Tóthzsu!!! Szia!! Küldj képeket a manókról!!
Az ijedezős korszak nálunk is beköszöntött nemrég. Volt úgy, hogy harsányan kacagott vagy 2 percig folyamatosan azon, h puszilgattuk a hasát, majd minden átmenet nélkül megijedt és sírva fakadt, pedig hát semmi olyat nem csináltunk, amitől ez lehetett volna. Akkor a múltkor énekeltem neki, nevetetett, mint szokott. Aztán az utolsó dallamsornál egyszer csak totál ijedt képet vágott.

Elénekeltem neki még egyszer csak azt a részt, megint csinálta

, aztán én megint ének, ő megint ijedés

Jót nevettem rajta, nem értem, de vicces

Persze nem sokkolom vele...
Konkri: én is az öltöztetés, babusgatás miatt voltam kicsit szomorúbb, mikor kiderült, h fiunk lesz, de aztán megnyugtattak többen, h igen is vannak bújós fiúk és vagány fiús cuccok. Én is turiból öltöztetem jobbára, ált. vállfás turi, tehát nem az olcsóbb kategória, de olyan a minősége, h van olyan, amelyik nyilván egyszer sem volt a kisgazdáján.
Lehet, h nálunk is felejtős lesz lassan babakocsi, mert már elég kevésszer alszik benne, de ha nem alszik, akkor nem szeret benne lenni, csak fetreng, meg nyűglődik. Ha felveszem 45 fokban, akkor meg kényelmetlen neki, látom rajta, ő még nem kész rá. Összecsuklik, lecsúszik, stb. Úgyhogy egy idő után mindig üvölt, ilyenkor ki kell venni, úgy megnyugszik és nézelődik. Szerintem vagy kendő v. kenguru lesz belőle.
Klíma: mi is vettünk klímát, mert itt a lakótelepen meg lehet dögleni a melegben, de ami főleg gáz, nem tudunk éjszaka aludni a melegtől. Mert nappal még csak-csak elviseli az ember, de éjjel jó lenne aludni kicsit (márha a gyerek engedi

) Remélem nem lesz vele gond, mármint Marci tekintetében, majd mi is próbáljuk okosan használni, h neki ne ártson.
Babauszi: úgy tűnik, h az első babauszink nem jól sült el, Marci tegnapra belázasodott, orra folyik, köhécsel
Hunci! Ha jól emlékszem nálatok is ez volt, nem??
+ én is beteg lettem, mert ahogy átvettem a gyereket a medence szélén az apjától, rámfolyt az összes víz a gatyójából, ami a kinti levegőn frankón rámhűlt.
Marci nagy haja odavan, teljesen kihullik már lassan az összes. Elég vicces, h ilyen kopika
küldök babauszis képeket!