Ma benéztem ide és mit látok....???!!!! Meri is előkerült!
Szia Meri, Bia! Örülök, hogy jól vagytok, Bia nagyon édes, igazi kis tündérke! Az a simléderes sapi tüneményes rajta! És hát ez a fésülködés.........., eszméletlen!
Szerintem nem "kicsi" baba, hanem pont jó!

Azok a nagy szemek, aranyos nagyon!
Jelentkezhetnél néha, mondjuk heti 1-szer, csak amolyan helyzetjelentés-szerűen!
Szili!
Igen, már lassan elérjük a 7 kg-ot, 6700 gr volt egy hete és kb. 65 cm (itthon mértük), de kedden megyünk a védőbe és ott pontosan kiderül. Egyébként tényleg nem látszik annyira rajta, hosszú baba, de a párom elég magas- 188 cm, és az ő testalkatát örökölte. Hosszú felső teste van, hosszú combikái (de jó husosak

), a férjem szerint "ideális nő"
Mondjuk én sem vagyok kicsi, 175 cm vagyok, de inkább a páromtól örökölt ilyen "túl" méreteket.
Teszek fel egy pancsis fotót, azon azért látni, hogy hurkás, de nem kirívóan.
Ma nagy esemény volt: kilövettük Lilike fülét! S
zegény nagyon sírt, gondoltam is, hogy micsoda gonosz egy anya vagyok, de aztán 5 perc alatt megnyugodott és azóta sincs semmi gond. És olyan érdekes, de a fülbevalóval még az arca is picit megváltozott, olyan kislányos lett, mert eddig simán elment volna fiúnak is.....

Mondjuk, ha jól megnézte valaki közelről, azért látszott, hogy kislány, meg ugye rózsaszín kalapkája van, de így is nézték már fiúnak... rózsaszín ruhában
Nagyon az apjára hasonlít, szerintem azért lehet egy kicsit fiúsabb, bár aztán volt aki azt mondta, hogy tipikus kislányos arca meg szemei vannak. A fene tudja - én ebben nem tudok dönteni, mivel én tudom, hogy lány
Holnap lefotózom fülbevalóban, aztán felteszem a képet.
Vera!
Ez a fordulás dolog teljesen egyéni, én úgy emlékszem Viki sem csinálta ilyen korán, de majd megnézem a naplójában.
MInden gyerek máskor kezd mindent. Viki pl. hamar ült és állt, de későn mászott és csak 14 hónaposan kezdett menni. A fogai előbb jöttek az átlagnál, de pl. 6 éves lesz és még nem tud pótkerék nélkül biciklizni
Szóval ezen ne aggódj, fordul ő majd, amikor eljön az ideje. Siettetni semmit sem szabad. Lehet, hogy ő majd mást fog előbb csinálni, mi meg majd ámulunk, hogy de jó, a Vera kisfia már ezt is tudja, a mi babáink meg.....
Lilike már alszik, ma sokat cicizett, a meleg miatt is, meg egy picit úgy érzem kevesebb a tejci a napokban. Azt hiszem a vizsgák miatti stressz mégiscsak betett egy kicsit. Úgyhogy most mellre teszem, amikor csak lehet, de ő is igényli, meg More Milk, sok folyadék és Laktoherb
Vikci!
Nálatok mi újság tejci ügyben? Sikerült tenni valamit?
Megyek, mert Viki meg a földön "fetreng" az álmosságtól, de ő az a gyerek, aki nem hajlandó egyedül elaludni, csak ha már teljesen hatalmába keríti az álmosság, így el kell altatnom....
Jó éjt!
Kata