A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kriszti!
Nagyon rendes a párocskád!!! :wink:

Nálunk mindig van 4-5 féle Carte D'ore a fagyóban. :oops:

Ami!

Gratu az ismerőséd ikreinek.
Apjukot meg tessék lehordani.

Nekem sikerült a beépítettben rendezni az ágyneműket, törcsiket, egyéb huncutságokat. Hamar végeztem, de jól el is fáradtam.

Sült pipi combi is kész. Küldök akinek kell.
20150601134430

Hú, én most kicsit leültem megpihenni..... átültettem a virágokat, felsepertem, felmostam, felraktam egy húslevest..... még a fürdőt kéne kitakarítani (vegyszerrel már befújtam) meg még egy borsólevest odarakni...mindezt ugy hogy 3/4 4-kor el tudjak indulni a városba... ott talizunk párommal a buszpályaudvaron, és megyünk a kórházba!

d.dodó

Andkata - várjuk a képeket a bababútorról, ha kész!! :D

Kriszti - tényleg egy angyal a párocskád, hogy ennyit segít! :wink:

Potyka - nehari, akkor csak biztos átsiklottam felette, mert pár napig csak nagyon felületesen volt időm visszaolvasni! :oops:

Dodó - drukk a holnapi vizsgához!!! Este majd írj hogy mi volt a kórházban, kíváncsi vagyok rá! :wink:

Ami - sajnálom hogy téged is egyedül hagytak :( . Én még mindig sehogy sem állok a kórházi cuccokkal. Szerintem addig halogatom míg a végén kapkodás lesz :? :lol: .

Hoztam nektek mai Nóri-mozgós képeket, ha még nem unjátok! :lol: Ha mégis, akkor bocsi :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép

Apa nemsokára végez. Írt, hogy ha van kedvem menjek be elé a Váci utcába és sétálunk meg fagyizunk egyet. Naná hogy van kedvem!!!! Juppppijééééé!! :D :D

További szép napot mindenkinek! Cuppa! :D
Vendég

wera!
Akkor jó sétát, és fagyizást!!! Jók a képek.... mi babucink is szokott így mászkálni :)
Ok, majd este akkor megpróbálok jönni a beszámolóval.....feltéva ha megértem mit mondanak :D!

Na, a fürdő is kész, és a borsófőzi is odarakva!! Én meg hulla vagyok!

d.dodó

Jók a fotók Wera!
De jó neked!
Bár nekem nem lenne energiám elindulni!
Viszont megmostam a hajam,tettem egy utolsó kísérletet a kádbalógatós módszerre,hát sikerült,de ez volt az utolsó!
Azthittem kettészakadok deréknál!!
Asszem én is megyek fagyizni pótfiammal,meg egy kicsit kiülök a napra.
Apa nemtudom mikor jön haza!
Én is attól félek,hogy kapkodás lesz a csomagolásból,bár végül is nagyjából egyhelyen van minden de azért jobb lenne ha csak a táskákat kéne felkapni!
Csak ha becsomagolok akkor meg már olyan közelinek tűnik!
Hát majd meglátom mire jutok!

Magdolna! Jól emlékszem,ti vettetek csigá foggantyút a bútorra?
Én is szeretnék valami jót,de eddig csak olyan csufikat láttam!!!
Hol vettétek?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Látom, mindenki apázik...
Kivéve engem, és még néhányunkat... :?

Az én kedves párom elment az egyik barátunknak segíteni. Nem is tudom, mikorra várhatom.

Azon gondolkodtam, én is lelépek, a tesómhoz. Itt lakik nem messze, persze kocsival kell menni, de az még belefér...
Csakhogy addíg még el kellene pakolnom. A konyha már kész, még teregetni kellene, meg felmosni.
Ez utóbbi nagyon nehezemre esik, lehet, hogy passzolom...
Vendég

Kedves Kismamák!

Elkészült pár darab a tavaszi kollekcióból, illetve akciós árakon készítek nacikat szoknyákat a tavalyi megmaradt szép anyagaimból.
Képeket az alábbi helyen találhattok:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=284041

Várom az észrevételeket, érdeklődéseket, egyedi ötleteket!
Jó böngészést kívánok!

Üdv:
melinda
Kép

Melinda
npmelinda@freemail.hu
06-30/369-1535
Érdeklődni nem kerül semmibe!;)
melimami26

Sziasztok!

Megjöttünk! Az állatkert nagyon szupi volt és az idő is gyönyörű! Állatkert után elmentünk ebédelni a kedvenc Kínai éttermünkbe! Az egész nap fantasztikusan telt! :D

Wera! Nagyon cuki ahogy Nóri tornázik odabennt! :D

Hoztam a régóta ígért képeket!

Kép Mérleg

Kép Pelenkázó

Kép Ezt a kiskabátot tegnap hozták Anyósomék Hollandiából!

Kép Apa kedvence a krokis ruci!

Kép Kesztyűcskék

Kép 35hetes 1 napos Szabolcs kuckó!
Vendég

babuli: szuper dolgok es micsoda orias kucko:)

Wera: nekem ma egesz nap a 3., 4. kephez hasonlo formatumot olt a hasam , es nagyon nem kedvelem,mert ugy nyom, es a koldokom ilyenkor nagyon faj. Bar biztos bosszut all, mert vagy 4 -5 oran at megallas nelkul pakoltunk. de kimostam egy jo adag babaruhat, mert mar van hova rakni:)

A kosz meg oriasi, csomo mindennek nincsmeg helye de mar kezd korvonalazodni hogy is fog kinezni a lakas:)
Jo volt ma egyben latni Anna minden cuccat, ami eddig megvan, paromle is dobbent mennyi mondene van, pedig nem is;)

ferjecske most alszik- ejjel sokaig tanult, meg ma ejjell is azt akar- en meg picit pihizek, mert ha nem ulnek a gep elott tuti rosszul lennek a latvanyotl amit most a szoba nyujt es ujra pakolni kezdenek.....pedig mar nem kene....

Nincs jegy a jubileumi Istvan a kiralyra :twisted:
Ok, hogy masnap is lesz egy eloadas, de az biztos nem ugyan az mar!
Vendég

Anyjuk! Nem is panaszkodik a gyerkőc, hogy lecseréli a kéglit mert kicsi! :D
Vendég

Maria! Csak óvatosan azzal a pakolással!

Babuli! Nagyon szép dolgokat vettetek!
Hú most hogy látom a mérleg nekem is lemaradt,holnap meg is kérdezem a védőnőt,csak kölcsönözni szereetnék mire hazajövünk!
Állatkert????????? Micsoda helyekre eljutsz még!!!
Én egyszerűen alig vonszolom magam,komolyan már a menés is nehezemre esik!
Kb. 2 napja olyan nehezen viselem,ezek az éjszakák kikészítenek!
És ha megyek szinte egyfolytában feszül a hasam!
Ez mitől van?????
Pedig holnap nagy nap lesz,védőnő,táppénzes papír+nőgyogyi!!

Hát odáig eljutottam,hogy az ásványvizen kívül meg a papírokon mindent odakészítettem az ágyra,így nem is tűnik olyan soknak!
Vagy mégis????????????

Remélem a héten nekünk is elkészüla bútor és hétvégére minden a helyére kerül!!!

Anyjuk! Mostmár pihenj,megvár az a pakolás!
De azért a mai munkádról nem kapunk fotót????

Kép

Kép
ibm

Hááát, nem írtatok valami sokat..

Én már megjöttem a tesómtól, dumáltunk egy jót...
Apa még sehol. :cry: :cry:

Wera!

Nem is írtam az előbb, pedig akartam, hogy szuperek a képek.
Emma nekem is a 3-4. képen szereplő pózt szokta gyakorolni, nekem is baromi kellemetlen... :? :shock:
olyankor majd' bepisilek... :oops:

Babuli!

Nagyon szép dolgokat vettetek.
A pocakod pedig....... :shock:

Hű de nagy!!! :lol: :lol:

Anyjuk!

Tessék pihenni!
Egyszer biztosan végeztek mindennel...
Aztán pedig kezditek elölről... így megy ez!
Vendég

Ibm! Szerencsére még mennek a nagyobb séták persze közben leültünk Apával, hogy ne essek össze, de nagyon élveztem! :D
Nekem nagyjából készen van a kórházi csomagom már csak apróságok hiányoznak belőle!
A mérleget azért vettem meg mert 8000.- volt és ha egy félévre kikölcsönzöm akkor még többet kellett volna fizetni!
Vendég

Ibm!

Ígérem, jó leszek!

Sétálni én sem tudok. :cry:
Nem is igazán azért, mert keményedik a hasam, hanem olyan nehéz lesz, mint a kő...
Vendég

Babuli!

Jó kis vásárt csináltál a mérleggel!!!

Hol vetted?
Vendég

Az tényleg jó ár volt érte!

Apa még nekem sincs sehol!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Tegnap én is ,vagyis Áron is kapott olyan cuki ruhákat meg egy cipőt!
Haláli!
Mindjárt lefotózom!!

Kép

Kép
ibm

T.Maria! A IV.kerületben vettem egy nőcitől akitől kölcsönözni is lehet és garancia is van rá! Eredeti ára 15000.- körül van ha jól tudom!

Ibm! Várjuk a fotókat!
Vendég

Sziasztok!

Majd írok bővebben is, kicsit eltűntem, pocsékul vagyok.
Viszont muszáj valami megmutatnom, tegnap kaptam!
Kép

Kép
Kép
patr

Az szuper!

Eddíg nekem eszembe sem jutott a mérleg.. :oops:

Bár úgy tudom, hogy itt ad a védőnő...
Majd meglátjuk!
Vendég

Patr!

Mi a baj?
Vendég

Patr! Mi van Veletek? Nagyon szupi ez a kép!
Vendég

Maria! Kicsit megnyugodtam,mert nekem sem igazán keményedik hanem iszonyú nehéz!
Pont ma mondtam tesómnak,hogy olyan mintha kövek húznák lefele!
Tök rossz érzés,és emellé még mikor mozog,muszály megállnom!
Olyan mintha tök erőből így fúrná magát a bőrőm alatt!
Neked is hasonló???

Patr.! Gyere mesélj!!!

Dobom a fotókat+egy másik kiscipő ami nagyon cuki!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Köszi az aggódást, a babával minden oké, csak én vagyok sz@rul.
Még a hét elején írtam, hogy fáj a torkom, és péntekre már olyan nagyon köhögtem, hogy majd megfulladok. Most már minden köhögésre, és orrfújásra úgy fáj a hasam, hogy csillagokat látok.
Nem merek felkelni, mert a mozgástól is csak köhögök. viszont állandóan pisilnem kell....

Kép
Kép
patr

Ibm! Nagyon cukik ezek a kertész rucik és a cipőcskék is aranyosak! Áron igazi macsó lesz bennük! :D
Vendég

Ibm!

Nagyon aranyos ruhácskák!

Olyan kis piros cipő nekem is kell!!!!!

Tökéletesen írtad le azt az érzést, amit én is érzek!
Nekem is megnyugtató, hogy nektek is van ilyen, mert akkor tudom, hogy ez totál normális.

A Te babócád, már több mint két kiló+méhlepény+magzatvíz~~~5-6 kg akárhogy is számolom...
Vendég

Patr! Remélem, hogy mostmár mielőbb rendbe jössz! Simi a pocidra, hogy ne fájjon! :D
Vendég

Sajnálom Patr!

Pihenj nagyon sokat, és igyál még többet!
Lehetőleg fincsi citromos teát!
Vendég

Ezt most fotóztam!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
ibm

Jézusom!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

NE CSODÁLKOZZ, HA NEHÉZNEK ÉRZED!!! :)
Vendég

mindenkinek probalok szot fogadni es mar nem pakolni:)

micsoda szuper pasis cuccok!

Fotot inkabb nem, mindenutt meg zacskok dobozok sorakoznakamiknek nincs helye.
MAjd holnap ha mar vasaltam babaruhakat fotozok,a tobbi meg soka lesz fotozhato allapotban!

patr: jobbulast!
Vendég

Hát igen Maria! Biztos van már súlya,de azért néha olyan ijesztő!
Nővérem meg mindig mondja,hogy neki soha semmi baja nem volt!! :twisted: :twisted: :twisted:
Hát én mindent megkaptam helyette!
:cry:
Na de már nem sok van!!

Babuli! Hány csomagod lett a kórházba?

Patr! :cry: Vigyázz magadra és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Most mennem kell,de még jövök!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Áron sem panaszkodhat a kuckó nagyságára! SZÉP NAGY! :D
Vendég

im: nem semmi!

NEha megremulok az elottem jarokat olvasva, hogy m var ram...
Pl bele olvastam a juniusi topikba es szo szerint bepanikoltam.
Ott mindenki ezerrel aggodik, joslo fajasaik vannak, szulnek, pedig 34-36ik hetben vannak.

Gyorsan abba is hagytam az olvasast es probalom elhinni hogy ne torvenyszeru, hogy a hatralevo 6-8 hetem ugy teljen mint az ottaniaknak!
Vendég

csomag: nekem nagyon sok lett. Pedig babanak nem is kell vinni semmit...?es meg az en cuccaimbol sincs ott minden. hm...
Vendég

Két csomagom van!
-Szülőszobai ( Ami a szülőszobára kell)
-Fő kórházi ( Minden más amire a kórházi napok alatt szükségünk lehet Szabolccsal)
Vendég

Nekem még nincs kész a csomagom... :roll: Kellene?

Csak egy helyre vannak pakolva a dolgok.
Vendég

Sziasztok!

Csajok, csak beugrottam gyorsan, nem is olvastam vissza, mert pihenek, beteg vagyok.
Segítsetek már nekem légyszi, mert már hőemelkedésem van, ha lázam lenne, mit vehetek be és meddig várjak? Meg persze kérdés nmi van itthon, szerintem Algopőyrin meg Rubohpen, úhgyh ebből kéne választanom.

Meg a Tantum Verdétt íertátok régebben, hogy az jó torokfájásra? Tök náthás vagyok meg fáj a torkom.

Köszi

Kép
teó

Sziasztok!

Végre itthon! Jól elfáradtam, végigsétáltunk mindkét Váci utcában oda-vissza! És közben ott az a jó kis lépcső... szintén 2x ugyebár... hát, nem volt egyszerű! De kaptam Gelato-s fagyit, ami elterelte a figyelmemet egy időre :lol: + hoztunk haza egy halom sütit a Szamosból! Nyamiii! Asszem az lesz a vacsim... hacsak nem rendelek egy pizzát, még nem döntöttem el. Egy biztos: a több ezer kalória! :twisted:

Ami - én is pont ezeket a "nagy köveket" érzem pár napja. Ma is majdnem visszafordultam a Hév felé félútról, mert alapból gyök2-vel sétáltam, de még így is folyton meg kellett állnom, annyira bántotta Nóri a méhszájamat! Frankón azt hittem addig bugrál rajta amíg ki nem pottyan! Nagyon rossz volt és ijesztő!! :( Ráadásul többször is eljátszotta az út során. Ez most már végig így lesz?? :roll:
Naggggyon édik a kiscipőcskék!!!!! :D :D :D

Patr - jobbulást kívánok neked!!
Vendég

Köszi lányok, remélem, hogy most már a jobbulás útjára lépek.
Csak attól félek, hogy ettől a rengeteg köhögéstől, meg erőlködéstől ne legyen semmi baj!
Mindig ilyen hülyeségek jutnak eszembe! :cry:

Kép
Kép
patr

Teó, vigyázz, én is így kezdtem!
Tegnap mondta a Czeizel a tévében, hogy igazából bármelyik Mo-n kapható lázcsillapítható szedhető a második, harmadik harmadban.
És hogy a harmadik harmadban vigyázni kell a lázzal.
Algopyrint tuti vehetsz be.

Kép
Kép
patr

Babu!
Szuper cuccok! Nekem is a krokis tetszik a legjobban!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A kínai kaja meg nagyon nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmi!

Csini a Szabi Lak!

Ami!
Ezek a kertészgyatyeszok nagyon cukik! Milyen méret?

Pattikám!

Jobbulást! Szedsz vmit?
Torokra a tantum verde és a hársfatea jó. ;)

Wera Bond!

Te már megint azon a bújkálós lépcsőn közlekedtél?
Milyen sütikét vacsiztál?

Kriszti!

Kaptatok rizset?
20150601134430

Na, újra vagyok!
Életemban először 3 gombócos fagyit ettem. :P
Apa megkapta a megérdemelt piskótáját, meg most sül a vacsi.

Wera! Látom Nóri Baba és a mi kis Levi Babánk hasonlóakat produkálnak! Csak sajna nekem nem sikerül sosem lefotóznom.
Apa ma csak ámult-bámult, hogy miket csinál!

Babuli! Ari rucik! Hú és mekkora poci! :shock: :D

Patr! Édes az a kép! Szegény Te! Gyógyulgass!

Ibm! Neked is mekkora pocakod van! :shock: :D

Teó! Te is gyógyulgass! A Tantum Verde nekem tényleg bevált, jobb lett tőle a torkom!

Séta. Sétáim nekem is egyre rövidülnek, főleg hogy jön a meleg, inkább többször mennék kicsiket. Hamar elfáradok, többször le kell ülnöm. Apa mondta szombaton, hogy nekem már nem nagyon kéne boltba rohangásznom cipekedni. Hát jó, de akkor mit eszünk? Nem várhatom el tőle, hogy fél hétre hazaér munkából és utánna még irány a bolt!

Kórházi csomag. Hát egyelőre csak tervben van, még sehol sem állok, csak gondolatban szedtem össze a dolgokat.

Holnap kedd, diabetológia, :roll: melóhelyem, doki, előkészítő, talán még Anyám is. Utálom a keddeket! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Igen, szereztünk. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli, Ami, Wera: micsoda pocakok!!!!! Szupi

Babuli: klassz cuccokat vettetek!

Ami: méghogy a fiúknak nem lehet olyan édi ruhákat venni! Megzabálom!

Teó, Patr.: jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

Wera, nagyon jók a képek! :lol:
Babuli, szupik a holmik és szép óriás pocak! :lol:
Ami, nagyon jók a rucik! Pláne a piros cipő!!! :lol: Neked is szép nagy pocid van!!!
Patr, Teó jobbulást!

Ennyit bírtam megjegyezni... :oops:
Tegnap egész nap horgászni voltunk. Hát rendesen kipurcantam. De legalább lett egy kis színem. 8)
Holnap megyek a táppénzes papíromért, aztán nagytakarítás a konyhában. Minden edényt és szekrényt át kell mosnom, mindenhol finom porréteg van, mert ma lett berakva a mosogató vájú. :? Hát lesz dolog...
Holnapután meg nődoki.

Mára elköszönök! Holnap azért igyekszem benézni!

Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Mennyi beteg..Vigyázzatok magatokra!! Sok pihi és folyadék!

Vkata! Én úgy tudtam, hogy az algopyrint már az utolsó X hétben már nem szabad szedni. Nem emlékszem pontosan, hogy miért. De mikor megfájdult a fogam, átmentünk az ügyeletre és pont a párom mentős kolegája volt ott (mentőtiszt) és a gépben nézte meg, hogy ilyenkor mit lehet adni és mit nem. De az algóra tuti mondott valamit.

Húú, tegnap olyan jó volt! Tök meleg és az apósommal összeszövetkeztünk és grilleztünk. Olyan finom lett... Nagyon jó volt a levegőn.
Este pedig apával elmentünk pizzázni. Jól sikerült a tegnapi nap!

Ma meg elnézte a beosztását megint a párom, így reggel váratlanul hazajött. Nagyon meglepődtem, de nagyon örültem neki. Most lett új főnökük és tök gyakran változik a beosztásuk. Na de nekem ez csak jó, így végre kitakarítottuk a gardróbot. Már ideje volt, és most már a babaruhák a helyükre kerültek!! El sem hiszem.
Már csak egy pár dolog van, és kész a gyerekszoba!!

A kórházi cuccom nekem is kész, már csak nagyon apró dolgokat kell vennem, pl.: betét. Na meg szőlőcukor meg ücsi meg ilyenek. Ja, meg 1 db hálóing. De a lényeg megvan!!! Így már azért nyugodtabb az ember!

Mától hivatalosan is feloldozást nyertem. Oda mehetek, ahova akarok, nem kell feküdnöm.. 8)
El se hiszem. Az mondjuk más kérdés, hogy nem nagyon bírok, de legalább nincs megtiltva! Ha véletlenül beindul a szülés, akkor sincs semmi gond. Ez nagyon megnyugtató.

Na megyek megcsinálom a vacsit (tojáspörkölt..).
Holnap meg NST, vérvétel, uh, vásárlás. Na nem fogok unatkozni.

sz.andi

Köszi csajok!
Én is azthittem elolvadok mikor sógornőm odaadta,hogy ezeket vette Áronnak!
Annyira cukik!
Hát Apa hazajött,meglátta az ágyon a cuccomat és megkérdezte,hogy ezt komolyan vinni akarom?????
Mondtam,hogy ennyi kell!
Most elment zuhanyozni aztán segít valahogy bepakolni,hát meglátjuk mennyi lesz!

Anyu is szörnyűlködött,dehát ha egyszer ennyit kérnek!!!

Sz.andi! Tök jó neked!
Örülök,hogy szabad a pálya!

Na mindenki vigyázzon magára,asszem mára lépek,de reggel korán jövök mert ezer dolgom lesz!!!
Nem is tudom,hogy fogok ennyi helyre elmenni!

Pussz csajok!

Jó éjt és szép babás álmokat!!!

Kép

Kép
ibm

Köszönöm szépen a poci dicséreteket! :D

Aki holnap orvoshoz , UH-ra NST-re, vérvételre, fogdokihoz megy annak megy a DRUKK EZERREL!

A pakolással és takarítással csak óvatosan!
Vendég

Ami, Babuli - hatalmas pocitok van! És még az enyémre mondják hogy nagy! 8) Jó, azért az sem kicsi.... :lol:

Viki - most kivételesen nem a lépcsőházban lépcsőztem :D , hanem az aluljáróba kellett le-föl menni, mert a belvárosban sokhelyen nem lehet a föld színén átvágtatni az utakon. De nyugdíjas-tempóban meg egy nagy fagyival ki lehetett bírni!

Sütik - gyümis túró-, tejszínes csoki-, marcipántorta. :twisted: A csokit már elfogyasztottam, a többi holnapra marad, hacsak Apa nem gondolja meg magát (azt mondta neki nem kell). :lol:

Én is búcsúzom, mindenkinek jóéjt!!

Ja! Az Algopyrin-t a terhesség utolsó 6 hetében nem javasolják a tájékoztataó szerint!!!
Vendég

Sziasztok jó sokat írtatok megint :) Nekünk a hosszú hétvége gyerekmentesen apával és munkával tele volt :? apa sittet rakott én 40gm-er füvet vágtam kb 200-as telken :x aztán lomtalanításra dobáltunk ki holmikat és a végén kifestettünk két belépő és egy előszoba területet.Elfáradtunk bejégkrémeztünk és az aranyerem is kijött :( nemtudtam menni estére így apa hurcibált össze vissza, hát mit mondjak szegénynek tele volt a hócipije így estére de édes volt mert nem szólt rosszat csak láttam a kis pofályán, hogy legfőbb vágya az ágya :oops: :lol: .Ma ment dolgozni s akkora örömmel mint még soha, legalább kipihizi magát :wink:.
Mi holnap megyünk védőnőhöz utoljára, jövőhónapban Ő jön csekkolni a házat és a picuri helyét.
Voltunk 4D-n kontrolon és az agykamra tágulat csökken t1 mm-ert így úgy néz ki felszívódik de legalább nem nő.A súlya 2030gr volt .Így növögetünk szépen, persze a hátát a popsiját mutatta, hogy ne kukkoljam mert majd itt kint nézegetem eleget a hajára azt mondta kb 2.5-3 cm tehát az is nő érzem is úgy ég a gyomrom, hogy csuda.No megyek mert a törpék fürdenek és ki kell szednem őket és altatni.Puszi mindenkinek s szép hetet.
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: