A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Még nem dőlt el, Kike? És most mik a verziók???

Maverick Nálatok titkok a nevek?

Ma is sokat intéztünk párocskával, voltunk a védőnői szolgálatnál
"szüléselőkészítőn", meg patikában, postán, ékszeresnél.

Csak most estére olyan nyomi lettem...Várom az esőt! Valakinél esik már?

Kép
andkata

Kike, még mi sem tudjuk, mi lesz a neve...

Kép
Kép
bondi

Csilla! Én genetikain 14ezerért voltam...

Kép
andkata

Szilvi! drukkolok holnap!

MUFFIN! Nem tudtál meg semmit?

Kép
andkata

Bizony még nem tudom:pedig már ideje lenne :roll:
Apa továbbra is a Dominik mellett van,én meg nem tudom,még a Patrik,vagy a Szabolcs-de nem tudom-eggyik se az igazi-a végén még nem lessz neve szegényemnek :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi:akkor meg vagyok nyugodva-nem vagyok egyedül.

Kép
Kép
Kép
kike

és a Balázs nem volt verzió?

Kép
andkata

De igen,jól emlékszel,de az már nem tetszik.

Kép
Kép
Kép
kike

Ma elszörnyülködtem a pocim méretén-totálisan előre törekszik,oldalra szinte nem is-de hatalmas-ekkora nem volt egyikkel se.Ma én mentem a gyerekekért az oviba,és elég meleg volt,így nyári cuccot vettem fel-többet nem is nézek tükörbe-szerintem ekkora volt,mikor a Kristit szütem:109 centi most-és még ezután fog jobban nőlni.Az ovis szülők is megjegyezték-egy hétig nem én mentem így nem láttak,-szóval hogy mekkora már a pocak-de azért csini,meg jól nézek ki-na ja-mint egy bálna :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok csajok, ahogy látom ma is pörgött a topik.
Elég volt elolvasni :) .
Most értem haza és olyan fájásaim vannak , hogy bekaksizok már 750mg magnézim és 1000mg calcium van bennem, és csak nem marad abba, a rendőr is elkapott de látta, hogy terhes vgyok + szarul is és elém állt villogóval egy darabon tök rendi volt mivel haza fele volt egy csúnya karambol és lépéssben lehetett haladni én meg két kölcivel a kocsiba apa nélkül örültem, hogy nems zülök meg. "0.00-kor kell vissza hívni a dokik mert most nemtudtunk dumálni de addig fekszem csak beköszöntem.Komolyan mondom kész vagyok remélem Tinektek jobban tellik a nap hátralevő része.

Muffinról van valami hír??

Bocsi de megyek feküdni mert meghalok olyan érzésem van .... :( aztt hiszem nem vezetek többet szülésig mert kipurcantom még a családom is
tappancs28

Vercsi vizsgálatainak vége-doki azt mondta hogy mivel nem találtak semmi gondot,így marad az hogy lehet kapni valami hajerősítő sampont,meg valami szopogatós nyavaját-próbálkozzunk ezekkel-ha ez se használ akkor vigyük vissza.

Kép
Kép
Kép
kike

Helyes Kike, Vercsi eredményeinek örülünk.
Nekem a Szabolcs nagyon tetszik, csak nagy szerelmem volt egy Szabolcs, így kilőve...A Patrik nem annyira...

Kép
andkata

Tappancs:vigyázz magadra nagyon.Tényleg rendes volt a rendőrtől :D
Pihi-pihi-és majd ha jobban leszel azért jelentkezz,hogy ne aggódjunk :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Én is a Szabolcsra szavazok!

Ja, azt nem is írtam, hogy kaptam időpontot fogdokihoz. 26-ára este 8-ra! :shock:
Csak most ért el a tudatomig, hogy az még majdnem két hét! Még jó hogy nem fáj, csak érzékeny a hidegre... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Képzeljétek! Voltunk sétálni, és bementünk egy házias jellegű gyorsétterembe. Párom berendelt mindenfélét magának, én csak egy gyümis shake-et meg egy adag rántott krumplit kértem, erre a hapsi megkérdi, hogy az ikrek nem kapnak semmit? :shock:

Jó hogy mostmár nagy hasam va, de ennyire?

Meg vettem egy háromnegyedes nadrágot magamnak a meleg napokra 6.990.-ért. CA-s. Majd dobok fel képet.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Nehezen, de végigolvastam a mai termést!
Már napok óta éppenhogy két mondatot tudok írni! :cry:
Teljesen úgy érzem, hogy lemaradtam :D

Köszönöm a Zsuzsi dicséreteket, szerintem is gyönyörű :D :oops: , de szerintem én egy picit elfogult vagyok.
De ha ekkora sikere van, majd rakok még képeket. :wink:

Viki, egyébként már megvettük a vadászpuskát, csőre töltve áll az erkélyen!

AKata, Teó köszi az érdeklődést sajnos nem vagyok jobban, rettenetesen fáj a rekeszizmom, ha köhögök. És természetesen köhögök, nem tudom visszatartani. Azt hiszem, beveszem a homeopátiás Stodal szirupot, az van ráírva, hogy terhességben nem áll elég adat a rendelkezésre. De úgy tudom homeopátiásat lehet szedni. Valamit muszáj, mert nem fogok meggyógyulni.

Ronix, szerintem minden oké lesz holnap a kiránduláson, vigyázz magadra, és érezd jól magad!

Kép
Kép
patr

bondi!
Igen, nálunk mind a 6-unknak T betűs a keresztneve.....de a vezetélnevünk is. Szóval T.T. a monogrammunk! És ebből egy fiu, 5 lány. Tímea,Tamara,Teodóra,Tamás,Tilda,Tekla. (Na ez fentről a legnagyobbtól a legkisebbig :) )!

Na, nekiálltam vasalgatni!
Persze nem vasaltam ki mindent! De most rettentően fáj a hasam. nem tudom mi lehet! Egyfolytában feszít! De leginkább jobb oldalon! lehet csak rossz pózban fekszik a babó!

d.dodó

Most csak dicsekszem, reggel olvasom vissza a termést (apjukomnak is kellene a gép.... :oops: )

4 D

A fiúnk megint "kitett"magáért. Volt 1-2 jó pillanata, de amúgy megint a kezecskéje a pofija előtt volt. Teszek fel képet, mert sztem abból is látható, hogy nagyon jóképű.

Hiszitek, ha nem még ha csak a fél pofiját, a fintorgását, ásitozását, nyelvnyújtogatását láttuk is nagyon boldogok voltunk. Vigyorogtunk ApuLacival mint a tejbetök.

A férjem szerint tettek vmi lassítót az inszemnél, mert nagyon nyugis kölök, ihattam én kólát, kávét, nem hatotta meg.

Íme a képek:
Kép Kép Kép Kép
20150601134430

De cuki Viki!
Gratulálok!!!

Kép
andkata

Sziasztok

Úgy érzem már órák óta itt ülök és visszaolvasok :lol: . De szorgalmasan jegyzeteltem, majd mindjárt meglátjátok! :wink:

Timi - úgy látom neked már a 2. gyerkőcöd van úton, mert az elsőt Nyusziapunak hívják! Jók a képek, csini-mami vagy! :wink:

Vidokata -
[quote]W írta:era: miért lesz dupla keresztelő?
Csak arra írtam, hogy ha esetleg megszülnék még május 31 előtt, akkor Emmával együtt a mi Nórinkat is meg lehetne keresztelni egyúttal, ha már ott vagyunk :wink:

Ami - a vihar előtt nekem is állatira bepörgött Nóri! Szerintem is azt érzik! És az a lenti nyomó-szúró fájdalom :shock: !!! Mintha csak az én tüneteimet írtad volna le. 3 napja kezdte és nagyon sz@r, tényleg nekem is folyton meg kell állnom! :(

Andkata - tényleg hatalmasat nőtt a pocid! Nagyon jók a képek, a fölsők, minden! :D

Desviki - várjuk az uh-képeket!!!!
1. Altatás body + vékony hálózsák. 2. Libero 2-4 kg két csomag, 3-6 egy nagy csomag. 3. Én már vettem is Avent fagyós poharakat, szerintem nagyon jó találmány! Úgy tudom annyit érdemes fagyasztani tejcsiből, amennyit 1x-re szokott enni. 4. NO KLÍMA!! Én is utálom és nem tesz jót a tüdőnek, meg úgy általában a szervezetnek sem. Inkább elviselem a meleget, lehúzom a redőnyöket, szellőztetek, vizesruhát teszek a tarkómra, csuklómra, ilyesmi. Tökjól felfrissít.

Ronix - jó kirándulást holnap! Vigyázz magadra! :wink:

Magdi - van már valami hír a nagybátyádról??????

Kriszta - azt írtad hogy le vagy maradva a vásárlással... szerintem egyáltalán nem, csak a mi vonalzóink táltosodtak meg! :lol: :wink: Simán ráérsz még mindent beszerezni apránként. Nekem még a kórházi csomaghoz is hiányoznak dolgok, pedig most már bármikor kellhet... :oops: oké, de én egy trehány disznó vagyok :twisted: vagyis tudom hogy még nem megyek szülni :lol:

Bondi - ha jól emléxem 12 vagy 13 ezer volt!!!!

Patr - Zsuzska nagyon szép csajszi! Igazi nőcis kezd lenni! :wink:

Szly - Dorka anyukájával lehet némi probléma, én elküldeném orvoshoz?!? Sír a gyerekkel :shock: ahelyett hogy megnyugtatná?! Idióta! Nehogy már magadra vedd! Egy közösségben mindig érik sérelmek a gyerekeket, ha nem viszi majd emberek közé, szép kis lelki nyomorék felnőtt lesz szegény kislányból! :?

Anyjuk - hogy mondhat ilyen egy védőnő, hogy júni 12-én jövök, addigra legyen minden a helyén??!! Szerintem én adtam volna egy vödör cementet meg egy spaknit a kezébe, hogy na, akkor hajrá! :twisted:

Tappancs - remélem már jobban vagy! Szűnnek a fájások? Tényleg ne vezess többet, nem éri meg kockáztatni :(

Nekem is elég mozgalmas napom volt ma. Reggel átvettem a vaterán szerzett légzésfigyelőnket, aztán védőnő (5 hét alatt híztam 3,5 kg-t :roll: ), majd bikini-keresés - nem találtam :evil:, aztán elmentem a körzetihez a labor eredményekért - minden szuper, csak vörös vértest van némivel több a megengedettnél a vizeletemben. Ezután jött a csajszi aki megvette a menyasszonyi ruhámat és TÉNYLEG MEGVETTEEEEE!!! Juppijéééé! És ezen felbuzdulva gyorsan lementem függönyt venni a gyerekszobába. Hát, dióhéjban ennyi!

Ja! És egy kis :) a végére: a védőnő szabályosan kergette Nórit a "szívhang-hallgatózó kézikészülékkel", de úgy 5-6 perc kétségbesett próbálkozás után feladta. Kb 2 dobbanás után mindig továbbállt! :twisted: El volt sápadva, hogy mit csinál ez a gyerek... én csak vigyorogtam... -szóltam előre... :lol: :wink:
Vendég

Viki - jaaajjjjjjdeeeeecuuuuukiiiiiiii :!: :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Wera! Jaj de "örülök",hogy neked is ilyen tüneteid vannak!
Akkor biztos normális!
Gratulálok a ruhaeladáshoz,tök jó!!!
És persze a légzésfigyelőhöz is!
Tényleg mozgalmas napod volt!
Bikini keresés?????????????????????

Viki! nagyo cuki pocak Lackó!!
Látod milyen kis rendi volt!!!
Gratula!
Apa is odavolt mi???

Ronix! Kitartás holnapra és vigyázz magadra!

Magdolna????
Nagyon eltűntél!
Van valami hír??
Persze csak ha akarsz róla beszélni!

Tappancs! Vigyázz te is magadra meg a családodra!
Nekem sem esik már jól a vezetés,inkább Apával megyek,de néha muszály egyedül!
Megpróbálom azért mostmár mellőzni amennyire csak lehet!

Apa megengedte,hogy ma én aludjak kívül,nagyon sz@r éjszaka 2X a fal mellől kimászni!
Remélem jobban tellik majd az éjszakánk!
Reggel korán kelek,elintézem a vérvételt,de hogy fogom kibírni,hogy ne egyek!!!!!

Na mára lépek!!!

Vigyázzatok magatokra és nyugodalmas jó éjt,szép babás álmokat mindenkinek!!!

Holnap tali!!!

Kép

Kép
ibm

Jó Reggelt Kismamik!

Kike! Kérünk fotót a pocakról! Szeretnénk benne gyönyörködni! Amúgy ha ez megnyugtat az Én pocim 118cm. :D Örülök, hogy Vercsinél nem találtak semmi rosszat!

Tappancs! Nagyon rendei volt a rendőr, hogy elkisért Titeket! :D Azért legyél most már óvatos nehogy tényleg baj legyen!

Kriszti! Tőled is kérünk fotót az ikreket tároló pocakról! :D Én a terhességem 3. hónapjától mindenki szerint ikreket várok, már elmegy a fülem mellett! :D
A gatyoról is várjuk a képet!

Viki! Poci Laci tényleg nagyon jó képű! Szerintem jobbak lettek a Ti fotóitok mint a mieink amin Szabi a lepénybe fúrja magát!
:D Mi is hálózsákban altatunk! Pelust még nem vettünk! Én még nem tudom miben fagyasztok de olyan speckó zacsit kapok tesómtól! Klíma nincs nem is lesz!

Wera! Megnéztem volna a védőnőt ahogyan nagy erőfeszítésekkel probálja Nórit elkapni a készülékkel! Okos lány már most túljár mindenki eszén! :D Örülök, hogy elkelt a ruha! Kérünk képet a függönyről és a légzésfigyelőről!

Ibm! Hogy telt az éjszaka jobb volt kivül aludni? Ki bírtad, hogy ne egyél? Vérvételen túl vagy?
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöjük a Lacinkó dícséreteket! Sztem is tök jóképű a bödös kölke!

Bondi!
Hogy ötvözted a receptjeinket? Érdekelne! Felteszed a receptesbe?

Kike!
Név Nélkül nem marad a drága gyermek! Egy kedves barátnőméknél van úgy, hogy ott az idősebb fiúcska Dominik, a kicsi pedig Kristóf. :oops:

Örülök, hogy Vercsivel minden rendben! Ovónő kezét tessék letörni!!!

Én a Szabolcs variációt támogatom! ;)

Kriszti!
A pultos fiú mondjon le!!!!!

Patti!
Szépszemű Zsuzsi képeit bármikor szívesen nézegetem!

Ami!
A párom totál oda volt. Simogatta uhu közben a pocomat. Beszélt a kölökhöz. :D
De az én párom egy 2 perves uh alatt is teljesen szétcsúszik, ha a fiáról van szó.

Kitartást a vv-hez! Miért kell éhgyomorra menni?
20150601134430

Jobb reggelt!

Nagyon édes a kicsi! Viki, a mienki is valami nyugtatót kaphatott gyártása során, mert a miénk is elég nyugodt és ugyanazt csinálja, mint a tietek. Keze az arca előtt, nagyon kis ideig mutatta magát.
Kép
Kép

az én hasam is furán viselkedik egy pár napja, mintha enyhe mensis görcs lenne :roll:

Éjjel nagyon pörgött az agyam a nagybátyámon. :cry: Tegnap felhívtam az orvosát és nem sok bíztatóval kecsegtetett. Hatalmas felületet érintett a stroke, van egy jókora vérrög is hozzá, beszélni és mozogni nem tud. Mindehez tüdőgyulladás is társul. (3 napig volt így otthon, lebénulva az ágyban. Még jó hogy apám betörte az ablakát. Mi lett volna, ha nem megy hozzá???) Kérdeztem az állapotáról, és hát az én kis drágámnak kiritikus :cry: azt mondta, hogy reméljük 2 hétig nem fog semmi rosz történni. Mert ha azt túl éli, akár annyira is felépülhet, hogy önállóan -persze pici segítséggel- egyen, felüljön.
Teljesen kivagyok, mert ez egy ördögi kör... apámat -a testvérét iszonyúan megviseli, és ő is nagyon beteg és- féltem, a mama -az anyukája- még nem tudja, valami hülye storit találtak ki neki. Ha megtudja, belehal.Fogalmam sincs hogy hogyan mondjuk meg neki, hogy ne legyen semmi baja. Viszont, ha elkésünk vele és soha többet nem látja.... akkor.... na érttitek.... és megint csak visszaütközik apu. Imádja az anját. Azt meg végképp nem tudná feldolgozni, hogy ha lenne vele valami.
Megkértem apámat, hogy ha van valami negatív dolog akkor ne hívjon fel, mert ma egyedül vagyok itthon és ha rosszul leszek az idegtől??? Akkor mit csinálok. Hívja a férjem.

A mamit nagyon sajnálom, nem tudom mit mondjunk neki. Én személy szerint nem merek hozzá átmenni, mert a szívem szakad meg érte. Ráadásul érzi, hogy baj van!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Magdi!
A Ti picinkétek is nagyon édes!

A mamának el kell mondani! Jobban teszitek viszont, ha orcos felügyelete mellett történik a bejelentés.
Próbáéj meg Te sem folyamatosan erre gondolni, mert nem tesz jó se neked, se a picinek!!!
20150601134430

Sziasztok!
Elment kicsi családom :( Mi lessz ma velem?

Itt egy pocikép:
Kép

Kép

Köszi mindenkinek a névbeli segítséget :wink:

Jajj,de hiányoznak már most a gyerkőcök-remélem nem lessz semmi gond :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édesek a babucik!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Azt hiszem el kéne foglalnom magam,talán csinálok ma túróstáskát.
Meg vasalnom kell-de akkor is hiányoznak-néha-ilyenkor nem jó Anyának lenni-vagyis jó,csak....szóval értitek,vagy még nem-de majd megfogjátok érteni.Nem jó állandóan aggódni :?
ma nem nagyon leszek beszámítható.

Kép
Kép
Kép
kike

nemsokára indul a vonat-55-kor.Gyerkőcök most ülnek először vonaton,kiváncsi vagyok Kristi képére-mivel vonatbolond-diztosan nagyon fogja élvezni :D Remélem Apa ezt is felveszi kamerára.

Kép
Kép
Kép
kike

Azért kár hogy nem tudtam elmenni velük,ha még csak félidős lennék,akkor biztosan mentem vola,de így azért már nem mertem :oops:
Na jó eldugulok-mert ma máson se jár az eszem,csak azon hogy nehogy valami baj legyen.Inkább bele se gondolok.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ne aggódj! Minden rendben lesz! Apu Nagyfőnök vigyáz majd rájuk!!!! Foglald el magad alaposan, és ne agyalj folyamatosan rajtuk! Ez parancs! (de tudom, hogy az anyai szív képtelen erre).
20150601134430

Magdi! Nagyon sajnálom a történteket! A mamának szerintem is mondjátok el nem szabad eltitkolni előtte hiszen a fia! Próbálj meg egy kicsit pihenni és nyugodt maradni! Nagyon cuki a Babucid! :D

Kike! Biztosan minden rendben lesz! Apa vigyáz a gyerkőcökre! A pocakod abszolút nem nagy sőt nagyon is csini! :D
Vendég

Viki,Babuli:köszi :D Megpróbálok szót fogadni,és bízni Apa szigorában.Sok szülő lessz,meg az ovónők-nem lessz gond,és kész! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Gondolj bele, hogy mennyi új élménnyel fognak hazajönni! Be sem fog állni a szájuk este!!!!
20150601134430

én nem szeretném neki elmondani, mert nagyon lelkis vagyok és hajlamos vagyok teljesen azonosulni a másikkal. A férjemnek mondtam, hogy ha ma megy hozzájuk, és rákérdez, akkor legalább ő ne kerteljen. Viszont ő rendkívűl higgadt ember és megnyugvást sugároz, ami a másik emberre is hatással van.
Nekem csak és kizárólag így sikerlt az imádott malackám halálát -illetve szenvedéseit- kibírni. Ő olyan, mint egy pszichológus -régebben az akart lenni-
És ma késő estig dolgozik. Én meg itt vagyok egyedül. Ma megyek 11re reumatológiára, a kezem miatt, mert ha így folytatódik, akkor a gyereket nem fogom tudni felemelni. Kíváncsi vagyok milyen újdonságot mondanak!
magdolnam

pociiiiiiiiii! De édi!
magdolnam

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Kike!
Nyugi!!!
Apa hidd el, pont úgy fog rájuk vigyázni, mint Te, ha ottlennél!
Semmi gond sem lesz!
(bagoly mondja verébnek... figyeljetek csak holnap!)
Csini a pocakod!
Ma én is dobok képet, hétforduló van!!!!!!!!!! :lol:

Jaja...
Betöltött 31-ik!!! :lol:

Wera!

Örülök, hogy elkelt a ruhád!
Fürdőruha? Lemaradtam valamiről?
Majd kérünk képet a függönyről!

Viki!
Lehet sorban állni a potenciális feleségjelölteknek?
Mert mi szeretnénk!!!! :lol:
Olyan cuki pofija van! olyan kis pufók! Elolvadok tőle!

Ronix!
Érezd jól magad!

Muffin?!?!?!
Vendég

Marcsi!
Lehet jelentkezni! ;)
20150601134430

SzK.Ági!
Szonjusodat isten éltesse!!!!
Kép
20150601134430

Kép Kép

apa tegnap este lefekvés előtt kalózkodott a fényképezőgéppel... :oops:
Vendég

Juppiééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

már váltott a vonalzóm is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi!
Nagyon csini a pocid! Jól sikerült Apával az évfordulós romantikázás?
20150601134430

Aha... :oops: :lol:

most meg várom az anyukámat...
Sajnos vegyes érzelmekkel...
Vendég

Miért?
20150601134430

Az anyunak mindíg is nagyon nehéz természete volt.
Mióta azonban nincs az apu, ez hatványozódott.

Senki sem állhat meg előtte.
Két éve már, hogy orvoshoz jár, mert az az új mániája, hogy beteg.
Szerencsére nem az.
Szegény doki a rheumatológián,már nem tudja hova küldeni, mert sehol sem találnak semmit.
De már minden megvolt.
UH, CT, végbél és gyomor tükrözés, minden.

most a pszichológushoz jön...
Akit ő csak idegorvosnak hív, mert nem tudja, hova megy.
Szerintem valami idegyulladásra gyanakszik, nem erre....

Sajnos nem tudunk vele mit kezdeni.
A depresszió összes tipikus tünetét produkálja, tömény rosszindulattal keverve.
Folyton fúr mindenkit, még engem és a tesóm is sokszor össze akar ugrasztani.

Nem értem, miért jó ez neki.
A kisbabámra is azt mondta, amikor megtudta, hogy lesz, hogy minek mégegy gyerek.
Nem az életünkön aggódott, hanem azon, hogy akkor kevesebbet tudunk vele foglalkozni.
Hozzáteszem, nem öreg, 61 éves, kocsit vezet, amivel persze rám hozza a frászt, mert rettenetesen figyelmetlen, tavaly is összetört valakit.
Sajnos a jogsiát nem vették el.
Pedig közveszélyes.
Vendég

jogsiját
Vendég

Marcsi! Nagyon csini a pocakod! :D Sajnálom, hogy problémák vannak az Anyukáddal!
Vendég

Hűha, anyud nem gyenge.
Nem az a baj, hogy nem tudja kellően lefoglalni magát? Ezért jön ki rajta a hipohonderség és a depi?
20150601134430

folyton sír, hogy nem törődünk vele, de ez nem így van.
Nem egy településen lakunk, de a tesóm is és én is hetente többször meglátogatjuk, és segítünk, amit tudunk.
De semmi sem jó.

A nővérem tavaly elvállt, van egy új kapcsolata, az sem tetszik neki.
Mert ki kellett volna tartania a férje mellett, mert azt úgy kell!

De az egy szörnyű ember volt!!!

Miért kellene egy életen keresztül valakinek vezekelnie egy rossz döntés miatt?!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: