Sziasztok lányok!
Ettől a zenétől kész vagyok, az egy dolog, hogy 1folytában szól, de lefagyasztja az oldaLT Is, 10ből egyszer, ha tudok olvasni 1 fél oldalt, úgyh nemigen tudtam visszaolvasni egyelőre.
Nagyon kedves tőlük ez a zenélés, de hadd művelődjek már akkor, amikor akarok! Biztos van a komolyzenének nyugtató, elmélyítő hatása, de rosszkor alkalmazva ez fordítva is elsülhet, énbelőlem olyan szószerkezeteket és mondatokat hozott ki, amiket szegény babuci még sose hallott a 7 hónap alatt, meg remélem egy ideig nem is fog

.
Patr, bevált a Stodal? Én is azon gondolkoztam, de végül Sinupretet választottam, eddig úgy tűnik, segít.
Ex 29+1 naposok, gratula magunknak a 30hoz! Sőt már 30+1!
Hú, Ronix, azért az fasza lehet, hogy aggódhatsz a leleteid miatt és még a dokidban sem tudsz feltétlenül megbízni, az elég fura, hogy nem tudja, kiről van szó, gondolom, azért nincs sok ilyen problémával küszködő kismamája.
Reggel olyan jópofa volt a baba, bumerángot hallgattam, Bocskor valami bokszmeccsre készül és bevonuló dalt válogattak, meghallgatták a Jöhet a bummbummbumm címú számot, amire a baba olyat sorjázott a hasfalamba, mint még soha azelőtt. Nagyon komolyan vette Cipő felhívását.
Amúgy a Tamara név még nálunkse 100%, pedig sokáig az volt, de férjem azt mondja, hogy nem tudja valahogy kimondani, lehet, hogy azért mrt nincs ilyen ismerősünk, neki Anna vagy Nóra jönne be, én se tudom nagyon a babát néven szólítani, de szerintem ez nálam nem a név miatt van, hanem mert valahogy fura az egész.
Ti már úgy beszéltek róla, hogy nevén nevezitek a gyereket

?