Halihó!
Azta mi volt itt ma. Mindenki otthon hűsölt, mi meg pont mára csináltunk menős programot. Jól bekentem a kispasimat, Gergőt magunkhoz vettük, majd elindultunk délelőtt. A munkahelyemen meglátogattuk a kollégákat, majd a Momó termében megvártuk, hogy édsapa értünk jöjjön és elautóztunk Polgárra a P. Outletbe. Óriási csalódás volt. Olyan árakat találtunk, mintha milliomosok laknának erre. Teljes az ellentmondás, uis tudva lévő, hogy K-Mo a szegényebb régió. Kit céloztak meg? Nem értem.

Azt sem várhatják, hogy a környező országokból majd ide jönnek vásárolni az emberek.
Viszont Kisvacak jól viselte, kivéve, hogy nem akart enni, inni, de a kedve hajdejó volt. Még szopizni sem akart, pedig állandóan próbálkoztam. Ma ráadásul kezdődik...., talán megváltozott kissé a tejcsi íze??? Itthon végre szopizott, igaz a kocsiban bealudt, persze akkor, amikor már majdnem itthon voltunk. Felhoztam, majd szopizott végre, én meg fejtem is, hadd legyen csak tejcsije.
Ágica már olvasom. Most Ti vagytok úgy, mint anno Irináék.

A pöttyösség remélem hamar megszűnik.
Silka! Drága vagy, de jelentem igen.

Mi is megrémültünk, igaz Berci még nem húzta fel magát állásba a kiságyában sem,

de imád álldigálni. Milyen jól kiszúrtad Regi körmeit. Én is észrevettem, csak elfelejtettem írni.

Én is csak irígykedni tudok, no, meg megdícsérni.
Hörcsög! Csudijók a képek, Ildike tünemény, Karcsika meg micsoda testépítő...
Miléna, az bizony meglehet. Az éjszakázás is sok erőt kivesz az emberkékből. Bár én nem tudom, hogy hogyan működhetek, mert ugye nálam nem használ az éjszakázás.

Drukkolok, hogy a lakással minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek.
Gremese! Így kell ezt csinálni Cajszikám! Kezdesz hasonlítani Magadra! Ölellek, tapasz, tapasz......
Zsófi milyen cuki lehet.

Én is észrevettem, hogy egyre többet kommunikálnak, illetve Berci is egyre többet kommunikál. Nagyon jól megérteti magát. Ő meg hangosan he, he, ha, ha kiáltásokkal hívja fel magára a figyelmet. Eszembe jutott, hogy tegnap meg, Gergő a régi kis Tomy autójával kormányzott, aminek igen jó nagy hangja van. Törpe meg olyan hangosan kiabált, ahogyan a torkán kifért, közben a két karját megfeszítette, minden erejét beleadta a kajabába. Úgy nevettünk Gergővel, hogy majdnem kiestünk a szánkon. Aztán ismételt.
Eza kép meg...... Olyan nagyon szép!!!!!!!
Milyen nagylány már, naná, hogy kiharcolja az igazát!!!!
Holnap meg már a 8. hetet töltöd. Csúúúúcs!!! Mi, amikor Bercót vártuk,már nagyon korán nevet adtunk neki, főleg apa ragaszkodott hozzá, talán már a 7. héten követelte, hogy adjunk nevet a gyereknek, mert ugye olyanná kell nevelni.

Igaz, csak a 14. héten tudtuk meg, hogy ki lakik a pocakban.
Regi! Szerinte így kell rendeltetésszerűen használni.
De jó, hogy a fogzás nem keseríti meg az életeteket. Használjátok a b.láncot? Ennyire jó lenne?
Irina! Remélem kezdesz megnyugodni, ha már Ádám jó kezekben van. Tudom, hogy mit érezhetsz, ez a mozgásfejlődés engem is kikészít, bár én Momóban nagyon megbízom, ő meg mindig nyugtatgat. Ma is figyelgette szerintem Bercót, mert a kocsiban mondta, hogy szerinte már nem kell neki sok és mászni fog, csak ő ülésből indítja majd. Én nem nagyon örülök neki, de már így van, pedig én igyekszem fektetni, amennyire tudom.
Mindig eszembe jut valami. Ugye ma a Momó mozgásfejlesztő szobájában voltunk, teljesen elolvadt a kisfickó, annyi inger érte. Momó behozott néhány gyereket is (downosok voltak), tőlük meg teljesen felpörgött. Imádja a gyerekeket ez a kis Vacak. Majd az egyik iskolással kokettált. Nagyon cuki volt.
Most ezt elküldöm, aztán meglátom folytatom-e. Bercó még mindig alszik.