A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

negyedik hónaptól ,bocsi elírtam
monimesi

Monimesi, embere válogatja.nekem nem látszott az első 3 hónapban.a 4-ben picit,de már nem tudtam gatyát gombolni. 5-től kezdett rendesen nőni. 23 kg-t híztam,de 14 lement szüléssel. :shock: Szerintem ez is típusfüggő,valaki 8-at hízik.
Ha nagyon vékony vagy jobban látszik az elején,én norm testalkat,izmos hasfal,szélesebb csípő,ezért később látszott.

Kép
ndombi

monimesi, nekem a terhesség későn látszott, mert amúgy is pockos vagyok, de hányingerem, már a 3-4 héttől volt, de van akinél semmi tünet nincs, mindensetre jó egészséget nektek!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Szerintem a mellen látszik először.

Kép
ndombi

Meg agyba :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok
Nem tudom mi van a kicsinyemmel,de mostanaba ilyedezik.pl. aposom hangosan szol,vagy egyszeruen ha unokatesom ra nez ordit mint a sakal.Ferjem pofikat vagneki neha azon is sir.Vagy volt hogy anyum nemszolt hozza,csak szemeztek es egyszer csak legorbult a pici szaja.Ugy sajnalom,anyira keservesen tud sirni.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi,enyém is,mondjuk nem gyakran.
Most kezdenek el megijedni,ez az a kor.
Dorka azért üvöltött fél percig tegnap,mert tüsszögtem egy óriásit.
CSaládtagoktól nem fél.idegenektől megijed,de szelektál.

Kép
ndombi

Marcsi, ne félj, vannak az életükben korszakok. 4-5 hónaposak, de már mennyi korszakon átestünk, most úgy tűnik,hogy mi kimegyünk a dünnyögősből és kezd visszajönni a beszélőkéje :)

És kis lustaságom, ma nagy közönség előtt hasrafordult, és végre ki tudta szedni a kezét, majd vissza :) kis ügyes :)

Visszatérve Marcsi: Marcust ha "ijesztgetem" nevet, persze nem horror módon, de egy kis ugrás, vagy ki be kukucsolás, amire azért számít is és jókat kacag rajta.

Kép
Kép
Kép
konkri

Marcsi: tök normális a bébid. Érzéssel kell közeledni hozzá most már, vége a nagy hirtelenkedéseknek következmény nélkül. Egyre jobban ki fog jönni a babák stílusa, személyes adottságai, hogy mit kedvel s mit nem. Pl én Zsombim utálja ha dobálják úgy, hogy felfelé (Boti imádta ilyen idősen is), de ha vízszintesen lóbálom meg hengergetem fel-le, na attól dől a kacaj.

Kép
Kép
normajeane

Norma: ismerős, olyan jó, hogy már lehet dögönyözni, meg lóbálni, meg repülni :) ezzel bármilyen problémáját el tudom feledtetni.
Viszont az is igaz, hogy ez is személy függő.

Jaj, Marcus ma olyan cuki volt - ebéd utáni alvás után mószerolt :), ha felébred ő sose sír azonnal, hanem először figyelget, matat, aztán ha ezt megunja akkor szól, na ma is így volt, már hallottam, hogy fent van, belestem hozzá, hát látom, hogy megint elfordult az ágyban, a feje ott volt, ahol a lába szokott és az összes pelust szét hajtotta, szét pakolta :lol: :lol: :lol: (én a pelenkázó alá szoktam bepakolni a cuccot)
Most van vagy 2 napi adag szét hajtott, egymásra már nem pakolható liberonk :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Norma: benéztem a képtáradba... irigyellek ezért a két pasiért! hmmm bár nekem is már itt lehetne mind!
Tényleg, csak egy kérdés: elképzelhető, hogy egyszer majd legyen egy 3.?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Sértődés nincs, csak vicces akartam lenni. Ez az amiben nem vagyok jó he-he.

Norma!
Én már régebben is bekötöttem hátra...jól elvolt...

Nekem is ijedezik Panka, de sokszor rötyög is. Tágulnak a kifejezési határai.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok! Hoztam képeket. :oops: :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, köszi a képet, most eléggé irigyellek... hogy ti csajos anyukák tudtok szoknyát, meg mindenfélélt adni a gyerekre. Múltkor Bingiin felbuzdulva mi is elmentünk Marcusnak menő rucit nézni, hát egy kertész farmer rövidcuccot sikerült csak találnom egy pólóval potom 5000 ért :evil:
Gyönyörű Szofi hercegnő!

Ja ilyen macis pelus/kifogónk nekünk is van :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, próbáld meg turkiban, vagy biziben, ott ki lehet fogni egyedi cuccokat, meg olcsóbb is. Az egyik barátnőm anyukája egy turkiban dolgozik, a kisfia 7 hónapos, állandóan nike, meg adidas cuccokba jár a pici. Egy szatyorra való ruhát szokott hozni a kisfiúnak, kb 1000 Ft-ért. Én szoktam turizni a fiúknak is, Daninak tök jó pólókat vettem a múltkor, meg Bencének is, minegyiknek 4-et, meg Szofinak is 2 pulcsit, egy gatyát, összesen 2400-ért. Azért nem minegy.

Kép
Kép
Kép
csibe76

turihoz: igaza van csibének, arról nem is beszélve ezek a babák 1 év alatt még nem is tudják összekoszolni a ruhájukat, én a Mátémnak egész 3-4 éves koráig turiztam nagyon jó ruhákat és tenyleg sok márkás van köztük, én most pont Zsuzsinak keresek keresztelő ruhát , mit mondjak van is 5-6 ezer ft-ért, de annyit nem adok érte, főleg, hogy 1x lesz rajta

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Konkri: hát igen, szeretnék még 1x szülni tesót kb 5 év múlva. Remélem lesz kinek!

Nehéz menet lesz ez a válás, én szeretném ha elcuccolna már, ő meg nem igazán :evil: . Leszarja pont, hogy nekem milyen rossz igy, szerinte én vagyok az önző. Biztosan igaza van, csak kissé más dolog reggel ellibegni dolgozni és este 7-re haza (avagy azt sem mert meccsre megy), mint egész nap pörögni és vidámkodni a két lurkóval meg jópofizni az anyukákkal úgy, hogy közben belül nem egészen ilyen a hangulatom.

Botos ma felkéredzkedett kendőbe! Őrület! HÁtra kötöttem , ott azért jóval könnyebb a 11,5 kg-ja, nagyon tetszett neki. Ja! Egy pasas segitett felkötni, igy egyszerűbb volt.

Kép
Kép
normajeane

norma! már rég olvasom, hogy válófélben vagytok, legalább is te szeretnéd,
a gyerekek miatt te már abszolut nem bírsz az uradra gondolni? mert ahogy írod a férjednek nem nagyon akarodzik az elköltözés, ő gondolom nem akar,
nekünk is vannak mélypontjaink, nem is kevés de nekem a Mátém a 7 évével már nagyon kétségbe esik 1 sima veszekedésnél is ,
mindenesetre botos jó nagy baba, mi 7kg körül mozgunk

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Tóthzsu!!! Szia!! Küldj képeket a manókról!!

Az ijedezős korszak nálunk is beköszöntött nemrég. Volt úgy, hogy harsányan kacagott vagy 2 percig folyamatosan azon, h puszilgattuk a hasát, majd minden átmenet nélkül megijedt és sírva fakadt, pedig hát semmi olyat nem csináltunk, amitől ez lehetett volna. Akkor a múltkor énekeltem neki, nevetetett, mint szokott. Aztán az utolsó dallamsornál egyszer csak totál ijedt képet vágott. :) Elénekeltem neki még egyszer csak azt a részt, megint csinálta :), aztán én megint ének, ő megint ijedés :) Jót nevettem rajta, nem értem, de vicces :) Persze nem sokkolom vele...

Konkri: én is az öltöztetés, babusgatás miatt voltam kicsit szomorúbb, mikor kiderült, h fiunk lesz, de aztán megnyugtattak többen, h igen is vannak bújós fiúk és vagány fiús cuccok. Én is turiból öltöztetem jobbára, ált. vállfás turi, tehát nem az olcsóbb kategória, de olyan a minősége, h van olyan, amelyik nyilván egyszer sem volt a kisgazdáján.

Lehet, h nálunk is felejtős lesz lassan babakocsi, mert már elég kevésszer alszik benne, de ha nem alszik, akkor nem szeret benne lenni, csak fetreng, meg nyűglődik. Ha felveszem 45 fokban, akkor meg kényelmetlen neki, látom rajta, ő még nem kész rá. Összecsuklik, lecsúszik, stb. Úgyhogy egy idő után mindig üvölt, ilyenkor ki kell venni, úgy megnyugszik és nézelődik. Szerintem vagy kendő v. kenguru lesz belőle.

Klíma: mi is vettünk klímát, mert itt a lakótelepen meg lehet dögleni a melegben, de ami főleg gáz, nem tudunk éjszaka aludni a melegtől. Mert nappal még csak-csak elviseli az ember, de éjjel jó lenne aludni kicsit (márha a gyerek engedi :) ) Remélem nem lesz vele gond, mármint Marci tekintetében, majd mi is próbáljuk okosan használni, h neki ne ártson.

Babauszi: úgy tűnik, h az első babauszink nem jól sült el, Marci tegnapra belázasodott, orra folyik, köhécsel :(
Hunci! Ha jól emlékszem nálatok is ez volt, nem??
+ én is beteg lettem, mert ahogy átvettem a gyereket a medence szélén az apjától, rámfolyt az összes víz a gatyójából, ami a kinti levegőn frankón rámhűlt. :(

Marci nagy haja odavan, teljesen kihullik már lassan az összes. Elég vicces, h ilyen kopika :)

küldök babauszis képeket!

KépKép
Kép
sagi1

Kép uszi 1
Kép félelem nélkül :)

Kép körjáték

Kép a deszkán

KépKép
Kép
sagi1

sagi ! nagyon edes a babád

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

köszi Zsuzsa!

Normának a nagyobbik fiacskája 11,5 kg, nem a kicsi! :)

KépKép
Kép
sagi1

Sagi, irigyellek az usziért.

Norma, azért jó, hogy így gondolod :)

Csajok nálunk holnap, elvileg ha jó idő lesz, kerti party lesz. A szülőket leszámítva, fiatalok, tesók, barátok - leszünk vagy huszonpáran... + Marcus. Elvileg délután már kezdjük a munkálatokat, tűzrakás... szalonnasütés, kolábász sütés, most szedtem össze a a karácsony óta felgyülemlett piákat, whisky, pálesz, bor, jager... több mint egy ruháskosár lett :) és még a sör nincs benne. Marcusnak 8kor firont, majd bébiőrzővel hallgatom az udvarról + terasz ajtó nyitva lesz. Hát annyira készülöl rá, hogy tuti lesz vmi gebasz - eső, szél, Marcus nem akar majd aludni... ezért kérlek szorítsatok, hogy összejöjjön a rég áhított bulim :)

Kép
Kép
Kép
konkri

ja és a bulin apa el akarja szívni a barátjával Marcus verdás héliumos lufiját :) lehet hogy nem engedem meg, az az ő bucsufia :) és tök szereti

Kép
Kép
Kép
konkri

sagi! kösz a felvilágosítást,
nos az agyikapacitásomról ez mindent elárul, amúgy gyanus is volt, de hát már mindenkinek olyan nagy babája van, hogy gondoltam belefér :oops:

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Sági, 4 hét alatt mi 2x voltunk betegek...van aki érzékenyebb, ha megint beteg lesz, nem megyünk :cry: az úszi sem jön be neki, üvölt, de ha merül, azután visong :lol: ki ért ezt :shock:

Konkri nem lesz gond.
Vendég

Zsuzsa:
agyikapacitásom nekem egyenlő a nullával manapság. Minden dátumot folyamatosan 2007-nek írok, és ha Marci szül. dátumát kell beírnom valahova azt rendszeresen úgy kezdem, hogy 19.. Nem vagyok normális :lol:
A babája viszont tényleg mindenkinek óriási! Nekem Marci még 5 hósan kb. akkora, mint a te Zsuzsid. És nem sovány! Olyan szép, formás, gusztusos :)

El is felejtettem mondani, hogy nálam már nagyon-nagyon durván apad a tej. Marci 5-6× eszik egy nap, ebből kétszer pépeset, többi tejcsi, az enyém és a másik tejanyué :) De én már csak napi 2×, reggel és este tudok elég tejet lefejni, akkor sem többet, mint 100-120 ml, ami totál kevés, mert Marcika EGY EVÉSRE kb. 160-200 ml-t eszik meg. Úgyhogy most már kiírattam a tápszer receptet. Beba HA 1-est írt ki a védőnő. Aki ért hozzá, az írja már meg legyen kedves, hogy mi a véleményetek róla????
Többi szopiztatós anyut kérdeztem, hogy ti hogy álltok a tejjel?? Remélem van mindenkinek bőven!
Egyébként szerintem akinek a gyereke hajlandó szopizni hosszan és kitartóan, annak van tejcsije, nem? Nem ez a kulcs? Nálam Marcika lusta, mint a fene :(, így a tejcsi is szép, lassan leáldozott.

Konkri: én nem irigylem Marcusod étvágyát!! Bárcsak az én Marcim lenne ilyen falós! :) Megy a drukk a kerti party-hoz! Legfeljebb adjatok egy kis jager-t Marcell-nak is, akkor tuti alszik jó hosszan :lol:
Ja, héliumos lufi, nagggyon vicces!! :P

KépKép
Kép
sagi1

Hunci! Nagyon jó! :) Pont a legtöbb gyerek a merülés után sír! :P Hát, ebből is látszik, hogy nem egyformák a kölyköcskék! :)

KépKép
Kép
sagi1

Csajok!
Mi az a határidő, ameddig nem gond ha nincs kaki? Csibe, ha jól emlékszem Szofnak volt egy hosszabb időszak.
Most jött öreganyám és sopánkodott, hogy úr isten, akkor bélcsavarodást fog kapni... van ilyen? Amúgy tök büdiket pukizik.
Azt nem látom rajta hogy fel lenne puffadva és mintha őt nem is zavarná... most mit csináljak? Hétfőn kakilt utoljára, igaz akkor jó nagy batyut kirakott.
Szerintetek?
Tippek?
Azt tudom, hogy az orvos 5 nap után ad esetleg beöntést. De ezt nagyon nem szeretném.

Kép
Kép
Kép
konkri

beöntést ne mááá
ha csak tejci, még jó, ha kap mást is, akkor masszázs utána hőmérő...
Vendég

ja még egy szilva!kecskeméti szilva vagy / és körte!
Vendég

Sagi, nekem is apad a tej, reggel, meg délelőtt elég, délben már kap utána gyümit, van, hogy délután ias, és este már ki kell egészítenem tápszerrel. Még egy utolsó próbát teszek az urtikával, hátha visszajön rendesen, ha nem akkor sem bánom, örülök, hgy idáig jól működött a dolog.

Konkri, Szofinak 10 kakimentes nap volt a maximum, de akkor ő csak anyatejet kapott. Próbáld meg az őszibarack levet(azt hiszen a szentkirályinak van ilyen), nekünk az hozta meg. Elvileg, ha bélcsavarodása lenne, akkor nem lenne puki sem, és biztos nagyon sírna. Ha nem fáj a pocija, szeritnem ne aggódj. Ha egy hétig nincs, esetleg próbáld a lázmérőt( ha nem vagy ellene), vagy add neki egy kicsit higítva a tápszert.

Kép
Kép
Kép
csibe76

J a aszilva is jó, vagy áztass be este aszalt szilvát forralt vízbe, és reggel add neki a levet. De szeritnem ne aggódj!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ha púzni tud akkor nincs nagy gáz, sztem sem.

Na, szép is lenne ha a 4 hós lenne 11 kg! Akkor valami zavara lenne, az biztos.

Zsuzsa: tudod az a gáz, hogy nálunk még problémák sincsenek. Úgy konkrétan semmi nincsen jó ideje. Ez biztosan hihetetlen, de igy van. Csak akkor van bármi ha én gondoskodom róla, megszervezem, elintézem, kitalálom és véghezviszem. Nekünk már jó ideje tart az az időszak amikor lett volna lehetősége rájönni, hogy fúdefontosanejem és fúdenemakaromelveszteni, na ő baromira nem jött erre rá. EGyetlen oka van amiért nem akar válni, mert igy kényelmesebb NEKI.

Most délelőtt pl felszereltem egy geberit wc tartályt. Szerencsére van a 4-en egy 3gyerekes apuka aki napközben is itthon van néha és ő segitett 1-2 jótanáccsal. Kétszer kértem meg a férjemet, hogy szerelje már fel, amikor harmadszorra rákérdeztem akkor azt mondta nem szereli fel mert az az én wc-m (tény,egyszer én mondtam ezt, csak én mégis kimosom azt amit ő haszánl egyedül).

Kép
Kép
normajeane

Ja! És a gyerek nem = férj, igy semmit nem jelent az , hogy két gyerekem van tőle, ettől még baromira magányos vagyok másfél éve és ez őt nem zavarja egyáltalán, engem annál inkább. A gyerekekkel sem foglalkozik igazán szívből, áldozatot nem hoz értük sosem (pl korábbi felkelés), eddig 1x hozott Botinak ajándékot teljesen saját kútfejből, amúgy egy rudit nem jut eszébe v. bármi mást. Én nem fogom korlátozni az apai tevékenységét, sztem ahogy telik az idő , egyre kevesebbet fog foglalkozni velük, mint ahogyan most sem rohan haza hozzájuk (hozzám sosem rohant).

Kép
Kép
normajeane

most készült 1 /beöltöztetett /kép zsuzsiról: Kép

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

norma: nem lehet , hogy ahogy nőnek azért csak fog velük foglalkozni,
az érződik, hogy neked eleged van belőle és gondolom 1000x átbeszéltétek a dolgot
az egyik barátunk, pl mondta, hogy ameddig pici volt a fia nem tudott vele mit kezdeni, most 2 éves múlt és mostmár nagyjából tudja mit kezdjen vele
amúgy az én férjem se szerel semmit nagyon,
+mondtam is neki, mert állandóan dolgozik, hogy a nagyobbal kellene 1 kicsit 2-esben lennie, mert igényli,
szerintem néha mondani kell nekik mit kellene csinálni, persze finoman, mert ha észreveszi, hogy beleszólok a dolgába ideges lesz
:?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Köszi Csajok a tanácsokat!
Csibe, nem vagyok ellene, most meg is próbáltam. Nem igazán hatotta meg. Meg megszagoltam utána a lázmérőt, meg megnéztem. Hát nyoma sincs a kakinak, de picit büdi volt.
Őszilevet most így hirtelen nem tudok felhajtani, de van itthon üveges kajába... ???
A kedvével amúgy semmi baj, szokásos sírásokat lszámítva jó kedvű, rötyögős. Tornáztattam is, arra is semmi hatás.
Fú emlékszem, hogy szülés után x nappal kell kakilni, de én alig bírtam enni, csak a tej miatt ettem, meg úgy kiszáradtam szüléskor, hogy egyik viziten mikor kérdezték azt hazudtam, hogy kakiltam már. Tudom magamról, hogy nem sűrűn kakilok, itt meg főleg éreztem, hogy nincs semmi - nem viszolyogtam a beöntéstől, hisz szülés előtt kaptam, de a bedagadt varratom mellé nem akartam még egy ilyen feszítő érzést :) de aztán x+1 napra kakiltam :) magamtól, nyugiban, az én tempómban :)

Beöntés: unokahugom mostohalánya betegeske volt, még picinek műtötték, mert a hugy vezetékei nem jól nőttek... aztán vissza is maradt a fejlődésben. 7 éves és alig tud beszélni, rajzolni, kb. olyan mint egy 3-4 éves (nem tudom, hogy mikor mehet iskolába vagy egészséges lesz e valaha, bár azért humora van :) ) szóval 7 éves és még mindig nem kakil magától, mert az anyja hetente adja a beöntést neki. Szerencsétlen gyerek szabályosan fél kakilni.
Volt hogy unokahugom mosta a fenekét a pelus után és a gyerek zokogva szorította a lábát, meg húzta össze a fenekét, hogy : Ildi, nem beönti, nem beönti... Na miután hazavitték a gyereket az anyjának, kapott is rendesen az exanyósától...

Kép
Kép
Kép
konkri

Zsuzsa: nagyon édi Zsuzsi!

A férfiak többsége (98%) nem csinálna nagyon semmit ha nem mondják, esetleg létfenntartó dolgokat, de nem hiszem, hogy bármelyik ültetne magától fát, vagy neki esne magától a csöpögő csapot megszerelni. De a bútort sem ők cserélik. Viszont szerintem ha Norma férje nem siet haza, akkor az azért van, mert ő is úgy érzi, hogy gond van + nem érdekli + a saját kellemetlen érzését sem tené félre a két gyerek miatt. Az mondjuk lehet, hogy ha esetleg nagyobbak lesznek, de ez is egy folyamat lenne, ami még több idő, ami mind a kettőjüket megkeseríti. Nagy dilemma ez a válás dolog, az már fix, de azt mondom, hogy mindenki a szerint döntsön, ahogy azt érzi, hogy a legjobbat tudja kihozni a maga, a családja életéből és érzéseiből.

Kép
Kép
Kép
konkri

Csajok!
Most megint ideges lettem és befostam, a férjem beszélt az anyósommal és az is a bélcsavarodással jött...
Én mondtam a férjemnek, amit írtatok, hogy ha van puki, akkor nem lehet bél csavarodás és nem is fáj a hasa, ő megnyugodott, de ha anyós itt fog sopánkodni... hmmm...
Hogy csikarjam elő a gyerekből a kakit? Ez költői kérdés volt, mert már megírtátok...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Óó,de ari Zsuzsi baba! :D

Konkri
Akkor már együtt izgulunk a holnapi nap miatt,mert nálunk is kertiparti lesz :lol: Holnap leszek 31 éves :? :lol: Ééééééééés,ma hazajön Apa!:lol: :D
A kaksi miatt ne aggódj,hisz ha tényleg baj lenne,látnád Marcuson az biztos.Ha anyós sopánkodik:egyik füleden be,a másikon meg ki...

Tegnapelőtt pancsiztunk az új Vivimedencébe :lol: Mindjárt dobok képet! :lol:

mazsolasyl

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mazsolasyl

Ja,ma meg segített panírozni :lol: Majd lesznek képek,csak fel kell varázsolni! :lol:

mazsolasyl

Mazsy, ezt az összhangot kettőnk közt, ma kapot Marcus pont ilyen medencét! :) És gratula a szülinapodhoz!!! És szorítsunk együtt!

Na volt kaki!
De, azt hiszem, hogy lesz még balhém emiatt... na aki nem kíváncsi a panaszomra az innentől ne olvassa, de ki kell írnom magamból :) :
Szóval anyós hívott is, hogy NA van valami? Én szép nyugiba elmondtam, hogy nincs és nem is aggódok annyira, hisz Marcus tök jól elvan, játszik és hasonló, igaz kapott hétfő óta pépet, de egyéb iránt szegénykém alig evett ebben a melegben azóta. És mondtam, hogy van puki, hasa nem fáj, kapott cukros kamilla teát... Na erre kaptam tanácsot: adjak neki csak almát. Mondom én úgy tudom anyukámtól, hogy az pont hogy megfogja a kakit. Aztán beszéltem a férjemmel, hogy ő meg közben az apjával beszélt és azt mondja az öreg, hogy azonnal vigyük orvoshoz a gyereket. Na agyam eldurrant, de megbeszéltük a férjemmel, hogy felhívom a húgom anyósát, aki védőnő és eddig is segített. Na azt mondta hogy nincs semmi baj, nincs a gyereknek bélcsavarodása, adjak glicerines kúpot és próbáljak meg kis kanál olajat adni, ja és még a facsart narancs levet javasolta (de ehhez hozzátette, hogy ha eddig nem kapott, akkor ettől fájhat a hasa), az almára pedig azt mondta hogy az valóban megfogja inkább a székletet... ja és torna. Na tornáztattam és ett is kaki. Én rendes meny, hívom anyós, mire ezt kapom: na tudtam én hogy baj van, tudtam én hogy fel kell hívnom a Jocót, és ha két napig nincs kaki, akkor vigyük orvoshoz :shock: :shock: :shock: áh kész vagyok, azt még őket hívtam el holnapra? én hülye. ráadásul reggel jön após és hoz sódert, remélem, hogy itthon lesz még a férjem, míg jön, mert ha nem...
nekem ne dumáljon, és ne beszéljen ilyen hngon velem az aki rossz tanácsot ad, aki a saját gyerekét prforált vagbéllel egy átkínlódott hétvége után vitte el orvoshoz, aki a két hetes gyereke mellett begyógyszerezte magát és meg akart halni, aki párnával támogatja körbe a gyereket hogy tudjon ülni, stb... apósról már ne is beszéljünk. Direkt nem szóltam nekik, mert ilyen túl aggódosok, érdekes a saját szüleim azt gondolják, hogy én tudom a legjobban, hogy mi van a gyermekemmel, egyébként pedig egy gyerek fog szólni leginkább, ha fáj valamilye, de Marcus ennek a szöges ellentéte volt, ő vidám volt. Ja és ráadásul nem is volt kemény a kakija...
Tuti lesz holnap egy meccsem. De felkészültem.

Viszont ami miatt aggódom, hogy Marcus ma délután óta olyan köhincsélős, olyan, mint aki direkt, vagy színészkedve köhögne, de már eléggé sűrűn csinálja, így fura.
És a bőrén a kiütések... szinte az egész külső karját ellepi, pedig már a gyógyszertári fürdetővel fürdünk, viszont ez estére jön elő rajta nagyon, reggel egészszép a bőre, lehetséges h a melegtől van?

Kép
Kép
Kép
konkri

mazsolasyl: szép a babád, és ő is csinosan van jó húsban.
a medencéje szuper, azt hiszem mi is veszünk valami medence félét

konkri: zsuszinak is van a hasán tenyérnyi foltban kiütés + pirosság, de a meleg mellett, a napokban megevett eperre /én ettem/ gondolok, lehet allergiás rá? te kened Marcust valamivel?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

nem kentem, de arra gondoltam, hogy a gyógyszertári popsi kenőccsel bekenném éjjelre.
én nem merem napfényvédő bigyókkal kenni, bár vettem, de lehet hogy a bőre is a babafürdetőtől pattogott ki.
Marcusnak a karja, a combja és a könyék hajlata ilyen :(

Csajok, ki írta azt, hogy liszt érzékeny lett a kiscsaja? És kipirult és hasonló? Milyen fokozatai lehetnek ennek a betegségnek?

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Biztosan a melegtől lesz! Különben ha félsz a napvédő krémektől, van egy tanácsom, mert valamivel muszáj., ém se szeretem a mindenféle 125 összetevőből álló krémeket a gyereken. Vettem még tavaly Ilcsis paradicsomos napozót, nincs faktorszám, de garantáltan a jó, az én hófehérbörű fiam, nemhogy nem égett le, de barna is lett mellette, nem úgy mint az 50F mellett. Nagyon jó, most már én is azt használom és picinek is lehet, Maja is csak azt kapja. Az ára eléh húzós, de megéri, nem kell sokat használni!

KépKép

KépKép
lnd

Mi különbenmost vasárap utazunk Törökoba, ott lesz az igazi próbája a kremnek, de mive tavay bizonyított, mr nemtartoktőle!

KépKép

KépKép
lnd

Konkri!! Látod, hogy nincs gond a kakival. Ha anyósod kérdezgeti, mond nyugodtan, hogy persze volt, akkor is ha nem, és szard le amit mond. A lisztérzékenység ennél súlyosabb, és amíg nem eszik lisztes dolgot a baba, addig nem is jelentkezik. A barátnőm kisfia lisztérzékeny, ugy kb 2-3 évesen vették észere. Hirtelen fogyással, súlyos hasmenéssel jár, nem szimplán kiütéssel, úgyhogy ne aggódj. Biztos ameleg miatt lesz, ők is izzadnak, melegük van. Lehet, hogy szárazabb a bőre is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri, a fiam is pirosodik, a keze teli van pöttyel, tegnap lefújtam kicsit egy aloe veras sprayvel (én minent aloe verával oldok meg, a köhögést, a pöttyöket, fogat) szóval azzal befújtam, mára semmi....szerintem melegtől van, mert amikor sétálutnk tegnapelőtt akkor is piros lett de az elmúlt a tegnapi egész nap tartott....
én vettem la roche 50+ védőt, egy ismerős gyógyszerész mondta, ez a legjobb....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: