A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jó reggelt lányok!

a betegeknek jobbulást, vigyázzatok magatokra. kúra +++++

régen én is nagy foci és sport rajongó voltam. de leszoktam róla. nyusziapuval nem lehet ilyeneket nézni.
a focitól pl. libabőrös lesz. olimpia, meg hasonló dolgok... nem kötik le.
én a műugrásért és a műkorcsolyáért voltam oda. vagyis inkább csak néztem hoy milyen ügyesek.

nyusziapuval talán az f1-et lehet megnézni. persze az elejét meg a végét, mert közben meg huzza a lóbőrt.

masszázsolaj: Weleda márkájú. ez az egy volt. www.weleda.hu
elég sok termékük van! amiket olvastam nem rosszak.
egyébként gondolkodtam a mandulaolajomon is hogy jó lesz az oda is, mert jó sok van még belőle. nem fogy a pocimra. kop-kop-kop. eddig nem volt rá tulzott szükségem. de hát még jó pár hét előttem van.
szóval azon is gondolkodtam, de hát nem tudom mennyire lett volna jó oda. aztán egyébként kiderült hogy eben is van :D
de inkább ezzel a gázmasszázs olajjal kenegetem majd, mert ennek az a neve. biztos jó lesz rá...

nálunk ma borsóleves lesz meg paprikáskrumpli virslivel... már ha végre ma elkészül. 3 napja tervezem, de mindig más lett belőle :D

Kép

Kép
timi1982

Andi :D Sziszka :D Hene :D
Értetek már minden nap nagyon izgulok!!! És egyszer csak majd itt lesz a hír, hogy.....................
Olyan izgi!!!

Wera :D
Jövő héten már június :wink: Hogy is egyeztetek meg Amival? 1. és 2.?

Viki :D Bondi :D Szly :D
Én is imádom az olimpiát, és nagy szerencsémre Lilu is :D Így mi már 4 éve is együtt néztük, igaz akkor még csak 2,5 éves volt, de már tapsolt a kis kezével, amikor mondtam, hogy "GYŐZTÜNK!!!" Szóval előre várom, hogy én a fotelban szoptatom Csabikát, Lilu a mellette lévő fotelból nézi, és közben olyan, de olyan boldogok leszünk 8)

Lányok :D
Nekem rengeteget mozog Csabi. Nem akarok senkit frusztrálni ezzel, de tényleg. És olyan intenzívek a mozdulatai, hogy már olykor feljajdulok. Ez nekem azért érdekes, mert Lilla ilyet sosem csinált. Igaz, ő nem volt ekkora... A mozdulataitól sokszor be is keményedek, de aztán ez elmúlik. Kíváncsi leszek a jövő hétre, mert nekem is elkezdődik az NST, lesz UH is, és dr.bácsi is!

Csevegjetek sokat, én most megyek a kozmetikusomhoz, aki egyben a barátnőm is. Hónaljgyantát csinál, mert azt nem merem egyedül, de a láb, kar, sőt pocak :oops: részen is tegnap szépen végig epiláltam magam. Nem is volt vészes :roll: :D Fazongyantát majd szülés előtt kérek kb. 2 héttel...

Véda
Vendég

Hmmm, palacsinta jó ötlet! :D (Hrrrr... már megint Ti visztek bele a rosszba!!! :twisted: :twisted: :lol: )

Nah, a tegnapi témákhoz kapcsolódóan:

FÜLBEVALÓ-BELÖVÉS: már írtam régebben is, hogy egy új rendelkezés szerint MEG VAN TILTVA hogy a kórházban az újszülötteknek rögtön átszúrják a kis fülüket! Ezt a MÁV-ban mondták sógornőmnek, aki januárban szült. Szóval az infó tuti. Ennek ellenére előfordulhat, hogy bizonyos kórházak ezt nem tartják be (pénz beszél, ugyebár...) de érdemes mindenkinek utánajárni még szülés előtt, hogy fölöslegesen ne is vigyétek be a drága fülbevalókat, nehogy aztán meg ellopják vagy valami...

Hene - a frontérzékenységet nem tudom, csuklás marad kint is, ez az ismerőseim tapasztalata. :D Nóri legalább 3x szokott egy nap, de van hogy 5x... :lol: Tegnap pl bizti voltam benne hogy 2x is azért kezdett neki mert megijedt. Mnd2 alkalommal épp elindultunk autóval és az 1. bukkanó után rögtön elkezdte szegényke. :P

Marcsi - akkor már tudom kitől örökölték a lányok ezeket a beszólásokat!! :lol: Az Apáé is nagyon jó volt! :lol:

Magdi - nekem is pont ilyen fülbevalóm van, csak ezüst és persze felnőtt. Nagyon szeretem, bár öltözködésnél vigyázni kell mert soxor kikapcsolódik.

Ami - én is mindig jajgatok a sok hajam miatt, de mindenki azt mondja, hogy majd szülés után meg jól kihullik a fele :shock: . Úgyhogy az is király lesz... :roll:

A festő volt itt, azt mondta szuperul meg tudja csinálni, és hogy a hét 2. felében fog majd jönni. Árat még nem mondott, pedig jó lenne tudni. Szerencsére tudom hogy nagyon jófej és kevés munkadíjjal dolgozik, de sejtésem sincs az anyagárakról sem, ezért kicsit aggódok hogy ne legyen túl sok... :?

Csillának én szoktam volt sms-ben érdeklődni az állapotáról. :) Tényleg rég írtam már, lehet ma meg is kérdezem mi van vele.

Csodálom aki még tud magának pedikűrözni, én már mindenhogy próbáltam, de nem sikerült. A hét elején próbáltam pedikűröshöz bejelentkezni, de mondta hogy csak júni 5-re van ip-ja legközelebb. Otthagytam a számom, hogy ha valaki esetleg nem tud menni, szóljon. És nagyon szerencsém volt mert tegnap hívott délután hogy mehetek!!! Így most már szépen rendbe van téve a lábikóm! (A kis 41-es :lol: :lol: )

Bondi - nagyon csini pólókat vettél! :wink:

Nekem nagyon fáj a szívem mostanában hogy csomó helyen látom az akciókat és nem tudok semmit vásárolni. Mármint vehetnék, de "jetipólót" már nem akarok, amúgy meg nemtom a nyáron milyen lesz rám jó. Szóval most várakozó állásponton vagyok! :twisted:

Dodó - kérem szépen a sajtos brokkolikrém leves receptjét a receptes topikba! Úgy mintha egy gyereknek írnád le, akkor talán én is meg tudom csinálni! :lol: Kösziiiiiii!!!

Viki - világbajnok a pingvines kép!!! Mutattam Apának, egyből lemustrálta a "jó fenekemet"! :lol:

Andi - tényleg nem látszik hogy lejjebb ment volna a pocid. Bezzeg az enyém... :?
Majd ma megpróbálom Apával lefényképeztetni és megmutatom, mert amit én csináltam azon nem olyan látványos. Kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek róla...
Lehet hogy mindenkit jól beelőzök :P :twisted: pedig szerintem én vagyok az egyetlen, aki már mehetne szülni, de még nem akar!! :lol:
Vendég

Ronix: csinálj grizestésztát az passzol hozzá!!!
Sajnálom a lányod szemének rosszabbodását! :(

Ibm: Csak lassan mindent nem kell sietni!!! Ja és csak a legfontosabbakat csináld meg!!!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyszerűen alig tudok mozogni. Reggel elvittem Olivért bölcsibe, úgy jöttem haza mint akit agyonvertek. Annyira fáj a szeméremcsontom és a hasam alja, hogy alig tudok járni. Pedig még van hátra 5 hetem (hivatalosan).
A foci végét én is megnéztem. C.Ronaldo majdnem elvitte a meccset, de szerencséje volt. Amúgy én nem szeretem nézni a focit inkább csinálom, ha van rá lehetőségem. Amúgy a kézit én is jobban szeretem az iskolában kapus voltam, pedig alig vagyok160 cm. Nagyon szerettem kapus lenni. Amúgy én Veszprémi vagyok és az MKB Veszprémnek (fotex) drukkolok. (Bár mindig mi nyerünk :wink: 8) :lol: :oops: )
Ja és a sulink ott van a csarnokuk mellett így az volt a tesitermünk és ott kéziztünk. :lol: 8) :D :P

Nekem sem jött be a tantum verde, viszont a septofort most nagyon bejött. Hát ma reggel is kicsit kapart a torkom, de már egész jó. Én kaptam a dokitól antibiotikumot (zinnat) ami a méhszájon esetlegesen előforduló bacikat is elpusztítja.

Már megint csak fecsegek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hat en is jol elaludta....:) illetve pontosan fogalmazva csak reggel aludtammiutan ferjem elment:( na de ehhez mar kezdek hozzaszokni, hogy nem alszom.

En ma sokmindent szeretnek csinalni, de hogy mit fogok nem tudom...

A lecsos tok nagyonizlett paromnak. Nem is varta meg a mat, nem vitte el , megedte tegnap este:)

meg nem olvastam, mindjart nezem!
Vendég

Jah, a legjobbat még nem is mondtam! Találtam magamnak egy kismamatársat és ennek állatira örülök!!! :D :D 2 napja összefutottam a liftajtóban a védőnővel akihez járok és kérdeztem hogy mijáratban errefelé. Mondta hogy van itt a lépcsőházban mégegy kisbaba, nála volt látogatóban. Tökre csodálkoztam hogy sose futottunk még össze, pedig én elég sokat mászkálok. És tegnap láttam egy csajszit babakocsival, itt ücsörgött a ház előtt egy padon. Megszólítottam hogy hátha ő az és IGEN!!! 1 emelettel laknak alattunk és nagyon aranyos, kedves volt. Ő is nagyon örült nekem és mondta, hogy ha unatkozom bármikor nyugodtan menjek át hozzá dumcsizni, vagy mehetünk együtt sétálni meg ilyenek! Ja! Neki kisfia van, Bence, 6 hetes és olyan tündéri!! :D KIRÁÁÁÁLY!! :D :D
Vendég

Véda - hát igen... vészjóslóan közeledik a június! :twisted: :lol:
Tökjó hogy a lányoddal így tudjátok együtt nézni az olimpiát! Biztos Csabibébi és szeretni fogja! :wink: Szuper lesz!

Nekem is brutál tud mozogni a babócám. Apa azt mondta ma fölteszi a gépre amit fölvettem a telcsimmel egyik este. Szívesen feltölteném nektek valahová, de elég suta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Esetleg ha valaki tudja hogy kell :?: , várom az infókat! :)
Vendég

Viki! Kaptam bőrpuhitot! Azt mondta ezzel kenjem!

Köszönöm a jó kívánságokat Mindenkinek!

Wera! Tényleg jó, hogy találtál egy kismami társat! :D

Hene, Andi! Drukk az NST-hez, UH-hoz, és a dokihoz!
Vendég

WERA megkaptad a cumit????

potyka

Potyka - igen! Tényleg!! POnt tegnap ért ide! És köszi a bónuszajcsit! :D Apa nagyon örült neki, rögtön le akart rá csapni! Mondtam neki, hogy max a cumit kaphatja meg... :lol: Köszike!!! :wink:
Vendég

Véda, köszi! :lol: Bár nem úgy néz ki, hogy Luca mostanában ki akarna bújni! Jól érzi magát. :wink: Tényleg jól hangzik a közös olimpia nézés! :lol:
Titi, nekem ma a hasam alja húz eléggé. Vagy hogy írjam le... :roll:

Kép
sziszka82

Vidokata - szerintem zenélős kütyü tisztítására legjobb az Alkoholos vatta. Tisztít, fertőtlenít, nem oldja a műanyagot és ha belefolyik is hamar elpárolog.
Nektek is jó kacifántos nevetek van ám! :wink:
Vendég

Mindenkinek drukk a dokihoz, UH-hoz, NST-hez. Bár én is ott tartanék már...

De egyelőre mindjárt megőrülök, mert nem bírom kinyitni a cseresznyebefőttet! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Véda: nekem is ugyanígy mocorog "feszeng" a hasamban Levente. Sokszor felszisszenek a fájdalomtól. Olivérnél ezt én sem tapasztaltam. Anyósom is furén nézett rám mikor feljajdultam mert ilyenre ő sem emlékszik.

Wera: Kíváncsi vagyok a pocakodra. Irigyellek, hogy eljutottál pedikűröshöz. Már én is szeretnék, de még nem találtam a közelben.

Annyit kéne takarítanom, de nincs erőm hozzá.

Ja a legjobb amit még nem mondtam 1 órája berepült egy kis veréb és nem tud kirepülni. Már teljesen készvagyok tőle. Nem merem megfogni és most a nyitott ablak mellett berepült a zsúfolt virégálvány mögé. :evil: :x :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi - nekem kb 1,5 hete kezdett el iszonyatos nehéz lenni a hasam. Sokszor tényleg alig bírok menni. Azóta kérdezgetik is, hogy "már nem sok van hátra, mi?" Még mindig erőlködök ugyan, hogy fitti kismaminak tűnjek, de tényleg már rám van írva hogy Vigyázat! Hamarosan szülök!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Tita, tegnap nekünk is volt hovatlan vendégünk, a kölkök boldogan papagájozták, sztem rozsadafarkú, és mázlimra a kosaras sógor itt volt, és kézzel levadászta, különbne megbolondultam volna. Még a kutya is bejött ugatni. :lol:

Wera, gondoltam, ha már ilyen lassúcsiga vagyok... Jó étvágyat.

potyka

Megjöttem a vásárlásból!
Most vana a tulaj aa piacon és nemtudtam epret meg dinnyét venni!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
Postára is beugrottam,feladtam a lottót és vettem Magne b6-ot is,szerencsére minden egymás mellett van úgyhogy hamar végzek!
Most egy kis pihi addig benéztem aztán odateszem a levest!
Ja! és csak beraktam egy mosást is mert legalább fúj a szél!
Hátha száradnak is!

Wera! Jaj de irigyellek a pedikűrös miatt,itt senki nem tud egy normálisat se!
És tök jó,hogy van ott nálatok egy baba-mama,lesz társaságod!!! Szuper!
A festőnek már nem sok javítani valója van nem?
Biztos nem fog sokat kérni!
Amúgy még énsem akarok menni szülni,abba a 2.-ba beleéltem magam,de addig még nagyon nem szeretnék!!!

Sziszka! Bocsi téged kihagytalak a sorból,természetesen neked is megy a drukk,hoy indulhassatok már!!!

Titi! Én is alig vonszolom magam,egyszerűen nem esik jól menni!
Leginkább a hasam szokott nehéz lenni meg ahogy közben mozog Áron nem esik jól!
Kezdenek jönni a hülye gondolatok is,hogy minden rendben lesz-e?
Velem és vele???
Aztán 5 perc múlva már úgy érzem,hogy minden tökéletes lesz!
Tök hülye vagyok már!!!!
:roll:
Az utcán már mindenki megállít,hogy hogy bírom,már nagyon lennt van a hasam,mennyi van még egy hét?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Békésen válaszolgatok,nem állok le vitatkozni,hogy eddig is ilyen volt a hasam!!!
Nem is érdekelne ha olyan kérdezi akit valóban érdekel,de aki eddig átnézett rajtam az most mit jópofizik??? :twisted: :twisted: :twisted:

Na mind1! Ez egy ilyen nap!
Megyek odateszem a levest!!

Kép

Kép
ibm

Kriszta - szúrj be a kupak alá egy éles kést (ne magadba!!!) és kicsit fordíts az élén! Ha szisszen, egy csapásra ki tudod bondani!!!
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap már nem volt erőm jönni a tb-kártya csere után! De sikerült! Egy órát vártam és körübelül ennyit döcögtünk hazafelé is! :(

Tegnap este Szonja majd szétrúgta a ház oldalát, ilyen erősen még nem mocorgott! :roll: Mondtam is neki még 3 hetet ki kell bírni! 8)

Betegeknek jobbulást!

Viki, remélem te gyorsabban végzel ma a cserével!

Babu- remélem hatásos lesz a kencefice!

Titi- jó, h újra itt! Jobbulást! Nem tudod ctg-re kell időpontot kérni? 26-án mikor mész?

Wera- tök jó, h igy rátaláltál a kismamira, nemsokára együtt sétáltok majd, mindjárt itt az idő amit Amival megbeszéltetek!
bencuri

Sziszka: azt hiszem értem mire gondolsz. :)

Én is drukkolok a mai dokisoknak. Ja és képzeljétek hétfőn megvolt nekem is az első CTG-m. A doki csináltatott amikor bementem, hogy minden rendben van e a babucival. Szerencsére minden ok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! Igen, én is ezt szoktam. A boltinál be is válik, de ez nagyi féle házi gyártmány, és nem akar menni... :roll: :oops: :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mire visszaolvastam a telefonálás után (Keresztanyám hívott, és mivel ingyen beszélünk egymással, így nem szoktuk tűrtőztetni magunkat) mér mennem kell készülődni. Irány a rendelő!
Valamikor délután jövök a friss infokkal!
Addig is csak óvatosan, inkább sokat olvasok vissza, csak ne dolgozzatok sokat! :) :)

KépKép
hene

Bencuri! Köszi! Én is nagyon bízom benne! Most bekentem és így legalább nem viszket!
Vendég

Bencuri! Jó, hogy sikerült elintézned a TB kártyát! :D
Vendég

mindjárt fél 11 és én nem sok mindent csináltam

kösz mindenkinek a gulyásleves mellé a tippeket de apa nem eszi meg a tésztát sem a zöldséget nekem mindig hust kell fözni egyedül a lecsot eszi meg tojással rizsel vagy tarhonyával---------
ez van ugyhogy ha mi hus nélüli kaját akarunk akkor 2 felé kell fözni

itt leszek folyamatossan szinte de el el lépek ezt azt csinálni

látszik hogy ma nincs meleg alig van bedagadva a lábam :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

VAlaki nem tud karfiolall jo receptet?
Vendég

Babu-igen,legalább túl vagyok rajta! :) És mostmár a dokinál se szólhatnak! 8)
bencuri

Bencuri: kell időpontot kérni, én 8.15-re kaptam még volt utánam is. Lehet, hogy egy kicsit késni fogok, de jó lenne végre találkozni.

Hívd fel az előjegyzést vagy a központi számot és kérd a szülőszobát! :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

rakott karfiol
rántott
leves
anyjuk nekem itt ki is merül a repertoál

Képimg][/url]
Kép
ronix

Prézlis karfiol tejföllel!
Vendég

Hali
Tök hamar végeztem, még be is vásároltam közben.
Juhéééééééééééééjjjjjjjjjjj!

Kike!
Védőnő mondjon le!
Ezek szerint a Domi név mellett döntöttetek ;)

Hene!
67 éves védőnő? Nem kéne már nyugdíjba mennie?

Ami!

Gyógysimi a fájó csontjaidra!

Wera!
Csak júni 5re van időpontod a pedishez? Azta a betyár? Még jó, hogy nekem a barátnőm csinálja.....

Apa szerint is jó feneked?

Bencuri Viki!
Több ideig tartott visszaolvasnom, mint amennyi idő alatt kicserélték a kártyámat. ;)
20150601134430

Bencuri: miért kellett tb kártyát cserélni?

Én a rakott karfiolt szeretem a legjobban.

Ponix: ha van csirkemelled csináld meg a receptet amit feltettem a receptes topikba. Nagyon egyszerű és nagyon fini.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ronix: nalam is ennyi a karfiolos tudas, es ebbol a rantottat utalom elkesziteni, a levest meg nem igen kedvelem:(
Vendég

Itt csicsereg ez a madár, de nem akar vagy tud előjönni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hu a mindmegetten van boven:) es nem is mind olyan bonyolult
nyamm, lehet belevagok, valami "kulonosbe"...:)
Vendég

Viki! Nagyon ügyi vagy és gyors is!
Vendég

Már kezdek megfagyni, jó lenne, ha már kirepülne, mert addig nem tudom becsukni az ablakot.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki, szerencséd volt!

Titi, mert nem cseréltettem ki az esküvő óta! És már több helyen szólatk érte! :oops: (ez kimaradt, pedig most lesz 27-én két éve)
Jó, h nem mentem oda csak úgy! Nem mondta a doki! Megyek is telefonálni!
bencuri

Hene - drukk a dokihoz!!!! :wink:

Viki - írtam hogy tegnap elvállat a pedis mert volt egy visszamondása :wink:
Apa szerint nagyon jó a fenekem, szerintem meg inkább olyan mint a pingviné... :lol: De azért nem bánom hogy nem látjuk egyformán a dolgokat... :wink:

Nekem a gyerekorvosom 67 éves :shock: de elég jól bírja az öreglány, azt mondják! Én még nem taliztam vele.
Vendég

vagy ez lesz:Fokhagymás-karfiolos penne, vagy ez:Rétegezett karfiol
Vendég

Tita - veréb mondjon le!! :twisted: Te meg öltözz fel, nehogy megfázz! :)
Vendég

Látjátok, már kiirta az én vonalzóm is! :D
bencuri

sziasztok,
egy hete nem jártam errefelé :oops: :shock:
Mi van veletek, hogy vagytok? Szült már valaki közülünk? Miről maradtam le?

Marika, ma adtam fel a baldachint, két-három nap, mire odaér. Gondolom, szerdára már illene ott lennie, ha nem érkezik meg addig, mindenképpen szólj!

Sajnos egyelőre nem nagyon van időm visszaolvasni, ezer munka vár rám... De ha tudok, bekukkantok, hogy legalább a mai infókat begyűjtsem!

Mit szóltok, isteni hűvös van! :D Én már minden ilyen napnak örülök 8)

KépKép
szkagi

Állandóan édességéhes vagyok. Már alig várom, hogy megjöjjön a barátnőm a boltból. Ma nagyon jó dolgom van az egyik barátnőm bevásárol helyettem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

az en gyerekorvosom is valami ven csoroszja lesz, de a vedono szerint a legjobb, meg nem taliztam vele
Vendég

ronix!
tessék apát rászoktatni a zöldségre. az enyém is ezt csinálta. hust hussal. elkezdett nekem udvarolni. aztán mi meg nem vagyunk husosak. én majdhogynem vega vagyok :D
gondolhatod... aztán rájött hogy ha velem van akkor zöldségre szokik át :D sikerült. rájött hogy nem is mérgező a zöldség. persze most is van amit nem eszik meg, de ha nicns akkor hiányzik neki.
nem tudod ugy csinálni, hogy eleinte a husit csinálod meg vhogy zöldséggel? tudod ugy belecsalod. aztán egyre többet. talán eljuttok odáig hogy nem kell kétfelé főzni mindig.

wera!
tök jó hogy van "társad". nálunk a 7.-en van egy kismama :D pont 1 héttel jár előttem. védőnőhöz is mindig ugyanakkor vagyunk visszahivva. igaz még nem voltunk egymásnál, de megbszéltük hogy sétálni együtt founk, és ha talizunk a lépcsőházban megosztjuk a tapasztalatokat.
neked is biztos sokat tud majd segíteni, mesélni, tanácsot adni.

karfiol recept. én szoktam olyat csinálni hogy csirkemellet besózok, beborsozok, kevés olajban megsütöm egy kicst. inkább csak elősütöm. aztán a karfiolt leforrázom nagyobb rózsákban.
a csirkemellre kockázok vagy csikozok sonkát és egy kis sajtot kockázok még rá. aztán ráteszem a karfiolrózsát. reszelt sajtot kikavarom egy kevés tejföllel. ráöntöm a tepsibe halmozott husos-karfiolos pakolásomra. és tepsiben még sütöm egy kicsit, amig a sajt pirosas lesz a tetején.
szóval mindent előkészítek és a sütőbe már csak kicsit teszem hogy átpárolódjonak az izek.

nah ezt a másikba is irhattam volna 8)

Kép

Kép
timi1982

Babu!
Inkább szerencsém volt, mert nem voltak előttem.

Jó krém?
20150601134430

hat ezt en is el tudnam viselni ha valki elmenne helyettem a boltba...:)
epp ezen ragom magam, hogy ha masnem kenyerert el kene mennem:(
Vendég

Bencuri! Gratula a kiíráshoz! :D

Titi! Verébnek üzenem, hogy repüljön melegebb éghajlatra!

Az Én törpémnek az lesz a gyerekorvosa aki az Enyém is volt! :D
Vendég

Ami, köszi! :wink:
Titi, örülök hogy érted. :wink:
Ronix, csinálj húsos palacsintát!

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: