Halihó!
Előszöris mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Arik vagytok!
Ami - rám hoztad a szívinfarktust ahogy olvastam vissza!!! Még jó hogy gyorsan meg tudtam keresni a köv. hsz-odat!!

De tényleg, még a hideg is kirázott, ahogy írtad, hogy kifolyt valami

. Én is tuti nagyon beparáztam volna. Huhhh... szóval nagyon örülök, hogy nem magzatvíz volt és minden rendben! Sógornőmnek is volt pont egy ilyen akciója anno, úgyhogy most már én is kezdek parázni!
Melyik doki vizsgált meg? A fiatal aki tartotta az előadást? Vagy az öreg, amelyikre mondtam hogy Csepelen is rendel?? Esetleg 1 harmadik?
A lényeg hogy Áron baba jól érzi még bennt magát! Megjegyzem hogy nem ér előttem szülni! Én pedig egész pontosan június 1-ig semmiképp nem szeretnék!

Utána már jöhet!
Gyönyörű lett a babaszobátok, gratulálok! Jó dolga lesz ennek a kis fickónak!

Ha egyszer majd kész lesz a miénk, én is teszek képeket, de lehet hogy az már csak a köv. gyereknél lesz, amilyen jól haladunk...

A héten már jönnie kellett vna a festőnek az ablak körüli krátert eltűntetni, de még nem ért ide

.
A tegnapi napom sajna nem sikerül vmi jól, nem volt olyan túl jó idő se, meg akikkel akartunk menni "szabadtéri programozni" azok lemondák, így csak ebédelni voltunk Apával, aztán jöttünk is haza. Elég csalódott voltam, este akartam is panaszkodni nektek, de megúsztátok, mert elszállt a net is.

Apa se foglalkozott velem, elkezdett vmi hülye háborús filmet nézni, úgyhogy mérgemben már 8-kor lefeküdtem aludni. Ennek köszönhetően már hajnali 2-től kukorékolok... szuper!
Ma már jobb kedvem van. Apa dolgozik, volt itt 2 barátnőm és kaptam tőlük egy nagy tortát, meg egy játszószőnyeget. Pont azt, amit már hetek óta nézegetek a Plus-ban, csak sajnáltam rá a 2.500 Ft-ot. Úgyhogy most ennek nagyon örülök! Hálából gyorsan összedobtam nekik egy nagy adagot a szuperszónikus túrós sütimből. Fél kiló eper kíséretében le is csúszott az egész, imádták! Nem hiába, az én barátnőim!
Tényleg, még mindig nem raktam föl nektek a receptjét! Na de mindjárt pótolom!
Asszem Véda írta:
[quote]H írta:a hétköznap van, akkor a patikában lehet kapni olyan tesztet, amire ha rácsöppentjük a folyadékot, kiderül, magzatvíz-e.)
Ne is álmodjatok róla!

Nekem 20 hetesen kezdett el magzatvíz-parám lenni (lehet h valaki még emlékszik rá) és 2 hétig jártam az ország különböző pontjain lévő gyógyszertárakat, de sehol sem kaptam, aztán az egyikben mondták, hogy pár hónapja megszűnt a gyártása...