Sziasztok!
Bonya,
Szerintem is jó döntést hoztál! Nagyon szorítunk érted és azért ha már nem is ide fogsz járni, azért a topikba gyere, mert ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk, hogy alakul a sorsod. De reméljük, hogy spontán babó lesz:)
Anett
Sajnálom, hogy most nem sikerült….de nem feladni kérlek! Tudom könnyű mondani, de muszáj a következőhöz pozitívan hozzáállni. Hajrá!
Vic,
Gyönyörű helyeken jártatok

Azt hiszem én is szívesen elmennék oda. Valamit pedig ki kéne találni a szemedre, miért nem kérdezed meg a patikába lehet, hogy ott tudnak valami jót ajánlani. De valami jó orvoshoz kéne elmenni, aki tényleg segít.
Vacak,
Szerintem is mond el a munkatársadnak, de már vidd magaddal a papírt, amit aláíratsz. Addig ők sem megértőek sajnos amíg az ő családjukban nem történik hasonló:(.ezt csak mi tudjuk, hogy min kell keresztülmenni, és megéri, mert boldogok leszünk és lesz egy kincsünk:)csak az lenne a legjobb, ha az ilyen emberek és munkahelyek nem hátráltatnának minket.
Nekem ilyen szempontból szerencsém van.
Kira, Orsiborsi, Witch,
Hogy vagytok? Minden rendben veletek?
Zsókuci,
Először is engem is sokkolt a kollégánk halála, felfoghatatlan számomra is, annyira sajnálom, hogy elmondani nem lehet
Mit mond a doki a vérképedről, hogy még mindig nem jó? Mit fognak most csinálni?
Gabicsibe,
Hogy vagy? Várod már a nagy napot? Mi mindannyian egyként szorítunk Neked!
Noki,
Nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok Neked és a Férjednek! Legyen a legszebb nap az életetekben és majd utána következzen 9 hónap után a másik:) Érezd nagyon jól magad és ne görcsölj, hogy minden rendben legyen! A képeket várjuk!
Dnorsi,
Remélem, hogy tényleg elmúlik keddre az a fránya ciszta. Drukkolok, hogy így legyen!!!!
Velem semmi különös nincs, várom már május 29-ét, remélem, hogy minden rendben lesz.
Lenne egy kérdésem, képzeljétek el egy barátnőmnek 2,5 hónaposan mondták meg, hogy méhen kívüli terhes, az létezik, hogy előbb nem látták? Szegény annyira el van keseredve