Szép jó reggelt, írtó pihent vagyok, Lilla végigaludta az éjszakát
Megjöttünk Egerből a szüleimtől
Móni
Ügyesek vagytok! Igen fagyasztott a brokkoli, Iglo.
És mi volt az összeveszés tárgya, az egér?
NAgyon komoly a karúszógumi és a puszis kép kifejezetetten nagyon tetszik!
JEsszus Móni! És ez most azt jelenti, h várjam Lilla első lépését is
Kolbi
Brokkoli nálunk is király

sztem is adhatsz már tojást Máténak, nekem a védőnő már most is mondta, h adhatok Lillának
Viranka
Nagyon szép ez a vers
Regi

igyekszem
Irina
Akkor kérek szépen egy furcikás képet
Örülök, h Ádinak nincsen különösebb baja, a többi dolog meg hamar helyre rázódik a kezelésektől.
Nem miklósi homokozó volt

Margit-sziget

de majd akkor fényképezek miklósit is
Silka
Jó, h leírtad, de őszintén egy ideje ebben az idősávban nem is vágyom napra, mert szinte érzem, h perzsel.
Hogy mentetek a metrón?? Babakocsival?
Ágica

puszi Petrusnak.
Nekem ez soknak tűnik...dokinő mit mond? Sztem mindenképpen nézesd meg. Főleg, h étvágya sincs.
Hörcsög
Éljen a fogacska.
Boldog hófordulót Ildike, Raina, Marci, VikDan, Bogi !
Boldog névnapot Nektarin!
És valóban utólag is nagyon boldog ELSŐ gyermeknapot minden kicsi és nagyobb babócának!
Mesi
Tényleg anyudék mit szóltak? Nagy az öröm?
Kitartás és tényleg csak néha írj annyit, h megvagyok ebben az első megterhelő időszakban.
Alig várom a júliusi teraszos talit
Dettyk
Jajj az már régen volt

akkor most már nem kapok ilyet

de mondjuk már találtam már magamnak egy nagyon szép mályva színű blúzt.
TV igen én is öcsémnél látom a negatív hatásokat, szóval lesz ami lesz, de ebben biztosan nagyon tartom magam az elveimhez. Inkáébb futokosson kint az udvaron. Mi is azt tettük és nekem sem hiányzott a TV. Hétfőn nem is volt
És csak a TV macit és esti mesét néztük meg

meg én Delta Fan voltam
Heni
Édes Péterke ebben a kapucnis szerkóban

és a zongoraművész kép
Kolbi
Én viszont mennék ám játszóterezni veletek, ha lehet
KTimi
Igen Maxi COsi priori és szerintem tök jó, a netes támogatottsága is szuper és ez nagyon tetszett
És Lilla is jóval kevesebbet nyűglődött benne most a hosszú úton mint a hordozóban.
És ahogy írta a Irina a Concord is nagyon jó. Amúgy a Maxi Cosi-nak is jók a tesztjei.
Irina
Mi tesco-ban vagy auchan-ban vettünk mintásat

vagy autósboltban is lehet mintásat kapni sztem
Kórház én nem tom mert még sosem voltam az illetékesben. Amúgy a doki bárhová írhat beutalót, akkor tök mind1 hova tartozol. És a mi dokink a 2. kerületben van, mert annyira jó és szeretjük, h nem akartunk váltani.
A szülésre nem vonatkozik a területi illetékesség én is az Istvánban szültem. Sztem uúgy mint a felnőtt dokit, ha a gyerekorvos tud titeket vállalnim, azt sem muszáj váltani, ha nem akartok.
Amúgy sztem jók a gyerekorvosok itt. Kettő van 2 hölgy. Mi a kevésbé mosolygóshoz járunk, de ő gyermekkórház belgyógyászatán vagy hol dolgozott előtte, szval ha baj van nem fog szarozni.
A védőnők meg nagyon kedvesek mind. Már majdnem mindenkivel találkoztam. Kicsit el vannak havazva, de erről meg nem ők tehetnek. Rengeteg a fiatal.
Ami nem olyan jól megoldott jelen pillanatban az az ovi és a bölcsi ugyanis nincs elég. De most írtunk alá petíciót új ovi és bölcsi létesítésére.
És magén ovi bölcsi van, persze még nem tudok róla semmit.
No kérdezz ha még bármi eszedbe jut.
Gyereknap:
Mi Szilvásváradon voltunk. Apu és Peti maratonoztak

(kerékpár) Mi meg sétálgattunk meg pisztrángoztunk anyuval, öcsivel meg Lillával
A jó levegőn tök sokat aludt a kismanó igaz csak ilyen rövidkéket

de aludt a kocsiban Egertől Szilvásig, aludt a babakocsiban séta közben, aludt egy kicsit mai tei-ben mielőtt elindultunk és haza felé is elaludt Egerig az ülésben és még Petre haza felé is a fél utat végig aludta
mit tesz a jó hegyi levegő. Nem is volt sok nyűglödés
Otthon írtóra élvezte öcsém játékait. Mindent megvizsgált és szétszedett

öcsém néha ki is akadt, h komplett városait letarolta. A kocsik is rettenetesen érdekelték volna, csak azt már ritkábban sikerült megszereznie. És Bálintról le sem vette a szemét. Tanulta, h kell rakoncátlankodni és szaladni.
Szóval jól telt a 7vége.
Képeket majd később