A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

K. Timi: én még a Concord gyereküléseket is ajánlani tudom Neked, jók az ajánlásai, és a (ha jól emléxem) Dettyk által korábban belinkelt témába vágó cikk alapján is okés (megfelel az ott leírt "jó ülés" szempontoknak).

Kép
Kép
irina

Jó reggelt !

Ágica : Ádinak csak hője volt kiütés hála istennek nem. De én írtam mert a doki nénink mondta. Da a kiütés csak látható de nem tapintható. Nekem a doki néni úgy mondta, hogy 4 napig láz illietve hőemelkedése van a gyereknek és 5.napon jelennek meg a kiütések.
Szerintem max érdemes a doki néninek megmutatni.

Lányok köszike a gyereküléssel kacsolatos válaszokat.

Most megyek a netre keresgélni.

Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Nekem is lenne egy kérdésem: már hetek óta hajkurászunk KOCSI OLDAL- ÉS HÁTSÓ ABLAKAIRA NAPVÉDŐT (ami átlátszó). Jó a sima is, de inkább valami állatfigurás még jobb lenne (mondjuk egy spongyabobos lenne az álom! ;-)). Eddig egyetlen helyen láttunk sima feketét, de ott cuppancs nélkül árulták. A környéki benzinkutaknál nincs :?
Van ötletetek?

Kép
Kép
irina

Móni, Fleur: azon filóztam Szigetszentmiklóssal kapcsolatban, hogy ha ott lakik az ember, milyen egészségügyi intézménybe (nagyobb kórházba) tartozik? Nekem pl. járnom kell pajzsmirigy-kezelésekre, nem szívesen hagynám ott a Dél-Pesti Kórházat. Szülni lehet Budapesten, ha nem budapesti lakos az ember (bár egy ideiglenes címmel sok mindent el lehet érni)? Gyerekorvost sem szívesen váltanék... Tudtok valamit erről?

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

A szombat du-i visszaolvasásból végül hétfő reggeli lett. :lol:

Móni, hatalmas gratula álmaitok házához! Aztán majd kérünk ám fotókat!
Anyajegy eredmény van most is, csak vissza kell menni 3 hónap múlva is. Ha a helyzet változatlan, akkor 1 évig semmi teendő, de ha változik, akkor irány a kaszabolás… :cry:
Jajj, de ügyes Gréti, gratulálok az első lépésekhez!

Hajni, nagyon extravagáns lett a séród, és áldani fogod a nyaralás alatt. Jó pihit nektek! Luxort ne hagyjátok ki, fantasztikus! Apropó, mi az a bilincs Lilla mellet??? :shock: :lol:

Liszt: elvileg 6 hónapos kor után mehet. Állítólag ma az a legújabb szakvélemény, h ne húzzák az anyukák 1 éves korig, mert akkor is lehet lisztérzékeny. Ha előbb kiderül, előbb lehet kezelni. Én olyan 7,5 hónapos kora óta adom a plusz kalóriák miatt, de hál’ istennek semmi baja.

Ágica, sztem simán lehet a fogától. Lizinek, 38,5-ig fölment.

Autósülés: egyenlőre én is csak tájékozódom. Előre is köszi minden infót. Mi is a jók közül szeretnénk: Concord Ultimax, Römer King, Maxi Cosi priori, Kiddy Infinity, Chicco Key 1. Molyolok a neten ezerrel, mert nem egy occsó döntés lesz. Kőszegi Timi: általános tanács, h mindenképpen be kell próbálni a kocsiba, mert nem mindegyik fekszik mindegyik autóba. (A hordozónál jártunk pórul, a férjem autójába nem lehet szabályosan bekötni, mert rövid az öv :twisted: )
Messze még a 9 kiló, úgyhogy mi még ráérünk…

Fleur, most olvasom, h Ti már megvettétek az ülést. Beleraktátok már Lillát? Menetiránnyal megegyezően v háttal? Mert ugye 9 kilóig háttal kéne…

Irina, drukkolok, h mielőbb sikerüljön egy jó gyógytornászt szerezni!

Jaj, Lányok, olyan jók a babafotók! Csak az a helyzet, h már nem babák, hanem kiskrapekok és kiscsajszik képei. Úúúúgy rohan az idő! :cry: :lol: :lol: :lol:

És végül, de nem utolsó sorban:

Nektarin, boldog névnapot!
Ildikének, Raniának, Marcinak, Boginak, Vikdannak boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Lányok,

1 körkérdés: milyen mobiltelefont érdemes venni? Nem kell, h új legyen, sőőőt, a tapasztalat az, h mostanában csak sz.rkupacokat gyártanak. Nem kell sokat tudnia, telefonálni szeretnék vele, meg max fotózni.

Van egy kb 3 éves Samsungom, amit Kisdrágám pár hete földhöz csapott, és a folyadékkristály tönkrement. Azóta csak szimplán nem látom ki hív. De pár napja nem tudok hívni és hívást fogadni, mert tönkrement a zöld gombom is - köszönhetően némi nyálnak :lol:
Kaptam az öcsémtől egy pár hónapos Nokia E65-öt, az meg félpercenként lefagy. Volt szervízben, de hiába. A családban 2 hete vásárolt új telefonnal is csak a gond van...

Mit érdemes venni???? De tényleg...

silka
silka

Szép jó reggelt, írtó pihent vagyok, Lilla végigaludta az éjszakát :lol:
Megjöttünk Egerből a szüleimtől

Móni
Ügyesek vagytok! Igen fagyasztott a brokkoli, Iglo.
És mi volt az összeveszés tárgya, az egér?
NAgyon komoly a karúszógumi és a puszis kép kifejezetetten nagyon tetszik!
JEsszus Móni! És ez most azt jelenti, h várjam Lilla első lépését is :lol: :)

Kolbi
Brokkoli nálunk is király :) sztem is adhatsz már tojást Máténak, nekem a védőnő már most is mondta, h adhatok Lillának

Viranka
Nagyon szép ez a vers

Regi
:lol: igyekszem :)

Irina
Akkor kérek szépen egy furcikás képet :)
Örülök, h Ádinak nincsen különösebb baja, a többi dolog meg hamar helyre rázódik a kezelésektől.
Nem miklósi homokozó volt :) Margit-sziget :) de majd akkor fényképezek miklósit is :)

Silka
Jó, h leírtad, de őszintén egy ideje ebben az idősávban nem is vágyom napra, mert szinte érzem, h perzsel.
Hogy mentetek a metrón?? Babakocsival?

Ágica
:( puszi Petrusnak.
Nekem ez soknak tűnik...dokinő mit mond? Sztem mindenképpen nézesd meg. Főleg, h étvágya sincs.

Hörcsög
Éljen a fogacska.

Boldog hófordulót Ildike, Raina, Marci, VikDan, Bogi !

Boldog névnapot Nektarin!

És valóban utólag is nagyon boldog ELSŐ gyermeknapot minden kicsi és nagyobb babócának!

Mesi
Tényleg anyudék mit szóltak? Nagy az öröm?
Kitartás és tényleg csak néha írj annyit, h megvagyok ebben az első megterhelő időszakban.
Alig várom a júliusi teraszos talit :)

Dettyk
Jajj az már régen volt :) akkor most már nem kapok ilyet :) de mondjuk már találtam már magamnak egy nagyon szép mályva színű blúzt.
TV igen én is öcsémnél látom a negatív hatásokat, szóval lesz ami lesz, de ebben biztosan nagyon tartom magam az elveimhez. Inkáébb futokosson kint az udvaron. Mi is azt tettük és nekem sem hiányzott a TV. Hétfőn nem is volt :)
És csak a TV macit és esti mesét néztük meg :) meg én Delta Fan voltam :lol:

Heni
Édes Péterke ebben a kapucnis szerkóban :) és a zongoraművész kép :)

Kolbi
Én viszont mennék ám játszóterezni veletek, ha lehet :)

KTimi
Igen Maxi COsi priori és szerintem tök jó, a netes támogatottsága is szuper és ez nagyon tetszett :)
És Lilla is jóval kevesebbet nyűglődött benne most a hosszú úton mint a hordozóban.
És ahogy írta a Irina a Concord is nagyon jó. Amúgy a Maxi Cosi-nak is jók a tesztjei.

Irina
Mi tesco-ban vagy auchan-ban vettünk mintásat :) vagy autósboltban is lehet mintásat kapni sztem
Kórház én nem tom mert még sosem voltam az illetékesben. Amúgy a doki bárhová írhat beutalót, akkor tök mind1 hova tartozol. És a mi dokink a 2. kerületben van, mert annyira jó és szeretjük, h nem akartunk váltani.
A szülésre nem vonatkozik a területi illetékesség én is az Istvánban szültem. Sztem uúgy mint a felnőtt dokit, ha a gyerekorvos tud titeket vállalnim, azt sem muszáj váltani, ha nem akartok.
Amúgy sztem jók a gyerekorvosok itt. Kettő van 2 hölgy. Mi a kevésbé mosolygóshoz járunk, de ő gyermekkórház belgyógyászatán vagy hol dolgozott előtte, szval ha baj van nem fog szarozni.
A védőnők meg nagyon kedvesek mind. Már majdnem mindenkivel találkoztam. Kicsit el vannak havazva, de erről meg nem ők tehetnek. Rengeteg a fiatal.
Ami nem olyan jól megoldott jelen pillanatban az az ovi és a bölcsi ugyanis nincs elég. De most írtunk alá petíciót új ovi és bölcsi létesítésére.
És magén ovi bölcsi van, persze még nem tudok róla semmit.
No kérdezz ha még bármi eszedbe jut.

Gyereknap:
Mi Szilvásváradon voltunk. Apu és Peti maratonoztak :) (kerékpár) Mi meg sétálgattunk meg pisztrángoztunk anyuval, öcsivel meg Lillával :)
A jó levegőn tök sokat aludt a kismanó igaz csak ilyen rövidkéket :) de aludt a kocsiban Egertől Szilvásig, aludt a babakocsiban séta közben, aludt egy kicsit mai tei-ben mielőtt elindultunk és haza felé is elaludt Egerig az ülésben és még Petre haza felé is a fél utat végig aludta :)
mit tesz a jó hegyi levegő. Nem is volt sok nyűglödés :)
Otthon írtóra élvezte öcsém játékait. Mindent megvizsgált és szétszedett :) öcsém néha ki is akadt, h komplett városait letarolta. A kocsik is rettenetesen érdekelték volna, csak azt már ritkábban sikerült megszereznie. És Bálintról le sem vette a szemét. Tanulta, h kell rakoncátlankodni és szaladni.
Szóval jól telt a 7vége.

Képeket majd később

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt csajok!

Van egy videóm is a zongorázásról, csak nem valami jó minőségű ( sötét ) felvétel, akit érdekel megnézheti, a lényeg, maga a mű hallatszik.
http://www.youtube.com/watch?v=aK8ProdeswU

Autóülés: Hát mi kaptunk egyet, Brevi 0-18. Nem a legszuperebb, de a célnak megfelel, meg dönthető is, csak egy dondja van, hogy nincs fejszőkitő benne, ami szerintem nagyon fontos lenne, mivel ha alszik ( ugye 99%) kanyaroknál átfordul a fejecskéje.
:?
Csajok ha valaki talál valami jó ülcsit, linkeljétek be lécci mert engem is érdekelne, de szerintem én már csak a 9-36 kg at fogok venni, legalább megspórolok egy kisebb összeget :oops:

Péterke köszöni a bókokat :wink:

Szigetszentmiklós? Mi is nézegettünk annó azon a vidéket házakat, de a féjem szerint onnan bejutni Pestre 2 óra :shock: pedig tök jó hely, én szivesen mentem volna. Majd kérünk képeket az új házakról, aztán ha mindenki oda költözik, mi is megyünk :wink:

Irina mi Auchanban, vagy Tescoban vettünk napellenzőt a kocsiba még amikor Péteke meg sem volt, apa nagyon előrelátó :wink:

A medencéről jut eszembe, hány foknak kell kint lenni, hogy pancsolhassunk majd kint is? anélkül, hogy megfázna Péterke?Meg szélcsendnek is kell lenni? Nem tudom mennyire kell megvédeni a babácskáinkat még a széltől is? :? Mert annó engem óvtak mindentől, aztán mindig beteg voltam :?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

VikDannak és Boginak boldog hófordulót!!! :D

Reggel, mikor Szelit letettem aludni, tornáztam egyet! :) Bár hamarabb felébredt, de folytattam. Csak lesett, hogy mit csinálok! :lol:
Jaj, de olyan jól esett!!! :D

És képzeljétek, sikerült eladnom a teszveszen a régi babakocsinkat!!! :D Úgy örülök neki!!!

Szeli egyébként már átlép kapaszkodva egyik bútortól a másikig! :D Szerintem nála sem kell már hónapokat várni, hogy elinduljon! 8)

Tegnap szokás szerint „mamázott”, én meg takarítottam. De szegénykém ott nem alszik olyan nagyokat, mint itthon, csak 3/4 órákat, és este már olyan fáradt volt, hogy fél 8-kor le kellett tennem aludni! :)
Gyereknap lévén eredetileg nem akartam átvinni, de Anyu nagyon várta Szelit, ugyanis egész héten alig találkoztak. De hamarabb mentem érte, aztán sétáltunk egy nagyot! :)

Ágica! Lehet, hogy a fogától lázas, de mintha valaki azt írta volna, hogy akkor nem tartós a láz... :roll: De most passzolok! Jobbulás Petrának!

Heni! Szupi az új medencétek! Péterke imádnivaló! :D
Szerintem akkor tudjátok használni a medencét, ha Te is szívesen fürdőznél benne! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panka zabálnivaló, ahogy billegeti magát a zenére! :D

Péterke is nagyon ari, ahogy próbálgatja a zongorát! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napot :)
(már 3 órája elkezdtem írni,de vmi mindig közbe jött :) )

Raniának,Marcinak,Boginak Vikdannak boldogságost :)
Nektarinnak meg utólag boldog névnapot kívánok :)

Irina!
napvédőt én tavaly kollegámtól az www.interstore.hu-ról vettem(de most nem találom sehol :( az oldalon) de esetleg megnézheted Tesco,Auchan(de figyeljetek arra h. minden tapadókorongja meglegyen :) de Te is csinálhatsz :) veszel színes mintás anyagot, méretre vágod és a 4 sarkára rögzíted a tapadókorongot :)

Mesi!
egyél,aludj,pihenj Zsófival :)

Lmóni!
Gratula Grétinek :)
Nem halunk ki,csak lassulunk :) hiába itt a nyár a jó idő :) szerintem ma vagy holnap visz vmit a posta :)

Ágica!
Petra lábán pettyek eltüntek már?
Láz az lehet fog is és lehet 3-4 napos láz is ami után lehet h. Petra pöttyös lesz.Ezt általában 3 éves korig szokott előjönni.

Heni!
nagyon édes Pétered :) pont olyan medencénk van nekünk is .) azaz Mírának :) Ő nagyon szereti/te :)

Kolbi!
szombati napunk nekünk is ilyen dili volt :evil: de az éjszaka meg katasztrófa :evil: kb. 6 órát aludtam,de azt is több részletben :( a legjobb az volt mikor Bálint éjfélkor úgy döntött nem alszik,mozgásfejlődik :) hajnal 2kor aludt vissza :( én meg csak 3kor :evil: ááá nem voltam mérges :roll:

Mi tegnap itt Gödön a Feneketlen Tónál voltunk :) Fgépet nem vittünk :oops: ,de "hullámvasutaztunk Mírával kacagott akkorákat :) kapott oklevelet,11 km/h sebességgel futott :) meg ugrálóvárban volt,aztán csinált némi segítséggel csigaképet :9 táncelőadásnál ő is áta akart öltözni csillógos ruhába és táncolni akart a színpadon :) Bálint elnézelődött,aludni nem akart :)

pusz

KépKép
viranka

Már Bálint is gyakorolja hogyan is kell a dédnagyapjA haját összekócolni :)
Kép Kép
a kerti wc előnyei :) ott legalább kényelmesen elférnek és lehet mesélni :)
Kép Kép
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok,

Először is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok.
Minden hófordulós babunak sok boldogságot kívánok!

Hát lányok, megjött, azt hiszem meghalok, annyira fáj a hasam, és hát két óránként rohanok a wc-re, mert na nem ecsetelem.
Van még akinek nem jött meg a terhessége óta?
Kicsit örülök is, főleg ha beáll rendszeresre, mert azért télen mi is kistesó projektbe szeretnénk kezdeni, ehhez meg ugye nem ártana a rendszeres ciklus. No de ez még odébb van.

Mesi, annyit gondolok Rád, vigyázz magadra, egyél, igyál, pihenjél.
Tényleg, én is akartam kérdezni, szülők mit szóltak?????

l.Móni, te jóóóó ég, akkor most rohangálhatsz :lol:

Fleur, Kolbi, én még nem is adtam brokkolit, no majd kipróbáljuk

Autósülés, nekünk is Besafe van, nagyon szeretnem, és Robesz is, nem annyira vész, bár hát nem is olcsó, és csak jókat olvastam róla.

Silka, amúgy én már beleteszem Robeszt és még ő sincs 9 kg, de a feltétele, hogy biztosan üljön. Sokkal jobban szereti, mert kilát és egész végig nézelődik, no ha el nem alszik. Amúgy hátra kötöttük be és természetesen menetiránnyal szemben. :lol:

Fleur
, jövő hét???? A hetem annyira pocsék. Robesz nem alszik, ma sem aludt, bár most h árom napja igen, de a mai nagyon szar volt.
Meg megyek Anyumhoz is, szóval ha jó Nektek jövő hét, és jó idő is lesz, megbeszélhetnénk.

Medence,
hát igen, a szél nem túl jó, itt Érden pedig mindig fúj egy kicsit, már egész megszoktuk, hála istennek a teraszunk védett.

Heni, nagyon jók a képek

Ágica, Petrusnak jobbulást, most már tessék meggyógyulni

Dettyk, szerintem jól csináltátok, én sem fogom engedni, hogy annyit nézze amennyit akarja, és az sem mindegy, hogy mit néz sajnos

Hörcsög, de jó fogacska, gratulálok

Irina, jó, hogy Ádi rendben van, szerintem is gyógytornásszal rendben lesz minden haamar.

Regi, nem is írtam a járókás növényes kép, nagyon jóóó

Na megyek, alszunk egyet a törpivel.

Kép egy napon szültünk a kórhában, pénteken sétáltunk egyet Kép nekünk ilyen a medencénk, nagyon bírja
Kép kertben a lavorral

Kép
Kép
nektarin

Viranka, de jóóók a képek, annyira bírom őket

Kép
Kép
nektarin

Viranka! Szuperek az újabb művészi fotók!!! :D
De akkor ezt most Te fényképezted? Micsoda szőke haja van Bálintnak! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
az utsó 3-at én :oops: látszik is h. nem volt kiitámasztva a kezem a wc-s képnél 8)
s nem is szőke,fehér hajú Bálint :lol: 8) (na jó családi örökség dédimama volt ilyen szőke)

KépKép
viranka

Sziasztok

Viranka,Nektarin: Nagyon jók a képek.Édesek a babák rajta.Meg persze Míra királylány is egy tündér.

Megjártuk a dokinőt a diagnózis: vírusa is van és fogzunk :D .Kérdezem tőle hogy esetleg a láz nem lehet a foga miatt? Mire ő nem nekem hanem Petrusnak: "anya diagnosztizál téged?" mondom nem csak próbálkozom rájönni mitől lázas a gyerekem :roll: Köv.kérdés és mondom a pöttyökre használjam még az ecsetelőt? "nem arra már nem kell kenegessem popsi krémmel" És a karján?Ezt már elfelejtettem megkérdezni.És kellett vennem a patikába vizeletgyűjtő zacskót :roll: és el kell vinnem a pisijét laborba.Szerintem ez a dokinő csak tapogatózik.De lehet rosszul gondolom.Ja meg piros a torka is kérdeztem arra nem ad valamit? "nem" és már a köptetőt se szedjük ez volt a válasz.
Tehát fogalmam sincs mi mitől lett.A láz a fogtól e vagy a pöttyöktől de ő se tudja szerintem :( Na eldugulok kicsit ismét inkább megint sok voltam.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Regi: Nagyon ügyi Szeli hogy igy kapaszkodva próbál eljutni ide oda.

Kép

Kép
agica1126

Fleur: Tök jó Szilvásvárad!! Mi is nagyon szertjük egy évben egyszer mindig elmegyünk igaz az idén még nem voltunk de még van hátra az évből :lol:

Naptej: Nekem ilyen 50 faktoros van az jó Petrának is? :oops:

Kép

Kép
agica1126

Viranka drága volt a postás míg sétáltunk és hozott nekem csomagot amit a szomszédban hagyott. Most kaptam kézhez. Millió puszi érte. Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm és nagyon-nagyon-nagyon hálás vagyok érte.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper és Grétinek is tetszik és tuti fogja apa is használni mert a kengurúra is rákapott ez meg sokkal de sokkal jobb.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica nem semmi a dokitok. Piros a torka és ne használj semmit :?
Jobbulást neki, küldöm a sok gyógypuszit.
Nagyon jó az 50 faktoros naptej. Kenheted vele Petrust nyugodtan.

Viranka nem csa apa hanem te is tudsz jó képeket csinálni :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes a kisfiad :lol: :lol:

Nektarin nekünk a pálmafás van :lol: :lol:

Regi ügyes vagy, nekem se ártana elkezdeni a tornát :roll:

Irina nem is nagyon gondolkoztam a korházon illetve, hogy melyik körzethez fogunk tartozni.
megkérdeztem az orvost és azt mondta, hogy nyugodtan szülhetek nála. Nem gond. Talán akkor más ellátás sem, főleg ha úgy kapom a beutalót.

Mennem kell, nyügi van :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

ÉLETJEL

Gratuéálok minden ünnepeltnek!
Jobbulást a betegeskedőknek!!!++++++++++++++++++++++++++++

A képek egyszerüen csodásak,

bocsi regálni nem tudok, lemaradtam!!

ELKÖLTÖZTÜNK!! és mostmár NET is van!!! juhéjjjjjj :D :D :D :D

Egész jól berendezkedtünk! Emma is élvezi hogy a nagyszülök sokat játszanak vele!!!!!:-)

Mindjárt csatolok képeket Norvégiáról!!!!

Ha minden igaz akkor okt.31-el lesz kész a házunk!!!! Szorítsatok, nem bízok benne, csak abban hogy KARÁCSONYRA beköltözhetünk!!!!!!

Emma egyre többet beszél, babababba, apppa, hopppá, labbdda, ( vagy mi) :-)és ezeket egyfolytában.
Kilométereket sétálunk!!!!
Ja és kapott bébitaxit, nagyon élvezi, olyan peckesen ül rajta, mikor tologatjuk! CSinálok képet és megmutizom!!

akkor a képek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
ilyened van? mert ha tényleg jó akkor beszerzek egyet :)
http://www.teszvesz.hu/item364958203_tu ... uveg_.html

Móni!
örülök :) sőt még az enyémnél is jobb,ezt meg kellett állapítanom :wink: :)

Ági!
nem értem pisiminta minek? miért nem mondta,most fogok diplomázni 8)

Szilvásvárad jó hely :) mikor még egerben laktunk sokat jártunk oda :) most ezt néztem ki vmelyik hétvégére :)
http://www.seszi.hu/index2.htm

pusz

KépKép
viranka

Repülön, Kép
Kilátás ,Kép
Kilátás a ház udvarából ,
Kép
Viking hajó, Kép
Asztal alatt, Kép
Kilátás 2,Kép
Kenguruban sétáltunk,Kép
Az ablakban,Kép
anyával,Kép
Huncutkodok Kép
A nemzeti ünnepen Kép
A sétáló utcán, a háttérben a király "palota" nem vmi szép Kép
Fürcsi Kép
A kedvenc székemenKép
Az ablakban 2Kép
a háználKép

Már a sportrészt használjuk... csinálok képet arról is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk! Mennyire gyönyörű helyen voltatok és Emmácska hogy kikerekedett! :D

Heni! Péterkéről továbbra is szuperek a fotók. Szerintem ha rendeznénk egy baba-mama hasonlósági versenyt, azt tuti megnyernétek!!!!!!!
Marha jó a vízforgatós medence!!! :lol:
Én is beruházok egyre, mert ami van, annak magas és merev a fala. Azt hiszem valami felfújható gyűrűs jó lesz, abban meg lehet kapaszkodni.

Ágica! Gyerekdokitok ultra gáz! Én elvinném másikhoz is, esetleg gégészhez. Több szem, többet lát!
De persze jobbulást a kis Drágának!

Viranka! A képek oltári jók! Gondolom Mira éppen nem nagyvécézett, így Apa ott tudott ülni mellette. :lol:
És a Bálint nyali-fali kép is jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Naptej: Úgy látom, ha kint vagyunk, kenni kell, mert ma az árnyékban megkapta a pofiját a nap.
Szerencsére van itthon valami ezer faktoros, csak olyan zsíros, nehéz kenni.

Regi! Gratulálok, hogy elpasszoltad a babakocsit! :D

Én megvagyok, mintha több lenne az energiám egy hangyányit. Az éhség brutális hirtelenséggel tör rám, elképesztő. Ma 1x aludtam Zsófival (Ő már 2 órája alszik...).
Bár ami az energiát illeti.... Ma széken ülve szedtem le a szárítót, tegnap meg szintén ülve főztem tejbegrízt. :oops:
Az émelygés azért itt-ott felüti a fejét.
Persze a 12. hétig nem fogok megnyugodni...

Anyukám borzasztóan örült, no meg persze a Hugomék is. Anyósék is nagyon várják.

Csak minden rendben menjen! Még pár hétig küldjétek a kistesótapaszó-enerdzsit, amiért folyamatosan hálás vagyok!

Zsozsó felébredt, mára ennyi.

Ja, és VikDannak, Boginak boldogságos hófordulót!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

http://miafene.hu/2008/05/24/mit-tudtal ... iszonyrol/

Én nem mernék végigmenni de lenyűgöző

KépKép
Kép Kép
l.móni

sziasztok,

csak elköszönni jöttem, holnap már nem lesz időm rá, mivel délben indulunk.

minden babának, mamának szép hetet, sok napsütést :)

7én jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Bocsánat, de csak egy gyors élejelet adok én is, dolgom temérdek, időm semmi. :twisted:

Azt azért láttam, hogy egyik tündérbogyó szépsége sem kopott egy hangyányit sem, sőőőőt!!! :lol:

Gréti cica meg lépeget!!! Ejha, ez aztán a gyorsaság! Nagy-nagy gratula neki!

Utólag boldog névnapot kívánok Nektarinnak!
Nagyölelés a hófordulós Ildikének, Vikdaninak, Máténak, Marcinak és Boginak!

Ma voltunk a dokibánál. Jól sejtettem, vérszegény kissé a csemete, vasat kell kapnia, meg +vitamint (Vitacolan) is, de az éppen hiánycikk. A hónaljában ismét megjelent az a piros folt, arra meg kencét kapott. Volt mérés is: 10,3 kg és 75 cm. Nem hiába nem bírom cipelni a fenekét. :lol:

Pusszantás Mindenkinek, vár egy kazalnyi ruha. :cry: :twisted:
dmaggie

Pár kép:

Nagybácsi és Lilla Kép

Godzlilla várost tarol Kép

Na végre ezt is jól kipakoltam Kép

Kedves férjem a indulás előtt Kép

Szép az élet sla-la-la-la Kép

Ha mindenki eszik én is eszek
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nohát :) oldalt kezdtem

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Viranka nem olyan, de ilyen van nekünk Kép
Van új kiskutyánk:-) Kép

Heni
KépKép
heni81

Fleur szuperek a képek, nagyon jó lehett Szilvásváradon, én is terveztem oda menni tavaj a Szalajkaligetbe, csak sajna nem jutottam el, de remélem majd idén :wink: :wink:
Péterke is felrakja a lábait a babakocsiban, mint Lilla, lehet tényleg összeillenének:-)

Emesém, szupi a medence, ma Péterke már a teraszon nyomta benne, csak még mindig viz nélkül ruhában :wink:

Kaqk nagyon szép helyen voltatok! Édesek vagytok!

Heni
KépKép
heni81

Szép jó estét!

Nagyon aranyosak a képek! Lilla "bevállalós kiscsaj", nagyon vagány!!! 8)
Bálint + Míra: hááát,ők is megérik a pénzüket! Viranka, dilinyós egy család vagytok, a szó legpozitívabb értelmében! :wink:

Ágica: azt hiszem, én is körülnéznék egy másik gyerekorvosért. Először is elég gáz, hogy ilyen flegma, és mellesleg a szülőt se kéne ostoba baltaképű káposztának nézni (bocs minden káposztától :oops: ). Remélem, Petra hamar rendbejön. A vizeletből biztos kiderül, milyen vírusa van, és akkor mehet a kezelés. A torkára pedig kérjetek valami homeopátiás cuccot a gyógyszertárban (hacsak az is nem a vírustól van, bár elég valószínű).

Maggie: Berci igazi nagyfiú! :shock: 8)

Móni: hááát, nem semmi Gréti!!!! Tényleg óriási pillanat lehetett. :D :cry: :D Mi ettől még messze vagyunk, egyelőre a bútorba kétkézzel kapaszkodva oldalazás megy. De Máté úgy sem áll még, hogy felülről fogjuk a két kezét. Sebaj, nem kell úgy sietni, addig is kevésbé érzi Anya, hogy kinövünk a csecsemőkorból. :oops: :lol:

Emese: tapadj-tapadj-tapadj!!!!! ++++++++++++++++++++++++

Kaqk: csodaszép helyen voltatok! Emmácska pedig nagyon édes, főleg az ablakos képeken. :D

Irina: kórházhoz tartozás: sokat nem tudok, csak annyit, hogy Budakeszi pl. a Jánosba tartozik. Nem tudom, módosulna-e valami, ha a Kútvölgyi is teljes gőzzel működne. De hogy ellátnának-e a "régi" kórházadban is, ha elköltözöl, arra passzolok. Szerintem orvosfüggő, de persze ott van az is, hogy minden vizsgálatért és beavatkozásért fizet a kórháznak az OEP, így ha nagyon lóvét akarnak, akkor bódog-bódogtalant el fognak látni.

Naptej: ma végre megvettem a Babé naptejet. Holnap felavatjuk, aztán majd beszámolok a tapasztalatokról. Amúgy sajna én is nagyon anyajegyes vagyok, korábban leszedtek már kettőt, és most is el kéne mennem, mert van egy, amitől szeretnék még időben megszabadulni. Csakhogy elég macera lesz, bármennyire ambuláns műtét, mert Mátét magammal kéne vinnem, utána babakocsit cipelészni... mindegy, muszáj lesz. Tényleg a babáknak már születéskor is vannak anyajegyei, vagy csak később jönnek ki? (Úgy értem az elsők, nem azok, amik a napozástól szaporodnak meg.)

Hirtelen felindulásból beletúrtam ma Máté szájába, és legnagyobb meglepetésemre megvan az 5. foga! :D A 6. is jön! Azon kívül, hogy picit nyafi 3 napja, semmi jele nem volt, nem is gyanakodtunk. És ráadásul felül jött ki, nem alul, ahol várható volt.

Fütyitéma: ahogy terveztem, el is vittem ma Mátét dokihoz. Azt mondta, elég lesz akkor visszatérni a témára, mikor már szobatiszta lesz, addigra lehet, hogy magától is megoldódik az enyhe letapadás, ami van. Azt mondta, addig fürdéskor melegvízben "húzogassam", lazítgassam Neki, de továbbra is csak óvatosan. Van a fityma alatt egy kis váladék, de mivel nincs begyulladva, nincs gond. És mivel egy részen szinte teljesen fel lehetne húzni a bőrt, ott próbáljam kipöckölni azt a smegmát. (Megpróbáltam, egyelőre nem sikerült.)

Kissé hosszúra nyúltam, ezer bocsánat...
:oops: :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni! Csúcs az új kutyátok! :lol: Nyálzik, zoknit és papucsot rág, és még sétálni is vinni kell? Pont, mint a mi "kiskutyánk!" :shock: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ismeritek ezt az oldalt? Szuper dolgokat lehet itt kapni, mi biztos rá fogunk kattanni hamarosan:

www.fakopancs.hu

Detti
KépKép
kiskolbi

Viranka! Na jó, azt leszámítva akkor is nagyon ügyesen fotóztál, tényleg művészi!!! :D

Kaqk! Gyönyörű helyen voltatok! Csak ámultam, és nem tértem ma

Húha! Betyár Bercinek van ám súlya! Gratulálok!!!

Jaj, Szelikém már fel is ébredt. Fél órát aludt... és sírva ébredt! :( Szerintem nagyon fáj a foga neki... Szegénykém!!! :cry: Most itt ül az ölemben, bekentem Dentinoxszal, cumi a szájában.

Kép

Kép
regcsiken14

ma = magamhoz

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Hát az éjszakának az nagyon szép volt.
Az egész tegnappal kedődik.
Délután lementünk sétálni negyed 4-kor és Ádi álltalában végig alussza a sétát fél 6-ig. Most fél 5-kor kelt. Onnantól végig nevetgélt jó kedve volt. Este fürcsinél már össze akart esni olyan fáradt volt. Kajcsizott és már aludt is. hajnali 3-kor kelt sírva. Oda mentem puszika meg simi és már aludt is. Aztán fél 4-kor kelt és fél 5-ig ment a kaszinó. Persze én már nem bírtam vele így jött apája aki kb 10 percig ringatta és aludt is.
SZóval lehet mi is beállunk a nem alvósok sorába.
Szerintetek lehet attól a ma éjszakaikaszinó, hogy tegnap tértünk át a csak reggeli esti tápira.
Ezen kívűl volt egy főzi egy pép és egy gyümi kajája.
Lehet ez kavart be neki ?

Most meg alszik mint a bunda.

Persze tegnap séta közbe megállunk és hintáztunk egyet. Nagyon cuki volt majd teek fel képet.

Ti mit adtok ma a erekekre sétára így, hogy mára 33 fokot mondanak ?

Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Sziasztok

Linda,Botond és Bálint Boldog Hófordulót nektek!!!

Az éjszakánk megint mozgalmasan telet Petra nagyon mocorgott sokat felsírt ismét de 4:00-kor megmértem a lázát és nem volt lázas szerencsére.Most ebben a pillanatban jó a kedve is nem nyügi.És sikerült este abba a zacsiba pisiltetni elég macerás amúgy.Lefekettem egy pelusra ráragasztottuk és vártuk a csodát :lol: de 15 perc és már benne is volt a cucc :lol:

Kiskolbi: a mi gyerekorvosunk már a második. Akihez tartozunk mikor még a pocakban volt Petra megmondtam hogy nem engedem a közelébe sem az igényelenség legfelsőfoka fölött áll.Nem részletezem nagyon durva és akkor ezt a dokinőt ajánlották de úgy látszik megint keresgélhetek.

Regi: Szegény Szeli kitartás nektek is.

Kaqk: Nagyon szép helyen voltatok.Nagyon jó a képek!!

Fleur: Nagyon jó a nagybácsi kép :wink: Nekem az a kedvencem.

Mesi:+++++++++++++++++++

Heni: Kiskutya :lol:

Ennyit a jó kedvről már sírás van.

Ági

Kép

Kép
agica1126

teek teszek
erekekre = gyerekekre

Tiszta hülye ez a laptop.
20200310173350

Halihó, Lányok!

Silka: semmit nem konyítok a mobilokhoz, de a sajátomat csak dicsérni tudom :-) A húgom vett ilyet, és a külseje fogott meg először. Samsung SGH-X660, kagylómobil (mindig is olyat akartam, amit össze lehet frankón csattintani ;-)), szerintem mindent tud, amit kell, de semmi túlspilázás; így néz ki:
Kép
20 e körül volt az ára. Sokáig bírja az akkuja is, alig kell tölteni.

Fleur, nagyon köszönöm a miklósi eü-beszámolót! :-)) Hát a háziorvosomat nem sajnálnám itthagyni, rettenetes szegény. A többivel kapcsolatban megnyugtattál, végső esetben anyuék címét használhatjuk ideiglenes címként, ahol most is lakunk.
Furcikás képek ;-) rögvest! és folytköv!

Kép
Kép
irina

Fleur: sportos egy család vagytok! Irigylem!
Lilla valami tüneményes (kis tazmánördög)! Morogni is szokott úgy, ahogy a tazmán ördögök? ;-)
Akkor Furcika (főleg a 2. kép, az elsőt már korábban is feltettem): Kép
Kép

Köszi mindenkinek a napvédős tippeket!

Viranka: csak néztem, néztem, ki ez a nagyfiú a képeken, mire leesett, hogy Bálint az! A fotókat csak dicsérni tudom, főleg az Apafagyi-kép tetszik! ;-)

Nektarin: ez a Robesz félelmetesen ügyes! Lavórmester! :-)

Maggie: jesszus, micsoda Albert-méretek!
Ágica: nekünk kb. a háziorvosunk hasonló eset, mint a ti gyerekorvosotok. Szerintem is váltsatok, ha tudtok. Én személy szerint utálom, hogy minden lázt ráfognak erre-arra, és jó pár nap eltelik, mire komolyabb vizsgálatok jönnek. A vizeletteszt legalább megnyugtatja az embert.

Kaqk: édesek vagytok a képeken! Látszik, milyen jól éreztétek magatokat!

Móni: hú, ez a túra nem semmi! Főleg a lukak, meg kicsit olyan, mintha egy óriás szándékosan tépte volna ki a korlátokat... :lol:

Hajni: jó utat Egyiptomba (és vissza is), de még jobb ottlétet! Egy a hossza Ádiéval, de a súlya... nahát! :D Gyere még, ha tudsz, hiányzol innen!

Heni: micsoda kiskutyus!

Biztos hallottátok, de azért leírom: UV-B riadó van mára és a következő napokra vonatkozóan, ne nagyon vigyétek ki a babákat a napra a kritikus időszakban!

Kép
Kép
irina

Ja, holnap megyünk Dévény-kezelésre, kaptunk időpontot reggelre, majd beszámolok róla!

Kép
Kép
irina

Bocsi, ez még Maggie-nek ment, csak átkerült Hajnihoz (nem mintha Hajni nem hiányozna nekünk ;-):
"Egy a hossza Ádiéval, de a súlya... nahát! Very Happy Gyere még, ha tudsz, hiányzol innen!"

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Én most inkább nem irom le milyenk az éjszakáink, nehogy elkiabáljam :wink:

Timi mi már tegnap is csak body+rövinaciban voltunk, de 50 faktoros krémmel be volt kenve a lelkem :wink:

Regi nálunk akkor ébred Péterke sirva, ha még nincs kialudva és aludna, én ilyenkor mindig visszaaltatom, mert akkor nagyon nyügi utánna :?

Kolbi szupi az oldal, jó kis termékeik vannak :wink:

Heni
KépKép
heni81

Mászás: most hogy Irina irja a dévény kezelést jutott eszembe :idea:
Péterke ha van a lábacskájánál valami felnyumja magát hasról mászó pózba, csak a gond, hogy nyomja is magát jovább négykézlábra, mintha felakarna állni :shock:

Heni
KépKép
heni81

K.Timi! Én nem szoktam Szelit altatgatni, amikor kaszinózik (mostanában ritkán, kopp-kopp-kopp). Próbálok tovább aludni (több-kevesebb sikerrel). Szerinem ilyenkor az altatás esélytelen. Meg kell várni, míg elfáradnak (nálunk kb. fél - egy óra, változó). Szeli olyankor elkezd nyöszörögni, cumi a szájba, és már alszik is. :D

Sikerült újra elaludnia, 3/4 órája alszik! :D Most aztán felborult a napirendünk rendesen... :roll: De az a lényeg, hogy ne fájjon neki, és tudjon alukálni!!! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Szeli szinte sose ébred sírva, tuti, hogy a fogacskája. :( Valószínűleg nem is aludta ki magát, de ilyenkor már nem tudom visszaaltatni. :? Szerencsére, miután bekentem az ínyét, eljátszott! :) Aztán másfél óra múlva újra elálmosodott. Kivi vagyok, meddig alszik. :roll:
Pláne, hogy füvet nyírnak, nem kis zajjal... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! Itt tényleg szuper játékok vannak! Köszi! :D Dunában meg amúgy is gáz a választék... :evil:
Pl. egy rohadt piros napernyő nem tudok beszerezni. Katasztrófa... :x

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megvagyunk, csak szokés szerint mozgalmasan élünk! :lol:

KTimi: nem lehet, hogy a melegfront miatt nem alust Ádi?
Mi ma egy szál bodyban nyomjuk! :lol:

Telefon: én a Sony Ericssonra esküszöm!!! Bármelyik fajtájára...

Gremese: kitartás!!! Biztatásul, én VikDannal csak a 10. hétig voltam rosszul! :D Ne felejtsd, hogy minden terhesség más!!!
Pontosan mikorra vagy kiírva?
Drága sógornőm is terhes, január elején szül...(tudjátok a kedvencem... :evil: ). De sajnos ő csak kényelmi szempontból vállalta a másodikat, hogy ne kelljen visszamennie dolgozni!
Zsófit meg már most passzolgatja ide-oda, mert állítólag ellátni sem bírja...Mi lesz később? :shock:

Jaj, alig látok valamit! Hajnalban ugyanis amikor tettem vissza VikDant a kiságyba pislogás nélkül nekimentem a zenélőforgónak. Azt hittem kifolyik a szemem! Ömlött belőle a könny meg nagyon fájt! Most nem fáj, csak homályosan látok vele...

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: