A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Timi NagyFőnök!
Jót szóltál!!! Uffffffffffffffffffffffffffffffff!
20150601134430

ami nem érzem jol magam hányingerem van áááááááááá
meg fulladok alig kapok levegöt ez nagyon rossz
ugy unom már ezt a nyavajgást :x :x

4-körül megyek a dokihoz a tápos papirért-holnap feladom meg elruccanok laborba :? :?
azt a héten megnézem a dokimat is---

nos a hizásrol annyit én 11 kg-nál járok de én nem tudok nagyon enni mindentöl hányingerem van nálam szerintem ez ezért ennyi
a védönö az elején elmondta hogy 12-14kg az ideális de ezenkivül semmi a doki egyszer kérdezte meg mennyit hiztam akkor amikor be kellett mennem a korházba de semmi extra azon kivül

Képimg][/url]
Kép
ronix

a doki tőlem is megkérdezte egyszer hogy mennyit hiztam. nah szép volt mondhatom... közöltem vele hogy az eltelt egy hónapban feljött +3 kg. ő is nézett érdekesen, aztán megkérdezte hogy összesen. akkor volt 6 kg. azt mondta hogy ok. szépen növünk.
persze most biztos sokan legyintenek hogy igy könnyű nagyszájúnak lenni, és hogy könnyen irtam ezek után amit a laptetőn, de higyjétek el, nekem ez is soknak tűnik. főleg hogy mostanság az ideális a 14-15 kg. nah nekem még van 2,5 hónapom. biztos gyarapodni fogok én is.
és ha abból indulok ki hogy már én is 8-assal kezdődök :oops:

de lányok higyétek el, hogy amig a cukorral nincs gond és a fehérjével a vizeletben, addig ne mlehet nagy probléma. nem mindenki egyforma alkat.
van akinek több tápanyagra van szüksége. és nem csak a baba miatt. lehet hogy azért is gyarapszik a súlya, mert igy készül a szervezete. azért ahhoz hogy egy hirtelen ott termő 6-7 kg pluszt el tudjon hordani, és ellátni a szervezet, ahhoz nekünk is erősödni kell! nem lehet azt várni a testünktől hogy csak a baba és a hozzá tartozó lepény, viz stb.-re gyúrjon, csak annyival hizzon.
gondoljatok bele. tápanyag kell ahhoz hogy a szivünk is birja a megterhelést, és az érrendszerünk. persze ez nem feltétlen zsírt jelent, sőt... de hát ahhoz hogy az izomzatunk is fejlődjön és a vérellátás is megfelelő legyen, ahhoz nekünk is kell pár kg.és nemv vagyunk egyformák!!!!!!!!!

vagy nem jól gondolom?!?!?!

UFF :D

Kép

Kép
timi1982

Andi! Elnézve a két NST-s papír között a különbséget a másodikon jóval magasabbak a fájás tevékenységi görbéid! A baba szívhangjának a görbéje olyan mint az enyém volt pénteken és Nekem azt írta rá a doki, hogy REAKTÍV! Azaz jó! :D

Lányok! Ne foglalkozattok a hülye orvosokkal és védőnőkkel mert úgy látom azzal vannak elfoglalva, hogy melyik kismamira mivel lehet a legjobban rá ijeszteni! Mert amúgy nem vagyunk elég stresszesek! :twisted:

Timi! Teljesen egyetértek Veled! Egyébként azt hallottam, hogy most jön divatba a karfiol és a brokkoli! Én is elkezdtem gyüjteni! :D :D :D

Viki! Várjuk a képeket a szerzeményekről! :D

Ibm! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Ronix! Gratula a 30-dik héthez! :D
Vendég

jah és lányok! a szervezetünk már a tejtermelésre is gyúr!!! az sem fog csak magától a napfénytől beindulni!!!

Kép

Kép
timi1982

és egyébként még annyit, hogy állítólag a franciáknál nem is ugy mérnek mint nálunk.

nekünk a testsúlyunk nem is tudom hány százaléka van engedélyezve a hizásra...
a franciáknál ugy tudom hogy függetlenül a kezdő testsúlytól náluk asszem 10-13 kg engedélyezett. ha ezen felül hizik a kismama, szigorú diétára itélik a szülésig! és be kell tartania az előirásokat, állandóan ellenőrzésre járatják. szigorúbb mint nálunk a diétás ellenőrzés!!!!

nah most magyarországon tartsa már be mindenki a 10-13 kg-ot..... 8)

Kép

Kép
timi1982

én már eddig tartok +13 killónál...na és még hol a vége. és a védőnőm nem hüledezett...inkább mikor a kezdősúlyomat látta akkor hüledezett, hogy miylen kevés kilo voltam! :)

d.dodó

Mostani kalácsom :D
Kép

Ez már jobb lett!
De megyek is,mert most meg kenyeret csinálok,elfogyott amit két napja csináltam.

Kép
Kép
Kép
kike

Timi!
Én is egyetértek vele! Kitűnően értenek sokan ahhoz, hogy stresszeljék a kismamákat. Mi még nagyobb bolondok vagyunk, ha hallgatunk rájuk.
20150601134430

Kike!
Jut nekem a kalácsból? Isteni jól néz ki! Ablak nyitva!
20150601134430

Kike! Ez a kalács nagyon guszti lett! Nálam az ajtó van nyitva! :D
Vendég

kike!!!

ez nem igazság... miért van neked türelmed ilyenekhez? vagyis inkább fogalmazzunk igy: miért lax ilyen messze???? 8) :lol:

annyira irigykedem azokra akik sütögetnek. én valahogy nem tudom megcsinálni. mndig anya segítsége kell. kicsit türelmetlen vagyok a sütéshez. nekem inkább a főzés jön be 8)

ha közelebb laknál akkor főznék nektek ilyen finomságokért cserébe. munkamegosztás a köbön :D :D

Kép

Kép
timi1982

Röpülnek a kalácsok csajok! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!

Én is a 30-asok közé léptem a hétvégén!

És már jól vagyok... egy napig azért paráztam, hogy nem akar-e megszületni a kislányom, de szerencsére nem, csak nagyon durva volt a gyomorrontásom.

Dodó, te írtad, hogy Anyukád hamarabb szült benneteket, ezért te is úgy készülsz, mi lesz, ha.... Én a 36. hét előtt születtem (és már 6 hónaposan ki akartam bújni), a férjem is egy hónappal korábban jött a vártnál, Ottót mégis úgy kellett kirángatni a kiírt előtt egy nappal.

Milyen védőnők és dokik vannak.... a védőnő ellen nem lehet sokat tenni, mert körzetileg rendelik ki, de aki tud váltani, ne szüljön olyan dokinál, aki ilyen hülyeségekkel megijeszti. Én biztosan elgondolkodnék azon, hogy a szüléskor vajon felelős szakmai döntést hoz-e...
Lehet, hogy jobb a svéd rendszer, amiről Dodó mesélt? Ha minden rendben van, békén hagyják babát és mamát...

És egyetek-igyatok rendesen, hogy a babóknak is jusson, és nektek is maradjon!

Mennem kell ruhahalmazt pakolni, mindenkinek a legjobbakat!

Kép
Kép
bondi

kike!

ez a kalácsrecept fent van a másik topicban? annyira megkivántam. és sajnos a boltiaknak hasonló ize sincs mint a házinak.
lehet holnap mégis nekifogok. anyát nem merem behivni, mert szegény ma ért haza pestről, és apától nem akarom egyből elrángatni :D
ugyhogy ha mégis megcsinálom tuti csálébb lesz mint a multkori sütésed :D

Kép

Kép
timi1982

Kike!
Már csak a Te sütid hiányzott a somlói galuskás Carte D'ore után. Kipukkanok!
20150601134430

Bondi! Neked is Gratula! :D
Vendég

Igen-ez a kalácsreci van fenn a receptesben :D Hajrá-ess csak neki,sikerülni fog-és kérünk róla képet :wink: Múltkor ott toltam el hogy nem kétujjnyira sodortam hanem egyre,és ezért hosszú lett,és nagy tepsiben kelesztettem.Kicsiben kell hogy szépen feljöjjön,és kétujjnyi vastagra sodorni :wink:

Gratula a 30-asoknak! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megjöttek Apáék-Vercsinek semmi baja a manduláival-szerencsére.Ma kész lessz a vizelet eredmény is.Holnap Apa megy vissza dokihoz közli az eredményeket,és meglátjuk mi lessz a további teendő.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ez remek hír! Ügyes Vercsi!
20150601134430

Kel a kenyér,épp hogy elég volt a lisztem-Apa bement vásárolni-holnap meg zsemle sütés vár.Az már elsőre is sikerült-legalább az.A kenyerem teteje továbbra is mindig beesik-majd azért alakul idővel.
16 db lett multkor a zsemle-és két nap alatt elfogyott.Nem is tudom -lehet Nővérem inkább kiszúrt velem a kenyérsütővel :lol: :lol: Csak sütök-sütök.
Ma 5ször ment a mosógép is-szóval azért mosok is. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

bondi!
Nem mondtam hogy törvényszerű, hogy minden ugy öröklődjön ahogy mi születtünk.....de fel kell ilyenre is készülni szerintem!

d.dodó

Bondi, Ronix: gratula a 30-asok klubbjához!

Na hát engem nem ijesztett meg ez a liba csak jól felmérgesített.
a 10-12 kg-os hízásnak nem örülök mert a hátralevő 7 hét alatt biztos lesz még kb 5. De nem érdekel, majd ledolgozom, ezt én még nem tartom kórosnak, főleg, hogy semmi egyéb tünetem nincs! Csak ne beszélt volna annyi butaságot!

Kike: szupi a kalács!
Vendég

Kike!
Látom meg vagy Te áldva a háztartási gépekkel! A vasalóm is itt kiabál értem, de még tartom magam!!!!!
20150601134430

Viki:Köszi :D Apa azt mondta kezd nem is hinni benne hogy hullik a haja-csak tényleg az ovónő cibálja ki neki :roll: Hát,nem is tudom.
Olyat is hallottam hogy aki nagy hajjal születik és nem cserélődik ki teljesen a babahaja,annak kb.ennyi idősen kezd el hullani a haja,és jön a másik-nem tudom-az tény hogy nála így volt-mármint nagy hajjal született és nem igazán vesztette el azt a hajat.
Örülök is hogy eddig semmi gondot nem találtak,de azért idegesít is hogy mégis akkor mi lehet-vagy csak egyszerűen ne foglalkozzunk vele?
Bocsi-belemerültem a témába-csak már nem tudom mit gondoljak.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok csajok!

Köszi a gyógyszer tippeket, szerencsére nem kellett, mert vissza is ment a hőmérsékletem normálisra, csak láz miatt nagyon parás vagyok, mert a vetélésemet 99%, hogy az okozta, úgyhogy nekem iszonyat mumus a láz, akkor is, ha már nem a 2. hónapban vagyok.
De szerencsére "csak" a takony meg a köhögés van, de próbálom kikezelni.

Patr, te már legalább kifelé jössz a kórból?

Ronix, Bondi, gratula a 30-ashoz!

Ibm, Babuli, micsoda óriási pocakok! Én a kisebbel is úgy vagyok, hogy néha tonnának érzem.

Tappancs, az jó, örülök, hogy jót mondtak és hogy a hajáról is így tudtak nyilatkozni, nem semmi.

Viki, te nagy becenév-kitaláló vagy, eddig nagyon frappánsakat írkáltál!

Hú, Kike, már a szóbeli nasi leírások is eszméletlenek, de ez a kalácskép! Jól néz ki, családod örül biztos, hogy ilyan ügyi az anyukájuk.

Védőnővel és dokival szerencsém van, ok, h most diéta miatt megállt hízásom, de volt időszak, mikor nagyon meglódult és akkor se szóltak semmit, pedig nagyon tartottam tőle, mert több ismerősöm is mesélte, ha volt alkalmuk, mindig hazudtak lefelé mérlegelésnél, mert 1ébként rendesen leb@szták őket.
De hogy a doki ezért ne vállaljon?! Én szerintem is a pénz miatt úgyis elvállal, bár ezek után, nem tudom, nem kéne-e másik, de tudom, nem könnyű váltani.

Ja a diétáról, most épp anyós húzott fel, átjött, hogy csinált máglyarakást, kérek-e? Nagyon jól tudja, hogy diétáznom kell, pl közös sütögetés volt, ott sem ettem sütit, csaka saját diabomat.
Mondom neki kicsit idegesen, hogy nem kérek, erre megkérdezi, hogy azt sem ehetek? Hát abba cukor van, nem? Akkor hogy ehetnék! Nem is értem, hogy gondolja ezeket. Na mind1.
Mondjuk amúgy is utóbbi 1-2 hétben azt veszem észre, hogy hamar ideges leszek.

Kép
teó

Teó!
Anyós mondjon le!
20150601134430

Teó! Hát nem irigyellek az Anyósodért! :oops:
Vendég

Hű, jó sokat írtatok, pedig csak pár órát voltam távol. Visszaolvastam, jegyzeteltem... :D

Marcsi - a vonalzómra már rá se merek nézni, mert rögtön betojok!! :lol: :lol:

Szly - nagyon édik a Rolkós képek! :D Tényleg jó fáradt lehetett!! :lol:

Anyjuk - látom már a többiek nagyjából lenyugtatták a paráidat, de azért én is fűznék hozzá pár szót. Én is sejtem melyik topikba jársz át, és kérlek sürgősen szokj le róla! Velem is ugyanez volt, mindig magamra veszem mások paráit, pedig nagyon nem kéne!!! :wink:
Szerintem az hogy melyik orvos kinek mikor kezdi el a ctg-t, az totál egyénfüggő. Nyilván akinek már vannak koraszülésre utaló jelek, annál hamarabb kezdik, de amúgy fölösleges. Biztos nem véletlenül van ez kitalálva, hogy 36. héttől...
Az utolsó 2-3 hétben megnézik hogy be van-e fordulva a bébi, akkor van az utsó uh. Ha akkor még nincs, megnézik amikor bemész a szülőszobára a fájásokkal, meg a dokik amúgy is elég jól ki tudják tapogatni hogy hogy fekszik a manócska.
Bőrkinövés: én már hallottam ilyet, létezik olyan kicsi szemölcs, ami pár nap alatt kinő, majd leesik, de nemtom szúr-e vagy ilyesmi. Nekem 1-2 mm-es kis piros foltocskák jelentek meg a dekoltázsomon az elmúlt pár hónapban... remélem majd elmúlik szülés után :? .

Szilvi - engem nagyon felháborít hogy hogy mondhat ilyet egy doki, hogy nem hízhatsz többet 15 kilónál. Szerintem állati sokan vannak itt, akik már meg is haladták ezt, és még hol a vége?! Én is már 13-14-nél járok, de szinte csak a hasamon van az egész. Biztos hogy nagyon pipa lennék arra a dokira aki éhezésre kényszerít és sürgősen keresnék másikat!
Az meg hogy kit találsz... szerintem nem neked kellene emiatt kellemetlenül érezned magad, hanem neki kéne szégyellnie magát hogy fenyegetőzik! Dögöljön meg az ilyen köcsög!!
Kajatipp - hát ha már tényleg itt tartunk, sültkrumplit meg banánt nem ennék a helyedben. Inkább rizst, sovány húsokat, párolt zöldségeket, almát, narancsot, kiwit, teljes kiőrlésű vagy rozskenyeret, ilyesmit.

Ami - gratulálok a jó eredményekhez! Még mindig nem értem miből következtetnek arra, hogy Áron baba előbb érkezik a kiírtnál! Csak mert nagy a pocakod és feszül??? Nekem ez olyan furi :roll: . Na kíváncsi vagyok igazuk lesz-e. De azért jó hogy már szinte mindennel kész vagy! Nagyon várom már a bútor-fotókat! :wink:
Nemtom miért, de ez a hányinger nálam is megvan néha! Pl most :( . Lehet hogy sokat ettem egyszerre... franc tudja.

Bondi - Üdv a 30-asok nyugdíjas pingvin klubjában!! :lol: :wink:
A gyomorrontás-dolgot pedig sajnálom! :( Remélem már teljesen helyrejöttél!
Írtál mostanában újakat az Oti-beszólásokhoz a blog-otokba?? Mindig eszembe jut hogy milyen arikat olvastam nálatok múltkor. Ha vannak újak majd linkeld már be megint a címet légyszi, mert nem mentettem el sajna. Köszi :wink:

Apa mégis eljött ma velem bababoltba. Vettünk lepedőket. Esővédőt akartam még a kocsira, de sajna az most pont nem volt. Viszont vettünk rengeteg gyümit a piacon (mézédes epret, körtét, almát, banánt, narit). Nemtom kell-e mondanom hogy úgy bezabáltam belőle hogy mindtjárt kidobom a taccsot?!?! :oops: :lol: De hát nem is én lennék ha nem így történt volna.

És megkaptam a szomszédasszonytól a fini túrós-süti receptet, úgyhogy ma még sütnöm is kell! És persze enni belőle sokat-sokat :twisted:

Váááááá! Fúrnak felettünk... mindjárt szétmegy a fejem :evil: :evil:
Vendég

Sajna,a legtöbb Anyós ilyen,és ehhez hasonló :?

Kép
Kép
Kép
kike

Majd ha mi leszünk Anyósok,vajon rólunk is így fognak vélekedni? :? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok! Anyukám azt szokta morogni az orra alatt mikor apám anyja nálunk van és szokás szerint "szerepel", hogy HA ILYEN LESZEK LŐJETEK LE!! :lol: :lol: :lol: Pedig ő egyáltalán nem ilyen... de valószínű ezért is mondja... :lol: :lol:
Vendég

Mármint Anyu nem olyan dinka mint a nagyanyám... :wink:
Vendég

ujra itt!:)
tuleltem, bar nehez menet volt. Azt hittem elolvadok ugy tuzott odafel a nap. izzadtam rendesen. Raadasul ugy szurkal ma a hasam alja:(
aztan igyekeztem nem tulvasarolni magam, ennek az lett a vege, hogy csak a minimumot vetem, igy a huto meg mindig eleg ures :oops:

Ikeaban ettem fincsi mandulas sutit, vettem meg par dobozt, mert a pakolssal elakdtam, aztan most gyujtom az erot a vasalashoz!

Es megjott a hordozo, amit rendeltem!:)
Vendég

na hello csajok. kicsit jobban vagyok ma úgyhogy volt erőm olvasgatni titeket. Holnap lesz eredmény amniocentézis ügyben. nem is tudom mit reméljek de majd meglátjuk. Már nagyon izgulok. Ma voltam dokinál. Bébi 2000-2200 g (én 2200 voltam amikor születtem...) és a holnapi eredménytől függetlenül megbeszéltük, hogy a 37. héten indítjuk a szülést. Úgyhogy már csak négy hetem van. És nagyon ügyesen tegnap megfordult a bébi.
Mondtam már hogy a hangya a kedvenc állatom? Merthogy valamikor szóba jött hogy van egy hangyányi esély hogy rendben van az agya. Úgyhogy azóta a hangya a kedvencem. Már amikor el tudom hinni hogy létezik...
na nem akarok itt hangulatrontó lenni csak gondoltam benézek. Tényleg jó nagyok a pocik, bár az enyém sem kicsi... majd teszek fel én is képet.
Az a 16 éves meg aki megölte a csecsemőjét én is meg tudnám fojtani és nekem ilyenkor merül fel a kérdés hogy miért nem neki jut egy ilyen probléma mert annak úgysem lett volna semmi jelentőssége? Én meg kaphattam volna egy egészségest... Igazságtalan ez úgy ahogy van. vagy fél órát bőgtem rajta tegnapelőtt...
ja és védőnő... én eddig kétszer találkoztam vele, de nincs is energiám most hozzá hogy megint összehordja a baromságait, úgyhogy ezen a héten tuti nem megyek. Úgyhogy szerintem én fogom megdönteni a rekordot a 3 alkalommal amikor találkozom a védőnővel az egész terhesség alatt és még fel sem vetette hogy esetleg eljönne hozzánk. de én szarok rá. Annak örülök ha nem kell látnom a buta fejét...
na mindegy, most megyek, majd holnap ha lesz energiám akkor megírom hogy mit mondtak.
Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

ja és még csak annyit, hogy írtátok hogy kinek milyen bajai vannak... én meg még mindig semmi... alszom mint a tej, nem fáj semmim, nem vagyok fáradt, nincsenek keményedéseim meg összehúzódásaim és mindent meg tudok csinálni a házban is meg a kertben is. Ki a fene gondolná hogy nem ez az álom terhesség... Csak hogy valami irigykednivalótok is legyen... :)

KépKép
muffin

Hú, nekem is vasalnom kéne...de lehet ma már nem lesz hozzá erőm! :( Előbb is ugy görcsölgetett a hasam.
Na, és anya sem nyugtatott meg tegnap mikor mondta hogy ez a 30. és 36. hét közötti idő a legrizikósabb......

d.dodó

Sziasztok! Mindenkinek gratula aki a 30 hétbe lépett. Már én is a küszöbén járok! :lol:

Muffin: Örülök hogy kicsit jobban vagy, és nagyon szurkolok az eredményeidhez. Ja és olyan szempontból irigyellek hogy nálad még nem volt kint a védőnő. Hozzánk 2 hetente jár, de hogy minek, nemtudom! :? Na jó legyél és mindenképp jelentkezz a hírekkel.

Csajok én eddig 6kg híztam a terhesség alatt. Hát még ha ennyi rámjön, akkor is nagyon megleszek elégedve magammal. :D

Kép
linda24

júúúúúúúúúj most nézem hogy beléptem a 30-azok táborába!! :D :D

Kép
linda24

dodo: miben all, hogy rizikos?
szerintem sokkal inkabb rizikos volt a 30ik het elott. Legalbbis szamomra! ugyanis egy 133gmal vagy a folott szuletett csecsemo jo esellyel indul az eletben de lotte eselytelen lett volna.
szoval en epp most nyugodtam meg. Hogy ok, gorcs van, nem jo, de most legalabb mar jogos a gorcs, meg hat ha veletlen nyilni kezdek tole sincs nagy baj!
de hat Neked aki nem tudja mi az 14 heten at gorcsolni kemenyedni es aggodni eljon e az ido, hogy kifujja az ember magat, es ne adj Isten oruljon is a varandosaganak, lehet hogy tenyleg furcsanak tunik, hogy gorcsolsz...
Amugy Te nem korabban szulettel? VAgyis a 36ik hetnel is korabban. Ugyanis a 36ik het nem szamit koraszulottnek, Te pedig az voltal.
En igen igen boldog leszek, ha a 36ik hetig kihuzzuk!
Vendég

muffin: jo hogy jelentkeztel! epp ma gondoltam Rad, valyon hallattsz e meg magadrol! Orulok hogy igen! HAt eddig sem lehetett konnyu a varkozas, de most hogy mar "csak " ork valasztanak el az eredmenytol, iszonyat lehet!
Igen nagy erot hozza!
Vendég

linda: grat a 30hoz! Szerintem szuper erzes!
BAr a nehezsegek sorai meg elottunk vannak, de akkor is! A "nehezen" mar tul vagyunk:)
Vendég

NA lanyok fotoztam:)

Igaz csak vasalatlanul, de ime nehany cuki darab.

A hazahozos: Kép

Edi kis szett a h&m-bol, meg jo reg eg ylearazasban vettem: Kép

az egyik kedvencem: Kép

csajos dolgok: Kép

napozok: Kép

a kesz hurka, sajna a majas kidurrant:( Kép

hetvegi munkam gyumolcse1: Kép

hetvegi munkam gyumolcse2, gyerekkonyvek, es babaholmik:) Kép

a kocsi a hordozoval: Kép
Vendég

Anyjuk!
Gonoszság volt ezt a hurkát feltenni ide! :evil: Mikor ehetek én ilyet??? nem is lehet itt kapni! :(
Én is azt hittem hogy a 37. hét előtt születtem, ed anya azt mondta hogy nem... mert azt mondta, hogy nem csak azt nevezik koraszülöttnek, aki a 37. hét előtt születik, hanem azt is aki nem éri el a 2500g-ot.
nem tudom miben áll hogy rizikós.... talán abban hogy még a tüdő most van fejlődőben... anya csak annyit mondott, hogy ilyenkor minden nap számít.
Jó, ez igaz, hogy én az elején nem éltem görcsökkel, de most akkor is furcsállom, hogy fél óránként bekeményedik a hasam..... (pedig épp semmit nem csinálok) és ma nem is csináltam...egyedül csak a mosogatást. Igaz most épp fájni nem fáj, csak bekeményedik, feszül.
A babakocsiról nem csinálsz oldalról is egy képet??

Mindenkinek gratula, aki belépett a 30-asok klubjába!

d.dodó

Muffin, szép állat a hangya, és Veled vagyunk, bámri van is. Holnap jelentkezz mindenképpen, és akínai néphadsereg egész évi termése hozzon szerencsét Neked most már!!!

potyka

Muffin - nagyon örülök hogy jelentkeztél! :D Izgulok veletek a holnapi eredmények miatt!!! Hajrá hangyááááááááák!!!!!!!!!!! Várjuk a híreket!
Egyébként a 16 éves gyerekgyilkosról nekem is Te jutottál eszembe és mindazok akik hasonló problémával küzdenek. Hát... nincs igazság! :( De vannak hangyák!!! Nagyon-nagyon drukkolok! :wink:

Anyjuk - jók a kis cuccok :D és nagyon szépen elpakoltál, ügyi vagy! :wink:

Csajok, úgy néz megint lecsaptak a menyasszonyi ruhámra. Nem akarom elkiabálni, mert csak holnap jön érte a csajszi, de most már nagyon remélem hogy el is viszik, mert hát 30 ropi mégis csak több mint egy szekrényben lógó fehér izé... :)

Nah, megyek sütni! :twisted:
Vendég

wera; ez jo hir a ruharol! Remeljuk most igaz is lesz!

Dori: a hurka lehet hogy csak jol nez ki , ki tudja eheto e, gondolom hazi, anya kuldte. Az igaz, hogy minden nap szamit, de szerintem uh nelkul is sejtheto hogy eleg nagy a babytek...:) Plussz a tudoeres ugyan igaz de adnak valami cuccost ha megindulni latszik a szules, ami kicsit erositi a baba tudejet, es ha vissza tudjak tartani a szulest, az 24 ora alatt hat. HA egyszer 26ik hetre szuletett babak teljesen egeszsegesek tudnak lenni, ha veltlen megszuletnek, akkor a Te 32ik heted fele kozelegve nem hiszem hogy ilyen panik hangulatban kene lenned.
Nem azt mondom, biztos nem jo elobb szulni nagyon sokkal, de mivel Neked nincsenek uh eredmenyeid mar lehet a baba most eleri a Te szuletesi sulyodat:)
Amugy meg a gorcsoktol nem torvenyszeru hog ya mehszaj is nyiljon!
Joslofajasok, csak epp kelloen erosek!

Oldalrol nem udom lefotozni, mert nincs kedvem kicibalni onnan, es ott meg nem ferek hozza oldalrol.
Vendég

wera: koszike a dicseretet! En azert nem vagyok vele annyira megelegedve, nem szeretem mikor egymason is vannak konyvek, de hat a fene se hitte hogy ennyikonyvunk van!
Persze parom rogton mondta, ha megvalnek a Daniel Steel gyujtemenyemtol maris nem lenne gond:) Edi, de neeeeeeeeem!
Igaz mindegyiket minimum 2szer olvastam, de leszek en meg nyugdijas raero noszemely es ugy imadom oket!
Inkabb valjunk meg a 100 eves turisztikai konyvektol , brossuraktol....
Meg a rakat angol konyvtol, ugyis mar tok uj konyvek vannak ma a piacon, de nemm, azok kellenek...
Ez van, igy maradt minden:)
Vendég

beraktam az utolso adag vilagos babacuccot mosni;)
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Négy nap távollét után ismét itt vagyok! Mivel elég sokat írtatok, nem segítene nekem valaki, hogy mik a történések? Meséljen nekem valaki! Lécci, lécci, écci!! :lol:

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: