Halihó!
Henének gratulálok gyönyörű Gergő babájához, nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok nekik, Gergőnek meg külön jó étvágyat és sok tejet!
Olyan boldog vagyok, hogy végre láthatjuk az első babánkat
Hú, mit izgulhattatok ti végig tegnap
Ami,
várjuk, hogy jelentkezz! Vagy már más fog rólad tudósítani?
Többiek a táblázat elején, mizujs?
Szly, jó lesz így a babás tábla! Ügyes vagy!
Csilláéknak továbbra is drukkolok! Jó lenne Maverickékről is tudni!
Dodó, milyen ügyes vagy! A szoba is nagyon szép, de amiket ráfestetteél a komódra... minden elismerésem!
Láttam egy csomó pocakot
Vkata, Marcsi, Anyjuk, szépek vagytok

ugye, nem felejtettem ki senkit?
Véda, köszönöm a babafordítós tippet. Egy próbát tényleg megér. Bár a dokim azt mondta, ha egy baba faros, annak oka van: a köldökzsinór hossza, a méh formája. Én még hozzátettem: lehet, hogy ez a véleménye a világról - a fenekét mutatja kifelé
Viki, Apának biztosan jó érzés lehetett, hogy a kisfiú így bűvölte őt
Kike, Kristi jobban van? Jobbulást neki, vigyázz magadra és a lábadra. Sajnálom, hogy a doki miatt potyára mentél, legalább telefonálhattak volna ....
Andkata, de jó lehetett babázni! És ügyes vagy, hogy csak +7 kilónál tartasz!
Magdi, utólag is boldog névnapot!
Jól megviccelt benneteket a baba! Azért nem baj, ha ilyenkor kicsit próbáljátok aktivizálni.
Vkata, sajnálom a ctg-mizériát! Sajna én se számítok jobbra... ráadásul el kell mennem vérvételre, ahol millióan vannak, sorszámot kell húzni, és a kismamikat nem hívják előre. Előnye viszont az, hogy nyugiban olvashatok majd
Marcsi, hogy van a kutyátok?
Muffin, Apa jól rádijesztett... remélem, kiengesztelt!
Képzeljétek, nővéremnek (aki most 30 hetes) be kell feküdnie legalább két hétre, mert a babája kicsit lassabban nő, mint kéne, és az áramlásvizsgálaton kiderült, hogy a méhbe vezető erei kicsit be vannak szűkülve. Infúziókúrát fog kapni. Szóval van miért izgulni nekünk is. Nagyon aggódik a babáért, meg amiatt is, hogy ennyit, vagy többet bent kell lennie, és közben dolgoznia is kell majd. Telefont, laptopot kell bevinnie, és a SOTE I-en elég sok nemzetiségi van...
Na megyek, mert lement olvasás közben egy nagymosás... és leküldtem egy nagy adag gyümölcssalátát is

Nálunk is borsóleves lesz. Paradicsomos tökfőzeléket akartam csinálni, de nem találom a receptjét. Tudtok segíteni? Köszi!