A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hene, majd gondolok rád! mÁr alig várom a sok finom falatot!

Ági, ezt még olvasni is rossz, hála istennek, h semmi komoly nem történt veletek és ott voltál!
bencuri

Szkagi! Hát ez nem semmi Én is biztosan nagyon megijedtem volna ha a helyedben vagyok! Szonjának gyógysimi és gyógypuszi, hogy hamar meggyógyuljon!
Vendég

ági jok a reflexeid :D :D

hál isten nem lett komoly baj...

basszus jo sokat tudtok irni

itt nagyon meleg van dagad a csülköm :x :x :x :x :x :x :x

Képimg][/url]
Kép
ronix

Timi! A lényeg, hogy jólesett! :D
Vendég

Ági! Hú, szegény kislány! Örülök hogy nem lett semmi baj!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

a zone reality-n megy a szüléstörténetek, ha valakit érdekel!
bencuri

Ági, jó hogy ott voltál, de mégjobb, hogy otthon volt a párod is!
A lánykának jobbulást, a kistesónak meg egy nagy simi a pocira, hogy ilyen jó testvér. :)

KépKép
hene

Ági! Még jó, hogy észnél voltál! Sokkal nagyobb baj is történhetett volna! Biztos nem emelted meg magad?

Bencuri, boldog évfordulót! Majd meséld el mit ettél!

Kép
Kép
patr

Úristen Ági! Ez nagyon durva lehetett!!! :shock: Biztos hogy a buksiját nem ütötte meg Szonjának a szekrény?? Inkább mutassátok meg orvosnak, ha lehet!! Sajnos egy nagyon jó ismerősöm kisfia így halt meg. 7 éves volt :cry:
Vendég

Sziasztok!

újra itt...
nálunk b@romi meleg van... :shock:
Mindjárt megsülök!

Most értem haza, apa munkahelyéről.
el kellett hozzá mennem, mert az internet előfizetésünk az ő nevén van...

elmesélem, de kicsit hosszú, viszont hátha valaki ugyanígy van, mint mi.
Van egy internet előfizetésünk, már 4 vagy 5 éve, az egyik szolgáltatónál.
az előfizetési díjunk az évek alatt szépen felkúszott 6500 Ft-ra.
a napokban akadt a kezembe egy szórólap, hogy egy másik szolgáltatónál ugyanez a szolgáltatás szolgáltatóváltással csupán 3600.- Ft-ba kerül.
Utánaérdeklődtem, valóban így lett volna.
Felhívtam a mostani szolgáltatót, akik kapásból a 6500 Ft helyett, csak, hogy maradjak, felajánlották ugyanezt 3900-ért!!! :shock:

Így tehát nem kavarok, maradunk.
De azért ez mégis döbbenetes, hogy ha nem ugrabugrálok, akkor ők vígan számlázzák nekem a majdnem dupla annyi havi díjat, én pedig fizetek. :shock: :shock:
(bocsesz a sok szóismétlésért... :oops: )

Ági!
Nagyon sajnálom, ami tegnap történt, a lényeg, hogy szerencsésen megúsztátok!
Amikor mi költöztünk, nálunk egy üvegajtó esett le, amikor kinyitotta. majdnem a lányomra. még a parketta is kilyukadt!
Vendég

marcsi itt is nagyon meleg van már nem tudom mit vegyek leeeeeeee :D :D :D :D

és mit fel :shock: :shock: :shock: :shock:

csajok kinél milesz a kaja?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hogy mennyit tudtok ti reggel óta irni!! :) Csupán 5 oldalt kellett visszaolvasnom! Persze emlékezni már megint nem sokmindenre emlékszem! Nekem ma sikerült felettébb jól aludni (amit nem bánok a tegnapi fél 5-ös kelés után). Ma 11-ig aludtam!

Ma még fürdőszobát kell takarítanom, mert az már tegnap nem fért bele az erőtartalékomba. Meg főznöm is kell..... velőscsontleves lesz meg rakott krumpli! :) Itt ma is gyönyörű idő van amugy!

d.dodó

Betöltött 34 hetes lettem!!! :lol: :lol:

Anyjuk!
Neked meg gratula a betöltött 33. héthez!!

Ronix!
Neked meg a 32. hez!!

d.dodó

Ronix, én roppant fantáziadúsan, az Aldiban kapható kész lassagne-t tolom be a sütőbe!

Kép
Kép
patr

Szép napot :P
Megjöttem az UH-ról!
Méreteink: BPD 92 OFD 110 HC 317 :P TAD 93 AC 293 Fl 73
Becsült súly: 2750 gramm. Továbbra is fejvégű fekvésű. Méhlepány I-II. fokban érett. Tehát minden rendben. Agykamratágulatot nem láttak :D

Holnap az orvosomhoz kell mennem, majd vérvétel, NST :D Hú, imádom a várandósság végét :D Olyan izgi :lol: :lol: :lol:

Na, most visszaolvasok!

Véda
Vendég

patr itt nics aldiiiii
még a közelben se :? :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Dodó!

Gratula!!! :shock: :lol: :lol: Hogy telik az idő!!!

Ronix!

ilyen problémám nekem is van... De inkább nem megyek ki, és ezzel megoldom a helyzetet.. :roll:
Vendég

Véda!
Neked meg gratula a 35. héthez!! Meg a jó eredményekhez!!

d.dodó

Ronix, majd lesz! Már mindenfelé építkeznek!

Kép
Kép
patr

Hogy itt mennyi hétforduló van, csak kapkodom a fejem!

Ezért, hogy senki se maradjon ki, csak így együtt mindenkinek gratulálok!!! :lol: :lol:

(holnapután már én is betöltöm a 33 hetet...ha sikerül. :roll: )
Vendég

Véda! Grat a jó eredményekhez!

Kép
Kép
patr

Ági!
Micsoda lélekjelenléted volt! Szonjus nem riadt fel éjjel?

Véda!
Gratula a jó eredményekhez!

Én kivasaltam 6 tonna vasalnivalót. Kis pihi!
20150601134430

Én egy hatalamas XXL-es pólóban nyomom itthon! :wink:

Véda, gratula a jó eredményekhez!!! Növögettek rendesen! :)

KépKép
hene

agi!
azta!!! micsoda önuralom. remélem senkit nem visel meg a történés. pociban is minden rendben, meg sonja is hamar kiheveri. lehet később álmodni fog vele szegény. biztos nagyon megilyedtetek.

véda!
grat az eredményekhez. szép nagyra nőttetek.

én kimostam egy adag babaruhát. csak a fehéreket! tele lett a szárító. és kb. még 2 adag hátra van + a pelenkákat még meg a takarókat külön-külön.
de hova teregessem ha most kimosom?!?! :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Mosol max. holnap is ;)
20150601134430

Timi, hagyjál holnapra is egy kicsit. Olyan jó a babaholmikat rendezgetni! :)

KépKép
hene

viki!

ugy néz ki hogy holnap is mosok, meg holnap után is :D
mert ugyebár száradni kicsit nehezen szárad. nem tudtam az erkélyre kitenni, mert oda rohangálunk és akkor kezdhetem előről mert piszkos lesz. igy a babaszobába teregettem. oda már nem megyünk koszolni. aztán az ablak hiába van nyitva mégse olyan. :(

ugyhogy szerintem holnap is mosok, és lehet még azután is a pelenkákat takarókat :D
de lassan szerintem bérmosást is vállalok :) tökre belejövök addigra.

jah tényleg!
ti a ruhácskákból kivágjátok a cimkéket???

Kép

Kép
timi1982

Én nem vágtam ki.
20150601134430

nekem már csak egy fél adag ruha van, amit vasalni kéne.... kimosma már ki van minden!

d.dodó

Timi, én nem. Akiktől kaptam ők sem vágták ki. Én is tovább fogom adni, és nem baj, ha legalább valami halvány fogalma van róla ez embernek, hogy kb mekkora a ruci! :)

KépKép
hene

Én még el sem kezdtem mosni. Igaz nincs is még hová pakolni + még kapunk is cuccokat.
20150601134430

Én sem vágtam ki a cédulákat a ruhákból. Igy legalább látom a méretet! :)

d.dodó

Sziasztok!

Kb. 1 órája csak olvasok és olvasok,úgyhogy bocsi amire nem reagálok,csak pár dolog maradt meg!

Először is Áron fiamnak jót tett a koffein bomba,agyon dícsérték a ctg-n,nagyon ügyes volt! :lol:
Tehát ctg rendben!
Dr-nél a legfontosabb,hogy a streptococcusom újra NEGATÍV!!!!! Így szülésnél nem kell antibigyó mivel 2 negatív leletem van!
Méhszáj változatlan 1-1 ujjnyi!
Dr. szerint n em várja meg a kiírást,uh. alapjn 06.06!!!!!
Az jó is lenne!
Szegény Após már tiszta frászban van aznap indul nyaralni! :lol:
Vasat,Magne B6-ot szedni kell tovább!
Szülésznőt nem sikerült szereznie,de végülis azt beszéltük meg,hogy hagyjuk a francba mostmár ,ő ott lesz az a lényeg!
Remélem rendit fogok ki!
Jövőhét kedd ctg+dr.,csüt.uh!
Legalábbis ez a terv!

Én bekészítettem a mellszívót,de lehet,hogy átfogom pakolnoi a csomagjaimat és mjd pr dolgot behoznak később!
Hát ez borzasztó,hogy 3 táskám van!
Amúgy meg elintéztem egy csomó mindent,még du. is maradt,de megvárom Apát,nagyon elfáradtam,nem akarok már így vezetni!

És MEGJÖTT AZ ÚJ TBKÁRTYÁM!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Én kivágtam szinte mindenből, főleg ami a kis nyakánál vannak cimkék, mert azok kidörzsölik!Szerintem!
bencuri

Sziasztok!

Látom, Marcsi visszajött, úgyhogy ha nem haragszotok, most nem rakok fel táblit. Még nem telt el egy hét a régi óta és sokat kéne számolgatni, meg igazán időm sincs most.
Ígérem, hamarosan pótolom!

Agi! Nem semmi, ami Szonjával történt. Nekem már volt olyan rémálmom, hogy valami veszélyes helyzetben meg kellett mentenem Rolit, ami a picire is veszélyes volt. De megmentettem.

Ritka sz@r éjszakám volt. 1 körül arra ébredtem, hogy a gyomorsavam már a számban van. Ettem kekszet, kenyeret, semmi változás. Így, hogy apát ne zavarjam kicuccoltam a nappaliba és ott üldögéltem egy darabig. Aztán langyosítottam tejet, azt is megittam. Na utána félig ülő helyzetben el tudtam aludni, de még akkor sem volt az igazi. Ma tuti veszek valami savlekötőt, mert ezt mégegyszer nem játszuk el! Kínlódtam vagy két órát vele.

MA reggel voltam vérvételen, du. kell az eredményért menni. Aztán rohanok Nstre, Uhra, dokihoz. Addig még hajat kéne mosnom, amit utálok! Voltam a suliban aláírni az adópapíromat. Kapok vissza kemény 17000 Ft-ot. A semminél ez is több.

Ma Roli az alatt a fél perc alatt, míg egyedül hagytam az udvaron, leesett valahonnan (gondolom a filagóriáról) és végighorzsolta az egész homlokát a szeméig. Szép lett!

Ja és itt is nagyon meleg van!

Marcsi! Látom megjavult a net!

Mellszívót én is viszek be. Most főztem ki. Avent kézi, használtan vettem én is.

Még mindig nem pakoltam össze. :oops:

Lehet még ma sem lesz rá időm. Na majd akkor holnap.

A címkéket én sem vágom ki. Nekem van használt, amiből kivágták és olyan nehéz megállapítani, hogy mekkora.

Kép
szly27

Ibm, örülök, hogy minden rendben! Szeresssssük a jó híreket!!!!! :) :) :)

Én most pihizek egyet, mert fáj ott lenn!

KépKép
hene

IBM, a szülinapomkor fogsz szülni??? :lol:
magdolnam

most értem a végére az olvasásnak (a munkát meg elnapoltam közben).
Köszi mindenkinek az együttérzést, Szonjácska amúgy még utána többször elmeséltette magának, hogy is történt - ő így dolgozza fel a rossz élményeit. Amikor a játszótéren bepisilt, azt is egy csomószor el kellett mesélnem (mama, meséled a bepisilőset? - ilyen egy tündér lányom van). Éjszaka csak egy kicsit nyikorgott álmában, de biztosan nem felejti el soha. Mi sem.

Wera, mi történt azzal a kisfiúval? Jó lenne, ha leírnád, és inkább még ma elviszem dokihoz.... de asszem a fejét nem ütötte meg Szonja, legalábbis nem fájlalta. Csak a nyaka szorult be szegénykémnek, az is elég nagy baj - oxigénhiány meg ilyenekre gondolok. De mindenre emlékezett, mindent tudott, csak nagyon sírt - ami asszem még jó is. Viszont olyan borzongásféle futott át néha rajta, mondta is, hogy fázik, de utána meg le akarta venni a pulcsiját. Szerintem sokkot kapott.
Amúgy nem kába, ma már hintázni akart reggel :) persze hintázott is a lelkem.

KépKép
szkagi

Hú Ági, micsoda reflex! Szegény kiscsaj! De nem hiszem hogy komolyabb baja lenne, mert akkor nem akart volna hintázni :wink:
magdolnam

jó hogy igy dolgozta fel szonja. ügyes kislány. de azért ha nem viszitek el orvoshoz, figyeljetek rá. nehogy valami baj legyen. de ha emléxik rá... azért néha szeirntem kérdezgessétek, hogy rendbe legyen.

a cimkét azért kérdeztem, hogy nem-e dörzsizi ki a nyakacskáját.

Kép

Kép
timi1982

Muszaly volt ledolnom, ez a meleg kicsinal:(
Kaja nalunk nincs, salit eszegetek ranott husival meg hetvegerol.
Holnapra meg szerintem megint padlizsanos paradicsomos teszta lesz.
Vendég

Kép

Ez mai pocikép. (meg a fiam szobája :cry: )

Kép
dittke

annyira kell vigyáznunk ezekre a gyerekekre, annyira védtelenek...

KépKép
szkagi

cimkebol a nyaknal levokbol cak azt vagtam ki ami kemeny, meg amiben lenn volt labnal, vagy dereknal azt is kivagtam , ilyen mosasi litania...de a szmokat nem igen, csak ha nagyon durva anyagbol volt.
Azert is vagtam ki, mert engem mindig roppant mod irrital, igy megovom tole a babat:)
Vendég

Timi vannak babák akiket nem zavar, de én úgy vagyok vele h kivágtam! Bence nem szereti a mai napig idegesiti, és kpirosodik tőle neki!
bencuri

Ami: csupa jo hirek! Gratula!
Vendég

veda: Neked is gratula a jo eredmenyekhez!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek gratula a hétfordulóhoz!!!!

Kriszti tojd le azt az idióta nőt a diabetológián!!! :twisted:
Wera én viszek mellszívót. Biztos ami biztos...
Marcsi üdv újra itt!!!
Patr, ekkora baromságot! Hihetetlen!!! :evil: Semmit sem könnyítenek meg...
Timi várjuk a képeket!
Bencuri gratula az évfordulóhoz!!!
Ági, ezt még olvasni is rossz volt! :? De szerencsére nem lett nagy baj!
Véda gratula a jó uh-hoz! Szép méretek! :lol:
Ami gratula a ctg-hez és a jó hírekhez!!!
Szly drukk az NST-hez, dokihoz, uh-hoz!

Mi ma voltunk nst-n, de Luca alig mozgott. A doki /nem az én dokim/ csak úgy írta alá a papírt, hogy hétvége felé megint kell mennem. Szegénykémet meg is mozgatta a szülésznő többször is. Nem volt egy kellemes érzés... :? Nagyon hatással van rá ez az idő, mert amúgy egy örökmozgó! De a szívhangja jó!

Csajok vállalkozik valaki, hogy neki szóljak ha esemény van?
Wera, veled elég közel van a kiírt időpontunk... :wink:

Kép
sziszka82

Kép

A pici lányom vasárnap :D

Kép
dittke

Köszi!
Asszem kicsit eldőlők,nagyon fáj a hátam!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: