A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Még egyszer Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat.

Vacak
Végülis nem kirúgtak, az nem jó szó rá. Nekem volt már kellemetlen a helyzet, felajánlottam egy megoldást, amit elfogadtak és azóta is lógok a levegőben. (Nem nagyon ragaszkodnak az évek alatt tapasztalt hercehurcához, így nem siettetnek, hogy menjek már vissza. :oops: :lol: ) Remélem azért így rébuszokban is megfejthető!

Anett
A szívem szakad meg..... Nem igaz már, hogy néhányunkat ennyire szivat az élet. És a legrosszabb, hogy a miértre nincs válasz. Ma lett kész a Leidenem (6 hét után) valami nem klaffol, de ismét egy legyintés volt a reakció.
Vendég

Anett

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
noki&potyi

Lányok
7végén megyek férjhez és már nagyon izgulok!
Aztán meg lombikozunk !
Majd írok,de most rengeteg dolog áll még előttem :shock: :?

Mindenkinek minden jót kívánok!

Puszi

Kép
noki&potyi

NOKI!

Előre is NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT kívánok!

Kép
akire79

Zsókuci drága,

Részvétem a kollégád miatt.
Ezt nem hiszem el, hogy még mindig ilyen rossz a vérképed. Ez egyszerűen hihetetlen, hogy még az ág is húz........azt hittem végre megtalálják a gócot. A büdös francba. Ez nem igazság.Szegénykém.

Noki,
Páros életetekhez páratlan boldogságot kívánok! Majd képeket tegyél fel a nagy napról!!! Aztán mihamarabb kívánok babót a friss házasoknak. Végülis így a megszokott, esküvő után babó rögtön. Remélem bejön. Drukkolok.

Lányok,

Ezt nem hiszem el, hogy újra ugyanolyan szar a szemem, mint egy hete. Semmire nem javul. Olyan száraz, mint a Szahara. Már alig bírom, úgy fáj még pislogni is. Tök kivagyok emiatt is. Ráadásul napi 8 órában bámulom a monitort. Mikor fog már meggyógyulni? :cry: :cry:
vic12

Sziasztok,

Vic az egyik kolléganöm járt így a szemével, ahogy Te és végülis kiderül, hogy allergiás az allergiájára kapott szemcsepjére. Kapott egy másfajtát arra gyógyult meg.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Zsókuci!

Ez szőrnyű! nagyon sajnálom! :(
Puszi Neked!

Akire!

Nagyon aranyos vagy, hogy átvállalod a táblát! :)

Gabi!

Mi elég korán megyünk, mert a párom utána megy dolgozni. Sztem 8 körül már ott leszünk.

Kép
nika28

Noki
Nagyon sok boldogságot kívánok!remélem képet majd kapunk rólatok :wink:
Kép

Akire
Azt elfelejtettem mondani,hogy a táblához kell photoshop program is!van ilyened?És kellene egy email cím is(püben),hogy a táblát át tudjam küldeni!

Vic
Sajnálom,hogy nem javul a szemed!De ne szard le és addig járj utána míg meg nem találják az okát!!!

Nika
Kár,mert mi 1-re megyünk :( jó lett volna dumcsizni :D

Bonya
A biztonság kedvéért kérek egy kartonszámot püben!Hátha már meg is csinálják neked :D
gabicsibe

Kery,Dnorsi,Edóra
Hogy álltok??Kéne az új táblába!!!!
gabicsibe

Gabi!

De kár! :( Tényleg jó lett volna dumcsizni!

Noki!

Nagyon sok Boldogságot Nektek! :)
Ez lesz életed egyik legszebb napja! :)

Nekünk szombathoz pont egy hónapra lesz a 3. házassági évfordulónk! :)

Kép
nika28

ZSókuci ezt nem hiszem el :evil: Mitől van ez , esetleg még valami a foggal kapcsolatos?
Mi lesz a további menet? VAlami általános nagy kivizsgálás? Nőgyógyászatilag minden rendben?
Volt kollégád miatt őszinte részvétem :( :(

Nálunk apukám legjobb barátja halt meg (gimi óta barátok voltak ) hétvégén volt a temetése anniyra rossz volt,apu is nagyon szomrú volt :(

Lexi! Mi az hogy legyintenek rá, ne már.... NE hagyd magad, a Kaális topikban ahogy nézetem két lánynak is ez volt gondja és gyógyszert kaőpnak rá, sikerült is a lombik!!!!
Ez egy elég komoly betegség.... Én is most várom az eredményét.
Kérj beutalót Pestre a Heamtológiára persze ha lehet ilyet!

Noki nagyon sok boldogságot kívánok :)
Ahogy a vallásos nagyim mondaná, mindent szépen sorban kislányom, előbb az esküvő utána jöhet (egyből :) ) a baba :)
Hu ha tudná hogy mi már esküvő előtt is próbálkoztunk :D :oops: :D :oops: :D :oops:

Vic Te szegény, én nem értek hozzá, de pl nem lehet inkább valami kenőcsre váltani?
Mivel egésznap gép előtt ülsz,óránként próbáld meg becsukni a szemed pihentetés végett,persze vigyázz el ne aludj :)
madrin

Nika, Gabicsibe!
Basszus! Mind a hárman teljesen más időpontba megyünk! Ez hihetetlen! :( Mi meg 10-kor indulunk, úgyhogy 11-fél12 körül érünk oda. Hacsak nem kell órákat várni, biztos nem talizunk mi sem Gabi.
Vic!
Egyszer én is megjártam a szememmel, de nekem nem jöttek rá soha, hogy mibaja és magától jött rendbe. Sajnállak, mert tudom milyen rossz, főleg, hogy a monitort nézed egész nap.
kira76

Noki!

Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek, igazán szép pár vagytok :)!

Vic12!

Lehet hogy allergia, de sajnos a sicca syndromának is ez a tünete, onnan tudom hogy engem is vizsgáltak emiatt. Menj el szemészetre mindenképpen.... Fontos hogy időben kapj rá cseppet vagy krémet vagy valamit...
witch26

Sziasztok!

Hát én állok továbbra is. Voltam kedden a BMC-ben, de még mindig látta a cisztámat a doki. Azt mondta, hogy lehet, hogy nem is ciszta, hanem petevezető tágulat, ami be van gyulladva. Hát, nem is tudom, melyiket szeressem :shock: ?!

Még kaptam egy hetet Orgametrillel, aztán vagy leszívás vagy laparoszkópia. Jól hangzik.
Teljes erőbedobással elkezdtem Avivázni, iszom a cickafark teát és programozok ezerrel, hogy eltűnjön jövő keddre, akármi is a drága.

De el is fog tűnni! :x :x :x

Ja, és nagyon drukkolok, hogy ne legyen 27-én BKV sztrájk.

Orsi
dnorsi

Zsókuci!
Nemáááááááááááá.........
Annyira sajnálom. :(
Ha most minden rendben lett volna kezdtetek volna?
Részvétem a munkatársad miatt.

Nemone!
Mi újság veled? HOgy bírod a szurizást?

Vic!
Iszonyú kellemetlen lehet ez a szemprobléma. Remélem minél előbb rendbe jössz.
Ti most mikor keztek?
Nagyon szép helyen voltatok.
Mi is hasonló helyre mentünk volna -Tirol- júli elején, de pont akkor lesz a lombik és ezért ez az élmény kimarad. 4 éve már voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. GYÖNYÖRŰ!!!

Kira!
Holnap ezek szerint már tutira elmész? :D
Akkor lépsz a 7. hétbe ugye? Vagy a 6.? :roll:
Szorítok hogy egy-két méretes kis bébike pihizzen a hasadban. (itt a hangsúly a méretesen van :wink: )

Dnorsi!
MI az a petevezető tágulat????? :shock:
Drukkolok hogy természetesen rendejöjjél!

Kép
vucuska

Vacak!
Boldog házassági évfordulót!!!!! :lol:

Noki!
Nektek nagyon sok boldogságot, bő gyermekáldást kívánok!!!!
És érezzétek nagyon jól magatokat szombaton!

Kép
vucuska

Noki!

Nagyon sok boldogságot kívánok! Most hétvégére felejtsd el ezt az egész lombikdolgot, és legyél nagyon szép, boldog menyasszony!!! :)

Vucuska!

Boldog 3. évfordulót Nektek (is)! :wink:

Bonya!

Boldog születésnapot! Teljesen megértem, hogy közelebbi intézetet kerestél. Még Pestről is elég fárasztó bejárni, végigülni, stb., nem hogy olyan messziről! Sok szerencsét, és várjuk a híreket!

Vacak!

Hát, nehéz helyzet, tényleg nincs jó megoldás. Nekem szerencsém van, a főnököm teljesen megértő, és a részletekbe se kellett beleavatnom. Én a vizsgálatokat eddig meg tudtam oldani más időpontban való ledolgozással, a többit szabival, betegszabival. A törvény elvileg tényleg véd minket, a kezelés időtartamára munkavégzés alóli felmentés is jár (mondjuk ez kb. a fizetésnélküli szabadsággal egyenértékű, ha nem íratod ki magad táppénzre, ha jól tudom, tehát nem nagyon éri meg), és valóban nem rúghatnak ki. Ha biztonságban akarod magad érezni, akkor lehet, hogy tényleg célszerű az írásos bejelentés. Ha lehet beszélni a főnököddel, akkor - a jó légkör kedvéért - esetleg megpróbálhatod kicsit jobban beavatni (bár minden részletet nem mesélnék el neki), előre jelezni, amennyire lehetséges, hogy mikor számíthat Rád és mikor nem annyira. Így talán neki is könnyebb megoldást találni a kieső időkre. De amikor éppen fontos akció van, arra tényleg inkább menj el hosszabb betegszabira, és még a telefonod is kapcsold ki, ne is gondolj rá!

Anett!
Nagyon sajnálom, legközelebb muszáj, hogy sikerüljön!!!

Zsókuci!
Őszinte részvétem a kollégád miatt, ez borzasztó!
(Tegnap én is egy rokonunk temetésén voltam, szomorú volt, de ő 84 évet élt, hosszú betegség... Ezt könnyebb elfogadni.)
Sajnálom, hogy még mindig nem javult a vérképed. Remélem, minél előbb sikerül megtalálni a probléma forrását!

Mindenkinek drukkok holnapra és a jövő hétre is, most egy kicsit elvonulok nyaralni!
vuki124

Vuki, Vacak!
Bocsánat összekevertelek Titeket! :lol:
Szóva Vuki, boldog évfordulót.
Köszi!!!

Kép
vucuska

Noki,
Nagyon Sok Boldogságot kívánok Neked és azt hogy teljesüljön a vágyad minél hamarabb!

Orsi
orsiborsi

Bonya!

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok, és sok sikert az új helyre!
Kép

Kery!

Nagyon sajnálom :cry:

Vic!

Sajnálom, hogy nem javul a szemed! Kb. 12 éve velem is kísérleteztek a szemészek, mire végre sikerült találniuk egy szemcseppet, ami jó volt, azóta mindig csak azt használom, ha jön az allergiaszezon.

Anett!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry:

Zsókuci!

Részvétem a kollégád miatt!
Sajnálom, hogy a vérképed még mindig nem jó! Akkor most teljes kivizsgálás lesz, hogy megtalálják a gyulladást?

Noki!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Kép

Dnorsi!

Drukk, hogy elmúljon az a ciszta, vagy mi! ++++++++++++++++++++++++

Vucuska!

Köszönöm megy a szurizás! Már csak pár nap, és kezdhetem a merionalt is. :wink:
Te hétfőn kezded a decát, ugye?
Nekem szerencsére nem lett semmilyen mellékhatása, remélem Neked sem lesz!

Vuki!

Kellemes nyaralást! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Bonya,
Szerintem is jó döntést hoztál! Nagyon szorítunk érted és azért ha már nem is ide fogsz járni, azért a topikba gyere, mert ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk, hogy alakul a sorsod. De reméljük, hogy spontán babó lesz:)

Anett
Sajnálom, hogy most nem sikerült….de nem feladni kérlek! Tudom könnyű mondani, de muszáj a következőhöz pozitívan hozzáállni. Hajrá!

Vic,
Gyönyörű helyeken jártatok :) Azt hiszem én is szívesen elmennék oda. Valamit pedig ki kéne találni a szemedre, miért nem kérdezed meg a patikába lehet, hogy ott tudnak valami jót ajánlani. De valami jó orvoshoz kéne elmenni, aki tényleg segít.

Vacak,
Szerintem is mond el a munkatársadnak, de már vidd magaddal a papírt, amit aláíratsz. Addig ők sem megértőek sajnos amíg az ő családjukban nem történik hasonló:(.ezt csak mi tudjuk, hogy min kell keresztülmenni, és megéri, mert boldogok leszünk és lesz egy kincsünk:)csak az lenne a legjobb, ha az ilyen emberek és munkahelyek nem hátráltatnának minket.
Nekem ilyen szempontból szerencsém van.

Kira, Orsiborsi, Witch,
Hogy vagytok? Minden rendben veletek?

Zsókuci,
Először is engem is sokkolt a kollégánk halála, felfoghatatlan számomra is, annyira sajnálom, hogy elmondani nem lehet :(
Mit mond a doki a vérképedről, hogy még mindig nem jó? Mit fognak most csinálni?

Gabicsibe,
Hogy vagy? Várod már a nagy napot? Mi mindannyian egyként szorítunk Neked!

Noki,
Nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok Neked és a Férjednek! Legyen a legszebb nap az életetekben és majd utána következzen 9 hónap után a másik:) Érezd nagyon jól magad és ne görcsölj, hogy minden rendben legyen! A képeket várjuk!

Dnorsi,
Remélem, hogy tényleg elmúlik keddre az a fránya ciszta. Drukkolok, hogy így legyen!!!!

Velem semmi különös nincs, várom már május 29-ét, remélem, hogy minden rendben lesz.

Lenne egy kérdésem, képzeljétek el egy barátnőmnek 2,5 hónaposan mondták meg, hogy méhen kívüli terhes, az létezik, hogy előbb nem látták? Szegény annyira el van keseredve :(
tubikriszta

Nemone!
Igen, én hétfőn kezdem a Decat. 2 héttel le vagyok maradva tőled. :D
Örülök hogy mellékhatások nélkül megúsztad.

Vuki!
Kellemes nyaralást!
Hova utaztok, ha meg szabad kérdezni?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Sajnos nincsenek túl jó híreim és még nagyon friss a dolog.
Tegnap voltam a saját dokimnál ultrahangon.Úgy gondoltam elmegyek hozzá vizsgálatra mielőtt a kötelező 12.hetesre megkapom a beutalót.
Szegény próbálta megnézni mindenféle ultrahanggal,de mindegyik azt mutatta,hogy meghalt a kisbabánk.Ott van a hasamban,de már nem él.Annyira lesokkolt a dolog,hogy azóta folyamatosan csak sírok.Ott még tartottam magam,de most vígasztalhatatlan vagyok.Teljesen kikészültünk a párommal.Most el kell még mennem egy független ultrahangra,aztán beavatkozás!
Szóval a hosszú évek után,amikor babára vártunk ennyi jutott nekünk.Ez a majdnem 3 hónap boldogság,várakozás és az űr,amit itt hagy nekünk!Én anniyra vigyáztam és mégsem maradt meg!

:cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

Orsi
orsiborsi

Köszönönjük a Párommal együtt ez a rengeteg jó kívánságokat Nektek!
Remélem jó lesz az esküvő és az idő is ilyen marad mint amilyen ma :?
Remélhetőleg teljesül is a kívánságunk és esküvő után már a babaeső is elér hozzánk is :? :shock: :lol:

Képeket természetesen amint tudok teszem is fel !

Puszi mindenkinek!
Most lelépek és majd férjes asszonyként visszatérek hozzátok :shock: :lol:

Addig is Mindenkinek minden jót kívánok!

Puszi
Móni&Zoli
noki&potyi

Orsi!
Borzasztóan sajnálom! :cry:
Egyébként hihetetlen ez az egész inszemes dolog.
Egyrészt nagyon kicsi a valószínűsége hogy sikerül, másrészt meg nem Te vagy sajnos az első akinek ilyen komplikáció lép fel.
Nagyon sok erőt, főleg lelki erőt kívánok Nektek!
Ennyi megpróbáltatás után végre elér hozzátok is a gólya, gondolom a boldogságotok határtalan volt, és most ez a sokkoló hír....
Most én is együtt sírok veled.
Nagyon sajnálom..........

Kép
vucuska

Orsiborsi!

Annyira sajnálom,hogy nem is tudok mit mondani......
A szívem szakad Érted!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
noki&potyi

Orisborsi!

Nagyon sajnálom, megsirattam a babátokat, egyszerűen elhinni sem tudom... Nem tudom felfogni, nem értem, ölellek így a távolból is... Kép
witch26

Orsi!

Erre egyszerűen nincsenek szavak......!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nika28

Orsi!

Erre tényleg nincsenek szavak! Szörnyen sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Orsi,

Azt hiszem, ha tehetném, akkor kiszaladnék a világból.....................
nem találok szavakat, és elképesztően sajnálom :( :( :(

írtam sms-

puszi
Kriszta
tubikriszta

Orsi!

Lesokkolt engem is a hír. :( :( Ugyanez történt a testvéremnél is...Megmagyarázhatatlan ez az egész. Nagyon sajnálom :( :(
rony77

Hát, Orsi, nagyon-nagyon sajnálom. :cry:

Hidd el, át tudom érezni a fájdalmatokat!

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok és köszönöm hogy együttéreztek.
Ekkora fájdalmat még nem éreztem sosem!Senkinek nem kívánom ezt.
És még most jön a neheze a kórházban,ahol egy szobában lehetek azokkal a nőkkel,akik megszakítják a terhességüket.Felemelő lesz!!!
Ők azt kívánják,hogy bárcsak nem várnának babát,mi pedig,hogy bárcsak igen!Ez az élet furcsa fintora testközelből!

Kriszta,
ne haragudj,hogy nem vettelek fel,de még olyan friss az "élmény",hogy minden másodpercem sírásba torkollik,így azóta csak sms-ezek(ott nem hallják).Szegény anyukámmal is csak ma délelőtt bírtam egy-két szót váltani.Inkább ő beszélt és meg bőgtem.
Vigyázz nagyon magatokra és ne hagyd hogy az orvos felületes legyen!

Orsi
orsiborsi

Orsi,

Semmi baj, megértelek teljesen, csak engem is annyira sokkolt a hír, hogy rögtön hívtalak, utána azért is küldtem az sms-t, mert belegondoltam, miután egy kicsit magamhoz tértem....

Írtam privit.

Vigyázz magadra és a férjedre is!
tubikriszta

Kriszta,
válaszoltam priviben!
orsiborsi

Orsi nagyon sajnálom :cry: :cry: .

Zsókuci irtam privit.

Kép

csibe
csibe32

Orsi,
Nem hiszem, hogy ennyire kegyetlen a sors!
Éveket várva a kis babóra és amikor boldog az ember , mert megtörténik számára a csoda, kis idő után elveszi a csepp kis örömöt.
Hát komolyan nem tudom ki osztogatja a lapokat odafent, de elég sz@rul teszi.

Nagyon sajnálom, de gondolom ezzel már tele van a padlás!
Sajnos a problémákat csak akkor tudjuk átvészelni ha elég erősek vagyunk!!!
Én hiszem, hogy TE egy erős stram csajszi vagy és mint idáig is küzdöttél, nem adod fel és küzdesz a lelked nyugalmáért!
Sok-sok erőt küldök neked!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Vuki, Nemone, Tubikriszta,
köszike a szülinapi üdvözleteket!
Aranyosak vagytok, és köszike, hogy Ti is megértetek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Orsi :cry:
A szívem szakadt meg, eddig nem is bírtam írni, mert csak bőgtem, annyira megviselt.
Nem lehet erre mit mondani, iszonyú fájdalom lehet, engedd közel a férjedet magadhoz, úgy talán könnyebb lesz ezt az óriási veszteséget elhordozni.

Noki :)
egy ilyen rossz hír után, legalább Nektek örülök!
Tegyétek életetek legszebb napjává az esküvőtöket és élvezd ki minden percét! Királynő leszel!!!
adri1983

Zsókuci drága
A veled és a kollégáddal történteket sem bírom feldolgozni.
Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy javuljon a vérképed?

Anett
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.
Reméljük a következő sikeres lesz!!!
adri1983

Orsiborsi!

Rettentően sajnálom, nagyon kegyetlen húzás a sorstól! :cry:
Nehéz most vígasztalni, de kívánom, hogy a sok megpróbáltatás után hamarosan hasonló boldogságban legyen részetek, mint egyik ismerősünknek: kb. két éve mesélték, hogy 4 hónapra történt velük ilyen szörnyűség, s most tavasszal, amikor újra találkoztunk, már a gyönyörű kislányukkal voltak!

Vucuska!

Köszi a jókívánságokat!
Máltára utazunk 1 hétre.
vuki124

Orsiborsi!

El sem hiszem, hogy ilyen kegyetlen a sors, nem is tudom mit irjak, az, hogy borzasztóan sajnálom nem is fejezi ki az érzéseimet...

deri
deri

Lányok!
Valamiért le kell írnom, hogy óriási erőforrás, hogy lehetünk egymásnak és akár csak egy vigasztaló, bátorító szóval, de segíthetünk egymásnak!
Olyan nagy dolog ez a mai világban, amikor mindenki áttapos a másikon.
Köszönöm Nektek.
adri1983

Sziasztok!

Csatlakozom Adrihoz én is,mert sajnos a hétköznapi tapasztalat nem ilyen.És mi speciális helyzetben vagyunk mindannyian.Jobban ki vagyunk éhezve egy-egy kedves szóra,gesztusra és én még így ismeretlenül(tisztelet a kivételeknek,akikkel volt szerencsém személyesen is megimerkedni) is olyan sokat kapok Tőletek nap,mint nap.
Ezeket a problémákat és élethelyzeteket az tudja átérezni és az tud legjobban segíteni,aki szintén megtapasztalta már.Én is észrevettem magamon,hogy azokkal sokkal könnyebb ezekkel a dolgokkal kapcsolatban megnyílni,aki hasonló cipőben jár,és nem néz rád úgy,mint egy betegre.
És köszönöm ezt mindenkinek,ritka az ilyen jó társaság,hogy ennyi jó ember egymásra talált!

Orsi
orsiborsi

Orsi!
De borzasztó, felfoghatatlan!
Nagyon sok erőt kívánok, hogy el tudd viselni ezt a megpróbáltatást! Nem is lehet erre mit írni, annyira fájdalmas....
Igazad van, hogy a kórházban lesz a legnehezebb, annyira hihetetlen, hogy mások épp ezt akarják. Nagy-nagy ölelés!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Orsi!Úristen! Ez hihetetlen! :cry: :cry: :cry: El sem tudom mondani mennyire sajnálom. Vucuska! Emlékeztek Nonokára? Ő is inszemes volt és neki sem maradt meg és nem 5 hetesen ment el neki sem. Már nagyobb volt a babája! Ez az inszem nekem nem kóser! Mostmár örülök, hogy egyik sem sikerült.
Orsi drága, nagyon sok erőt kívánok Neked! :cry: :cry: :cry:
kira76

Sziasztok!

Hát újra megnéztem a táblát és látom, hogy Orsi után én voltam még inszemes akinek sikerült. Rendesen be vagyok parázva.......nem is tudom, hogy mit csináljak.....
tubikriszta

Kriszta szivem,
megnyugszol de gyorsan,mert semmi okod arra,hogy idegeskedj.Neked azt nem szabad,sőt tilos!
Minden rendben lesz!
Én tudom!

Puszillak
Orsi
orsiborsi

Tubikriszta!

Ahogy látom te is 29.én jösz UH-ra, én is és én is W. dokihoz. Ha van kedved, talizhatunk, nem lesz semmi gond, nyugi...
witch26

Kira!
Igen, én is Nonókára és Nellikére gondoltam. :cry:

TubiKriszta!
Ne paráztass magad, ez veled nem történhet meg. Nem minden inszem végződik ilyen tragikusan, nézz csak át a babásba. Sőt egy lány, akivel megismerkedtem és azóta is tartjuk a kapcsolatot a 2. inszeme sikerült és kb akkor fog szülni mint Gabicsibe.
Ugyanúgy a lombiknak is meg van a kockázata, sőt még ha természetes fogan a baba annak is.
Neked most nagyon pozitívan kell gondolkodnod!!!

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: