Sziasztok!
Kriszta,
Hogy van Panka?
Dorka,
Hát tudod, TE vagy ott sokáig a korházban, TE döntesz
Nekem is nagyon tetszik ez a név!
Aprooka,
Légy üdvözölve!
Mi is voltunk az előadásokon, és jók voltak!
10 óra hétfőnként? Hú az kemény? Hol dolgozol? Meg lehet kérdezni?
Közben már megtaláltam a választ.
Igen, erre tippeltem, mert a Nővérem is hétfőnként sokáig dolgozik!
Akkor tényleg rád fér a pihenés!
Zsófi
És hogy tetszett Lénának a Mamánál? Aludt rendesen? De jó!
Készültök a szülésre?
Ez édes, akkor pénteket kell megbeszélni!! Már most elkezded neki mondani, akkor tuti bejön!
Tünde
Hogy ízlik az alma?
Remélem továbbra is meg van a pozitív hangulat, hisz ma kedd van, akkor torna, igaz!
De ügyes Bene!
Vica
Köszike
Akkor biztos nagyon fincsi volt! Én imádom a csokit, Rékának meg gondolom a torta szépsége elég is volt!
Hát igen én is egyetértek Veronikusszal, vagyis szívem szerint bejönne majd Lara tesót nézni, de ha még kicsi, akkor csak azt látná, hogy Anya ott van neki meg el kell mennie. És az még rosszabb lenne, szóval igaza van. Ez az ajándék jó ötlet. De nálunk Apa nagyon ellenzi
Veronikusz írd le hogy miért jó? Hogy majd meg tudjam győzni, ha szükség lesz rá!
Banana,
Nagyon jól teszed hogy pihizel.
Mi vettünk mérleget, ez volt az első dolog, mert egy szuper digitális volt leakciózva valami 8000 Ft-ra és ezért megvettük. Én nagy parás voltam, hála a dokinéninek és a védőnéninek és mértem jó sokáig! Most viszont jó, mert az egyik barátunknak pont ma született meg a gyönyörű nagylánya, és már viszik is a mérleget!
Ja, ha nem lett volna ez az akció akkor mi is bérelünk, azt hiszem a Kútvölgyiben jó árban van, mert itt nálunk 3000/hó az nagyon durva!
Én bevallom hősiesen

, van hogy most is sterilizálok, persze Lara már eszi a homokot is, de én szeretek nagyon, vettük azt a kis ufót és az nagyon jó. Kezdetben nem vettünk Apa és Mama főzte a cuccokat, majd a konyha bepenészedett, meg leforrázták magukat, így Apa elment és vett!
Veronikusz,
Tudod a várandós hölgyek nagyon szépek, a babuci megszépít, és ez rád tényleg nagyon igaz, lehet hogy nem voltál fodrásznál, de jól nézel ki nagyon!
Borsika,
Jó téged is látni!
Képek?
Dóri
Tényleg? Ez a hajógyárin van? Az tök jó! Tali ott?
Ja, igen tudod, hogy sokat kell várni a dvd-re mi november elején csináltattuk és a Jézuska hozta
Mi holnap megyünk, elvileg lesz dvd, de még nem döntöttem el.
Borsa,
Nagyon jó ez a kép! Annyira édes!!!
Mit kap a szülinapos?
Vali,
Nagyon aranyos vagy köszönjük, hát nagyon magabiztos, de azért még többször eldől.
Hú, akkor pénteken nagyon szorítunk értettek!
Annyira szép! Ő volt a völegény?
Ákosnak gratula a versenyhez!!!
Adri,
Jaj szegénykéim! Küldjük a gyógypuszikat!
Gabi?
Gyuzsó merre vagytok?