Hmmm, palacsinta jó ötlet!

(Hrrrr... már megint Ti visztek bele a rosszba!!!

)
Nah, a tegnapi témákhoz kapcsolódóan:
FÜLBEVALÓ-BELÖVÉS: már írtam régebben is, hogy egy új rendelkezés szerint
MEG VAN TILTVA hogy a kórházban az újszülötteknek rögtön átszúrják a kis fülüket! Ezt a MÁV-ban mondták sógornőmnek, aki januárban szült. Szóval az infó tuti. Ennek ellenére előfordulhat, hogy bizonyos kórházak ezt nem tartják be (pénz beszél, ugyebár...) de érdemes mindenkinek utánajárni még szülés előtt, hogy fölöslegesen ne is vigyétek be a drága fülbevalókat, nehogy aztán meg ellopják vagy valami...
Hene - a frontérzékenységet nem tudom, csuklás marad kint is, ez az ismerőseim tapasztalata.

Nóri legalább 3x szokott egy nap, de van hogy 5x...

Tegnap pl bizti voltam benne hogy 2x is azért kezdett neki mert megijedt. Mnd2 alkalommal épp elindultunk autóval és az 1. bukkanó után rögtön elkezdte szegényke.
Marcsi - akkor már tudom kitől örökölték a lányok ezeket a beszólásokat!!

Az Apáé is nagyon jó volt!
Magdi - nekem is pont ilyen fülbevalóm van, csak ezüst és persze felnőtt. Nagyon szeretem, bár öltözködésnél vigyázni kell mert soxor kikapcsolódik.
Ami - én is mindig jajgatok a sok hajam miatt, de mindenki azt mondja, hogy majd szülés után meg jól kihullik a fele

. Úgyhogy az is király lesz...
A festő volt itt, azt mondta szuperul meg tudja csinálni, és hogy a hét 2. felében fog majd jönni. Árat még nem mondott, pedig jó lenne tudni. Szerencsére tudom hogy nagyon jófej és kevés munkadíjjal dolgozik, de sejtésem sincs az anyagárakról sem, ezért kicsit aggódok hogy ne legyen túl sok...
Csillának én szoktam volt sms-ben érdeklődni az állapotáról.

Tényleg rég írtam már, lehet ma meg is kérdezem mi van vele.
Csodálom aki még tud magának pedikűrözni, én már mindenhogy próbáltam, de nem sikerült. A hét elején próbáltam pedikűröshöz bejelentkezni, de mondta hogy csak júni 5-re van ip-ja legközelebb. Otthagytam a számom, hogy ha valaki esetleg nem tud menni, szóljon. És nagyon szerencsém volt mert tegnap hívott délután hogy mehetek!!! Így most már szépen rendbe van téve a lábikóm! (A kis 41-es

)
Bondi - nagyon csini pólókat vettél!
Nekem nagyon fáj a szívem mostanában hogy csomó helyen látom az akciókat és nem tudok semmit vásárolni. Mármint vehetnék, de "jetipólót" már nem akarok, amúgy meg nemtom a nyáron milyen lesz rám jó. Szóval most várakozó állásponton vagyok!
Dodó - kérem szépen a sajtos brokkolikrém leves receptjét a receptes topikba! Úgy mintha egy gyereknek írnád le, akkor talán én is meg tudom csinálni!

Kösziiiiiii!!!
Viki - világbajnok a pingvines kép!!! Mutattam Apának, egyből lemustrálta a "jó fenekemet"!
Andi - tényleg nem látszik hogy lejjebb ment volna a pocid. Bezzeg az enyém...
Majd ma megpróbálom Apával lefényképeztetni és megmutatom, mert amit én csináltam azon nem olyan látványos. Kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek róla...
Lehet hogy mindenkit jól beelőzök

pedig szerintem én vagyok az egyetlen, aki már mehetne szülni, de még nem akar!!