A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Véda: valahogy úgy ahogy írtad! De meg kell kérdezni, hogy a munkahelyed kifizetőhely-e? Az enyém ilyen szempontból igen de a családi pótlákot meg anyaságit már nem tudom ott intézni (bár mintha azt mostmár mindenkinek az Államkincstárban kéne ha minden igaz)
Szóval az enyém intézi a Tgyást de azért ahhoz is van egy formanyomtatvány, azt ki kell tölteni és ha meg van a gyerek le kell adni a szül. anyakönyvi kivonat, TAJ kártya és lakcímkártya másolatait. Ennyi! És ah jól tudom 28 nappal a kiírt dátum elött kezdheted meg.
Anyagilag viszont még nem sikerült kiderítenem, hogy melyikkel járunk jobban!
Vendég

Kriszti: mi van veled? Miért érzed rosszul magad?
Vendég

Sziasztok!
Mostanra sikerült visszaolvasnom! :) Nemrég keltem fel, mert ugy döntöttem ugye, hogy a héten már nem megyek be a suliba!
Tegnap este nagyon "diszkonfort" érzésem volt a hasamban. Fájt, feszített, görcsölt, hányingerem is lett, meg migrénem. De szerencsére bevettem egy magnét, meg a hányinger elleni bogyimat, a fejfájás meg az alvás hatására elmult!
De pont ezért tegnap este elhatároztam, hogy egy nap már én is csak annyit csinálok meg a teendőimből, amitől még nem érzem magam nagyon fáradtnak! Ma is kérdezi a párom telefonban, hogy mit tervezek mára.... mondom mosást biztos, mert mára foglaltam a mosókonyhában helyet, meg a sütit megcsinálom neki, amit holnap visz munkahelyre. De ezen kívül semmit nem tervezek..... ha lesz kedvem még én is vasalgatok!

Jaj, el is felejtettem mesélni, hogy milyen aranyos volt tegnap a párom! Egy nagy csokor orgonával jött haza! Pont multkor emlegettem, hogy hogy imádom az orgonát, de itt még nem láttam. Azt mondta mikor bicózott haza a munkahelyről, megcsapta az orgona illata, és egyből eszébe jutott, hogy akkor ebből bizony hoznia kell nekem! :)

A.Kata!
Jó pihenést nektek erre a 3 napra!

Timi!
Jó szépülést! Én is szívesen szépülnék néha, de itt rohadt drága a kozmetikus is és a fodrész is! Fodrászhoz legközelebb majd decemberben megyek, mikor hazamegyünk. :( Addig csak magamnak festem!

Magdolnam!
Kitartást neked..... próbálj meg nem csak egyfolytában ezen agyalni, hogy mi lesz a nagybátyáddal....persze tudom hogy mondani könnyebb. Amugy nagyon jók az UH képek!

Viki!
Nálatok is aranyos Lackóról az UH kép!

Kike!
Tényleg próbáld meg magdra szánni ezt a napot...ugyis biztos olyan ritkán van neked is ilyenre alkalmad. Olvasgass.... vagy jelentkezz be te is kozmetikushoz vagy fodrászhoz! Vagy egyszerűen csak pihenj!

Anyjuk!
Itatni én is pohárból fogom.... már ha esetleg tényleg kell..... de tényleg igy van ahogy mondják, hogy szopis babákat nem kell egyáltalán itatni...mert ők tudják hogy éhesek e vagy szomjasak, és csak addig szopnak. Ezért van hogy lehet hogy egy szoptatás eltart 1 órán keresztl, mig a másik mondjuk 10 perc (mert akkor csak "iszik"). Jó, mondjuk lehet ha valahova megyünk, akkor lesz nálam cumisüvegben felforralt és visszahűtött víz, de az vészesetre!

Hú, látom anyóstéma is megint előjött!
Én anyósom is állítólag akkor "hülyült" meg mikor meghalt a férje. A fiuk mindig mondogatják, hogy előtte nem volt ám ilyen mint most! Csak épp a fiuk sem értik meg, mert ráadásul az apjuk halála utáni hónapban már más hapsival volt (aki nem más mint az apuka unokatestvére) na, és a fiuk ezt nem tudták feldolgozni....hiszen (jogosan) azon agyalnak, hogy nem egy hónap alatt alalkulhatott ki ez a "románc" szóval lehet míg apjuk élt, akkor is volt már ez a viszonya. És az anyjuk pont karácsonykor hagyta el őket! Néha hazalibben, és akkor mindenbe beleszól. Szegény Tibi (Ati tesója) van hogy hajnalban ér haza a kórházból, arra nincs ideje hogy takarítson, vagy befűtsön magának, de ha ilyenkor hazalibben az anyós, akkor nem az hogy segítene, de még piszkálja is hogy mi nincs megcsinálva! Engem kimondottan utál...szerintem azért, mert én "elvettem" tőle az ő fiacskáját. A Tibinek csak nemrég lett barátnője persze vele anyós nagy "haver". Ez csak annyiból bábnt, hogy volt olyan mig otthon laktunk hogy jött le hozzánk, épp a szobában gletteltem, igy rá volt fordítva a kulcs az ajtóra, mert zenét hallgattam, és nem hallottam volna ha csak ugy bejön valaki! Hallottam hogy kopogtat, de rá is akart nyitni az ajtóra... mentem, beengedte, kávéztunk, beszélgettnk..... erre másnap azt hallom vissza (még jó hogy akinek panaszkodott ismer engem, és tudja hogy nem ilyen vagyok, és azt is tudja anyós milyen) hogy én milyen gonosz vagyok vele, hogy be sem engedtem a lakásunkba! Mikor költöztnk ki svédbe, de még csak Pesten voltunk (másnap indult a repülő) már jött a telefon, hogy felvihetik e a mi hűtőnket, mert neknk már ugysem kell.....na, ezen jól felidegeltem magam. Mi az hogy neknk már ugysem kell...komolyan ugy beszéltek mintha meghaltunk volna..... egyik dolog, hogy lett albérlő (neki is kell hűtő) másik, hogy bármikor ugy dönthetünk hogy hazaköltözünk, mert a lakás a mienk!
Hú, bocsi, most látom kicsit hosszúra sikeredett!!!

d.dodó

Na megyek fogorvoshoz! Jó lenne már utóljára de erre nem sok az esély! :( :(
Vendég

Sziasztok!

Édesek a babák,Magdi és Viki! Hogy mostánába mennyi szégyenlős baba van! :)

Kike, ne agódj biztos szuperul érzik majd magukat és apa vigyázz rájuk! 8)

Szly, örülök, h minden rendben a játszon! Bizti elgondolkod Dorka anyukája :roll:

Marcsi gratula a 31.héthez!

Ági- Szonjának boldog névnapot!

Vidokata- te már jól vagy teljen a reggeli után?

Ami- hihetetlen, h mindig ezt csinálják veled vérvételnél! :twisted: Szegény! De legalább túl vagy rjata!

Nem hiszem, h sokat leszek ma mert Bence belázasodott az oltástól! ilyenkor ugy sajnálom! :(

Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babájára!
bencuri

Sziasztok!!!

Megjöttem!
Vagyis én el sem mentem, de az anyukám már igen!

Ma kivételesen nagyon jó napja volt, aminek én rettenetesen örültem!!!!! :lol:
Azzal kezdte, hogy kaptam tőle 1 kg barackot!!! Honnan tudta, hogy arra fáj a fogam?!
Már be is csókoltam párat!

Amúgy ma minden oké volt vele! Az ilyen napokért érdemes élni!
Kíváncsi leszek, mit mond neki a doki!

Köszönöm a pocakdícséreteket, szerintem is nagy...

Nyáron én is fogok adni inni Emmának, de kizárólag vizet.
A nagyok is csak azt kaptak, nem is volt a fogaikkal soha semmi gond.
Nehezen tudok visszataszítóbbat elépzelni, mint amikor a néhány hónapos kisgyerek szájában folyamatosan ott a cumisüveg, amiben vagy jó cukros tea, vagy uram bocs' szörp van!!!

Anyukát szívesen beültetném pár órára a fogorvosi székbe olyankor!
Ne mondja nekem senki, hogy az enm árt az apró fogacskáknak!!!

Ami!

Már napok óta meg szerettem volna kérdezni, hogy hol vetted Áron baba ágyikója fölé a szúnyoghálót!
Meg azt, hogy ez kizárólag kiságy méretben kapható, vagy van nagyobb is, vagy ez olyan univerzális méret?
Mert a kicsi lányomnak szeretnék az ágyikója fölé, hogy neki is olyan királylányos legyen.

Sziszka!

Hamarosan már Te is babázhatsz!!!!
Irígy-irígy... :oops:

Vidokata!

Köszönöm neked is, amit írtál! Jól esik!
Remélem, már Emmával már tényleg nem lesz baj... Csak múlnak a napok, és egyszercsak itt lesz az én időm is...

Anyu most van először ilyen jellegű dokinál, és most mondta, hogy a pszichiátriára megy...!!!
Remélem, tudnak valamit segíteni...
Én is meg vagyok győződve róla, hogy ez betegség.
Csakhogy tőlünk nem fogad el segítséget, és gyanítom, neki más jellegű kezelésre is szüksége van, mint amit a család nyújthat.
Kíváncsi vagyok, mivel jön haza...
Vendég

És ami kimaradt!

Mindenkinek gratulálok, akinek ma van a hétforduló!!!

Lassan már mi is a babaesőt várjuk!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi ma megyünk 4D-re!
Wera, köszi az infót ez ügyben!

Kike, tudom, milyen érzés, amikor "idegenekkel" mennek el a gyerekek, de minden rendben lesz! Csatlakozom a többiekhez: pihenj, foglalkozz magaddal!

MInden 30-asnak gratulálok!

Ági, Szonját Isten éltesse!

Magdi, Viki, édesek a babák!

Kike, Marcsi, hihetetlen nagy már a pocakotok!

Hát, megint csak azt tudom mondani nektek, hogy család ellen nincs orvosság.... úgy kell szeretnünk őket, ahogy vannak, időnként a lelki békénkhez szükséges távolságból....

Viki, a vadassal igazából semmi extra, úgy csináltam, ahogy te, de potyka ötlete nyomán többféle zöldségből készítettem levest, és azt, meg a turmixolt zöldségeket tettem hozzá. És krumplifánkot sütöttem hozzá. Mmmmm, mindjárt ebédidő.... :)

Már megjártam a piacot, finom gyümölcsöket vettem, most meg előkapom a babaruhákat, és megnézem, mit tudunk hasznosítani belőlük. Közben mosok-teregetek. Végre van egy kis energiám :)

Szépséges napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Először is: nagyon cukik a babák és a pocakok! :D

Muffin!
Nagyon várjuk a híreket!!!!!!!!

Andkata!
Nem titok a babák neve,csak előttünk,mert még nem tudtuk eldönteni és ami a legrosszabb konkrét verziók sincsenek. Baba 1 és baba2 lesz :D :D :D Valami ötlet? Mi lesz ha hirtelen megszületnek és tényleg nem tudunk mondani semmit??????
Vendég

Sziasztok,ismét itt.

Azért mindig az órát nézem :lol: Már odaértek,most jön egy kis séta,aztán már csak jól kell magukat érezni :lol: :D

Egy adag mosás kirakva,osódik a másik adag,még vasalnom kell,mosogatni.Fől a krumpli,mindjárt csinálom a husit,a túróstáska tésztája pedig kel.

Aztán tényleg pihi :lol:
Most hallgattam hogy hétvégére 30C-ot mondanak :shock:
Nyáron meg lessz 50?

Kép
Kép
Kép
kike

maverick: gyorsan elo az utonevkonyvet! Legalbb lehetosegeket irj fel, amit aztan paroddal igen nem alapon leredukaltok majd nem tudom becsukott szemmel raboktok kettore.
Ha ennyire nincs otleted, akkor eleg nehez a valasztas....
En mar nem tudom hanyszor vegigolvastam a konyvet, illetve neten is vann fenn:http://www.origo.hu/utonevtar/index.html
Olvasgasd! Azert vannak jo nekvek!
Nekunk eloszor ugy indult 2 gyermekunk lesz: Filip, es Flora, aztan mikor hazakoltoztunk, es az is korvonalazodott, hogy tobb mint valoszinu jott az Anna, amiben mar sokkal korabbanmegegyeztunk, mint a Floraban.
nekem lanynevben meg nagyon tetszik a Sara, Bori, Bogi, fiunevben sokkal tobb tetszik, de ugye azokkal hiaba rukkolok elo, mert mind magyar nev, es nincs a makedonban. Igy a fiunev nalunk a mai napig nem fix.
De lehet engedek paromnak es Filip lesz, ha fiu lesz...
Vendég

Hahó,
tegnap is veletek voltam, de csak olvasni meg jegyzetelni volt időm, sajnos írni már nem tudtam, és jól elfelejtettem, hova tettem a papírkámat :oops:
Köszi Szonja nevében is, ma lesz a névnapja, kap egy puzzle-t, Pinokkiós, 24 darabos. Remélem, tetszeni fog neki!
Vicces, mert a férjemnek meg ma van a születésnapja... úgyhogy tortát is rendeltem (nem tudok én olyan szépségeket sütni, mint ti) 8)

Szúnyogháló: biztos, hogy kell nálunk is, képzeljétek, Szonját egyhetes korában a kutacsán megcsípte egy dög szúnyog!!!! Szerencsére csak sirdogált, de nem tudta, mi bántja, vakarni meg pláne nem tudta.

Altatni én szerintem body + vékony gyerektakaró lesz a meleg napokon, ha nagyon mozgékony, akkor egy vékony hálózsákba bedugom a büdöst. Gondolom, nagyon meleg lesz még akkor... Szonja augusztusi, és pár hetesen a hurkás kis nyaka tiszta melegkiütés volt. Úgy kellett altatnom a vállamon, hogy hátrabillent a feje, mert csak attól múlt el, hogy "szellőztettük". Hát most is erre számítok, nem lesz hűvös szerintem!

Vízivás: képzeljétek, én sem akartam semmiképp Szonjának vizet adni, pont amiatt, hogy anyatejes, és elég kell hogy legyen. De úgy letolt - az amúgy jófej és higgadt - gyerekorvos, hogy itassam azt a gyereket vízzel, ha szomjas (ha hagyja), és nehogy kanálból, mert mi lesz, ha pl. belázasodik, és majd akkor muszáj lesz majd itatni, és nem cseppenként...
Hát Szonja ritkán hajlandó volt cumisüvegből inni, gondolom, akkor volt szomjas (mindig szoptatás után kínáltam meg, nehogy kaja helyett igyon, vagy leszokjon a ciciről) de többnyire nem ivott. A tesóm viszont mesélte, hogy nem adott a lányának négyhónapos koráig semmi mást, csak anyatejet, és amikor evés után is sírt, de tejet már nem akart, elfordult, akkor egyszer adott neki egy kis vizet, és nyakalta a kis drága - hát szomjas volt...
Úgyhogy azért próbálkozni tényleg érdemes, akár pohárból, akár cumisüvegből, de csak etetés után szerintem. Ha nem kér, úgysem fogadja el.
Ja, és a félrenyelés: hát Szonja az ömlő anyatejtől is néha akkorákat fuldoklott - a kis mohó :shock:

Anyós-téma: hát sok jót nem tudok én sem írni erről, az én anyósom akkor zizzent meg, amikor megszületett Szonja. Előtte nagyon kedves, kellően távolságot tartó volt, azóta állandóan kioktat, mindenbe beleszól, és mindent jobban tud, persze. Az ő gyerekei természetesen hamarabb kezdtek beszélni, hamarabb lettek szobatiszták, többet ettek, és mindenben kiválóbbak voltak, mint Szonja. Ja, és ő jobban bírta a terhességet, mint én...
Na, de az apám (meg az ő tökéletes anyja) ugyanez, úgyhogy mindkét oldalról megvan a kritika.
Marcsi, tudom, a te anyukád más eset, ő inkább talán mártír és kissé követelőző, hát nagyon nehéz lehet neked, mert azért a lelkiismeret mindig ott dolgozik az emberben, és persze szívére veszi, ha efféléket vágnak a fejéhez. Pedig ez nagyon gonosz beszólás, amit a tesódnak mondott az anyukád, szerintem. De pont azért mondja, hogy megbántson, és ezáltal foglalkozzatok vele...
Biztos ismeritek József Attila versét (Kései sirató), amiben azt írja:
a gyermeknek kél káromkodni kedve
- nem hallod, anya?
Szólj rám!

Direkt "hecceli" az anyját, hogy szóljon már rá, foglalkozzon vele. Hát ez szerintem hasonló eset, odamegy hozzátok az anyukátok és jól kiborít. Nagyon nincs kibékülve önmagával, de ezt nem tudja elfogadni, és másokra hárítja a haragját. Sajnos nagyon sokan élnek ezzel az eszközzel, próbáld kívülről nézni. Rengeteg ilyen esetről hallottam - hallok. (mellesleg a ygerekek is kiválóan alkalmazzák!!!)

Vag y zökkentsd ki, amikor elkezd téged szurkálni. Pl: és te jól vagy? vagy efféle kérdéssel meghökkented, és talán el is felejti, mit akart épp a fejedre olvasni. (nekem ezt sosem sikerül megvalósítanom az anyósommal, nem vagyok valami higgadt, sajnos. Örülök, hogy nem borítom rá az asztalt, hanem csak nyelem a dühömet...)

Hú, bocsi, csajok, nagyon hosszú lett :oops: :oops: :oops:
most már mindegy
volt egy békés félórám, de lehet, hogy ma már több nem is lesz!
Eldugulok, tuti elég volt belőlem

De még olvasok, írjatok sokat!

Muffin++++++ átirányítottam tegnap az összes hangyát, vigyék az esélyt Eliotnak!!!! Ugye odaértek?

KépKép
szkagi

Szkagi!

Köszönöm, amit írtál!
Pontosan ezt szoktam vele tenni.
mindíg olyan témát hozok olyankor elő neki, ami abszolút nem illik oda.
Néha rákérdez, hogy ezt most hogy gondoltam?!
De valóban hatásos...

Láttad a vonalzódat?!
GRATULÁLOK!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az ausanból,igazából vettünk Apósnbak szülijére egy fényképezőgépet és nem kaptunk jótállást hozzá,ráírták a papírra,hogy pótolják!
Szóval ma ezért mentem,hogy pótolják,kb. 20 perces gondolkodás után közölte a pasi,hogy elnézést kér,de az előző dobozban is benne volt a használatival együtt csak ő volt figyelmetlen!
Megtenném e,hogy megnézem otthon és azt pecsételtetem le?????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát azthittem elfüstöl a fejem,de lehet el is füstölt!!!
Mondtam neki,hogy ne haragudjon de ezért jöttem ide,most ugye nem gondolja komolyan,hogy hazamegyek és újra visszajövök egy pecsétért amit már első alkalommal megkaphattam volna!!! :twisted:
Végül odaadta a papírt!!!

Aztán persze elköltöte egy csomó pénzt gyümire,jégkrémre,csokira....
majd beálltam a várandós pénztárba ahova szoktam,de még mindig ki kellett várnom a sorom,most viszont egy pasi kikapta a kezemből a kosarat és előrevágtatott vele,hogy csak nem gondolom,hogy sorba fogok állni,majd ő intézkedik,ez az én pénztűram!!!
Úgyhogy én voltam az első!!
Nagyon rendi volt,de azthittem megnyílik alattam a föld!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Mindenki minket nézett!
Na sebaj,hamar végeztem!!!

Kép

Kép
ibm

Folytatom csak féltem,hogy elszáll!

Bondi! Irigyellek a 4d miatt,várjuk a fotókat!

Maria! Az IKEA-ban vettem 3500 ft-ért,de ami nem mintás és felnőtt franciaágyra is jó az 1700 volt!!!!!
Örülök,hogy Anyukád ilyen jó passzban volt,reméljük segít neki a dr.!

Szerintem is minden gyerek és minden felnőtt más és más,mindenkinél kifog alakulni,hogy mit és hogyan csináljon!!
Addig meg kérdezgetjük egymást!
Nekem azt mondta a védőnő 6 hétig javasolja a mérleget,de majd ezt is meglátom,egyenlőre fogalmam sincs,hogy hányszor fogom méregetni!
Sok mindentől függ gondolom!

Kép

Kép
ibm

na megjöttem, nem olvastamn vissza, teljesen kész vagyoki, remélem mindenki jól van.......
reggel rohantam a laborba éhgyomorra, na ez máskor nem zavart, de most valahogy nem esett jól, hozzá rakjuk a dög meleget, kocsiban..... :cry: , ott várni :evil: rohantam a szolnoki munkaügybe mert nem postázták el a papírom, aztán martfűre a munkaügybe ahol több mint egy órát ültem.... :evil: , meg bementem a boltba, joghurtkáélrt :oops: :roll: :D
még rohannom kell a védőnőhöz mert nem jó gyógyszert írt fel
na de még a vérnyomásom is felment 140 fölé, aztánm teljesen kivagyok, remélem csak a napi rohangálás miatt idegesítettem fel magam
a labor délutzánra meglsz, remélem semmi gáz vele, mert..... :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

és megettem 5 db XXL-es túrórudit :oops:
de ne mondjátok már el senkinek se légyszi :oops: :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Hali!

Köszönöm Ami a válaszodat!
Hát, oda sajnos én nem mostanában megyek!

Valaki esetleg nem jár arra?
Utánvéttel feladhatná nekem... :roll:
Vendég

Hát igazán nincsmit!
Sajnos tőlünk elég messze van,így én is akkor voltam utoljára mikor megvettem! :cry:
Pedig szívesen elküldtem volna!!

Szilvi! Hát ezt elég volt elolvasni!
Nekem egy ilyen múltkori nap után szarakodott a szívem,lehet,hogy ettől ment fel a vérnyomid!
Mostmár pihenj kicsit!
Várjuk az eredményeket!

Kép

Kép
ibm

Hát, én is sajnálom...

Nekem Budapest 120km-re van... :cry:
Oda már csak szülés után megyek...

Itt pedig Kika van..
De ott nem is láttam ilyet!

Még valaki esetleg?
Vendég

Halihó!

Megjöttem, szőrmentesen.

VKata!

Jobban vagy már?
Nem lehet, hogy a hirtelen jött jó idő zavart meg?

Kitartást fogdokihoz!

Ami!

Azt hittem, hogy már nem kell cukrot nézni, csak a terheléses cukkernál. Kifekszem ,ha nekem is éhgyomorra kell menni, az tuti!

Sajnálom, hogy szétcseszerintették a vénádat.

Sziszka!
Örülük, hogy minden rendben volt a dokinál!

Véda!
Most nem mértük Lacinkót, csak moziztunk. Max. múlt heti adatokkal tudok szolgálni. Ha érdekel, akkor leírom.

TGYÁS
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Dodó!
Nagyon ari a párod!

Marcsi!
Örülök, hogy anyud jó formában volt! Egészségedre a barackot. Bennem mákos rétes vált vérré nemrég.

Bondi!
Jó uhuzást! Remélem a Ti csajotok nem lesz szégyenlős!

Rájöttem, hogy le kell szoknom a tömegközlekedésről. Ált. sétálok ,de ma pont jött egy busz, ami a lakástól 100 m-re rak le. Mennyi bunkó ember van, nem számít a pocak, a meleg.

Viszont vettem a kölöknek egy kertészgatyót, tipegőt, kisgatyót és sapikat.

Anyósról: nekem tüneményes. De nem adom!
20150601134430

Lépek én is,csinálok egy kis rendet!
Majd jövök!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Marcsi, hát nagyon ügyes vagy, ebben is :D
És igen, láttam a vonalzómat!!!! 30. héééét!
(bár most ez leginkább azt jelenti, hogy egy hét múlva költözünk... :shock: ), de holnap megyek dokihoz, elviszem az óriáshasamat megmutatni :D

Babu, ti mikor költöztök?

Patr, ugye nem dolgozol, hanem "csak" gyógyulsz????!!!

Magdi, szorítok a nagybátyádnak!!! Három napig ott feküdt, de életben van, ez nagyon nagy dolog!!! Úgy látszik angyalok vigyáznak rá! És a családja...

KépKép
szkagi

Marcsi,
én megyek még ezen a héten az Ikeába! Fölteszitek még egyszer a szúnyogháló képét, hogy pontosan olyat vegyek?

Ja, és persze nem tudom, hogy kell utánvéttel küldeni bármit, de ha megírod, akkor szívesen elküldöm!
Vagy utalhatod a pénzt otp-n is, nekem mindegy.

Másnak még valamit az ikeából, Diegóból, RS bútorházból? Ezt mind holnapra terveztük, a doki utánra... asszem ki fogok nyúlni :shock:
A gyerekszobába keresnénk még sötétítő függönyt.
Ti milyet vettetek és hol? Wera, te most vettél...
Ja, az ára is érdekelne

KépKép
szkagi

Hu,elfáradtam,és melegem van.
Kész a hami-hoztam képet is,még nem kóstoltam,de biztos fini-dög meleg van a konyhában:
Kép

Most csak ilyen képet tudtam készíteni,mert Apánál van a kamera-ezt webkamerával csináltam.

Azthiszem mára ennyi munka elég volt,nagyon elfársadtam-vasalás megvár holnapig :D

Kép
Kép
Kép
kike

megyek ,lepencázok egyet. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nem rossz a túrós táska,csak legközelebb egy kicsit több túrót rakok bele :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

30db lett belőle-bár hogy meddig fog kitartani ha Apa rátalál? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szkagi! Még nem tudom a pontos költözési időt!

Amit viszont nem akarok elkiabálni, de lehet, hogy sikerült helyet találni a macseknak. Hétfőn nézi meg a tesóm és ha jó akkor oda elviszi! Csajok hétfőre elkelnek majd a DRUKKOK mert különben nem tudunk költözni!
Vendég

Kike! Túrós batyu guszti! Ablak nyitva van! :D :D :D
Vendég

a sutesi kedv kike ram is aragasztottad, en dios almas es kakaos kalacsot csinaltam. Csunyak lettek, de mindjart megkostolom hogy eheto e:)
Vendég

Anyjuk! A lényeg, hogy finom legyen nem versenyre készítetted! Jöhet tesztelésre!:D :D
Vendég

Agi: en az osszes fuggonyt varrtam- na semmi extra leszegtem minden oldalt- es az anyagot az ikeaban vettem, mert szerintem nagyon jo aron van. KOnkretan a fuggonyok szerintem dragak gyerekfuggonybol meg alig van valasztek:( A baldahinnal en is szemezek de kifejezetten szunyog es legy eluzes celjaval, mert csupan baldahint nem akartunk.

babuli: hetfore DRUKK
Vendég

Kike,
én is szeretnék nálatok gyerek lenni! Micsoda túrós batyu!!!! Ha marad a harmincból, küldheted!!!!! Az ablak állandóan nyitva van nálunk! 8)

Marcsi,
mindjárt elindulok, és otthon mától kikapcsoltattuk az internetet :shock:
holnap egész nap nem leszek :shock:
mi legyen a szúnyoghálóval???? Így nem merem megvenni, hogy nem tudom, pontosan milyen kell.
(amikor elindulok, még szólok, de akkor sajnos nem fogom tudni neked megvenni...
bár szerintem még megyünk a közeljövőben az ikeába tuti,
úgyhogy van esély :roll: )

KépKép
szkagi

Na, gyors bekukk.

Bondi! Várunk a 4D-s képekkel! Remélem a Tiéd nem olyan szégyellős! :D

Kike! Jöhet a süti! Nyitva az ablak! :D

Nincs semmi baj, csak nyamvadtnak éreztem magam. Aludtam egy jó nagyot, mostmár jobb! Mindjárt neki is állok valaminek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk,
tényleg, akár meg is varrhatnám! Sajnos a varrógép rossz, én rontottam el a legutóbbi függönyvarrásnál :oops:
a férjem műszerész, de tavaly óta nem tudott rá időt szakítani, hogy megnézze, mi a baja :?

Holnap azért megnézem az anyagokat az ikeában, és ha valami szimpatikusat találunk, hátha mégis megcsinálja a varrógépet... Persze időm sincs varrni :shock:
fffffffffffú

KépKép
szkagi

agi: ikeaol hazafele beugrassz, bedobod az anyagot, en jo penzert megcsinalom:)))))))))))))))

nem viccet felreteve, itt lakunk az Ors mellett 10 percre, ha jarsz erre es ram mered bizni az anyagot, nekem van idom megcsinalom:)
Vendég

a kalacs nagyon fincsa lett:)
iszonyat konnyu lett a tesztaja- ram nem jellemzo modon!
en nem vagyok olyan turelmes es preciz szakacs mint kike, en semmit nem merek ki, ahogy esik ugy puffan, pl ezt a tesztat sem nyujtottam ki, csak ug kezzel lapigattam:)de amikor az eredmeny jo, akkor nem gond, hogy trehany vagyok:)
Vendég

miert van ez, hogy minden delutanra elromlik az ido?
Vendég

Anyjuk,
köszi, de jó lenne!!!! Ha találunk valami nekünk tetszőt, jelentkezem!

Ja, jut eszembe, csak egy hét múlva leszek, mert holnap ugye doki +vásárlásos nap, hétvégén végre nem dolgozom, "csak" pakolok, hétfőtől szerdáig tanfolyamon üldögélek... ha bírom.
Úgyhogy csütörtökig el leszek zárva az internettől, még olvasni sem fogok tudni :cry:
már most sajnálom magam

olyan jó itten levelezgetni, olvasgatni,
meg szoktam ám rátok gondolni is, ha épp nem vagyok itt! :wink:
Amikor hajnalban valami fáj, arra gondolok, hogy biztos van még így valaki közülünk - és máris nem olyan rossz!

És jövő pénteken költözünk, jajjjajjajjaj
Szonja elég nehezen veszi, hogy pakolunk, tűnnek el sorra a dolgok... szegénykém. Borzasztó lehet ez egy ilyen kicsi gyerek szemével. Az ő szobájából semmit nem pakoltunk még el, de így is látom, hogy keresi a könyveket meg a növényeket, amiket már átvittünk....
(az ő szavaival: Budakalászra öltözünk...)

Mindenkire gondolok, drukkolok, senki ne kerüljön kórházba! Még a szüléssel is megvárhattok, bár néhányan akár már babázhatnak is egy hét múlva :D

KépKép
szkagi

nah lányok én is megérkeztem!

majd visszaolvasok.
végeztem a fodrásznál... jó rövid lett... vagyis nekem rövid, de igy is ér a vállamig :D
a párom nagyon megdicsérte. a hossza kicsit zavar, vagyis a nem hossza :D de végre a szine megfelelő. már olyan rókavöröses filingje volt :( és inkább piros-padlizsánnak kellett volna lennie.
aztán elrobogtunk anyóshoz a tp papiromért és receptért. persze mivel délben végeztem a fodrásznál, már esély se volt az államkincstárra. mivel nyusziapu vitt igy eszembe se juthatott hogy lehivatom az ügyintézőt. mert akkor tuti elpofázunk órákat. igy a munkahelyemre dobtuk be. persze ott is eltöltöttünk vagy negyed órát, de legalább ott van neki is ismerős :D
aztán ő berobogott a kórházba (kivételesen nem én) és leadata a festékpatronokat amiket kiszállított. én addig elmentem a rossmannba.
hát ekkora szívást!!!!!! nincs játszószőnyegük. és nem is fognak kapni :twisted: :twisted:
marha jó. direkt azért intéztem mára ennyi mindent, hogy el ne késsek egy napot se, ha már a multkor nem jutott. :cry: :cry:

nah most meg fogom és visszaolvasok. vagyis előtte melegítek kajcsikát és kaja közben fogok visszaolvasni :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Kérünk fotót a frizurádról!
Vendég

Megjöttem a fogdokitól és úgy néz ki a babaszületéséig ill talán fél évig nem kell mennem ha nincs panasz! :D :D

Köszönöm az érdeklődést és azóta jól vagok. nem tudom mi lehetett de egy órácskát feküdtem és elmúlt. (csak nehéz volt megtalálni a pózt ami kényelmes)

Maverick: lassan (sőt lehet gyorsan) azért valami ötletfélével elő kéne állni, mert tényleg mi lesz ha kibújnak és még nevük sincsen! :lol: :lol: :lol:

Babuli: de jó lenne ha lenne a macseknak tényleg hely!

Kérdés: nektek is kell a 34. héttől magzatmozgást számolni?
Nekem azt mondta a doki, hogy minden nap csináljam mert hogy ezzel kiszűrhető a baj, ha keveset mozog és szólok akkor még időben leszünk!??
Többféle módszer van. Nekem ezt mondta: minden nap 5 órakor feküdjek a bal oldalamra és figyeljek (egy nagyobb mocorgás sorozat számít egynek) számoljak amig 10 nem lesz, ha este fél 11-ig nincs meg a 10 akkor telefonáljak!

Hát ezzel jól elmegy majd minden estém, mert szerintem egy óra alatt bizti nem szokta lemozogni a 10-et!!????
(de szerinte örüljek amig csak ennyi dolgom van a babával)
Vendég

Sziasztok!

Kérdeztétek a függönyt. Nem sötétítőt vettem, hanem fehéret, kis sárga + narancs kockákkal. Sötétítő nekünk nem kell mert van redőny. Képet még nem tudok hozni róla mert otthagytam az üzletben megvarratni, hétfőn megyek érte.

Ami - én is örülök hogy egy cipőben járunk, ami a kínokat illeti! :lol: Mint mindig... :wink:

Kriszti, Babuli - tőlem is sokan kérdezik, hogy ikrek-e, pedig szerintem azért annyira nem óriási a hasam! (Utoljára tegnap az ujságárus tette föl ezt a szimpatikus kérdést...) Oké, tényeg elég nagy, de azért nekem még így is hihetetlen, hogy elfér benne egy 3 kilós gyerek!!! :)

Magdi - nagyon édi a babátok, főleg ahogy kifeszíti az arca elé a kis kezét! Meg tudnám zabálni!! :lol: :lol:
Sajnálom ami a nagybátyáddal történt! Elképesztő hogy szegény 3 napig feküdt ott magatehetetlenül :( . Nagyon drukkolok hogy rendbe jöjjön! +++++++++++++

Kike - nagyon szép pocid van! Azt írtad, hogy egyik gyerekkel sem volt ekkora, de szerintem nem is olyan óriási... pont jó! :wink:
Túrós süti jöhet nekem is!!! :D

Marcsi - gratulálok a 31. héthez!!! :D :D Neked is nagyon csini a pocakod! Szépen növekszik!!! :wink: A tiédet látva kezdem csak felfogni hogy miért mondják az enyémre hogy lent van... :?
Ahogy anyukádról írtál, egy az egyben mint az én nagyanyám!!! Ő most 68 éves, egyedül él, semmi baja, de folyton panaszkodik hogy itt fáj - ott fáj. Nincsenek barátai, ha valami ismerőssel leáll beszélgetni az utcán, akkor is hapokig az a téma hogy az milyen hülye. A saját testvérével sem beszél 15 éve mert összevesztek valami marhaságon. Heti rendszerességgel jár orvoshoz, de szerncsére mindig mindene negatív. Hozzá tartozik a történethez, hogy volt már 1 melldaganata 6 éve, de időben sikerült eltávolítani és rendbe is jött utána. Viszont fél évre rá már meggyőződése volt, hogy most már béldaganata is van... de nincs! Viszont mondtam neki, hogy ha folyton ilyeneket képzel be magának, előbb-utóbb lesz is valami... Egyébként neki is vannak jó pillanatai, de a legtöbbször saját magán kívül semmi nem érdekli. Sokszor felhív hogy elmondja mit rörtént vele (az orvosnál, természetesen) majd leteszi a telefont, anélkül hogy megkérdezné hogy vagyok vagy ilyesmi... Ilyenkor köpni-nyelni nem tudok! :twisted: Nah, ennyit róla... szóval teljesen megértelek! És ez sajna csak rosszabb lesz, ahogy telnek az évek! :?
Bocsi, elég hosszú lett... 8)

Szly - Dorka anyuka lehet hogy kicsit elgondolkozott a tegnapiakon és rájött jó nagy hülyét csinált magából... :lol:
Jó ötlet a tábli, már épp kérni akartam! :wink:

Anyjuk - miért nem lehet az ablakaitokra szúnyoghálót tetetni?? Most már elég sokféle megoldás létezik.

Vidokata - sajnálom a rosszullétet, remélem nem lesz több ilyen! Lehet hogy a gyomrod rendetlenkedett...
Ez a legrosszabb amikor nem tudod mitől fáj valahol. Most én is arra keltem az éjjel hogy nagyon fájt a hasam és totál le voltam izzadva. Nagyon sz@r volt, de aztán kb 20 perc múlva elmúlt. Gondolom valami jósló-féleség volt :?

Szkagi - Szonjának BOLDOG NÉVNAPOT, Apujának pedig BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok! Milyen tortát vettél neki? Nyamiiii... :lol:

Ami -
[quote]B írta:ikini keresés?????????????????????

:lol: :lol: :lol:
Hát igen, szeretnék kimenni szombaton a strandra. Persze a pocakomat nem akarom kirakni, kötnék rá vmi kendőt vagy ilyesmi. De nemtom lesz-e belőle valami. Meg esetleg ha még a nyáron napozni támad kedvem egy kicsit, nincs semmi amit fölvehetnék.
VÁRANDÓS PÉNZTÁR???? Ilyen tényleg létezik?? Aztiiii! Én még sose hallottam róla! Mindig tanulok vmi újat! :lol: :wink: Nem semmi hogy min kellett keresztülmenned egy nyavalyás pecsétért, de azért ügyi voltál hogy kiharcoltad! Én is ezt tettem volna a helyedben! :wink:

Ma megvolt az első NST vizsgálatunk. A dokimmal nem tudtam talizni mert pont mire kész lettem akkor kezdett el bemosakodni egy nagyműtéthez. Tel-on még beszéltünk, mondta hogy kérjek meg egy szülésznőt hogy nézzen rá a papíromra, aztán meg egy nővért hogy vezessen körbe az osztályon. A leletemre ennyit mondtak: TANKÖNYV SZERINTI! :shock: Ezen úgy meglepődtem hogy még visszakérdezni is elfelejtettem. Csak remélni tudom hogy minez a legjobb értelemben... :D
Hát, Amikám, örülhetsz a Margit kórháznak, a Péterfy színvonalban a nyomába sem érhet! Persze megvan minden ami kell, de az biztos, hogy ha nem lesz hely alapítványi szobában, akkor nagyon morci leszek. Nem is kórtermek miatt, mert azok még elmennek, csakhogy olyan tré módon van megoldva, hogy a wc meg a zuhi rohadt messze van, frankón ki kell menni a folyó végére, át a hozzátartozók előtt, akik a szülőszoba előtt várakoznak! :evil: Ez nagyon nem tetszett. 4 szülőszoba van, 1 császáros, 1 totál hagyományos, 2 rendes szobának berendezett (na ezeket nem tudtam megnézni mert foglaltak voltak). Hát nagyjából ennyi volt.
Méhszájat a jövőhéten néz majd, meg uh is lesz, ha minden igaz. Most megint a magánba kell mennem. Remek :?
Vendég

lelépek,
marcsi,
most akkor nem veszek függönyt,
majd legközelebb

KépKép
szkagi

Vidokata! Én is nagyon örülnék ha lenne helye a macseknak!

Wera! Tegnap Én is pont azon gondolkoztam, hogy hogyan fér el ekkora helyen Szabi amikor már Ő is megközeliti a 3 kg-ot! Esetleg már több is 3kg-nál! :D
A Péterfy sajnos ilyen de a lényeg, hogy a dokid marad az aki volt! Szerintem rosszabb lenne egy jó kórház egy idegen orvossal! Vagy tévedek?
Vendég

Hahhh, de szép hosszút írtam! Pedig még nem fejeztem be! :twisted:

Kata - nekem senki se mondta hogy kellene számolni, de nem is tudnám, annyit mozog!
Az NST-n is mondták hogy nyomkodjak egy gombot, amikor mozgást érzek... nah, gondolhatjátok! :lol: :lol: Mondtam a csajszinak, hogy egyszerűbb lenne, ha ráülnék arra a gombra, mert így elfárad az ujjam! :lol: :wink:

Timi - fotó a frizuról?? Mi is le akrjuk meózni! :D :wink:

Bondi - nagyon várom már az uh-os képeket!!! :D :D

Tényleg! Én is megyek holnap fodrászhoz! Totál kiment a fejemből, még jó hogy szó volt róla! Bár nekem csak melír-frissítés lesz, mert már eléggé le van nőve. Szóval semmi extra.

Hú, csajok! Nem is mondtam hogy hogy megszívtuk ma a közlekedést!! Reggel elindultunk időben, de nem járt a 4-6 villamos, így csomót kellett sétálnunk :evil: és mehettünk metróval, sok átszállással, lépcsőzéssel meg minden. El is késtünk, tök ciki volt! Utálok késni, soha nem is szoktam! :roll:
Erre hazafelé mennénk a hévhez, hát mondják hogy nem jár valami bombariadó miatt. Fasza! Újabb rohadtsok lépcsőzés, majd a 9 perces kényelmes hév-út helyett 35 percet zötyögtünk egy nyomorult buszon, 100 fokban, iszonyat tömegben! :evil:
Szegény Apa, éppcsak hazaestünk és már kellett is indulnia dolgozni. Várta a hév-pótló buszt 20 percig, akkor jött egy, amire már nem fért fel, majd újabb 15 perc várakozás után mondják hogy már jár a hév. Aha, csak annak meg 10 perc sétára volt a megállója! Szóval jól elkésett szegénykém a melóból is. Ráadásul nem is ebédelt (reggelizni sosem szokott) és tiszta ideg is volt :( . Most úgy sajnálom szegényt :roll:
Vendég

Babuli - igazad van! Nekem is a doki a legfontosabb, ezért nem is kérdés hogy maradok-e ott, csak hát most izgulhatok, hogy akkor szüljek, amikor senki más! Legalábbis nagyon kevesen! :twisted:
Vendég

Jajj-jajj-jajj!!!

Szkagi!

De nagyon sajnálom... :cry: :cry:
Kerestem a telószámodat, hogy felhívjalak, de nincs az én listámban!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Brühühühühüüüüüüü :cry: :cry: :cry: :cry:

Apa itt dorbézolt a gépnél, én pedig vártam, hogy szóljon hozzám...
Most meg lelépett...
A másik gépet meg én nem szeretem...

Az okmányirodában voltam a nagylányommal. megcsináltattuk a személyi igazolványát.
Azóta nem áll szóba velem, mert nem tetszik neki az ott készült fénykép... :shock: :?
ki érti a tiniket?! :shock:
Vendég

Na, még ez is!
Laptetőn jajjgatni... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: