Sziasztok!
Mennyi beteg..Vigyázzatok magatokra!! Sok pihi és folyadék!
Vkata! Én úgy tudtam, hogy az algopyrint már az utolsó X hétben már nem szabad szedni. Nem emlékszem pontosan, hogy miért. De mikor megfájdult a fogam, átmentünk az ügyeletre és pont a párom mentős kolegája volt ott (mentőtiszt) és a gépben nézte meg, hogy ilyenkor mit lehet adni és mit nem. De az algóra tuti mondott valamit.
Húú, tegnap olyan jó volt! Tök meleg és az apósommal összeszövetkeztünk és grilleztünk. Olyan finom lett... Nagyon jó volt a levegőn.
Este pedig apával elmentünk pizzázni. Jól sikerült a tegnapi nap!
Ma meg elnézte a beosztását megint a párom, így reggel váratlanul hazajött. Nagyon meglepődtem, de nagyon örültem neki. Most lett új főnökük és tök gyakran változik a beosztásuk. Na de nekem ez csak jó, így végre kitakarítottuk a gardróbot. Már ideje volt, és most már a babaruhák a helyükre kerültek!! El sem hiszem.
Már csak egy pár dolog van, és kész a gyerekszoba!!
A kórházi cuccom nekem is kész, már csak nagyon apró dolgokat kell vennem, pl.: betét. Na meg szőlőcukor meg ücsi meg ilyenek. Ja, meg 1 db hálóing. De a lényeg megvan!!! Így már azért nyugodtabb az ember!
Mától hivatalosan is feloldozást nyertem. Oda mehetek, ahova akarok, nem kell feküdnöm..
El se hiszem. Az mondjuk más kérdés, hogy nem nagyon bírok, de legalább nincs megtiltva! Ha véletlenül beindul a szülés, akkor sincs semmi gond. Ez nagyon megnyugtató.
Na megyek megcsinálom a vacsit (tojáspörkölt..).
Holnap meg NST, vérvétel, uh, vásárlás. Na nem fogok unatkozni.