Sziasztok
Úgy érzem már órák óta itt ülök és visszaolvasok

. De szorgalmasan jegyzeteltem, majd mindjárt meglátjátok!
Timi - úgy látom neked már a 2. gyerkőcöd van úton, mert az elsőt Nyusziapunak hívják! Jók a képek, csini-mami vagy!
Vidokata -
[quote]W írta:era: miért lesz dupla keresztelő?
Csak arra írtam, hogy ha esetleg megszülnék még május 31 előtt, akkor Emmával együtt a mi Nórinkat is meg lehetne keresztelni egyúttal, ha már ott vagyunk
Ami - a vihar előtt nekem is állatira bepörgött Nóri! Szerintem is azt érzik! És az a lenti nyomó-szúró fájdalom

!!! Mintha csak az én tüneteimet írtad volna le. 3 napja kezdte és nagyon sz@r, tényleg nekem is folyton meg kell állnom!
Andkata - tényleg hatalmasat nőtt a pocid! Nagyon jók a képek, a fölsők, minden!
Desviki - várjuk az uh-képeket!!!!
1. Altatás body + vékony hálózsák. 2. Libero 2-4 kg két csomag, 3-6 egy nagy csomag. 3. Én már vettem is Avent fagyós poharakat, szerintem nagyon jó találmány! Úgy tudom annyit érdemes fagyasztani tejcsiből, amennyit 1x-re szokott enni. 4. NO KLÍMA!! Én is utálom és nem tesz jót a tüdőnek, meg úgy általában a szervezetnek sem. Inkább elviselem a meleget, lehúzom a redőnyöket, szellőztetek, vizesruhát teszek a tarkómra, csuklómra, ilyesmi. Tökjól felfrissít.
Ronix - jó kirándulást holnap! Vigyázz magadra!
Magdi - van már valami hír a nagybátyádról??????
Kriszta - azt írtad hogy le vagy maradva a vásárlással... szerintem egyáltalán nem, csak a mi vonalzóink táltosodtak meg!

Simán ráérsz még mindent beszerezni apránként. Nekem még a kórházi csomaghoz is hiányoznak dolgok, pedig most már bármikor kellhet...

oké, de én egy trehány disznó vagyok

vagyis tudom hogy még nem megyek szülni
Bondi - ha jól emléxem 12 vagy 13 ezer volt!!!!
Patr - Zsuzska nagyon szép csajszi! Igazi nőcis kezd lenni!
Szly - Dorka anyukájával lehet némi probléma, én elküldeném orvoshoz?!? Sír a gyerekkel

ahelyett hogy megnyugtatná?! Idióta! Nehogy már magadra vedd! Egy közösségben mindig érik sérelmek a gyerekeket, ha nem viszi majd emberek közé, szép kis lelki nyomorék felnőtt lesz szegény kislányból!
Anyjuk - hogy mondhat ilyen egy védőnő, hogy júni 12-én jövök, addigra legyen minden a helyén??!! Szerintem én adtam volna egy vödör cementet meg egy spaknit a kezébe, hogy na, akkor hajrá!
Tappancs - remélem már jobban vagy! Szűnnek a fájások? Tényleg ne vezess többet, nem éri meg kockáztatni
Nekem is elég mozgalmas napom volt ma. Reggel átvettem a vaterán szerzett légzésfigyelőnket, aztán védőnő (5 hét alatt híztam 3,5 kg-t

), majd bikini-keresés - nem találtam

, aztán elmentem a körzetihez a labor eredményekért - minden szuper, csak vörös vértest van némivel több a megengedettnél a vizeletemben. Ezután jött a csajszi aki megvette a menyasszonyi ruhámat és TÉNYLEG MEGVETTEEEEE!!! Juppijéééé! És ezen felbuzdulva gyorsan lementem függönyt venni a gyerekszobába. Hát, dióhéjban ennyi!
Ja! És egy kis

a végére: a védőnő szabályosan kergette Nórit a "szívhang-hallgatózó kézikészülékkel", de úgy 5-6 perc kétségbesett próbálkozás után feladta. Kb 2 dobbanás után mindig továbbállt!

El volt sápadva, hogy mit csinál ez a gyerek... én csak vigyorogtam... -szóltam előre...