Sziasztok!
Látom, Marcsi visszajött, úgyhogy ha nem haragszotok, most nem rakok fel táblit. Még nem telt el egy hét a régi óta és sokat kéne számolgatni, meg igazán időm sincs most.
Ígérem, hamarosan pótolom!
Agi! Nem semmi, ami Szonjával történt. Nekem már volt olyan rémálmom, hogy valami veszélyes helyzetben meg kellett mentenem Rolit, ami a picire is veszélyes volt. De megmentettem.
Ritka sz@r éjszakám volt. 1 körül arra ébredtem, hogy a gyomorsavam már a számban van. Ettem kekszet, kenyeret, semmi változás. Így, hogy apát ne zavarjam kicuccoltam a nappaliba és ott üldögéltem egy darabig. Aztán langyosítottam tejet, azt is megittam. Na utána félig ülő helyzetben el tudtam aludni, de még akkor sem volt az igazi. Ma tuti veszek valami savlekötőt, mert ezt mégegyszer nem játszuk el! Kínlódtam vagy két órát vele.
MA reggel voltam vérvételen, du. kell az eredményért menni. Aztán rohanok Nstre, Uhra, dokihoz. Addig még hajat kéne mosnom, amit utálok! Voltam a suliban aláírni az adópapíromat. Kapok vissza kemény 17000 Ft-ot. A semminél ez is több.
Ma Roli az alatt a fél perc alatt, míg egyedül hagytam az udvaron, leesett valahonnan (gondolom a filagóriáról) és végighorzsolta az egész homlokát a szeméig. Szép lett!
Ja és itt is nagyon meleg van!
Marcsi! Látom megjavult a net!
Mellszívót én is viszek be. Most főztem ki. Avent kézi, használtan vettem én is.
Még mindig nem pakoltam össze.
Lehet még ma sem lesz rá időm. Na majd akkor holnap.
A címkéket én sem vágom ki. Nekem van használt, amiből kivágták és olyan nehéz megállapítani, hogy mekkora.