A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ibm, örülök hogy minden rendben van odabent! Azért csak óvatosan a ténykedésekkel!!!

KépKép
hene

Kutakodtam még neketek egy kicsit, hátha érdekel valakit!

A terhesség során sokaknak okoz problémát a lábak duzzadása, fáradékonysága, a visszerek gyulladása. A problémát enyhíti, a tüneteket csökkenti a speciális krémek használata. Ajánljuk figyelmébe a vadgesztenye krémet, amely csökkenti a visszérgyulladást, ápolja a fáradt, feszülő lábakat. Terhesség idején a krém és a kompressziós harisnyanadrág együttes használatát javasoljuk.

A terhesség előrehaladtával a baba növekedése fokozott rugalmasságot igényel a bőrtől. A problémák megelőzésére terhességi stirák elleni krémet javaslunk.
CREME SMAGILATURE: speciális krém terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére, látványos eltüntetésére.
F vitaminos krém borostyánnal, semleges PH értékű, amely kiválóan feszesít, hidratál és növeli a bőr elasztikus képességét.

A gyermekvállalással párhuzamosan sokan fordulnak a természetesebb gyógytermékek használata felé. A következőkben ehhez szeretnénk segítséget adni.

A várandósság során jelentkező farkaséhség enyhítésére édesség helyett citromos szőlőcukrot javaslunk.

A szülés előtti rendszeres gátmasszírozás lecsökkentheti a gátrepedést, felkészíti a gátat a fokozott igénybevételre. A masszírozást 34-36. hétben érdemes elkezdeni, és javasolt folytatni egészen a szülésig. Masszírozásra az orbáncfű olaj a legalkalmasabb, mert izomlazító, vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatása is van

KépKép
hene

de örülök, hogy minden rendben! De akkor mi folyt??? Azt nem mondta?
magdolnam

ibm!
De jó, hogy hazaengedtek... és hogy babó jól van!! Pihenj sokat.

d.dodó

huh, szuper, hogy Ami otthon!Tessek pihizni!

Hene: azt nem tudod ilyen olaj hol kaphato, mert epp aminap olvasgatta a gatmasszazsrol, de nem tudom hol lehet ilyen olajat kapni, sot mandulaolajat sem talaltam, mert en azt vennek inkabb.
Vendég

sziasztok

ami hál istennek hogy jol vagy :D :D
én is jobban vagyok mint tegnap nem tudom mi volt

pörit tettem oda föni de még kéne mellé valami de hát..........
apa horgászni van a fiam az anyosnál tehát csak 3 vagyunk csajok itthon
ja 10-ig aludtunk uuuuu de jo volt

Képimg][/url]
Kép
ronix

A gátmasszázsolajat a dmben vettem, 2290Ft-ért árulják.
magdolnam

en is a dm-ben kerestem, de nem volt :( Mi meg mandula volt, az levendulaval egyut:(
Vendég

Gátmaszírozáshoz csak iylen speckó olajat lehet venni?? Mert itt tuti biztos hogy nm lesz.... :(
Amugy hányadik héttől kell elkezdeni??

d.dodó

dori: nem kotelezo, hogy ez legyen a neve gatmasszazs olaj. De tenyleg en is ezt olvastam, hogy az orancfu olaj a legjobb. en azert gondoltam a mandulara, mert akkor a maradkot is fel tudom majd hasznalni.
Elvileg mar a 34ik hettol el lhet kezdeni, de a 36iktol biztos.
en elegge megijedtem mikor elolvastam hogy is kell csinalni... :oops:
Lehet ezt nem fogom merni :?
Ha nem talalok olajat adott a tema, ha megis, nem tudom mit ra tudom e magam venni.
Vendég

Anyjuk!
Én azt sem tudom hogy kell csinálni... hol olvastad?

d.dodó

beirtam a googleba gatmasszazs
es rogton az elso
Vendég

hihi nekem azt mondta apa, hogy segít jól bemaszírozni! :lol: :oops: ezen németül van leírva. Nincs kedvem lefordítani, ezért a szomszéd német nőhöz fogom átvinni. Kicsit ciki lesz, de nem igazán érdekel
magdolnam

MAgdi: hat az asszem tenyleg ciki lesz :oops:
en mar abba belepirultam mikor paromnak mondtam hogy kell csinalni, es asszem nem fogom megkerni ra.
Oksa hogy nagyon intom tema, de mivel nalunk a szex is elegge nem ment/ megy az elmult 8 honapban, es az is faj, ha csak a huvelyemhez er valmi, igy azt hiszem nem akarom, hogy o oda nyuljon.
En magamat jobban birom "szadizni", mert meg egy uj hagyjan, de azt irta a cikk az elso het vegere 4-5 ujjnak be kene ferni...
Mar bocs ha tul szokimondo vagyok!
Vendég

http://www.freeweb.hu/bmkorhazbabak/gatmasszazs.htm

en ezt olvastam el, es hat odaig ok, hogy kivulrol jol atmasszirozom, de a nyujtas resze....
Vendég

Anyjuk!
Én is elolvastam... elég érdekesen hangzik...

d.dodó

dori: erdekes, ez gyenge szo, szerintem durva!
de lehet hogy en vagyok tul maradi:)
Vendég

Köszi a málnalevél teával kapcsolatos infót! És mi a neve a nnak a homeos bogyónak, amit még szedtetek hozzá? Azt is kéne szedni... Ha egy árnyalattal könnyebb lesz a szülés tőle, akkor már megérte.

Ami! Örülök, hogy jól vagytok! A főzéssel óvatosan, azért pihizzél még. Ha kész Áron szobája, teszel képeket, ugye?

Na megyek főzni. Borsó levest és rakott krumplit..(Kolbász nélkül :lol: )

sz.andi

ANyjuk, nekem semmi bajom a szókimondós dolgokkal! :) Nálunk még nem tudom hogy lesz, de apa ragaszkodik az ő közreműködéséhez.
Sex: hát ahhoz képest, hogy miket írtak.... hogy nagyon akarja a nő meg minden, engem nem kapott el valahogy a "megvadulok" láz.... sőt :oops:
magdolnam

Andi!
Ezt találtam... ezt szedte az említett ismerős a málnalevél tea mellé... és igy szült 1 óra alatt

A bogyók szedésének elkezdését a 35. betöltött hét után javasolja, egészen a szülés megindulásáig.

A szükésges szerek: Caulophyllum, Cimicifuga, Arnica

1. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

2. nap: Cimicifuga CH30(Actea racemosa) (1*5 bogyó)

3. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

4. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)

5. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

6. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)

7. nap: Arnica CH 30 (1*5 bogyó)

Valamint a doktornő javasolja a Pulsatilla nevű szert is (heti 1*5 bogyó), amely a lelkileg érzékeny, szüléstől kicsit félő, sok törődést igénylő kismamák számára lehet kedvező. (Ennek jelenleg nem érzem szükségét.)

Gátmetszés vagy császármetszés utn pedig a Staphysagria CH30-at ajánlotta napi 1*5 bogyó adagolásban.

d.dodó

sex: nálunk rendszeres volt..... de most (mivel ajánlott is) szüneteltetjük. Aztán majd meglátjuk, mert 37. 38. hét után ha valaki kívánja akkor azt mondják lehet, mert akkor már nem gáz ha jön a baba.....

d.dodó

Na...ideengedem a géphez kicsit Atit. Nem tudom hogy ma leszek e még, mert délután fél 4-kor meg grillezésre megyünk. Szóval ha más nem, akkor holnap jövök!
További szép délutánt mindenkinek!

d.dodó

épp tegnap olvastam!!!!!!!!!!!!! Hogy tévhit hogy a sex indítja be a szülést. A spermium tartalmaz olyan anyagokat, amely hozzájárul a beinduláshoz. Nagyot néztem :roll:
magdolnam

Andi :D
Én csak a Caulophyllum C15-öt szedtem, napi 1X5 golyócskát. Ez is szüléskönnyítő, tágulást elősegítő, sőt, állítólag beállítja, hogy nagyjából "időben" szüljünk, tehát +/- 2-3 nap. Én pontosan 1 nappal szültem előbb, tehát nálam ez is bejött.
A Cimici fuga C15-ről úgy tudom, hogy fájásgyengeség és rendszertelenség esetén hatáos. Nekem ilyenem nem volt :wink:
Homeos szerek bevétele előtt-után fél óráig nem szabad enni/inni. És a szer szedése alatt végig nem szabad mentolos dolgokat használbni (pl. fogkrém, rágó). És az sem mindegy, hogy hol tárolod, mert tv, mikró, rádió, sz.gépnél nem lehet. Én a ruhásszekrényemben tartottam :lol:
Ja, és még valami: a golyócskákhoz nem érhetsz az ujjaiddal, és fém knállal sem, csak műa. kanállal! Tudom, kicsit macerás, de megéri :wink:

Ami :D
Örülök, hogy nem magzatvíz volt! :D (Hogy derült ki?) Mikor kell menned legközelebb vizsgálatra?

Véda
Vendég

magdi:szerintem jo ha parod benne van akozremukodesben. en nem akarom kulon mondani , ha felajanlja megkoszonom neki, es lehet jobb is mintha magam szenvednek vele, mert azert csak mas szembol:)

az az igazsag, en a megkivanasig mindig eljutottam- foleg mikor a 14ik heten mondta a doki, hogy a hazas eletet mellozzuk- es tobbszor bel is fogtunk probalkozasba, a tiltas ellenere, de nekem sosem volt jo, sot egesz konkretan faj! :(
Es igy inkabb jobb bele sem vagni....
csak rettentoen felek mi lesz szules utan. Ok hogy a regeneralodas idejeben nem lehet,meg irja minden konyv hog lelkileg is fel kell ra keszulni, de en attol tartok sosem lesz mar jo :oops:
Vendég

na, ettől én is tartok! :cry:
magdolnam

veda: ezt a patikus nemmondta ezt a kezzel vag yfemmel nem! de durva, en mindig a tenyerembe szoroma bogyokat, sot hugom is ugy szedte az osszest. O sokat kap, de ezt meg soha nem mondtak anyanak!
A tobbit tudtam, es igyekeztem is betartani, mikor kellett, en fejfajasra hasznalok homeot miota babat varok, es segit.
Es tuti fogok 36ik hettol szedni, sot lehet tejserkentot is, merthogy a szopiteatol kaphat a baba hasfajast.
A milusan oldodost probalta mar valaki?
A laktoherbnek jo az illata, de mar tobbektol hallottam nem segit...
de ezt elore ugysem tudhatom nekem mi fog segiteni...
Vendég

magdi: akkor majd remelm mindketten pozitiv fejlemenyekrol tudunk par honap mulva beszamolni:)

szerencsere pont a parom az aki remsegesen turelmes, es probal megnyugtatni, hogy miert nem menne, stb....remelem ez elegendo lesz ahhoz, hogy tenyleg le tudjam vetkozni a gatlasokat, felelmeket, es ha esetleg a fajdalom tovabbra is fennall, lehessen vele valmit kezdeni.
Vendég

:wink: az enyém is pont ilyen
magdolnam

Csináltam egy kis sülthusit rízzsel+tejfölös ubisalit!
A levest még reggel odatettem,nehogy Apa éhenhaljon!
Bekészítettem a csomagot erre megkérdezte,hogy azt meg minek hozom NEM MARADOK OTT!!!!!! :lol:
Ráadásul tegnap poénkodott,hogy lehet,hogy majs az Apjával együtt tartja a szülinapját amit MA TARTUNK és HOLNAP VAN!!!!
Hát reggel ez volt az első gondolatom!!!
Még 2 hetete kértem Áron babámtól!
Muszály addig bennt maradnia!!!

Lassan elkezdek bepakolni a szekrénybe,aztán persze hozom a fotókat ha sikerül,ha nem holnap mindenképp!!!!

Vigyázzatok magatokra ebben a furfangos időben!!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Ibm! Örülök hogy minden rendben van!

Alig ettem és úgy tele vagyok. Ez olyan rossz. A szemem még úgy kívánta volna.

Én nem fogok szedni semmi bogyót, meg olajat sem használok. Egyébként jól hangzik, hogy megkönnyítheti a szülést.
Mondjk ez a masszázs elég furán hangzott, ahogy olvastam. Személy szerint én félnék oda piszkálni rendszeresen. Meg jól mossuk le, nehogy baktériumok telepedjenek meg benne :shock: Hát köszi! Nálunk amúgy is mindenkit vágnak.

De sok sikert mindenkinek hozzá, veszteni tuti nem vesztetek vele semmit, csak nyerhettek. Ha nem, akkor meg legalább az esély megvolt.

Kép
szly27

szly; kosz a biztatast:)
en sem esek ketsegbe ha megsem fogom csinalni, mert nalunk is mindenkit vagnak:(, meg hat nem gyozott meg a cikk sem...
pontosan amit te is irtal, a fertozeses dolog, en mostanaban mar szinte paranoias vagyok, hogy ur isten fertozesem van, wc-t naponta takaritom....
tisztara begolyozok igy a 8 honap alatt:)
Vendég

Boirosnos golyókat meg lehet fogni kézzel (fémmel is), mert védőrétegben vannak. (NAgyobbak is a másiknál)

Én ekkora homeos katyvaszba nem mennék bele, de biztos van, akinek segít. ELvileg ugye elemezni kell a tüneteket, és arra választani szert. NA pl. azért az árnika határozottan elsősegély szer, sosem venném be csak úgy megelőzésnek. Caulophyllumot emlékeim szerint szedtem, málnalevél teát is ittam, utóbbit utolsó hetekben, előbbit mikor már anyákdugó elment. Aztán amúgy kinek a pap, kinek a papné.
Szex is beindíthatja az összehúzódásokat, azaz a jól seikrült akció :lol: , de igazából csak ha már érett a helyzet. AZért jól bé vannak tévwe a kölkök oda, ne rémüldözzetek.

És tegnap és ma én is szenvedek. Tuti vmi front. És annyira utálom ilyenkor, hogy nem bírok annyit, amennyit szeretnék. :cry:

potyka

Anyjuk! A fertőzéstől én is végig tartottam ennél a terhessgénél. Rolival még dolgoztam, közös Wc-t használtunk a suliban, kádban fürödtem ülve, szóval eszembe sem jutott ilyesmi. Jó, mondjuk folyásom sem volt. Most meg állandóan van folyásom, a Wct állandóan takarítom, nem ülök bele a kádba, intim mosakodót és külön törölközőt használok oda. Túl vagyok 3 kúp kúrán és mégis van folyás. Szóval én nem piszkálok oda az tuti!

Kép
szly27

szly: ez a folyas dolg nekem is van, en csak egyszer kaptam kupot( az sem segitett) mert a kenet minden erteke negativ lett. Minden mast en is ugy csinalok ahogy Te, es megis van, es utalom!
Vendég

tegnap igy neztem ki ( felvettem a feketere, mert azert nem volt olyan hu de csodas ido, es ez akep este keszult)Kép
Vendég

Na vagyok mégis egy kicsit! Ati makettezik.... és még csak fél óra mulva indulunk a grillezésre.

Anyjuk!
Jó a kép! :)

Hát attól én is félek valamennyire, hogy szülés után milyen lesz ujra..... Na, meg a másik kérdés, hogy még nem tudom hogy fogunk védekezni. Mert én annó gyógyszert használtam, és hiába volt tök gyenge hormontartalmu, engem bezavart... és nem akarom ennyi idősen tönkrevágni magam.

Terhesség alatt nekem eddig 2-szer kellett kupkúra. De nem simán folyástól (azt mondják normális a bővebb folyás (nekem alapból sem volt soha kevés). Hanem nekem gombás fertőzésem volt (darabos folyás - bocs a guszti kifejezésért).

d.dodó

Anyjuk! Csini voltál!

Nagyjából bepakoltam a cuccokat a szekrénybe,majd a végleges helyük úgyis később alakul ki!
Viszont iszonytosan fáradt vagyok,úgyhogy mára ennyi!
Még Apának 1-2 dolgot fel kell fúrni,de amúgy megvagyok!
Dobok pár fotót aztán eldőlők!
Jók legyetek,lehet,hogy már csak holnap jövök!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

ibm!
Nagyon jó lett a babaszoba! :)

d.dodó

Sziasztok!

Ibm! Örülök, hogy minden rendben van és , hogy jól vagytok! Nagyon szép lett Áron baba szobája! :D

Köszönöm a Gratukat a hét fordulóhoz! :D

Anyjuk! Nagyon csini voltál! :D

Ma voltunk Autó kiállításon! Nagyon jó volt! Utána ebédeltünk Kínaiban és fagyiztunk! Teljesen kipurcantam! Azt hiszem egy kicsit lepihenek!
Vendég

Ibm, nagyon édi a babaszoba! Kb akkora mint a miénk! De elég! :)

Anyjuk, nadon csini volál abban a ruciban. Csak így tovább!!!
Nekem is a DM-ból van a gátm. olajam, de nézd meg gyógynövényboltban. Amúgy ami azon van használati utsítás magyarul nem írja a benyúlást. Biztos hasznosabb lenne úgy, de mi, vagyis apa nem csinálja. Engem ő masszíroz. Az én kezem nem ér el odáig, hogy még U alakban masszírozzam is. :wink:
A szexről minket akkor tiltott le a doki, mikor kinyílt a méhszáj.
És igaz, nem a szex, hanem az ondóban található anyagok indíthatják be a szülést. Ezért szokták javasolni a betöltött 40. hét után a szexet, mert ez egy természetes serkentő a méhnek. De ismerek olyat akinál nem jött be, volt aki másnap már ment is szülni. Bocsi ha sok voltam.

KépKép
hene

Halihó! :D

Előszöris mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Arik vagytok! :D

Ami - rám hoztad a szívinfarktust ahogy olvastam vissza!!! Még jó hogy gyorsan meg tudtam keresni a köv. hsz-odat!! :twisted: De tényleg, még a hideg is kirázott, ahogy írtad, hogy kifolyt valami :shock: :? . Én is tuti nagyon beparáztam volna. Huhhh... szóval nagyon örülök, hogy nem magzatvíz volt és minden rendben! Sógornőmnek is volt pont egy ilyen akciója anno, úgyhogy most már én is kezdek parázni! :?
Melyik doki vizsgált meg? A fiatal aki tartotta az előadást? Vagy az öreg, amelyikre mondtam hogy Csepelen is rendel?? Esetleg 1 harmadik? :lol: :wink:
A lényeg hogy Áron baba jól érzi még bennt magát! Megjegyzem hogy nem ér előttem szülni! Én pedig egész pontosan június 1-ig semmiképp nem szeretnék! :D Utána már jöhet! 8)
Gyönyörű lett a babaszobátok, gratulálok! Jó dolga lesz ennek a kis fickónak! :wink: Ha egyszer majd kész lesz a miénk, én is teszek képeket, de lehet hogy az már csak a köv. gyereknél lesz, amilyen jól haladunk... :twisted: A héten már jönnie kellett vna a festőnek az ablak körüli krátert eltűntetni, de még nem ért ide :( .

A tegnapi napom sajna nem sikerül vmi jól, nem volt olyan túl jó idő se, meg akikkel akartunk menni "szabadtéri programozni" azok lemondák, így csak ebédelni voltunk Apával, aztán jöttünk is haza. Elég csalódott voltam, este akartam is panaszkodni nektek, de megúsztátok, mert elszállt a net is. :evil: Apa se foglalkozott velem, elkezdett vmi hülye háborús filmet nézni, úgyhogy mérgemben már 8-kor lefeküdtem aludni. Ennek köszönhetően már hajnali 2-től kukorékolok... szuper! :twisted:

Ma már jobb kedvem van. Apa dolgozik, volt itt 2 barátnőm és kaptam tőlük egy nagy tortát, meg egy játszószőnyeget. Pont azt, amit már hetek óta nézegetek a Plus-ban, csak sajnáltam rá a 2.500 Ft-ot. Úgyhogy most ennek nagyon örülök! Hálából gyorsan összedobtam nekik egy nagy adagot a szuperszónikus túrós sütimből. Fél kiló eper kíséretében le is csúszott az egész, imádták! Nem hiába, az én barátnőim! :wink: :lol: :lol: :lol:

Tényleg, még mindig nem raktam föl nektek a receptjét! Na de mindjárt pótolom!

Asszem Véda írta:
[quote]H írta:a hétköznap van, akkor a patikában lehet kapni olyan tesztet, amire ha rácsöppentjük a folyadékot, kiderül, magzatvíz-e.)
Ne is álmodjatok róla! :roll: Nekem 20 hetesen kezdett el magzatvíz-parám lenni (lehet h valaki még emlékszik rá) és 2 hétig jártam az ország különböző pontjain lévő gyógyszertárakat, de sehol sem kaptam, aztán az egyikben mondták, hogy pár hónapja megszűnt a gyártása... :evil:
Vendég

Ami!
Nagyon szép lett a szoba! Gratulálok, Áron baba biztos jól fogja érezni magát ott!

Wera! Én emlékszem a magzatvizes parádra. És arra is, hogy nem találtál semmi ilyen betétet vagy mit. Tényleg, azóta nincs akkora folyásod? Nekem szinte teljesen elmúlt. Fura is, már tisztaságit sem használok...

Szex: Hát nekünk már jó régen volt. Én is nagyon félek tőle, hogy mi lesz a szülés után. Visszaáll-e a "rend".
Készen van a kajcsi, megyek enni.

Ja, és köszi szépen a bogyókat és a véleményeket! A masszázsolajról meg szerintem lekéste, így a 38. hétben... Na nem baj. Kibírjuk anélkül is!

sz.andi

Andi, egy próbát megér, én is most kezdtem csak el használni! :?

KépKép
hene

Szia Wera!

Hát gondold el én hogy megijedtem!!!!
Remegett kezem,lábam,de komolyan!
Hogy most még nem jöhet ,még nincs kész a szoba,és még én sem vagyok kész és különbenis,úristen...... :shock:
Igen,a felkészítős volt! :roll:
Inkább nem mondok semmit..... :roll:
Holnap megyek normális uh-ra,ahova amúgy is küldöttt a dr-om!
Akkor 2.-tól szülhetünk????ű
Ezt megbeszéltük! :lol:

Sajnálom,hogy nem úgy telt a napod ahogy szeretted volna,de azért biztos így is szupi volt!
A háborús filmektől én is kivagyok!!! :shock:
Remélem hamarosan odaér a festő és ti is készen lesztek!!!
már igazán nem sok van!

Mindjárt ideér a vihar!!!!

Képzeljétek tegnap vettünk egy egész dinnyét megint,az előbb enni akartam szétvágtuk és kifolyt belőle valami fehér trutyi!
Olyan gusztustalan volt mint a genny és büdös mint a dög!!!!
Jól jártam! Pedig úgy rákészültem!!! :evil:

Kép

Kép
ibm

hat asszem az abalkon kinezve ertheto a mai hangulatom- mar bogem jot, a reggeli para a nem mozgas miatt, plussz a hanyinger, almossag...- asszemmindjart leszakad az eg. en nem bannam, mert szerintem utana kicsit jobban lennek.

Wera: sajnalom, hogy a tegnap nem ugy sikerult, ahogy tervezted. Nalam ez a legkenyesebb pont, ilyenkor kepes vagyok meg nem szolalni, ..., es ennel kisebb kaliberu dolgokban is, mint egy betervezett program, foleg szulinapon. Szoval megertelek es sajnalom!

Ami: szep lett a szoba! Kicsit irigyellek, hogy ennyi helyed van pakolni:)
Vendég

anyos kuldott valami okos ujsagot, amiben van cikk a baba szuleteserol, hogy valami okos kitalalta, hogy milyen plussz szenvedeseknek tesszuk ki az ujszulotett pl a ruhaval, amit akorhazban raadnak.He? Akkor legyen puceran a kolok?
Na az ilyen merteku lelki megkozelitesektol mar rendesen ki tudok bukni. Nem ezen fog mulni a gyerek lelki vilaga, mint ahogy a cikkben leirt orditasokon sem( bar az illeto "tudos" biztos filbeli szulesek alapjan irta a cikket, mert hogy meg soha senki nem panaszkodott nekem arrol, hogy a szulesz orditott volna vele, hogy nyomjon...Szoval mokas volt a cikk, de anyos biztos nagyon parazik a kicsi lelki bekeejert ezert kuldte:)
Vendég

oha, nincs senki:(
Vendég

Sziasztok!
Ami:örülök hogy jól vagytok :D Nagyon tatszik a szoba-ügyik vagytok.

Anyjuk:nagyon csinos voltál a ruciban :wink:

Ibm:ezt a dinnyés dolgot még olvasni is undorító volt :x

Már megint ég a gyomrom :?
Gyerekek is rosszak,úgyhogy léptem.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!

Ami, nagyon örülök, hogy nem mvíz volt! Akkor most már tessék nem pörögni, hanem nyugiban csücsülni a popón - vagy ahogy kényelmesen érzed magad! Látom, már minden glédában áll nálatok :)
Komolyan azt hittem, hogy nem fognak már hazaengedni...

Vidokata, te is jól vagy?

Hű, iszonyat vihar készül itt lenni... nem baj, legalább kicsit hűl a lakás. Már 23,5 fok van, és még csak május közepe...
Lehet, hogy megérkeznek az első babák ide is?

Anyjuk, csinos voltál!

Titi, meg sem dicsértem a szép pocakodat! Hát most megdicsérem :D

Wera, a szupi túrós sütidet mikor láthatjuk a receptek között?

Én tejszínes-gyümölcsös túrókrémmel töltött piskótatekercset sütöttem, olyan ronda de fini kategóriásat.

A homeós javaslataitokat köszönettel elmentettem, majd konzultálok a dokimmal, mennyi értelme van szednem - mondjuk, az a szülés előtti parát csökkentő szer biztosan nem fog ártani...

További szép hétvégét, és pihenjetek, amennyit csak tudtok!
(Én kiteregetek, és közben egy olyan filmet nézek, amiben a baba a 23. hétre született.... nem vagyok normális, az biztos!)

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: