A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Fanetta: Érezzétek jól magatokat! Aztán gyere gyorsan vissza!!! :)
linocs

Judit18
Egy tapasztalt anyuka nekem azt mondta, hogyamikor az ő gyereke elkezd finnyáskodni a tápszerre akkor ő belekevert neki egy kis bébidesszertet (banán, barack stb) és úgy megette. Ízesített tápit nem próbáltatok még ki. Lehet, hogy már unja a sima natúrt.

Ti hány cumisüveget használtok?Mindig ki kell főzni(fertőtleníteni) vagy elég csak elmosni? Ha elmossátok mivel (mosogatószer)? Ha nem mosom el nem jön le az oldaláról a zsíros bevonat. Ha kifőzöm akkor meg a vízkő ül meg az üvegen.
Help me please!!!

Tegnap este igaz, hogy fejnem kellett, de elég átlásztó az egész a tetején van egy pár mm vastag zsír(csak ha áll egy kis ideig). Szerintem azért ilyen, mert nem tartalmaz elég tápanyagot.

Kép
cicuka78

pumperka: közben rájöttem, a Budai Gyermekkórházba kell menni :oops:
nálunk is ez van, egyszer csökken a tej, egyszer ömlik, de a bébihez igazodik, csak 2 nap eltéréssel :lol: Mi is éjjel 2-kor, meg 6-kor szopizunk, meg aztán egész nap....Martin délután nyugodtabb vhogy, akkor nem eszik olyan sokszor.

az én anyám is okoskodó, ráadásul csecsemőgondozó volt hosszú évekig....képzelhetitek. Mert a mi időnkben!!! Ja, nem is szoptatott, max 1 hónapig :evil: Amúgy én még teát sem adtam Martinnak, az anyatej szomjoltó is, azt mondta a dokim.

Anyós -téma: nekem az ex anyósom iskolázatlan parasztasszony, de emelett nagyon okosnak gondolja magát, életében nem dolgozott, a férje tartotta el. Hogy én mennyire utáltam! Még azt is megmagyarázta, hogy a lányának milyen jól sikerült a matekérettségi, 5-t kapott szóbelire. Mondom, miért megbukott? Hogy én ezt hogy képzelem :lol: :lol: Nem azért, de az megy szóbelire, akinek az írásbeli kampó, de ezt is jobban tudta. Meg mindent. Én is túl okos voltam a Szalayhoz, ezeknek örökké kisebbségi komplexusuk volt. Pedig amúgy a volt férjem nem volt hülye -úgy agyilag- és jól megértettük egymást...az elején...

A mostani anyósom meg el van szállva az iskoláitól, a munkahelyétől, de még mindig jobb, mert tudja min megyünk keresztül egy vizsgaidőszakban, stb....szóval megérti. Ha okoskodik, beszólok neki, és akkor leáll. Mert intelligens, és nincs konfliktus. Tudja, ha unokázni akar, jóban kell lenni Hédikével. Ez így van rendjén :wink:
Vendég

cicuka, olyan nincs, hogy nincs a tejben elég tápanyag! Ezt felejtsd el. Amúgy van a Humananak almás és banános változata.

Fertőtlenítésre próbáld a Chicco fertőtlenítőt, de az meg olyan citromos illatú, én a melszívóhoz használtam még az elején, amikor lusta voltam kifőzni. Most már fej a halál, úgysem adtam neki oda üvegből.
Vendég

Cicuka, ahogy leírod a tejet, az tök ok. :lol: Pontosan ilyen az érett anyatej.

Cumisüveget elmosni persze, mosogatószerrel, táp is, atej is zsíros, és alaposan öblíteni. Kifőzéshez a vízbe ecet vagy citromsav.

potyka

Csak az a ciki, ha már az ízesített tápra is ráun, akkor mit adtok neki? Meg szerintem az 2-es, vagy 3-as táp, nem lehet 2 hósnak adni.
Higgyétek el, tapasztalatból beszélek, én Milánnál nagyon elszúrtam anno!!! Volt hogy már kakaót csempésztem bele úgy 8-10 hónapos kora körül, itta 2 napig, azt csókolom. Mert akkor még hallgattam anyámra :x Nincs olyan táp, amit ne ivott volna! Ja, Bebát, mert az meg dagibb babáknak való...hamarabb laktat. Szóval az sem mindegy, milyet adtok neki.
Én annyira örülök, hogy csak szopik és nem kell ezzel foglalkoznom. Mindent másképp csinálok! Nem akarok megbántani senkit, OK?
Vendég

Cicuka!
Mint ahogy más is írta az anyatej olyan, amilyennek leírod. MINDENKIÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vízbe én is gyógyszertárban kapható citromsavat teszek. Egy fazék vízben kb. egy kávéskanállal, és akkor nem lesz vízköves a cumisüveg, meg a cumi, szép átlátszó lesz. Forrás után kb. még 5 percig főzöm de van mikor fél óra is, ha ottfelejtem.

Ne aggódj ennyit!!!

Én csak ritkán főzöm ki a dolgokat :oops: , Levivel sűrűbben tettem. Eleinte szinte naponta, később hetente....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta! Jó utat nektek. Bátrak vagytok a hosszú útnak így neki vágni. Bár lehet, hogy mivel még pici sokat fog aludni útközben. Mi is megyünk majd augusztusban!!! Már nagyon várom. Évek óta visszajárunk Székelyudvarhely mellé, Kecsetbe. Ez egy pici falu Farkaslaka mellett. Mindig nagyon élvezzük az ottlétet. Te hova valósi vagy pontosan?

Cicuka! Én eleinte amikor még kellett fertőtlenítenem a Chiccot használtam, de annak tényleg van "szaga". Ezért mi vettünk mikros sterilizáló edényt. Abban pár perc alatt megvan és nem lesz vízköves. Bár mi most már nem használjuk, mert csak cicizünk. :) Egyébként én max 6 hóig fertőtlenítettem. Petránál lehet, hogy még addig sem.

Hozzátáplálás: 12 éve Dorkánál már 3-4 hónaposan el kellett kezdeni. Petránál is adtam 4 hónapos kortól gyümölcsöt, de csak azért mert kevés volt már a tejem és a védőnő a tápi helyett a gyümölcsöt ajánlotta. Mai fejjel biztosan inkább HA tápot adnék 6 hónapos korig. Petra ekcémás is lett. Lehet, hogy ettől??? Egyébként Petra annyira imádta a tápot, hogy 3 éves koráig azt ivott tej helyett. Szerintem még mindig több tápanyag van benne, mint a bolti tejben... Nem?

Mni! Nagyon szépek vagytok a képeken. Irigylem ezeket a szupi fotókat. Nekünk csak egy Sony kompakt gépünk van azzal nem lehet ilyen gyönyörű képeket csinálni. Férjem már mondta is, hogy vegyem inkább elő a hagyományos Nikon gépet, mert az egy profi gép, csak hát nem digitális. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Jimnek igaza van!
Ha van tej, akkor fel lehet tornázni a mennyiséget. Csak az idegesség, a stressz, a méricskélés rontja el. Ha mégsem tudod annyira feltornászni hogy elég legyen, akkor pótlásnak mehet a táp de csakis akkor.
Próbáld ki, legyél nyugodt, és amikor csak nyűgi van, akár óránként is rakd cicire. Pár nap alatt megnő a mennyiség...Hidd el én is tapasztalatból beszélek.

Judit 18 a te eseted más.
És vannak olyanok is akiknek meg sem indul egy csepp tej sem, de ez nagyon kevés (genetikai oka van).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Jim, szerintem mi is ott voltunk UH-on, www.gnk.hu és a Királyhágó utcából van a bejárat.
Én sem adnék a gyereknek, sem narancslevet, sem baracklevet. Sőt, narancslevet még én sem iszom, mert attól hasfájósak állítólag a picik. :( (ezt az egyet be tudom tartani. :))
Fanetta, de jó Neked! Érezzétek jól magatokat! Én is mennék, ott tök szépeket lehetne fotózni! :)
Lilla is iszonyat módon eszi újabban az öklét. Éjszaka arra ébredtem, hogy cuppogja a szájáva, szinte mindkét keze a szájában volt. :D És a haját is szokta huzigálni mikor alszik. :D
Tündérmanó, jobbulást Ádámnak!
Márti, 440g? Az nagyon sok... lehet, pont evés után mérted...
Mzx, boldog szülinapot!
Judit, Linocs, Szilvánusz melyik nap jó?

KépKép
KépKép
mni

Értelmes SMS az RTL Reggeli műsorából:
"Az én kislanyom 3 honapos mar egy honapja eszik a tapszer mellett gyümölcsöt és fözeléket! Az a lényeg, hogy fokozatosan adjal neki minden uj ételt!"
Szegény gyerek! :(

KépKép
KépKép
mni

Én is úgy élvezem, hogy nincs cumisüvegmosás. :wink:
Még azt se bánom, hogy még mindig min. 40 perc egy szopi.
Az viszont rossz,hogy még mindig fáj a cici, hol jobban, hol kevésbé. :(

Tegnap olyan ari volt Zsombor.
Estefelé tanultam Áronnal, közben Zsombi szopizott.Áront eléggé noszogatni kellett,ezért folyamatosan beszéltem. A kis huncut meg azt hitte Őt szórakoztatom, ezért folyamatosan kacarászott, dumált evés közben, helyett. :lol: :lol: :lol:

cicuka!
Az én tejem is olyan. Pici zsírréteg a tetején, többi híg. :wink:
Citrusfélék alergizálhatnak. Még én se eszek most.Max egy gerzd nari...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Aki tud, szavazzon megint! (a héten már véget ér a verseny :))
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... hp?id=1979
Köszi!

KépKép
KépKép
mni

Mni: szavazás megtörtént ;) Nekem/nekünk bármelyik nap jó.

Fanetta: még egy jutott eszembe: Nimi hogy fog utazni? Mert ugye az autósülésben hason nem mehet... Vagy megszokta már?

Pumperka: voltam olyan dög, hogy nem válaszoltam neked, amikor azt kérdezted, hogy mikor fejtem le a cicim, mikor Fruzska nem evett egész nap - és ez most jutott eszembe, hogy nem válaszoltam... Bocsánat, bocsánat!!! Szóval miután aznap csak 3-szor evett, akkor este nekiálltam 11-kor (kivártam, hogy felébred-e, és fejés közben imádkoztam, hogy ne ébredjen fel éjszaka, mert akkor nem tudom, mit eszik, mert csak ciciből fogadja el a tejet), és a két cicimet 1,5 órán keresztül fejtem.

Úgy tűnik, hogy a legújabb szokása a kisasszonynak, hogy az evést 3-szor 10 percben hajtja végre... A 10 percek között 10-15 percet nézelődik, figyel... ha előbb adom neki oda a cickót, akkor tiltakozik hangosan, könny nélkül... Szóval igazi türelemjáték :roll: Nem baj, én ráérek :) csak ezt ő nem tudja, és azt hiszi kihoz a sodromból... Na-na, majd megharcolunk egymással :) Úgy látszik van akarata a lánykának - nem baj! Legyen is!
linocs

Jim!

Az egyik ismerősünk fiát is megihlette a ház mögött található vadkendermező.... Jót poénkodott a kamasz. :lol:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs!
No problem! :wink:
Úgyis nekem kell döntenem.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Fúúú, de beindultatok. Juhéjj. Még nem tudtam végigolvasni a hsz-eket, csak 2 dologra reagálok gyorsan.
1. Fanetta: hiányozni fogsz, onnan nem tudsz majd jönni néha.
2. Jim: mi szeptemberben megyünk Szovátára, az egyik barátunk ott a Danubiusok szállodaigazgatója. Nem jöttök akkor ti is?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Megint köszönöm a sok jókívánságot! :)

Ha priviben elkülditek az e-mail címeteket, akkor szívesen elküldöm a fáradságos munkával összerakott :roll: hozzátáplálási táblázatomat. 5 anyagot gyúrtam össze, és a legszigorúbb időpontot írtam be minden ennivalóhoz. Azaz benne van, hogy pl. a túró hány hós kortól javasolt, stb., így a hozzátáplálás sorrendjéhez is segítség. Azért készítettem, mert nálunk sok allergiás van a családban, és Erik is rögtön ekcémával indított, így nagyon óvatos akartam lenni.

Kép

Kép
mzx

Mzx, engem érdekel! mni@vipmail.hu :) Köszi!

KépKép
KépKép
mni

juditkecskemet:
Már próbálkoztam a tejcsi feltornázásával. Mivel Kristóf elég sokat nyűgi állaíndóan a cicin lenne. Volt h. betartottam és akkor sem lett sokkal jobb a helyzetünk tejcsi terén. A védőnő is azt mondta hogyha csak 30-at eszik utána adjak neki nyugodtan pótlást, mert az nagyon kevés.

kölyök28
A fogyást illetően nem csináltam semmit. Bár igaz néha alig volt időm enni, mert Kristóf állandóan sírt és vele kellett foglalkoznom. Ha a férjem nem volt otthon akkor még letenni sem tudtam olyankor, mert könnycsorgatva ordított.

Fertőtlenítés
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyenlőre akkor marad az ecet, mert citromsav nincs itthon, és megpróbálok beszerezni egy mikrós sterilizálót.

Én nem vagyok atej ellenes, de úgy gondolom, ha nincs más (márpedig én elég sok mindent kipróbáltam(fejés,homeós bogyó,sör,levesek,sűrű mellretevés, kivárni a 3 órát hátha többet szív egyszerre)) akkor marad mellé plusszba a tápi. A fenti alternatívák csak kevés ideig hatottak.Tartósan egyik sem tudta a kellő tejmennyiséget kiváltani csak amíg újdonság volt.

Kép
cicuka78

Mzx! Privi ment.
Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Kölyök,
hasonlít rád Máté :)
Kb. negyed órát fürdőztünk együtt a nagy kádban, azóta már máskor is fürödtünk együtt, nagyon élvezi Dóri. Nagyokat mosolyog közbe.
Köldöksérv: lehet, hogy Máténak nem volt annyira kidülledve, mint Dórinak, azért mondta a doki, hogy magától elmúlik.
Jó lett a hajad, a borzas képen tetszik! :)
Csörgő: :D

Jim,
utólag gratulálok a házassági évfordulóhoz! Tök jó lett a hajad! :)

Zsu,
milyen arin néz Vikó fürdés közben. :)
Köszi szépen, hogy szerkeszted az albumot!

Mzx,
utólag én is boldog szülinapot kívánok!
Jobbulást anyukádnak!!!

Biribon,
arik a tappancsok! :)

Niki,
szavaztam. :)

Tündérmanó,
Ádinak jobbulást!!!
Dórinak is volt olyan hete, hogy csak 7 dekát hízott, a következő héten meg 20-at, ne aggódj!

Judit,
Levinek jobbulást!!!

Fanetta,
jó pihizést! :)

Pumperka,
igen, Dórika nagyokat alszik, ezért eszik ritkábban, de akkor nagy mennyiségeket (van, hogy 180-at :shock: ).

Cicuka,
védőnő szerint fél éves koráig 2-3 naponta ajánlatos kifőzni az üveget. Használat után mosószerrel elmosom és pár naponta főzöm ki. Citromlét teszek a vízbe.

Mi tegnap itthon pihiztünk, nem nagyon volt kedvem menni sehova se, csak este, fürdés előtt mentünk el egy órát sétálni, mert apának volt kedve.

Melinda

Kép
melinda80

Mni, én is szavaztam.

Bár pont a Pampers pelust likvidáltam a múlt héten. Állandóan kifolyt belőle a pisi. A többivel nincs ilyen gond.

pumperka,
az én anyukám is állandóan etetné Hannát, "na, eszünk egy kis almát, eszünk egy kis banánt?" És amikor szólok neki akkor közli, hogy én már két hónaposan töltött káposztát zabáltam.

Kép
marla singer

A gyerekek alszanak, úgyhogy ha nem bánjátok, megosztok veletek néhány családi képet. :D

Apukámmal ill. Anyukámmal:
Kép Kép

Sógorommal ill. Szilvi hugicámmal:
Kép Kép

Alexa és a csokifagyi ill. Gyerekek :lol: :
Kép Kép

Végül a kutyánk, Jack!
Kép Kép
Vendég

Mzx!

Én is kérem:kotiszilvi@invitel.hu címre.
Köszönöm. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Aki gondolkodik babaúszáson:
http://bebilap.hu/babauszas/
linocs

Két kép az én kis "imádkozó sáskámról":
Kép
Kép
linocs

Mzx, nekem is lécci!!! judit.korondi@gmail.com. köszönöm!!

Cicuka, ízesített tápot csak 4 ill. 6 hónapos kortól lehet adni, addig biztos nem fogok. Egyelőre csak HA-t kap.
Mondjuk az ijesztő volt ma mennyire nem ízlik neki. megevett 70et majd nem volt hajlandó többet, de sírt, hogy még éhes - ezt onnan gondolom, hogy bepróbálkoztam egy kis vízzel és azt ivott (persze csak kicsit nehogy azzal eltelítődjön)

Szerintem mindenképp szerezz be mikrós sterilizálót az a legeslegegyszerűbb. amúgy az előtt is mindenképp el kell mosni a cuccokat. Én minden kaja után sterilizálom az üvegeket. Néha bevízkövesedett régebben, de desztillált vizet teszek a sterilizálóba és így nem.
Amúgy az én tejem (hajjaj hol volt már...) is pont így nézett ki lefejve.

Linocs, ezt Eszter is csinálja, kaja közben, cuki! :)

Zsu, aranyos a család! :)

Niki, a héten? bármelyik nap jó! nem csak a kedd :)
odáig jutottam, hogy annyira nem bírom a takarítónőt, hogy bármennyire is áldás, hogy jön, holnapra lemondtam és inkább én végigtakarítottam. Persze ez úgy megy, hogy Attila itthon volt és Eszterezett közben. Sajnos még a mi 60 nmerünket is vagy 3-4 óra végigtakarítanom rendesen (a macskák rádobnak egy lapáttal a dologra...), nem tudom te hogy bírod azt a hatalmas lakást!!

Ja amúgy a takarítónő mint egy rossz anyós: múlt heti beszólása - járókában egy lógóval játszik Eszter - erre: direkt csak egy oldalra tesztek neki játékot, hogy csak arra nézzen? grrrrr, mondtam persze, hogy féloldalas legyen a látása!!
hát kell ez nekem?? ennyit nem ér, hogy segít...

KépKép
judit18

Mzx, nekem is küldheted. De mi lenne, ha felraknád ide? :wink:

judit, de jó, neked takarítónőd van! Ne is mondd, napi 2-3 óra, hogy rend legyen és akkor csak összecsapom. Megírnád priviben mennyibe kerül? Vidéken tudom mennyi, de gondolom itt több azért. Én annak örülnék, ha vasalna ránk vki, borzalom, hogy már tornyosulnak a ruhák, nincs időm rá. Kellett nekem ingben járó palihoz hozzámenni....no meg a másik két pasi.....naponta minimum kétszer mosok! Robi kiment a kölkökkel, hogy tudjak dolgozni, de sehol nem tartok és mindjárt jönnek. :x

pumperka: Jó a kép :lol:

szilvánusz: a hotel mennyibe kerül? Én apartmanra gondoltam, de ha nem olyan drága a szálloda, az is jó lenne. Megmondom őszintén, én Olaszba mennék, de amíg ilyen dagadt vagyok, nem akarok tengerpartra menni.
Vendég

zsu, linocs: édesek vagytok. Imádkozó sáska, kész vagy. Amúgy Milánnak van mű sáskája is 8)

az uh rendben volt, majdnem elkéstünk, mert az okos férjem beletörte a kulcsot a zárba. Csupán 6 ezer volt az új zár, mert ilyen biztonságis sz@r :shock:
Vendég

Az uh-án, amikor bejelentkeztem a recepción, ott volt egy idősebb nő egy kisbabával. Nem szokásom másokra figyelni, de bővel hallótávon belül volt. Annyi idős volt a bébi, mint Martin és állami gondozott. Hogy tudja vki eldobni a babáját, annyira édes volt! Megkönnyeztem a kis édest :cry:
Vendég

Miért jár itt mndenki UH-ra? Lemaradtam vmiről?

Amúgy Hannának baloldalon alul már látszik az első fogacskája. A szomszédunk fogorvos és mondta, hogy igen, az tényleg fog. Egy fehér pötty az ínyén. Nagyon aranyos. Már ilyen korán fogzanak a babák? Én úgy tudtam csak fél éves kor környékén.....

Kép
marla singer

Marla Singer, koponya és hasi UH-ra visszük a babákat, szűrővizsgálat.
Alexának négy hónapos korában jött az első foga, de pl. láttam már egyéves gyereket is fogak nélkül. Ez nagyon változó, kinek mikor jön.
Fanetta, jó utat, jó pihenést!
Mni, szavaztam!
Pété, sikerült megoldani a babakocsi dolgot?
Pumperka, nemrég írtam :wink: , hogy nem gyógyult meg a pici bal szeme. :( Viszem majd szemészetre. Szegénykémnek reggelre úgy össze van ragadva, hogy kis sem tudja nyitni. És egész nap a könny mellett sárgászöld váladék folyik belőle. Ha tudom, hogy nem fog hatni a szemcsepp, már előbb elvittem volna szemészhez.
Mzx, Juditkecskemét, hogy viselkednek mostanában a nagyfiúk? Javult már a helyzet?
Tündérmanó, hogy van Ádám?

Takarítás: nekem az a gond, hogy Alexa fél a porszívótól, iszonyú sírásba kezd, ha csak meglátja. Igaz már régen vettem elő, de most majd újra megpróbálom, mert a söprögetés nem éppen a legjobb módszer. :roll:

Egy kérdés, aki már szedett Cerazettet: én értettem félre a nőgyógyászt, vagy tényleg menstruáció-szerű vérzést okoz, akkor is, ha még igazából nem tért vissza a mensi?
Vendég

Sziasztok!

Zsu,
köszi a képeket, milyen huncut Alexa a maszatos képen! :) Vikó meg édi, ahogy néz, amikor ketten vannak! :)

Linocs,
nagyon cukor Fruzsi! :)

Marla,
Dórinak csak csípő UH-ja volt, de csak azért, mert a kórházban ráncasszimmetriát állapítottak meg nála (a két lábát egymás mellé tették, és a ráncok nem voltak szimmetrikusak) és 6 hetes korában meg kellett ezt nézetni az ortopédián. Minden oké volt, majd 3 hónapos korában kell visszamennünk kontrollra.

Melinda

Kép
melinda80

Marla!

Uh-ra a gyerekorvos utal be minket: koponya, has, csípő. Mi is tegnap kaptuk meg a beutalót.
A lányomnak 4 hónaposan teljesen kint volt 2 fogacskája. A lfiamnak 5 hónaposan kezdődött. Van olyan baba akinek még 10 hónaposan sincs semmi. Én annak örülnék, ha minél később jönne. Félek a szopi közbeni harapástól. :wink: :? Bár a lányom nagyon szépen szopizott foggal is. Soha nem sértett meg, de hallottam ellenkező eseteket is. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu!
Nagyon köszi a szülinapi köszöntőt!!! :D Édesek a lurkók!!!!!

Mzx!
Lécci nekem is küldj mailt: annamoln@yahoo.co.uk

Még mindig nem nagyon tudok jönni, olvasgatok azért...addig is két kép Panyókámról, hogy lássátok milyen gyönyörűséges :D :D
Kép
Kép

Sok pusz mindenkinek!!!!!!

KépKép
kmanna

Kmanna!
Tényleg györnyörűséges Panka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micsoda hajasbaba, és olyan kislányos :D :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

kmanna: nagyon szép Panka!!! Tényleg igazi hajasbaba!!!
linocs

Jim, nem tudom felrakni :oops: , de lehet, hogy túl nagy is hozzá...

Ha valaki tudja, akkor rakja fel nyugodtan :)!

Linocs, Mni, Petramama, Tündérmanó, Cicuka, Pumperka, Judit18, Jim, Kmanna, ment a táblázat, szóljatok, ha nem kaptátok meg!

Kép

Kép
mzx

Lexus, Tand, merre vagytok?

Pepike, jól vagy???

Kép

Kép
mzx

Mzx, megkaptam! Köszönöm! :)
Kmanna, nagyon édes Panka! :) Tiszta hajasbaba! :)
Szilvánusz, Linocs, Judit és még valaki? Szerda vagy csütörtök délután? Kertiparti?

KépKép
KépKép
mni

Zsu, nálunk javult a helyzet, szerencsére. Úgy tűnik, hogy beválik az a taktika, hogy nem engedünk a hisztinek. Néhány hisztiokozó dolgot le is állítottunk, pl. totálisan be van szüntetve a számítógépezés, és mindent elmagyarázunk neki, hogy ezt azért nem csináljuk egy darabig, mert mindig nyafizol olyankor, stb.. Tényleg feleannyi a nyafi, és sokkal könnyebb leállítani is. Minden hiszti után leültetem és megint elmesélem, hogy hogy folyt le a dolog, ki mit mondott, mit engedtem, miben állapodtunk meg, és ő mit csinált mégis, és hogy ez butaság volt, és láthatta, hogy nem ér el semmit a hisztivel. Ha valamit szeretne, akkor szépen kell kérni, és ha lehet, és nem kell aludni, enni, stb. menni, akkor megengedjük. Vettünk néhány új apróságot, mesekönyvet, filceket, ha nyafis hangulat kezd lenni, akkor előkapom és elterelem a figyelmét. Már vagy három hete Laurát sem próbálja bántani, viszont állandóan puszilgatná, úgyhogy figyelni kell, hogy ne másszon rá a lányzóra :).

Kép

Kép
mzx

Mni:nekem sajnos csak a péntek lenne jó, de ha a többieknek nem, akkor menjetek nyugodtan, majd legközelebb csatlakozunk mi is. Ha viszont megy, akkor úgy 11 körül nekünk jó lehet, asszem.
Jim: fogalmam sincs az árakról, de azt tudom, hogy nem valami olcsó,viszont gyönyörű. Mér és a Balcsin mutogatod a valagadat?, pedid mi magyarok még sokkal kritikusabbak is vagyunk. :wink:
Pumperka: nálunk is éppen így van az éjszakai szopi, ahogy nálatok. Kétszer kelünk, rosszabb esetben 2 meg 5-kor és a második után van, hogy már nem alszik vissza, csak másfél óra múlva. Nekem mindig ez a legnehezebb része a napnak.
Zsu: édes kis családod van és sajnálom szegény kis Vikót, de biztos hamar rendbejön mostmár.
Kmanna: Hát tényleg nagyon szép a kiscsaj, nem semmi.

Aki tudja, tegye fel lécci a táblázatot, mert engem is érdekelne.
Figyi lányok, nektek is hörög a babátok, vagy csak az enyémnek van valami baja? És akinek van koszmó, az csak a fejtetőn van, vagy mindenhol?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mzx, örülök, hogy megoldódtak a dolgok! Így neked is könnyebb. :D
Kmanna, gyönyörű a kisasszony!!!

www.gyermekeink.fotoalbum.hu
A 308. oldalig visszamenőleg feltöltöttem a képeket, az az előttiek meg otthon fent vannak a gépemen, majd onnak felrakom őket.

És hogy megint panaszkodjak is kicsit: nem úgy alakul a vakációnk, ahogy kellene. Vikó estére benáthásodott, fél 11-kor arra ébredt, hogy nem kap levegőt az orrán. Még jó, hogy Anyu a helyi kórházban dolgozik, így még az éjszaka közepén is be tudott menni orrszívóért és orrcseppért, mert én ilyenekkel nem készültem. Ki gondolta, hogy szükség lesz rájuk...... :roll:
Alexa már nem lázas, de még mindig kis bágyadt, és alig tudok néhány falatot beletuszkolni. :cry:
Vendég

Mzx!
Megkaptam, köszönöm. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu!
Bocsánat, hogy átsiklottam az írásodon amiben Vikó szemét említetted.
Sajnálom, hogy újabb egészségügyi problémák merültek fel. Jobbulást.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz, jó a péntek is. Akkor legyen péntek?

KépKép
KépKép
mni

mzx: köszike, megkaptam!!!

zsu: jobbulást, szegénykém, nálatok is mindig van vmi.

szilvánusz: a Balatonon sem mertem kirakni a seggem, csak a nyaraló udvarában, oda meg nem lehet belátni :wink: Bezzeg régen direkt mutogattam magam - a kis exhibicionista hülye pi.a-, pláne a hátsóm 8) volt a neten egyszer nemzetközi seggszépségverseny, hogy mennyi levelet kaptam...most miket kapnék :lol: :lol: :lol: húúúúúúúúú de gáááááááááz :lol: :lol: :lol: mekkora........fúúúúúúúúúúúj
Vendég

Kiszazsu, tök jó az album! Tetszik, hogy név szerint csoportosítottad a képeket! :)

KépKép
KépKép
mni

kmanna: a te lánykád is csodaszép! Mi az hogy csak most mutatod nekünk, hm????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: