pumperka: közben rájöttem, a Budai Gyermekkórházba kell menni
nálunk is ez van, egyszer csökken a tej, egyszer ömlik, de a bébihez igazodik, csak 2 nap eltéréssel

Mi is éjjel 2-kor, meg 6-kor szopizunk, meg aztán egész nap....Martin délután nyugodtabb vhogy, akkor nem eszik olyan sokszor.
az én anyám is okoskodó, ráadásul csecsemőgondozó volt hosszú évekig....képzelhetitek. Mert a mi időnkben!!! Ja, nem is szoptatott, max 1 hónapig

Amúgy én még teát sem adtam Martinnak, az anyatej szomjoltó is, azt mondta a dokim.
Anyós -téma: nekem az ex anyósom iskolázatlan parasztasszony, de emelett nagyon okosnak gondolja magát, életében nem dolgozott, a férje tartotta el. Hogy én mennyire utáltam! Még azt is megmagyarázta, hogy a lányának milyen jól sikerült a matekérettségi, 5-t kapott szóbelire. Mondom, miért megbukott? Hogy én ezt hogy képzelem

Nem azért, de az megy szóbelire, akinek az írásbeli kampó, de ezt is jobban tudta. Meg mindent. Én is túl okos voltam a Szalayhoz, ezeknek örökké kisebbségi komplexusuk volt. Pedig amúgy a volt férjem nem volt hülye -úgy agyilag- és jól megértettük egymást...az elején...
A mostani anyósom meg el van szállva az iskoláitól, a munkahelyétől, de még mindig jobb, mert tudja min megyünk keresztül egy vizsgaidőszakban, stb....szóval megérti. Ha okoskodik, beszólok neki, és akkor leáll. Mert intelligens, és nincs konfliktus. Tudja, ha unokázni akar, jóban kell lenni Hédikével. Ez így van rendjén