Sziasztok,
Hát, én már napok (hetek?) óta felébredek fél6-kor, és onnan már csak a szenvedés megy. Iszonyúan fáj a csípőm. Általában fel is adom, és felkelek, délelőtt meg még lefekszem kicsit, ha olyanom van. Éjjel az én babám sem mozog semmit, jó alvókája van. Igazából délelőtt sem töri össze magát, dél körül szokott rákapcsolni, a főműsoridő meg este 10-11.
Timi, nagyon köszi az infókat Csiriről, azért megnyugtató, amiket írtál.
Bari, én sem görcsölök, és nem is szeretnék, jó ez nekem így
Én Halak vagyok, és sajnos nem jövök ki túl jól az Ikrekkel; remélem a fiam lesz a kivétel

A párom Kos, és egyáltalán nem jellemző rá, amiket a Kosokról írnak. Biztos a Mérleg aszcendense kavar be, annyira halálosan nyugodt és kiegyensúlyozott pasi.
Timiban, nekem azt mondta a dokim, nem várjuk meg a terminus végét a császárral (a szememmel vannak problémák, elvékonyodott retina, stb.). Nem tudom, miért nem várjuk meg, hogy beinduljon magától a szülés... az azért jobb lenne, nem? Van vajon ennek bármilyen orvosi indoka?
Légzésfigyelő: mi kapunk egyet kölcsönbe, de még nem tudom, használni fogom-e. Egy szobában lesz velünk a picur, újraélesztős tanfolyamra meg már nem jutunk el.