Hű, jó sokat írtatok, pedig csak pár órát voltam távol. Visszaolvastam, jegyzeteltem...
Marcsi - a vonalzómra már rá se merek nézni, mert rögtön betojok!!
Szly - nagyon édik a Rolkós képek!

Tényleg jó fáradt lehetett!!
Anyjuk - látom már a többiek nagyjából lenyugtatták a paráidat, de azért én is fűznék hozzá pár szót. Én is sejtem melyik topikba jársz át, és kérlek sürgősen szokj le róla! Velem is ugyanez volt, mindig magamra veszem mások paráit, pedig nagyon nem kéne!!!
Szerintem az hogy melyik orvos kinek mikor kezdi el a ctg-t, az totál egyénfüggő. Nyilván akinek már vannak koraszülésre utaló jelek, annál hamarabb kezdik, de amúgy fölösleges. Biztos nem véletlenül van ez kitalálva, hogy 36. héttől...
Az utolsó 2-3 hétben megnézik hogy be van-e fordulva a bébi, akkor van az utsó uh. Ha akkor még nincs, megnézik amikor bemész a szülőszobára a fájásokkal, meg a dokik amúgy is elég jól ki tudják tapogatni hogy hogy fekszik a manócska.
Bőrkinövés: én már hallottam ilyet, létezik olyan kicsi szemölcs, ami pár nap alatt kinő, majd leesik, de nemtom szúr-e vagy ilyesmi. Nekem 1-2 mm-es kis piros foltocskák jelentek meg a dekoltázsomon az elmúlt pár hónapban... remélem majd elmúlik szülés után

.
Szilvi - engem nagyon felháborít hogy hogy mondhat ilyet egy doki, hogy nem hízhatsz többet 15 kilónál. Szerintem állati sokan vannak itt, akik már meg is haladták ezt, és még hol a vége?! Én is már 13-14-nél járok, de szinte csak a hasamon van az egész. Biztos hogy nagyon pipa lennék arra a dokira aki éhezésre kényszerít és sürgősen keresnék másikat!
Az meg hogy kit találsz... szerintem nem neked kellene emiatt kellemetlenül érezned magad, hanem neki kéne szégyellnie magát hogy fenyegetőzik! Dögöljön meg az ilyen köcsög!!
Kajatipp - hát ha már tényleg itt tartunk, sültkrumplit meg banánt nem ennék a helyedben. Inkább rizst, sovány húsokat, párolt zöldségeket, almát, narancsot, kiwit, teljes kiőrlésű vagy rozskenyeret, ilyesmit.
Ami - gratulálok a jó eredményekhez! Még mindig nem értem miből következtetnek arra, hogy Áron baba előbb érkezik a kiírtnál! Csak mert nagy a pocakod és feszül??? Nekem ez olyan furi

. Na kíváncsi vagyok igazuk lesz-e. De azért jó hogy már szinte mindennel kész vagy! Nagyon várom már a bútor-fotókat!
Nemtom miért, de ez a hányinger nálam is megvan néha! Pl most

. Lehet hogy sokat ettem egyszerre... franc tudja.
Bondi - Üdv a 30-asok nyugdíjas pingvin klubjában!!
A gyomorrontás-dolgot pedig sajnálom!

Remélem már teljesen helyrejöttél!
Írtál mostanában újakat az Oti-beszólásokhoz a blog-otokba?? Mindig eszembe jut hogy milyen arikat olvastam nálatok múltkor. Ha vannak újak majd linkeld már be megint a címet légyszi, mert nem mentettem el sajna. Köszi
Apa mégis eljött ma velem bababoltba. Vettünk lepedőket. Esővédőt akartam még a kocsira, de sajna az most pont nem volt. Viszont vettünk rengeteg gyümit a piacon (mézédes epret, körtét, almát, banánt, narit). Nemtom kell-e mondanom hogy úgy bezabáltam belőle hogy mindtjárt kidobom a taccsot?!?!

De hát nem is én lennék ha nem így történt volna.
És megkaptam a szomszédasszonytól a fini túrós-süti receptet, úgyhogy ma még sütnöm is kell! És persze enni belőle sokat-sokat
Váááááá! Fúrnak felettünk... mindjárt szétmegy a fejem