Deni,
Igen, még nem vettünk neki mocit

Vhogy eddig nem érdekelte a dolog, mikor más gyereknél látta, nem akarta kipróbálni vagy ilyesmi
Dokit majd inkább elmesélem a kövi játszózás alkalmával, nem akarok offolni. A lényeg annyi, h még mindig az MR a döntő és az pont a mai naphoz képest még 3 hét.
Vetkőző srácaid nem semmik
És köszönöm a hiányolást

Most már újra tudok sűrűbben lenni, kezdenek a felhők elvonulni a fejem felől

És mi szombaton egész nap ott leszünk a bikási parkban

Nekem nagyon tetszett a reneszánsz progi ajánlat
Szrek,
A névváltozást szerintem nem kell feltétlenül ott, ahol ahol anyakönyvezték Ábelt. Nekünk, amikor a névváltozás volt a házasság miatt, akkor a lakhely szerintihez mentünk. Nem gondolom, h más eljárás lenne a ti esetetekben is
Mercis csávó

(de azért elég bátor

vagy mondom én, akihez múltkor kiszálltak az autóból

). A szépészeti klinikán én csak jót mosolytam, mert karikor meg úgy hirdették magukat, h nincs ötlete párját meglepni, lepje meg mondjuk azzal, h felvarratja az arcát

Micsoda ajándék ötlet
És köszi Mindenkinek a zoknis választ!!!
Barbi,
Játszóteres anyuk meg hát nem tudom. Adél nem jó rá pldként, de ugye ő még nem tudja, h a simogatás az finomabb dolog, mint az ütőgetés

és vmelyik nap nekem tök rosszul esett, amikor Adél épp próbálta „simogatni” az egyik gyerkőcöt, amikor az anyja mondta, h adja vissza nyugodtan Adélnak. Tudom, h Adél csak szeretetből csinálta még ha nem is finoman. Anyuka gyereke meg már jóval nagyobb volt, szóval ha ő adja vissza
Ancsi,
Ha jól emlékszem a gyerekdoki azt mondta, h egy természetes szörcsögés még normális ilyen piciknél, csak max minket zavarhat. De most látom, h írtad, h közben jött ki cucc, akkor lehet, h mégis vmi taknyosságféle?
Egyébként mi sterimart használtunk és ilyen piciknél is lehet már orrporszívózni, Adél 6 hetes volt, amikor kénytelen voltunk szívni neki
Rylie,
Grat a befejezett vizsgákhoz

És wow május baba

bár azért drukkolok, h később jöjjön a bébicsek, amikor már mindenki újra munkában lesz
És igen, nincs zárt sarka a szandinak (ha arra gondoltál), viszont annyira szoros, h még én is alig bírom beletuszkolni a gyerek lábát, tehát ahhoz képest elég jól fogja hátul
Márka tippet pedig köszi
Fibi,
Szia
Szellőke,
Zebrás dolog

Még kész szerencse, h nem lett semmi bajotok. Engem mikor még fiatalabb voltam jó pár évvel, akkor majdnem zsaruk ütöttek el hasonló módon a zöld lámpás zebránál balra nagy ívből
Ezek után én már semmin sem csodálkozom
Zsanci,
Parkolás ügyben milyen igazad van. Most már azok is odaállnak a családi helyekre, akinek köze nincs a dologhoz, sőt annak is van bőr az arcán, akinél tényleg ott van a gyerekülés a kocsijában, csak éppen a gyerekét felejtette otthon