Sziasztok,
TubiKriszti drága,
Annyira, de annyira örülök!

:D:D:D:D Még egyszer itt is: SZÍVBŐL GRATULÁLOK!

:D:D:D Köszönöm, hogy felhívtál, nagyon jól esett
És ahogy megbeszéltük, pihizzél, szedd amit kell, és no stressz, meg minden más káros dolog
Babanövesztőt azért küldök, az sosem árt

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az UH még hüvelyi lesz pár hétig, én is úgy emlékszem, hogy kb. a 12-16. héttől lesz majd csak hasi.
Vic,
Ne aggódj, egy darabig én még biztos itt leszek veled, nem leszel magányos babátlan

És, ha megnézed, hogy mikor csatlakoztam… szóval nem elkeseredni, hamarosan mi is anyucik leszünk
Sajnálom a lakás-ház körüli mizériát, most tényleg nagyon rátok járt a rúd
Privi ment az e-mail címemmel, de egyelőre úgy néz ki, hogy csak vasárnap tudok vele majd foglalkozni, bocsi

Pontosan írd le légyszi, hogy milyet szeretnél
A képeket is átküldheted a mail-címemre, és felrakom ide

De szívesen meg is írom, hogy hogy kell
Vérvételre hétfőn megyek, remélem rendben lesz most már a süllyedésem

Kezdés pedig, ha minden jól alakul, akkor ősszel lesz.
Gil,
Nem semmi tényleg a sógornőd
Madrin,
Nem áll jól neked ez a mérgelődés-dolog

Attól nekünk nem lesz nehezebben, meg később sem, ha másnak sikerül, aki nem küzd érte, mint itt mi…
Persze megértelek, és tudom is, hogy miről beszélsz, de te egy annyira életvidám csajszi vagy, szóval neee mááá

Sajnos ezt tényleg nem érti meg csak az, aki ezen keresztül megy. Nem akarnak tapintatlanok lenni, de én is kapok olyan mondatokat – persze tényleg csupa jóindulatból -, hogy na, most hogy majd jó lesz a vérképem, és nem lesz góc a szervezetemben, na meg persze az új, nyugis meló…biztos spontán is összejön…

Mindig rájuk hagyom, mert nincs kedvem elmagyarázni, hogy attól még a férjemnek nem lesz több kiskatonája, ha én rendben leszek, akkor sem…

Szóval tudom, hogy csak bíztatni szeretnének, de nyilván aki nem tudja, hogy ez pontosan mit is jelent, és nincs is benne ebben, fingja nincs róla. De erről meg ők nem tehetnek, és reméljük sosem tudják meg.
Witch,
Tényleg ne keress tüneteket, nem szabad. Pozitív gondolkozás!

Sok babatapi megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nika,
Igen, az álomkór tipikus kismami tünet

Aludj, pihizz amennyit csak tudsz, most erre van szüksége a szervezetednek
Akire,
Üdvözöllek itt!
Hozzánk nyugodtan fordulhatsz segítségért, nagyon szívesen segítünk, amiben tudunk!
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is!
Krisztamili,
Örülök, hogy jól vagytok! Puszillak!
Anett,
Nagyon drukkolok ám Neked is! Mennek a babatapik:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Velem nincs semmi különös egyelőre, hétfőtől ÚJRA fogyizni fogok, és heti 2 edzést is beterveztem…

Őszig MUSZÁJ sokat fogynom, úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy végig tudjam csinálni…

Holnap meló után tanfolyam, szombaton egész nap, de vasárnap pihi
Millió puszi mindenkinek