A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kép

Kép
szly27

Ez jó! Zsuzsi pont ennyivel jött hamarabb!

Kép
Kép
patr

vagyok én is

nekem is készül a pörim

ki van teregetve

mosogatogép kipakolva
már csak porszivo söprés felmosás ááááááá
UTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!

MEG JÖTT A LABOROM
JO SZ@R :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Maveric! A lakhelyed titok? Csak mert hiányzik!

Azért van még pár baba, akinek nincs neve! Hajrá! Tudom nem egyszerű! Mi sem könnyen döntöttünk4

Kép
szly27

Ronix! Az mit jelent? Sok a fehérje? Vagy más is rossz?

Kép
Kép
patr

Ronix! Sajnálom a rossz labort! De hátha mégsem olyan rossz, majd a doki megmondja.

Patr! Én nem bántam, hogy Roli hamarabb megszületett. Ezzel most is kiegyeznék!

Kép
szly27

Ronix! Mi az, ami rossz?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bizony,Apa teljesen kivolt-nagyon elfáradt. :) Azért este,ahelyett hogy lefeküdt volna,még gépezett egyet.
De most reggel ő vitte oviba a gyerkőcöket-és most végzett nekem a mosogatással is.Édi,nem? :D

Én meg fulladok,utálom ezt a meleget.Elslattyogtam a boltba,inkább totyogtam,és már megint állandóan keményedik a poci,pedig most a Picuri is nyugisabb.Ő is későn eludt el velem együtt.
Szóval elmentem a boltba,kérdem a nőt,van-e élesztő-erre mutatja hogy van-ott tornyosult előttem :lol: Tudta hogy tegnap kiránduláson voltak,és bár én nem mentem,de megvártam őket,így nem kellett nagyon mentegetőznöm,hogy nem látok :lol:
Fizetésnél szintúgy-nem tudtam megjegyezni az összeget-nagyon fáradt vagyok,biztosan le is fekszem majd,amint megsül a kenyerem.

Előbb még teregetek,meg ha rábírom magam venni,vasalok is.
Apa meg megy délután dolgozni :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, én is kimondottan örültem neki. Így volt 3,60! És megúsztam a legnehezebb részt. Azt hiszem, most nyáron a legnagyobb melegben ez szintén jól esne!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Bondi, szuper hogy minden rendben volt! De kár hogy nem mutatta meg magát! Majd kint! :wink:
Kriszti nagyon csini vagy! Cuki a kis izomkolosszus!!! :wink:
Ronix, örülök hogy jó volt a kirándulás! Most pihi!
Kike örülök hogy a gyerkőcöknek jól sikerült a kirándulás!
Anyjuk az utolsó összeállítás tökéletes!!! Nekem is lesz egy kis agyalnivalóm, hogy holnap mit vegyek fel a lagzira! :roll:
Dodó tudsz élni! :lol:
Magdi üdv a 30-asok között!!!
Szly ezután egy lapteteje? :wink:

Kép
sziszka82

Húúú de lemaradtam... :shock:

Kép
sziszka82

JESSZUS

fél tizenegy
és nem sokmindent csináltam ma mégggggggggggg

Képimg][/url]
Kép
ronix

van fehérje, baktérium a vizeleteben

magas a vérsüllyedésem meg a májfunkcio se a legjobb-az a fehérjétöl van
majd hilom a dokit mikor kö menni

Képimg][/url]
Kép
ronix

kalácskát sütök. megkivántam kikétől :D
de én már tudom előre, hogy az enyém szét fog jönni a szalagösszetételeknél. ugy szokott. de azért remélem fini lesz. :D

ronix!mi a baj a laboroddal?

Kép

Kép
timi1982

Csajok annyira rájöttem a zenével kapcsolatban, hogy bal oldalt ott van a hírdetése. "Nyugtató babamuzsika" címmel. Ott a play gombra rányomtok 2x. És akkor abbahagyja. Viszont az oldal frissülésekor újra nyomja. :twisted:

Kép
sziszka82

Patr! Roli 3,46 volt.

Ronix! Te nem csináltál semmit! Hát akkor én! Felraktam a pörköltet, meg betettem egy adag ruhát és ennyi. Na meg Rolit elláttam.

Sziszka! :wink:

Kép
szly27

sziszka!
A zenével én is ezt szoktam csinálni, de akkor is idegesító, hogy ahogy frissítődik az oldal ezt mindig meg kell ismételni! :evil:

d.dodó

Ronix! Egyszer nekem is volt fehérje meg baci benne, de utánna mondták, hogy hogyan is kell vizeletet venni, és mivel az eleje is belement, valószínű, hogy belemosódott a piszok. Azóta nincs gond.
Lehet véletlenül nálad is ez történt. Ha eddig nem volt gond, akkor szerintem azzal nincs baj.

Na, lépek, majd még jövök. Jó meleg van. Még jó, hogy a melóhelyem csak két utcával van odébb, 5 perc gyalog. :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziszka! Ez is valami, legalább nem kell kikapcsolnom a hangszórókat!

Kép
szly27

Sziasztok!

Kriszti te nagyon csini vagy és szép pocid nőtt! (te voltál aki az elején panszkodott, hogy még nincs pocija! :D )

Ronix: mi a baj a laborral?

Bondi: a lényeg hogy jól van!

Kike: örülök, hogy elmúlt a para és a gyerekeke meg látod milyen jól érezték magukat!

Anyjuk: szerintem is az a szűkebb felsős összeállítás a legjobb!
Vendég

maverick üllés-en lakik

Kép

Kép
timi1982

Nekem nem indult újra! :lol:

Kép
szly27

Magzatmozgás: hát az nem semmi akinek már negyed óra alatt megvan a 10. Nekem van hogy negy sőt akár egy óra alatt sem mozdul meg! :( :(
Azt mondta doki mindegy mikor nézem csak minden nap ugyanabban az időben, hogy legyen összehasonlítási alap!
Vendég

Üllés?

Kép
szly27

üllés

Kép

Kép
timi1982

Köszi! Felírtam!

Kép
szly27

negy= negyed

Ronix közben olvastam mit írtál!
Vendég

irtam fenntebb hogy mi van a laborral-----

tök mérges vagyok hivtam a dokit szerintem göze nem volt hogx ki vagyok

hétfö kell mennem hozzá

Képimg][/url]
Kép
ronix

áááááááááááá mindjá felkötöm magam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Most nekem sem indult újra a zene! :lol:

Kép
sziszka82

Szly!
Üllés-en lakunk,nem titok. Meg tesók sincsenek még. Már írtam régebben. Nevet továbbra se tudunk még :( Névtelen babyk lesznek :shock:

Muffin!
Jelentkezz ha tudsz valamit!!!! Izgulunk értetek!!!!!!
Vendég

Na megyek befejezem a házimunkát. :(

Kép
sziszka82

Hali!

Vagyok én is...

Valaki kérdezte:
Laura Esztergomba és Visegrádra ment kirándulni.

Ronix!
Sajnálom a rossz eredményt.
Az pedig vérlázító, amit a dokiról írtál! :shock: :x

Szly!
Köszi a táblit!
Hajaj... neked is fogynak a napok...
Vendég

Muffin!
Mi van veletek?!
Aggódom
!
Vendég

haliho
eddig olvasgattam :shock: pedig nem is volt olyan sok....
én még semmit nem csináltam csak elmosogattam meg kiteregetek és ennyi......
tök feszült vagyok mostanában pillanatok alatt elborul az agyam megfájdul a fejem és a vérnyomásom az egekben, hát nem tudom, próbálok olvasgatni meg ilyenek.....
apropó, mostanság egész nap szinte tompán fáj a fejem...másnak???
ronix: a fehérje gáz ilyenkor a labor eredményben, nem?

Kép
Kép
h. szilvi

nem tudom figyelitek-e a vonalzómat??!! :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

mit kéne látni? Azt hogy hány nap van még vissza?
magdolnam

Tényleg Szilvi! Írni akartam, hogy örülök a jó eredményeknek! Már te is jócskán átlépted a bűvös 30. hetet!

Kép
szly27

Na lépek egy kicsit teregetni, meg pakolgatni!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Ettől a zenétől kész vagyok, az egy dolog, hogy 1folytában szól, de lefagyasztja az oldaLT Is, 10ből egyszer, ha tudok olvasni 1 fél oldalt, úgyh nemigen tudtam visszaolvasni egyelőre.
Nagyon kedves tőlük ez a zenélés, de hadd művelődjek már akkor, amikor akarok! Biztos van a komolyzenének nyugtató, elmélyítő hatása, de rosszkor alkalmazva ez fordítva is elsülhet, énbelőlem olyan szószerkezeteket és mondatokat hozott ki, amiket szegény babuci még sose hallott a 7 hónap alatt, meg remélem egy ideig nem is fog :D .

Patr, bevált a Stodal? Én is azon gondolkoztam, de végül Sinupretet választottam, eddig úgy tűnik, segít.

Ex 29+1 naposok, gratula magunknak a 30hoz! Sőt már 30+1!

Hú, Ronix, azért az fasza lehet, hogy aggódhatsz a leleteid miatt és még a dokidban sem tudsz feltétlenül megbízni, az elég fura, hogy nem tudja, kiről van szó, gondolom, azért nincs sok ilyen problémával küszködő kismamája.

Reggel olyan jópofa volt a baba, bumerángot hallgattam, Bocskor valami bokszmeccsre készül és bevonuló dalt válogattak, meghallgatták a Jöhet a bummbummbumm címú számot, amire a baba olyat sorjázott a hasfalamba, mint még soha azelőtt. Nagyon komolyan vette Cipő felhívását.

Amúgy a Tamara név még nálunkse 100%, pedig sokáig az volt, de férjem azt mondja, hogy nem tudja valahogy kimondani, lehet, hogy azért mrt nincs ilyen ismerősünk, neki Anna vagy Nóra jönne be, én se tudom nagyon a babát néven szólítani, de szerintem ez nálam nem a név miatt van, hanem mert valahogy fura az egész.
Ti már úgy beszéltek róla, hogy nevén nevezitek a gyereket :D ?

Kép
teó

ujra itt!
LAtom hiaba csak kis idore tuntem el, mindenki masmeg epp jott, igy olvashattam, ami egyaltalan nem baj!
Ok latom a ruha tema nagyon sok - null szavazattal eldolt!KOszonom!
MAr csak az kell nehogy elromoljon az ido!

En csak a boltot jartam meg, de ez igy mara eleg is volt. es miert is ne, elfelejtettem gyufat venni:( En meg ongyujtoval nem merem meggyujtani a tuzhelyet, nem tudom hogy lesz igy palacsinta...
Vendég

iit vagyok megint

szilvi nekem a 13.ik héttöl van fehérje a vizeletben 10-böl 9 szer

nem érdekel

a doki meg le van tojva göze nem volt miért hivom és nem értette miért van labor ez mondjuk nem mondta ki de éreztem rajta

jelentem már csak felmosni kell nokedlit csinálni meg ha lejár a 2ik adag kiteregetni

haladok haladok

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja a zenevel kapcsolatban meg irtam valakinek akinek a cimet megtalaltam a honlapon mint szerkeszto. Azt nem tudom valaszolni fog e , de pont ezt irtam en is hogy had szoljon mar akkor amikor en akarom ne pedig nonstop. MErt hiaba nyomom le, magat a playert, minden frissitesnel ujra indul. Es az meg szar, hogy emiatt semmilyen zenet nem tudok hallgatni ha fennvagyok ezen az oldalon.
Iszonyat gaz!
Paromnak sikerult blokkolnia azt hogy ne akarjon letoltodni. HAtha ezt is sikerul...De o meg ugye csak este lesz. Tegnap meg nem is taliztam vele...
Vendég

nem hogy mennyi van hátra, hanem hogy már holnap 31. lesz
főleg hogy még itthon vagyok, bár már lassan mindenki túl megy a 30-on, szuper

Kép
Kép
h. szilvi

teo mi a babyt kis nyunnyogonak hivjuk egyenlöre

apának se nagyon tetszik a réka a hülye neveivel ki tud akasztani

pl abigél eufrozina meg ilyenek :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

mennyi fehérje van benne?
én csak bedobtam az eredményt, hüledezett mikor mondtam hogy semmi nincs, nem értette, én se, hisz tegnap előtt nagyon durva volt nála :D

Kép
Kép
h. szilvi

kettö kereszt

Képimg][/url]
Kép
ronix

teó!

igen, nevén szólítjuk: pocaklakó, gömbölyű, babó, babuci, bumbika, kincsem meg hasonlók.
pedig a neve az tuti megvan :oops:

Kép

Kép
timi1982

csak nyugi, ha én felhívnám az orvosom se tudná kivagyok, hát sajna vannak ilyenek :(

Kép
Kép
h. szilvi

nem is mondtam neki hogy mi van a laboros papiron

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: