A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Witch!
Annyira szorítok Neked! Óóó csak sikerülne!!!! Hát én nem tudom. Szerintem csak pénzkidobás ez a tesztelés. Úgyis kiderül ott. És ha negatívat tesztelsz és mégis terhes vagy, csak kiborulsz előre feleslegesen. Én egyszerűen undorodok a terhességi tesztektől. Meglátom és kiver a víz. Azon is gondolkodtam, hogy most csinálok egyet, hogy az életbe legalább egyszer lássak pozitív tesztet, de nem visz rá a lélek. :) De tökmindegy csinálsz-e vagy sem, akkor is sikerülni fog...
Akire!
Üdv itt! Mielöbbi babásodást!!!!!
kira76

Kira!

Aranyos vagy, én is bízom benne hogy sikerül, bíztat,hogy most nem görcsölök.....

Köszi mindenkinek a drukkokat :)!

Jelentkezek amint tudok :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Nagyon- nagyon drukkolok Neked!
A jelek bíztatóak, de mégha görcsölsz sincs baj, én nagyon görcsöltem aztán Látod...nagyon várom milyen hírekkel jössz majd!

Lányok!

Itt vagyok ám Veletek csak nagyon - nagyon kevés az időm, elolvasom minden nap a történéseket de írni sajna nem nagyon marad se idő sem energia....
Nagyon örülök hogy végre beindultak a "dolgok" és egyre többünknek lesz hamarosan lombikbabája! :P
Gratulálok Mindenkinek akinek sikerült, akinek pedig ezután fog annak kitartást és sok sikert kívánok!
Sok-sok puszi Mindenkinek!
Jövök hamarosan....remélem. :wink:

Kép
krisztamili77

Witch

Minden rendben lesz hidd el!
Foglald el magad és ne aggódj ezen, inkább valami szépre gondolj!
Drukkolok Neked nagyon!

Akire
Üdv Néked!
Legyen szerencséd és mihamarabbi pocakosodást kívánok Neked!

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok Kedves Mindenki!

Köszönöm az előzetes jókívánságot Mindenkinek.
Még nem nagyon vagyok képben, hogy ki hol tart, kiért kell izgulni a napokban, de lassan majd visszaolvasom az eddigieket.:)

Addig is drukkolok Mindenkinek, akiknek sikerült, azoknak GRATULA és a kismamáknak pocaksimit küldök! :)

Kép
akire79

Kriszta,
írtam privit az iwiw-re és annyira szorítok holnapra.Várni foglak a jó hírekkel!

Witch,
na én sem vagyok(voltam)teszt párti,de múltkor bűnbe estem.Nem akartam ott kiakadni.Ezt te érzed fel vagy-e már készülve az eredményre és akár egy nap alatt is hozhat változást pozitív irányban.Nem hiába hívnak minket vissza ezeken a napokon,mert előtte még nem mutatható ki biztonsággal.
Pihengessél és küldöm a pozitív energiákat neked is.

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Nemone!
HOgy bírod a Decát? Vannak mellékhatásai? Mikor adod be magadnak? És még egy utolsó kérdés :D : Tényleg olyan mint az Ovitrelle, szóval könnyű beasni? Bocs hogy így elhalmoztalak kérdésekkel. :roll:

Bonya!
Hihetetlen tortúrán vagy túl. Tényleg mindent megteszel a cél elérése érdekében. Most már sikerülnie kell!!! Tudod 3 a magyar igaszság! :wink:
A szövettannak van már eredménye?

Adri!
Jaj de jó! Egy picurka. De még lehet hogy van egy másik is? Vagy az egy a biztos?
Azért még jelentkezzél hogy mi újság veletek!

Madrin!
Én is most savtalanítok. Lugosít vizet iszok, aminek a ph-ja 9,3. Az étkezéseknél is próbálok sok zöldséget, főleg salit anni. Húst azért eszem...nem tudok csak lúgosan táplálkozni.....
Sajnos nagyon sok tapintatlan ember van. Sokan még a barátok, családtagok közül se tudják hogy kezeljék ezt a dolgot és hogy bármilyen kis beszólás minket milyen érzékenyen érint. Én mostanában nem hagyom magam, ha valaki beszól az pórul jár...

Akira!
Üdv itt!!!
Melyik intézményből jöttél és miért a BMC-t választottad? (Ha megkérdezhetem)
Eddig minden eredményetek rendben van?

Velem semmi különös nem történt. Várom hogy elteljen a jövőhét és kezdhessem a szurizást. Elhatároztam hogy a leszívás előtt 1-2 nappal már elmegyek majd táppénzre és egészen az eredményhírdetésig otthon leszek. Ti hogy ütöttétek el az időt? Hány napig volt szigorú fekvés? Azt hallottam hogy nem tanácsos emelgetni, hajolgatni, cipekedni, lépcsőzni?

Kira!
Drukkolok mára! Remélem nőtt a picur. Aztán jelentkezz!!!

TubiKriszta!
Neked is nagyon drukkolok. Kiváncsi vagyok nagyon az eredményedre. Bár ahogy leírtad, te esélyes vagy a következő kismama címre :wink:

Nika!
Mégegyszer gratulálok!

Vuki!
Akkor mit szólnál ha 10 hónap múlva szűlnénk??? :wink:

Witch!
Végülis teszteltél még egyet?
Nagyon drukkolok neked!!!

Dnorsi!
Remélem eltűnik az a fránya ciszta!!!

Kép
vucuska

Vucuska! Szia!!!
Nem mentem ma, úgyhogy ne várj! :) Kedden megyek! Úgy döntöttem nem sokkolom magam. Ha most nincs valami rendben azon úgysem tudnak segíteni. Inkább kedden megyek, mert addígra már valószínűleg szívhang is lesz. Remélem. Most még 6 hetes sem vagyok! Jövőhét kedden leszek 6 hetes és 4 napos. Addígra biztos történik valami. Már többet nem mennék BMC-be. Bár ha minden oké lesz és elengednek, akkor is a Jánosba maradok, mert ott van a Lintner és Ő a Dokibácsim.
Beülti után nem szabad hajolgatni, cipelni egyáltalán!!!! Pár nap fekvés és utána kímélő életmód! De amennyit bírsz, majd pihenni kell.
kira76

Kira!

Te is Lintnerre esküszöl? Én az ifjabbikra... Az ifjabbiknál fogok szülni, ha egyszer odajutok.... :)

Válaszoltam a privire :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Köszi a választ!!
Igen Lintner párti vagyok, de igazából a Nővérem szülte az ikreket nála és így kerültem hozzá. A fiát nem ismerem még. De jó híre van. Mondjuk ilyen Apa mellett!!!
kira76

Vucuska!
Én benne vagyok, a március szép hónap! Bár akkor nekünk segítség nélkül kell öszehoznunk, ami még jobb lenne. Szép álmok!
Igazából nem tudom, mennyire számít a teljes kímélés. Nekem azt mondta Zeke a beülti után, hogy döntsem el, ha nem kell emelgetnem a munkahelyemen, akkor nyugodtan menjek vissza dolgozni. Merthogy az se jó, ha otthon ülök és a körmömet rágom. Így hát a szerdai beülti után pénteken már mentem dolgozni. Meg különben is mindennap lementem a dokihoz a progiszuriért (eszembe se jutott, hogy én is beadhatnám magamnak izomba), így lépcsőznöm is kellett. Persze, azért mint ha tojásokon lépkednék, úgy közlekedtem... Hogy nem sikerült, nem tudom, múlt-e ezen.
vuki124

Vuki!
Igen olvastam hogy nektek most a nyár kimarad, dehát lehet hogy pont most jön össze spontán. Szóval még szülhetünk együtt......persze ha nekem is összejön......most nagyon bizakodom.
És progiszurit minden lombikos kap beülti után? Mert akkor még azt meg kell szerveznem.

Kép
vucuska

Vucuska!
Én nem kaptam. És úgy tudom az első beültetésnél csak Utro van. 3x3 plusz ha muszály még ezen felül 3x1 szájon át. Nálam így volt. De az csak kb 1 hétig. Már rég nem eszem! :)
kira76

Kira!
Köszi. Akkor egyenlőre nem szervezkedek. :D
Nagyon bátor csajszi vagy. Én tuti rohantam volna a dokihoz. :D
De igazad van, lehet hogy megint nem tudna mondani semmi konkrétumot és jövőhéten, a 6. hét után már azért kell látni a babót.

Kép
vucuska

Itt vagyok Lányok, csak az utóbbi napokban annyira fáradt voltam, hogy nem volt erőm írni!
:oops:

Vucuska!
Én sem kaptam progiszurit, elég volt az utro!

Kira!
Hogy vagy drágaság?

Witch
Nagyon-nagyon szorítok holnapra! Tudom, hogy nehéz, de próbálj valami szépre gondolni!

Akira!
Én is köszöntelek szeretettel, a legjobb helyre jöttél!!

Tkriszta!
Szerintem se hagyd abba az utrót!

Tegnap voltam a védőnéninél, nagyon aranyos!
Megkaptam a kiskönyvet :D
Más újság nem nagyon van, ma meg menni kell a háziorvoshoz beutalóért, mert nagyrutint, meg Lyes szűrést kell csináltatnom!

Gabi!
Kaptam végül utrot a Délinél!!!
adri1983

Sziasztok!

Légyszíves írjátok meg a Bmc adószámát! Elvesztettem...
Előre is köszi!!

Kép
krisztamili77

Adri,
örülök hogy minden rendben Veletek!
Mi az a Lyes szűrés?Nem ismerem.Minden kismaminak kell ilyenre mennie?

Kép

Orsi
orsiborsi

Krisztamilli

IvF Medical Alapítvány
18233298-2-43

Kép
vucuska

Krisztamilli,

ha a BMC alapítványának adószámát keresed,azt el tudom küldeni.
IVF-MEDICAL Alapítvány. Adószám: 18233298-2-43.
Ez szokott kitéve lenni a hirdetőn Koncz doki ajtaja mellett.

Orsi
orsiborsi

Nagyon szépen köszönöm!!!
Szép napot Mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Kriszta!
Mikor jössz mááááááááár????!!!!
Nagyon várom a fejleményeket. :lol:

Orsi!
Hogy-hogy Taznak hívod a kicsit? :D

Kép
vucuska

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, de amit már láttam:

Nika, szívből gratulálok!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök Nektek!!! :wink:

Tubikriszta, nagyon remélem, hogy jó hírekkel jössz!!!

Witch, Kery, holnapra drukkolok!!!

Nekem pont egy hete volt a beültetésem. Mindkét embrió szépen fejlődött, így visszakaptam őket. Kanyó doktornő is azt mondta, hogy nagyon-nagyon szépek. :D Azóta itthon pihizek, lazítok...... és persze várom a keddet. Akkor lesz a vérvétel.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a szorítást! Hasznos volt nagyon!!

Május 29-én kell visszamenem ultrahangra, mert azt mondta Wiegadnt doki, hogy a mai nap már van minek örüljön és bizony ezt terhesség :) Nagyon -nagyon örülök, igaz majd akkor fogok 100%-ékban, ha már az ultrahangon túlleszek!

HA van ötletetek, hogy most mit kell csinálni, akkor azt szívesen várom, mert nem mondott semmit, a görcsökre rákérdeztem, de azt mondta, hogy nem kell szedni semmit, ettől függetlenül vettem Magne B6-ot és azt szedem, abból mennyit kell, ami már nem sok?

Mindenkinek kitartást!
tubikriszta

Sziasztok!

Anett!

Köszi! :)
Nagyon szorítok Neked, hogy kedden Te is jó híreket kapj! :)

Akire!

Üdv köztünk! :)
Itt valóban a legjobb helyen vagy!
Mielőbbi pocakosodást! :) :)

Én ma egy kicsit betojtam, mert reggel fájogatott a pocakom, meg igazából egész nap érzem.
Nem olyan vészes, csak aggódom, hogy vmi gáz lesz.
Adri , Kira, Nálatok is volt ilyen?

Kép
nika28

Kriszta!

Gratulálok! :)

Nagyon-nagyon örülök!
Én éreztem, hogy Neked is sikerülni fog! :)

Kép
nika28

Tubikriszta, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: Érdemes volt benéznem!!!!! Ez szuper! Úgy örülök!! Nagyon vigyázz magatokra!

Kép

KépKép
anett_1

Nika, köszi szépen! :D

Kép

KépKép
anett_1

TubiKriszta!
GRATULÁLOK!!!!!! :D :D :D

Kép
vucuska

Kriszta
Hatalmas gratula Kép
Napi 2x1-et nyugodtan szedhetsz vagy ha úgy érzed nagyon fájdogál!

NIka
Ez normális mert növekszik a méhed!Majd itt-ott nyilalgat,fájdogál,szúrkál!Helyezkedik a kisdrága :D

Anett
Millió babatapi neked és kívánom te is ilyen jó híreket kapjál kedden :D

Kery,Witch
Nagy-nagy kalappal holnapra és kívánom ti is ilyen szupi hírekkel gyertek haza Kép
gabicsibe

Sünike,Smile,Vacak
Nagyon eltüntetek!Miújság veletek????
gabicsibe

Tubikriszta!
Gratulálok!!! :D :D :D

Nika
Csak nyugi, minden rendben lesz! :D

Adri
Vigyázz magatokra! :D

Akire!
Én is üdvözöllek, kívánom, hogy ne maradj sokáig... :D

deri
deri

Akire
Üdv itt nálunk és mielöbbi pocakosodást kívánok!
gabicsibe

Tubikriszta!
Gratulálok! Hát ez tényleg babaeső!!!

Vucuska!
Én nem értem, mi alapján adják a progiszurit. (Korábbi hormonadatok, esetleg kor is belejátszik?) Nekem a 3*3 utro mellé kellett már az első beültetés után is napi 2 ampullával. Koncdoki vmi olyasmit mondott, hogy az utro nem szívódik fel elég jól... (Mondjuk, ezt észrevettem én is.) De már mondta, hogy az augusztusi beültetéshez is lassan elkezdhetem beszerezni. Pedig szívesen kihagynám, ettől voltam a leghisztisebb az egész időszakban (se oldalt, se hason nem tudtam feküdni)...
vuki124

Sziasztok!

Tubikriszta!

Gratulálok!!! :D :D :D

Vucuska!

Még nem tapasztalok mellékhatásokat, jól vagyok. Igen ugyanolyan kiszerelésben van, mint az ovitrelle, csak talán mintha több lenne benne, bár ebben nem vagyok biztos, mert rég adtam már be magamnak ovitrelle-t. Szóval, ha azt sikerült beadni, akkor ez is menni fog. :wink:

Mindenkinek drukk akinek kell!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Tubikriszta! Gratulálok! Ez nagyszerű! :D :D :D

Tényleg nagyon bíztató ez a baby-boom!

Köszi a cisztaűzőket mindenkinek. Tegnap elkezdtem újra Avivázni, úgyhogy majd csak elmúlik ez ragaszkodóbb darab is. Ezen mondjuk nem nagyon túráztatom magamat. (Most inkább Eszter lányom kiütései izgatnak, amik nem nagyon akarnak múlni.) :(

Orsi
dnorsi

Anett!

De jó lenne ha már Neked is sikerülne! :D Gondolom abban az 5 napban nem rágod le a körmöd, jól sejtem? :wink: Ez lehet a legidegtépőbb. Csak várni...és várni....

Kriszta!

Hát ez nagyon jó hír!! Akkor Te is a kismamik táborát gyarapítod hamarosan?

Még az is eszembe jutott, hogy lehet a nyári szabadság miatti kieső időket hozzák be most a dokik gyorsan egy pár babával :D :D

Látta valaki közületek a Sejtjeink c. filmet? Még nem láttam és kíváncsi lennék rá, hogy milyen.
rony77

Orsi :)
Ez a Lues szűrés a védőnőm szerint kötelező és mivel a lombik alatt nem csinálták meg, most kell. Állítólag ez a vizsgálat a fertőző nemi betegségek szűrésére van!

Anett :D
Ne is aggódj semmi felől, szorítok keddre!!!

Kriszta :D
Te vagy a nap sztárja!!!! Óriási, Gratulálok!!!!
Vigyázz magatokra!!! Mennyi volt a hcg-d?

Nika drága :)
Ne aggódj, készíti a kuckóját a babókád!
Egyébként ma nekem is fájdogált picit.

Deri :)
köszi!
adri1983

Kriszta,
ebből sosem elég,nekem sem,így had gratuláljak itt is neked!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!
Én szedem még az Elevitet és délután,este egy-egy szem Magne B6-ot.Ez a kettő szokott is kelleni,mert odabent ahogy nőnek a dolgok és a pici,előfordulnak apró görcsök.Ezektől meg nem ijedj!
Pihenj sokat és akkor minden rendben lesz!
Pusziilak és tényleg annyira örülök.Mondtam én neked,hogy a kettes szép szám és olyan jó lett a stimud vége,hogy ebből csak babóca lehetett!

Vucuska,
a gyermekünk neve természetesen nem Taz lesz,de nálunk minden pocaklakónak van un.születési előtti neve már.
Az én párom morgómaci fajta(na nem mindig,és már haza sem hozza a munkában kimorogja magát szerencsére),és olyan mint a mesefigura Taz.Ő is csak pörög dühében.Amikor megtudtuk a babát rögtön az jutott eszembe,hogy a mi gyerekünk nem felsírni fog,ha megszületik,hanem már akkor is morogni az apja után és mi onnan fogjuk megismerni a többiek között.
Úgyhogy addig,amíg ki nem bújik a pocakomból,addig ez a ő becsületes neve.Szegénykém jól megkapta!
Ha lány lesz nem biztos,hogy örülni fog neki utólag,de addig mindig jót nevetek rajta ha erre gondolok.

Orsi
orsiborsi

Kismamik!
Ti nem vagytok álmosak?
Lehet, hogy kóros nálam a dolog, de ma is átaludtam a délutánt! :oops: Így a dokihoz nem jutottam el.
adri1983

Tubikriszta!
Nagyon-nagy Gratula Neked! Annyira jó! Mi van itt? Babaeső??? Sorba mindenkinek sikerül!!!! :) :) :)
Anett!
kedden jössz?? SZUPER!!!!!! Akkor talizunk!!!!!!! :lol: Még elkerülni sem fogsz tudni!!! hehe! 11 körül ott vagyok és akkor még Te is ott leszel az biztos! Vagyis remélem!!!! :?
kira76

Adri!
Nem mondom, hogy nem vagyok álmos, de nekem nem vészes. Ebéd után alszok egy kicsit, de viszont már este 8-kor borulok fel. A barátok közt már nem mindíg látom! :lol: Na nem mintha édekelne! Viszont ma egész nap hányingerem van. Sőt! Egyszer szaladtam is, de megúsztam. Kivert a víz rendesen. :)
kira76

Köszi a válaszokat! Akkor megnyugszom. :)

Adri!

Ami nálam van az már nem álmosság, hanem álomkór :D :D
Délelőtt és délután is alszom 1,5-2 órát. :oops:

Kép
nika28

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációt mindenkinek! Remélem, hogy a május 29-ei uh-n is minden rendben lesz. Tényleg azt szerettem volna kérdezni, hogy az hüvelyi uh vagy már a pocakon keresztül néz meg a doki?

Számomra hihetetlen, a párom nagyon örült, igaz mondtam neki, hogy mindeképpen várjuk meg a 29-ét, hiszen akkor már tuti, nem? vagy csak most én vagyok egy kicsit aggódó?

Puszi
Szorítok mindenkinek!
tubikriszta

Tubikriszta!
Most nézem! 29.-én mész uh-ra??? Az két hét! Na így lenne a normális! Nem 1 hét után...
Mostantól kezdve mindíg aggódni fogsz valamiért de ez így természetes! :) Aggódjál csak, de ne sokkold magad!!! :?
kira76

Tubikriszta!

Gratulálok!
A 29-ei uh még hüvelyi lesz, hasi uh-t /legalábbis itt nálunk/ a 18. héttől csinálnak, igaz, az Istenhegyin nekem már a 13 hetes is hasi volt.
További jó "babanövesztést". :P
Vigyázz MAgadra.

Anett!
Sokat gondolok Rád! Várom én is nagyon a keddet.
HA lesz időd írj.
Sok puszik.

Nika!

Nagyon örülök hogy sikerült!
Vigyázz MAgadra!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

TubiKriszti drága,

Annyira, de annyira örülök! :D:D:D:D:D Még egyszer itt is: SZÍVBŐL GRATULÁLOK! :D:D:D:D Köszönöm, hogy felhívtál, nagyon jól esett :oops:
És ahogy megbeszéltük, pihizzél, szedd amit kell, és no stressz, meg minden más káros dolog :wink:
Babanövesztőt azért küldök, az sosem árt :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Az UH még hüvelyi lesz pár hétig, én is úgy emlékszem, hogy kb. a 12-16. héttől lesz majd csak hasi.

Vic,
Ne aggódj, egy darabig én még biztos itt leszek veled, nem leszel magányos babátlan :) És, ha megnézed, hogy mikor csatlakoztam… szóval nem elkeseredni, hamarosan mi is anyucik leszünk :wink:
Sajnálom a lakás-ház körüli mizériát, most tényleg nagyon rátok járt a rúd :shock:
Privi ment az e-mail címemmel, de egyelőre úgy néz ki, hogy csak vasárnap tudok vele majd foglalkozni, bocsi :oops: Pontosan írd le légyszi, hogy milyet szeretnél :wink:
A képeket is átküldheted a mail-címemre, és felrakom ide :wink: De szívesen meg is írom, hogy hogy kell :)
Vérvételre hétfőn megyek, remélem rendben lesz most már a süllyedésem :roll: Kezdés pedig, ha minden jól alakul, akkor ősszel lesz.

Gil,
Nem semmi tényleg a sógornőd :evil:

Madrin,

Nem áll jól neked ez a mérgelődés-dolog :wink: Attól nekünk nem lesz nehezebben, meg később sem, ha másnak sikerül, aki nem küzd érte, mint itt mi…
Persze megértelek, és tudom is, hogy miről beszélsz, de te egy annyira életvidám csajszi vagy, szóval neee mááá :D Sajnos ezt tényleg nem érti meg csak az, aki ezen keresztül megy. Nem akarnak tapintatlanok lenni, de én is kapok olyan mondatokat – persze tényleg csupa jóindulatból -, hogy na, most hogy majd jó lesz a vérképem, és nem lesz góc a szervezetemben, na meg persze az új, nyugis meló…biztos spontán is összejön… :roll: Mindig rájuk hagyom, mert nincs kedvem elmagyarázni, hogy attól még a férjemnek nem lesz több kiskatonája, ha én rendben leszek, akkor sem… :lol: Szóval tudom, hogy csak bíztatni szeretnének, de nyilván aki nem tudja, hogy ez pontosan mit is jelent, és nincs is benne ebben, fingja nincs róla. De erről meg ők nem tehetnek, és reméljük sosem tudják meg. :)

Witch,
Tényleg ne keress tüneteket, nem szabad. Pozitív gondolkozás! :D Sok babatapi megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika,
Igen, az álomkór tipikus kismami tünet :wink: Aludj, pihizz amennyit csak tudsz, most erre van szüksége a szervezetednek :)

Akire,

Üdvözöllek itt! :D
Hozzánk nyugodtan fordulhatsz segítségért, nagyon szívesen segítünk, amiben tudunk!
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :)

Krisztamili,

Örülök, hogy jól vagytok! Puszillak! :)

Anett,

Nagyon drukkolok ám Neked is! Mennek a babatapik:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Velem nincs semmi különös egyelőre, hétfőtől ÚJRA fogyizni fogok, és heti 2 edzést is beterveztem… :oops: Őszig MUSZÁJ sokat fogynom, úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy végig tudjam csinálni… :roll: Holnap meló után tanfolyam, szombaton egész nap, de vasárnap pihi :wink:

Millió puszi mindenkinek :)

Kép

Kép
zsókuci

TubiKriszta!

Óriási GRATULA, pihenj sokat és vigyázz Magatokra!

Kedves Vucuska!

Az I.sz. Női Klinikáról jöttem át.
Júliusban lesz két éve hogy próbálkozunk, tavaly júliusban volt egy halvány pozitív tesztem, de 6 nap múlva nagyon elkezdtem vérezni és természetesen nem maradt meg a baba (több mint valószínű, hogy baba volt:( )
Azóta az orvos csak húzta az időt, hogy próbálkozzunk tovább, mert csak másfél év próbálkozás után foglalkozik velünk.
Idén januárban csináltattunk egy andrológiai vizsgálatot (magánorvos, 30.000 Ft :() annak az eredményével felkerestem az orvost, aki a nem túl jó eredményt látva elküldött HSG vizsgálatra.
A HSG vizsgálat múlt héten volt (4 hónapot vártam rá, mert az orvos szabin volt 3 hónapot), nálam minden rendben. Ezt elmondtam az orvosnak (sajnos csak telefonon, mert azt mondta, hogy nem ér rá személyesen (!!!!!), mert sokan vannak) és azt mondta, hogy majd júliusban menses-kor keressem fel, addig csináltassunk egy kontroll andrológiát, ahol akarunk(!!!!!????)

Még semmilyen hormon vizsgálatom nincs meg, nem értem miért nem lehet hamarabb megcsinálni a vizsgálatokat. Mivel ott azt mondták, hogy még legalább fél, 1 év mire elkezdhetjük az első inszemet, így a váltás mellett döntöttem.

És úgy néz ki mázlim van, mert már május 29-én megyek az első konzultációra (tegnap kaptam az időpontot). Mivel megvan jó néhány vizsgálatunk, remélem mihamarabb megkezdhetjük az inszemet (legalábbis ebben reménykedem)

Kedves Többiek!

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést!
Hasonló jókat kívánok és remélem hamar "kiürül" ez a fórum, mert az azt jelenti, hogy mindenkinek SIKERÜLT!
Én hiszem, hogy a babaeső másokra is hatással lesz (saját magamat is beleértve :) )

KISMAMÁK GRATULA? vigyázzatok Magatokra!

BOCSI, hogy hosszú voltam :)

Üdv:

Akire

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Tubikriszta! Boldog babavárást kívánok Nektek!

Gabi!
Jól esett, hogy hiányoltál. Mostanában nem történik velem semmi érdekes. Most menzik várok, hogy a 3. nap mehessek a Szűcs dokihoz, mert a következő ciklust meg kell egy kis merionallal turbózni, hogy minden jó lehessen az ice babykhez.

Enikõ
vacak2

Sziasztok!
Csak egy rövid gratulációra estem be.

Kriszta!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Második inszemre nem semmi, hogy sikerült!

Witch
Megy a drukk!!!

Anett
Lassan te is mész az eredményért! Drukkolok!

Puszi mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Tubikriszta
Gratulálok!!!!

Witch
Nagyon drukkolok Neked!

Kép
noki&potyi

Vissza: Szülészetek, kórházak