Sziasztok!
Én ismét túlvagyok egy szupersz@ar éjszakán. A 30. ébredés és szenvedős megfordulás után úgy döntöttem fölkelek, nem kínlódok tovább...
Már több mint 1 órája járkálok a lakásban és jelentem, a csípőm már nem csak fekvés közben fáj! Tiszta nyomi leszek itt a végére, megőrülök!!!

Ok, nem sajnáltatom magam, bocsi

csak bosszant
Apa elment dolgozni, ismét egyedül vagyok. Nemtom mit fogok ma enni, elfogyott minden kész kajcsi és alapanyag se sok van itthon. Remélem azért sikerül kitalálnom valamit...

Vagy átmegyek anyósékhoz potyázni! Lehet, hogy ezt fogom tenni, úgyis elég uncsi itthon egyedül!
Kata - nem vagy semmi hogy 4-ig bírtad a lagzit!! Minden elismerésem! És várom a képeket!!!

Adél babának biztos jól fölhangosította a zenét a magzatvíz, azért nem nagyon tetszett neki a hangfal előtt! Szegényke

! Én is edzettem múltkor Nórit, kicsit ő is tiltakozott!

Vagy tetszett nekik, ki tudja?!?
Marcsi - sajnálom hogy megrepedt a fogad! Remélem nem függőlegesen keresztbe, mert akkor még biztos megmenthető! Kitartás holnapig!
Kriszta - úgy látom akkor Te sem úszod meg a fogdokit

! Drukk holnapra!
A fazonírozásról annyit, hogy én eddig tükörrel csináltam, de most már úgy sem látom

!!!! Csak úgy érzésre húzgáltam a borotvát... biztos csúcsszuper lett!

Attól tartok a következő lépés hogy már el se fogom érni!!!!???
Fú, most jut eszembe, álmomban szültem! És 4 kilós lett a gyerek

! Kis dagi volt! Én meg tök vékony lettem és még kevesebb kiló mint az elején

álmodik a nyomor!!!!!

De nem mentem ám be kórházba, csak a gyereket vitték be, én meg rendbe tettem magam és mentem vásárolni. Aztán útközben jutott eszembe, hogy lehet hogy ki sem jött a méhlepény... óóóó ezt a zagyvaságot!