kaptam hüvelykrémet, amit holnap este kell felhelyeznem.
Még azt nem tudom, hogy a Choragon mire kell majd?

Biztos megjön majd Neked is, mert nekem direkt mondta a doki, hogy a vége felé meg fog jönni.

Köszönöm a drukkot! Mindenről beszámolok majd, hogy tudjad mire számítsál! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Éhgyomorra tilos bevenni a magzatvédőt! A lányok 99% rosszul van, ha éhgyomorra veszik be. Nekem úgy, kb. 2 percet tölt el bennem. Reggeli után vedd be jó sok innivalóval!

Kép
kira76

Sziasztok!

Harmadszorra dobott ki a Babanet,amikor már majdnem mindent megírtam.
Biztos haragszik rám,amiért nem jelentkeztem két napig!

Visszaolvastalak Titeket s látom sok a jó hír és sok kevésbé jó hír is van sajnos.

Witch,
óriási gratula a babákhoz.Ez a sors nagy ajándéka neked az eddigiekért.Megérdemled és biztos jó anyuci leszel!Dupla öröm!
Nagyon vigyázz magatokra!

Kriszta,
hogy érzed magad?Köszönöm a lelkierőt rám fért nagyon!Várom a jó híreket és Te is nagyon vigyázz magatokra!

Akire,
köszönjük hogy csinálod a táblát!
Azt a fránya cisztát nagyon sajnálom!Tudsz már valami közelebbit mit tesznek vele?

Dnorsi,
nagyon rossz hírek.Remélem nem kell kivenni a petevezetőt!Nagyon sajnálom!

Kery,
szorítok a holnapi inszemedhez!Sok sikert!

Vic,
sok erőt a folytatáshoz.Remélem ez a nyár meghozza a kései gólyákat hozzád is!

Brummadzag,
Remélem megtalálják a gyulladás helyét és minél hamarabb visszakaphatod a babáidat.
Örülök,hogy újra köztünk vagy!

Nellike,
milyen szuper hír,és hogy jövő héten már vissza is kapod a babócákat az csodálatos!
Nagyon szorítok nekik a nyugodt ébredéshez,aztán úgyis jó helyük lesz a pocidban kilenc hónapig!

Adri,
gondolom nagy a boldogság és a Down-szűrés minden kismaminak kötelező,de én a magzatvíz vizsgálatot nem vállalnám be,mert nem hoszem hogy indokolt.Nem hallottam még olyat,hogy a lombikosoknak az lenne.35 év fellett talán már a kockázat miatt kötelezhetik rá a nőket!Gondolg meg.Várlak a jó hírekkel és jó növögetést kívánok Neked!

Nika,
remélem hamarosan a szívhang hírével jössz hozzánk!

Mandrin,
örülök a jó híreknek,régen jöttél ilyenekkel.Nem árt,ha tényleg rápihensz egy kicsit,sok mindenen átmentél mostanában!

Kíra,
édes rosszullétek ezek!De majdcsak csillapodnak!

Nemone,
szorítok,hogy jó híreket kapj holnap.Sok-sok szép tüszőt kívánok és mivel a leszíváshoz a párod is kell,így remélem olyankor lesz,amikor neki is jó!

Witch anyucija,
köszönöm szépen.Remélem hamarosan átélem újra ezt a csodát és velem marad a babám is!
orsiborsi

Sziasztok!

Most nincs időm írni meg visszaolvasni, csak egy kérdésem lenne, nem tudjátok szombaton W.doki lesz?
vic12

Köszönöm mindenkinek,hogy velem voltatok és szorítottatok!Nehéz két napot töltöttem a kórházban és volt olyan pillanat,amikor már csak azt kívántam legyen vége,mert akkora fájdalmaim vannak.Szerencsémre a párom és a barátaim velem voltak,így segítettek túlvészelnem a nehéz pillanatokat.
Most már csak előre akarok nézni,mert a szívem egy része odalett a babával.Szerintem még elfojtom magamban a gyászt,de próbálok erős lenni.
Még egyszer köszönöm Nektek!
Mindenkinek szorítok!

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi, örülök, hogy jöttél. Köszi szépen a jókívánságot!

Madrin, hát, én nehezen találom meg az aranyközéputat, hogy mennyit várjunk. Erőltetni nem akarok semmit, a legideálisabb időt szeretném kiválasztani a lombikra, csak néha ez úgy jön ki, hogy fél év is lehetne a szünet. akkor meg el kezdek aggódni, hogy kifutok az időből, mert 35 alatt szereetném az elsőt, és a másodikat is, de mondjuk ennek egyre kisebb az esélye. Örülhetek, ha az első előbb lesz. Most vagyok 33,5.

Nemone, nekem a Materna nem jött be, hányingerem volt tőle ugyanúgy, ha nem ettem,ki is jött volna, az tuti, Viszont az Elevittől semmi bajom, próbáltad azt?

Kovácsné, sajnos ennyire, sőt még jobban is akadozhat a babaprojekt, ha olvasnád ki min megy keresztül itt is. Nem mindenki szerencsés. De viszont: ha nem hiszel abban a helyben, és én ezt érzem, már lelkiekben is jót tehet a váltás, mert az első fontos dolog, bízni az orvosodban, és azt érezni, jó kezekben vagy. Sajnos ez egy göröngyös út, keveseknek sima. De a hepe után jön a hupa, utána meg a menyország. :)
Vendég

Sziasztok!

Küldöm a javított táblát.
Kép
Kép

WITCH, TUBIKRISZTA, KÍRA, NIKA, KRISZTAMILLI, BESSY, ADRI!

Megírnátok, hogy hányadik hétben vagytok, mert szertném beírni a táblába.

Madrin!

Szerintem is jó lenne az okokat beleírni, de még rajtad kívül senki sem jelzett vissza!

Kép
akire79

Kery!

Holnap légy nagyon ügyi, drukkolok!

Én ma voltam az első konzultáción. Csak az adatainkat vették fel és megkaptuk a beutalókat a vizsgálatokra. Orvossal nem beszéltünk, a főnővér intézett mindent! Szerintetek majd a vizsgálatok utáni konzultáción választhatok orvost? Veletek is így volt?
A cystámmal egyenlőre senki sem foglalkozik, azt mondták meg kell várni a következő menstruációt :cry:
Kaptam egy új fájdalom-csillapítót, mert a görcsök nem múlnak, már 3 hete szenvedek Vele!

És közben úgy tűnik csak nekem van 30 napos ciklusom, mindenki másnak 10 napos! Nekem megállt az idő! :D

Kép
akire79

akire!

Elvileg a 6. hetet töltöm be pénteken...

Nekem is volt cisztám ami elég nagy volt, és kiment mensivel, de volt ami csak műtéttel... Meg kell adni az esélyt arra, hogy hátha nem kell műteni...
witch26
Budapest X. kerület

Akire!
Én most leszek 8 hetes szombaton!

Kép
kira76

Akire, nekünk kiskatonák miatt van lombik. A beülti időpontja változott nálunk, július végére :) Köszi szépen!

Kira és Witch vigyázzatok magatokra! :)

Nemone, a Choragon tüszőrepesztő, arra figyelj, hogy pont akkor add be, amikorra mondták. Drukkolok, minden rendben lesz!
Vendég

Akire! :)
Vasárnap lépek a 10. hétbe!
adri1983

Akire,
A kismamiknál szerintem érdemes lenne a szülés várható időpontját beírni, mert én össze vagyok keveredve, most mondja az unokatesóm, hogy nem is 9 hónapra írják ki az ember lányát, hanem 10-re. Most akkor mennyi az annyi?
Vendég

Ezt tök jó ötletnek tartom, akkor megkérem a kismamáinkat, hogy a szülés várható időpontját is írjátok le Nekem, mert én nem szeretnék hülye időpontokat kiszámolni (annyira még nem vagyok otthon a témában)

Kép
akire79

Brummadzag!
A 9 hónap az jó! Nem 10! Csak ha azt mondja valaki, hogy 40 hét akkor persze rávágjuk, hogy az 10 hónap! Csak 1 hónap nem pont 4 hét! Nekem április 18.-án volt a punkció, azaz akkor termékenyítették meg. És az uccsó mensi 5.-én volt. Akkor ha végigszámolod az 9 hónap. (jan.10.) Remélem jól írom, de ha nem javítsatok ki! :oops:
Akire!
Szerintem is a szülés időpontját írd be, mert úgy nem kell minden héten átírogatnod! De jó a táblázat! Tetszik! :lol: Ügyi vagy!

Kép
kira76

Sziasztok!

Végre egyszer valami jó is ér. A ciszta felszívódott, így kezdhetjük az 5. inszemet. Már barnázok, a 3.naptól szúrom a Merionált újra.
Csakhogy most másmiért van izgulni valóm. Elterveztük a párommal, hogy 14.-től megyünk nyaralni. Szerencsére még nem kötöttük le az utat, és már 3 napja csak barnázok. Nagyon necces lesz így az inszem meg a nyaralás. Eredetileg 9-re, 10-re saccoltam az inszemet, ehhez képest nagyon a 13-a felé tolódik a dolog. Még jkó, hogy nem fizettem be semmit. Milyen praktikákat ismertek, hogy minél hamarabb megjöjjön teljesen? Lehetőleg ma. Na ilyen is rég volt, hogy ennyire menstruálni akartam.
Így viszont lehet, hogy kicsúszunk az időből és nem tudunk elmenni nyaralni :cry: :cry: pedig nagyon szeretnék!!!!!! Az utsó percben kell majd valami last minute-öt néznünk akkor. Ha még marad. :cry: :cry: :cry: Mindegy max. a főnököm ha rendes lesz, elenged július elején. Háááát drukkoljatok és várom a jobbnál jobb mensihozó ötleteket. :lol:

Madrin,

Azért most annyira nem vagyok kiakadva. Csak leírtam a gondolataimat. Most annyi sok minden lekötött, hogy nem voltam már annyira magam alatt. Nem is nagyon foglalkoztatott a téma, látod ide se sokat írogattam.

Törpe,
Láttalak ma a BMC-be!!!! Nem ér nem jönni!!!!!! Most lebuktál :D

Orsi,
Remélem minél hamarabb túl leszel ezeken a megpróbáltatásokon, és újult erővel vágsz bele a következőbe.

Witch,
Hát hatalmas gratula az ikrekhez!!!!!

Zsókuci,
Nagyon eltűntél, mi van veled?

Gil,
Veled mizu?????
vic12

vic12!

Nálam a hasizom-gyakorlat és a sex jött be. Ezektől mindig megjön!
Ha meg el akarom tolni, akkor C-vitamint szedek jó sokat!

Kép
akire79

Kira
Teljes kilenc hónap,vagy is 40 hét és az tényleg 10.hónapnak számít.Ami tényleg iszonyú hosszúúúúúúú ebben a melegben!Amúgy lombiknál úgy számolják,hogy leszívás napjából -14 nap,akkortól számolják az utolsó mensi első napját!

Vic
Egy jó forró fürdő?

Akire
Kívánom múljon el magától az a fránya ciszta!

Lányok!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!Valószínű nem fogok jönni,már nehezen megy az ülés és a járás is.Kisfiam nagyon nyom és már mindenem fáj odalent. :( ha még egyben leszek hétfőn jelentkezem :D
gabicsibe

Sziasztok!

Hát a mai napon nem olyan jól kezdődött, de már túl vagyok rajta. Ma voltam a nőgyógyászomnál. Aki megvizsgált meg elküldött nagylaborra. Képzeljétek 7* szúrták meg a kezemet, hogy le tudják venni a vért....azt hittem, hogy én is összeszúrkálom a nőt.....

június 16-án kell visszamennem, azt mondta a doki, hogy ne szedjem a merkformint illetve szedjek magne B6-ot, folsavat és elevitet....illetve a progesteron adagomat is megnövelte 3*2-re, épp a duplájára, amit Wiegandt doki mondott!

Akire,
Én hétfőn leszek 7 hetes, azt mondta Wiegandt doki, hogy az inszemináció napja előtt -2 hét és onnan számolják a terhrességet. Így az április 14, és így jön ki a 7 hét.
A szülés várható időpontja pedig 2009.január 20.
Köszönöm!

Orsi,
Tudom, hogy korai a kérdés és még nem vagytok túl a dolgokon, de gondolkodtál már, hogy mikor folytatjátok illetve hova fogsz menni?
Amúgy hogy vagy? Fizikailag nem fáj, mert lelkileg tudom, hogy igen. :(

Gabicsibe,
Neked is szép hétvégét és kitartást, már nemsokára a kezedben tarthatod a csöppséget :)

Lányok,
Mindenkinek kitartás! Drukkolok mindenkinek!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Gabicsibe!

Félsz vagy már szeretnél túlesni rajta?
Ez a meleg kikészít mindenkit, nem csoda, hogy szenvedsz. Nálunk a baráti társaságban ezen a héten két baba is megszületett.
Vigyázz Magadra, kitartás és azért jelentkezz!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: