Látom, megy a pörgés most is ezerrel
Muffin, örülök, hogy azt olvasom, bizakodó vagy!!! Nem voltam itt egy hete, - ezek szerint jó hírt kaptál az amniocentézis után? Nagyon drukkoltam, remélem, segített valamit!!!!
Köszi, hogy kérdezitek, mi van nálunk - hát felfordulás. Holnap költözünk, már üresek a polcok, Szonjának mondjuk, hogy mi hogy fog történni, de persze nem tudja, csak azt, hogy most eltűnnek a tárgyak. Úgyhogy ma a lányommal az anyukámnál alszunk, a Zoli meg pakolja a maradék holmit, hogy el tudják szállítani a nagy bútorainkat holnap. Úgyhogy mi is külön éjszakázunk, de most Szonjának biztosan jobb lesz így, mert a nagyinál legalább minden ugyanúgy van, ahogy szokott lenni (többször aludtunk már ott)... holnap még bölcsibe sem viszem, mehetnek játszóterezni - én meg persze dolgozom.
Ja, és a költözködésnek tudom be, hogy Szonja tegnap a bölcsiben alvás közben bepisilt. Szegénykém. Tuti a költözés miatt van. Remélem, ma nem lesz gond, mert annyira szégyelli magát néha, ma nem is nagyon akart bemenni. Vigasztaltam, meg megnyugtattam, hogy semmi baj nincs ezzel, és mondta, hogy rosszat álmodott...
Pocakfotó - tán rá sem férek már egy képre

na meg ki tudja, hol a fényképezőgépünk.
Olyan finom kajákról írtok (húsos palacsintát ÉN ISSSSS), megyek, megnézem a menzát