A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Felírtam a számodat! Addig még van három hét. Már lehet hogy valaki fog babázni ez idő alatt.

Kép
szly27

Halihó!

Lementem hogy hátha kapok valahol túrót, de 3 nonstopban voltam és sehol sem volt! :evil: Hát, ennyit a sütimről... :cry: Ráadásul jól megfájdult a hasam is, alig bírtam hazajönni. Pedig olyan fincsi idő van és állati lassan totyogtam, nem igazán értem mi lehetett a baj. Olyan szar érzés volt!! Lehet hogy már nem nagyon fogok merni elindulni itthonról egyedül... hahh, megőrülök! :roll:

Ronix - bizti hogy küldünk majd neked sms-t minden fontosabb eseményről, ne aggódj! :wink:

Úgy irígylem a strandolókat!!! Én is nagyon szeretnék kimenni! Bár nincs is olyan fürdőrucim ami jó lenne most rám... Jövő 7végén lesz a szülinapom, lehet hogy azt kérem apától, hogy menjünk ki a strandra, ha jó idő lesz. Nagyon rendi volt, mert akkorra kérte a szabadnapjait, hogy együtt lehessünk. Egyébként hétvégén szinte mindig dolgozik.
Vendég

Kriszti!
Megy a gyógysimi a fogadra!

Wera!

Ügyik vagytok a takarításban. Én magam lomolok még, aztán jún-ban behívom anyüst (szegény anyumnak váll izületi gyulladása van), és az ablakokat, ajtókat, stb. még kiglancoljuk.

Nóri igen mozgékony Csajos!!!

Az ebéd nagyon fincsi lett. Csak jól lefáradtam, fáj a derekam, és picit a pocim. Benyomtam egyk is magnéziumot, és felveszem a relax pozíciót.
20150601134430

Hú, látom nagy a pnagás... pedig arra számítottam, hogy rengeteget kell visszaolvasnom!
Hát velem nem tudom mi van ma! Fél 11-kor keltem, regegliztem. Aztán olyan dél körül megint azt éreztem, hogy tök álmos vagyok! Igy lefeküdtem, de nemsokra rá rohannom kellett a fürdőbe, mert minden előjel nélkül rámtört a hányinger és hánytam is! Ezután sikerült elaludnom, és sikerült most felébrednem!

Babó szinte meg megállás nélkül rugdosott egész délután, még az alvás alatt is....lehet hogy egyik ilyen rugása találta el a gyomromat, és amiatt volt rókakoma, vagy nem tudom!

d.dodó

En most lettem ujra. Delelott setaltunk egyet, aztan utkozben megdobbenve lattuk a boltok zarva vannak, igy a vasarlas elmaradt- meg jo hogy van itthon kenyersuto gep, meg amugy sem esem panikba ha mashogy kell megoldani- aztan foztem jo kesoi ebed lett, most meg mint gondoltam egyedul vagyok, parocska a palyan.

eppenseggel nekiallhatnek konyveket pakolni, de annyira nincs kedvem....
NA azert valamit mindjart ugykodok, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalasom, hogy semmit nem csinaltam;)

Straaaaaaand! HAt azert en meg nem latom ezt a joidot. A napon igaz nagyon meleg van, de ha jon a fuvallat vagy a felho....Bar en extra fazos vagyok, es ez most javult!, es megis... En szivem szerint kinn lennek egesz nap, de hat hol, kertunk nincs, setalni csak picit birok, azt ferjem nem komalja, hogy csak ugy kimegyunk a Margitszigetre es vagyunk....Szoval marad az itthonlet.

Mindenkinek tovabbi szep napot!

Turos suti receptet mindenkepp szivesen olvasok! Nekme meg turom is van hozza:) Ne haragudj ezert Wera! Csak nalam az most olyan mindennap megkivant dolog, hogy sosem lehet tudni alapon mindig van itthon:)
Vendég

Sziasztok!

Ez rendes tőletek,most legalább végig tudom olvasni a történéseket, h nincs olyan pörgés! 8) mostanában egy kicsit úgyanis lemaradtam :oops:

Wera- már te is ctg-re jársz jövöhéttől, de izgi! Nemsokára beindul a babaeső! :wink: Ari párod, h igy intézte a szabadnapját! Remélem már jobban vagy!

Kriszti-remélem neked se fáj már a fogad!

Én is szívesen strandolnék, lehet h holnap el is megyünk valamerre Beni imádja a vizet! :P
bencuri

Nekem is sikerült csucsuzni Forma 1 alatt. A lényeget az elejét és a végét láttam.
20150601134430

elkezdtem a konyvpakolast, de igen remenytelen feladatnak latszik, pedig en azt hittem, nincs sok konyvunk...
Vendég

Anyjuk - azonnalideazzalatúróvalirgumburgum!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Annyira szerettem volna olyan sütit enni... :? Beszéltem a szomszédasszonnyal, azt mondta majd leírja nekem a receptet. Nem fogom elfelejteni föltenni, ígérem, de még nem hozta át. Bár mondtam is neki, hogy mivel holnap sem fogok tudni túrót szerezni, nem olyan sürgős :roll:
Apa már itthon van. Magától mondta hogy menjünk le sétálni :shock: . Nem nagyon csinált még ilyet! De nem mertem bevállalni a délelőtti hasfájós ügyem miatt. Inkább majd holnap, akkoris hazaér 5 körül, remélem!

Bencuri - tényleg izgi! Meg az is hogy végre láthatom a kórházat ahol szülünk! Eddigis voltak hülye álmaim, de szerintem onnantól már csak ott leszek minden éjjel álmomban! :twisted:

Ma már lehet hogy nem jövök. Mindenkinek további szép estét kívánok! :wink:

Viki - jó neked hogy tudtál aludni! Én is próbáltam de nem ment. Talán majd egyszer... :P
Vendég

sziasztok!

Én is vagyok, ma végigolvastalak benneteket! :lol:

Nekem pocsék napom van, tegnap reggel óta... :?

A t. reggeli 1 szem zsemlét olyan szerencsétlenül sikerült harapnom, hogy összekoccantak a fogaim.
Ez még önmagában nem lenne baj, de szerintem elrepedt az első fogam!!!!!!!!!! :evil: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:

Azóta szinte csak pépeset fogyasztok, hogy le ne törjön...
Kedden reggel már biztosan a fogorvosnál kezdek!
Pedig azt hittem, már letudtam egy jó időre.... :twisted:
Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek!!!
Brühühühühü....

Mit tudnak vele csinálni?
Vendég

Marcsi!
Sajnálom a fogadat (vagyis téged).

Hiába aludtam du. most megint álomkóros vagyok.
20150601134430

Marcsi, szegénykém. Én a hátsó fogamról tudok nyilatkozni, nekem letört, bele az ínybe. Esküvő előtt 1,5 héttel. Húzni akarták. Mondtam hogy sürgősen felejtsék el!!!! Aztán gyökérkezelték, majd egy hatalmasat fúrtak az ínyembe, de állítólag csontombig kellett, felcsavartak egy aranycsapot és betömték. Ez hihetetlen fájdalmas volt nekem. De mondom!!!!!!!!!!! Nekem az ínyebe tört bele, neked gondolom nem. Akkor azt fogják csinálni -szerintem- hogy leveszik az "elhalt" részt és felhúznak rá tömést és fogszerűre alakítják ki. Mondjuk nekem az előző doki tűket hagyott a fogamban úgyhogy az én példám rossz. Nyugodj meg neked nem fog fájni :) Érzed is hogy mozog a fogad?
magdolnam

én is állandóan álmos vagyok és a bokáim, lábam úgy dagadnak :shock: Lassan Shrekre kezdek hasonlítani :evil:
Muffinnal mi van? Tud valaki valamit?
magdolnam

ja visszatérve afogra. Kb 2-3 hónapja ugyanúgy jártam és ráadásul a csapolt foggal. De az a rész tört le, amire ráhúzták magyarul a saját fogamra. De nagyon durván ki van törve, a csap is látszik ahogy az inyemben van :shock: csak nem merek visszamenni a dokihoz mert ezt csak műtéttel tudják megoldani, vagy kiműtik az egészet, vagy ugyanolyan iszonyú fájdalmas módszerrel csinálja meg, de szerintem az első variáció lesz, mert amikor csinálta, mondta, hogy így nem sokáig fogom húzni, és előbb vagy utóbb elvesztem a fogam. Ahhoz képest 4 évig húztam!!!!!!
magdolnam

Szeretném a segítségetket kérni!!! Van egy középkorú nő ismerősünk, akit már kb 1 hónapja kórházban tartanak, illet kis időt itthon tölt aztán ismét kórház. Sajnos úgy alakultak a dolgai, hogy többet nem fogják hazaengedni. Van egy pekingi pincsije -Tündike- irtó aranyos kutya, nem tudjuk pontosan mennyi idős lehet, de szerintünk 4 éves lehet és mi etetjük. Sajnos már ezt nem tudjuk tovább vállalni nekünk ugye ott a 2 vizsla és elajándékoznánk valakinek, vagy különben nem tudom mi lesz a sorsa....
Kép
magdolnam

Marcsi! Szegény Te! Hát hasonló rosszul jártunk... :roll:
Kedden én is fogdoki, bár reggeli után elmúlt a fájás, de nézze meg mert nem akarok több ilyen éjszakát. Meg amúgyis ideje egy ellenőrzésnek, mert az a sanda gyanum, hogy az egyik fogam lyukas. :shock: :?

Ronix! Megígérem, hogy megvárlak a babázással!

Magdi! A pincsi nem a kedvencem, de ennek nagyon kis édi pofácskája van! Viszont sajna még mindig egy szobásban lakunk... :roll:

Ma egész nap pihiztünk, délután meg voltunk sétálni!

Na, ma rászántam végre a fazonírozásra, hát jó hogy nem látta senki, mert 4 pózzal is próbálkoztam és fél órát vett igénybe, de hát Oda már nem látok a pocaktól.

Mostmár végre vacsi, egy bazi tál müzli az. Morogtam, mikor kiöntöttem a tányérba. A boltban direkt elolvasom, hogy mik vannak benne, nem említ mazsolát még úgy sem, hogy szőlő, hát megvettem. Most meg azzal szembesülök, hogy tele van vele! :evil:
Amúgy szeretem a mazsolát, csak ne legyen benne semmibe!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Na, megvolt a lagzi tegnap, nagyon jól sikerült. Már csütörtök estéről lent rontottam a levegőt a tesóm anyósáéknál.
Nagyon helyes kis faluban laknak...Tudjátok olyan helyen ahol a pedikürös, a fodrász, meg a kozmetikus is olyan, hogy teljesen ugy tudsz vele beszélgetni mintha 100 éve ismernéd...A tesómat viszont a családért annyira már nem irigylem. Néha az én anyósom se piskota, de az ővé....

Na mindegy lényeg, hogy minden jól sikerült, a szertartás
( ökomenikus volt), a programok, a kaja. 4-ig bírtuk, illetve hát kellett is, egy tanu ha pocakos se mehet el a vége előtt...Tesóék táncoltak is volt, mennyasszonytánc is volt. Amilyen okos vagyok, mennyasszonytánckor odaültem a hangszoró elé és idő volt, amíg rájöttem miért is akar leányom kiugrani a hasamból :D Szegény, bizotosan nem esett neki jól...

Táncolni csak lightosan bírtam, sokat keményedett a pocak sajna.
De azért jó volt az egész, ma még ott voltaunk kb 3 ig, 5-re értünk haza. És párocska kismillió képet csinált az új géppel. Majd próbálok felrakni!

Nem bírtalak Titeket még végigolvasni, de remélem mindenkinek jól telik ez a pár nap...

Jó éjt!

Kép
andkata

Sziasztok!
Én ismét túlvagyok egy szupersz@ar éjszakán. A 30. ébredés és szenvedős megfordulás után úgy döntöttem fölkelek, nem kínlódok tovább...
Már több mint 1 órája járkálok a lakásban és jelentem, a csípőm már nem csak fekvés közben fáj! Tiszta nyomi leszek itt a végére, megőrülök!!! :evil: Ok, nem sajnáltatom magam, bocsi :oops: csak bosszant :?

Apa elment dolgozni, ismét egyedül vagyok. Nemtom mit fogok ma enni, elfogyott minden kész kajcsi és alapanyag se sok van itthon. Remélem azért sikerül kitalálnom valamit... :) Vagy átmegyek anyósékhoz potyázni! Lehet, hogy ezt fogom tenni, úgyis elég uncsi itthon egyedül! :lol:

Kata - nem vagy semmi hogy 4-ig bírtad a lagzit!! Minden elismerésem! És várom a képeket!!! :D Adél babának biztos jól fölhangosította a zenét a magzatvíz, azért nem nagyon tetszett neki a hangfal előtt! Szegényke :lol: ! Én is edzettem múltkor Nórit, kicsit ő is tiltakozott! :lol: Vagy tetszett nekik, ki tudja?!? :wink:

Marcsi - sajnálom hogy megrepedt a fogad! Remélem nem függőlegesen keresztbe, mert akkor még biztos megmenthető! Kitartás holnapig! :?

Kriszta - úgy látom akkor Te sem úszod meg a fogdokit :? ! Drukk holnapra!
A fazonírozásról annyit, hogy én eddig tükörrel csináltam, de most már úgy sem látom :shock: !!!! Csak úgy érzésre húzgáltam a borotvát... biztos csúcsszuper lett! :lol: :lol: Attól tartok a következő lépés hogy már el se fogom érni!!!!??? :twisted: :lol:

Fú, most jut eszembe, álmomban szültem! És 4 kilós lett a gyerek :shock:! Kis dagi volt! Én meg tök vékony lettem és még kevesebb kiló mint az elején :lol: :lol: :lol: álmodik a nyomor!!!!! :twisted: De nem mentem ám be kórházba, csak a gyereket vitték be, én meg rendbe tettem magam és mentem vásárolni. Aztán útközben jutott eszembe, hogy lehet hogy ki sem jött a méhlepény... óóóó ezt a zagyvaságot! :twisted:
Vendég

jó reggelt!
Wera én is hasonlóképp érzek mint te! Már lassan én is olyan leszek mint egy nyomorék... Nekem is megszűnik a csípőfájdalmam, ha felkelek, illetve nekem még a kezem is iszonyúan fáj. Hát ezért kelek olyan korán mindig, mert már alig húzom fekve. De ez van....

Tegnap apa azt mondja nekem: te a bioritmusunk teljesen fel fog borulni a gyerek miatt!. Mit nem mond.... :roll:
magdolnam

Jó reggelt!

Ismét kaki éjszakám volt. Tök gáz, hogy nem kell pisilnem, elég kényelmesen fekszem, még sem tudok aludni.

AKata!
Örülök, hogy jól sikerült a lagzi! Képet nem teszel fel milyen csini voltál?

Wera!
Jó potyázást!
Én tegnap főztem egy tonnányi kaájt, fénypostázok át szívesne. Anyós viszont már tegnap du. hívott, hogy ő is küldene kajcsit, csak szóljunk.
Párocskád ilyenkor ünnepi pénz is kap?
20150601134430

Jó Reggelt Kismamik!

Marcsi! Sajnálom a fogadat remélem rendbe tudják hozni!

Wera! Téged sem irigyellek a csipőfájdalom miatt!

Magdolnam! Sajnos Én sem tudok senkit aki eltudná vállalni a kutyust!

Andkata! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat az esküvőn!

Kriszti! Én már hónapok óta csak érzésre borotválkozom! Néha itt ott marad egy egy pamacska! :lol:

Viki! Néha rám is rámtör az álomkór!

Ma nem leszek mert megyünk Apával állatkertbe! Már nagyon várom! Minden évben elszoktunk menni! :D

Mindenkinek Szép Napot! :D
Vendég

Kriszti!
Én a gyantára esküszöm, borotválkozással tuti elvéreznék a tett helyszínén.
20150601134430

Babu!
Aztán csak óvatosan a sétával! Magnéziumot vigyél, és pihenjetek meg közben ;)
20150601134430

találtam egy cikket, amiben a következő mondat volt:
Oxitocin-terheléses teszt: megfigyelik hogyan válaszol a magzat a mesterségesen keltett fájásokra.
???????????? Ezt hogy kell érteni????????????? Fájást idéznek elő?????????
magdolnam

Sziasztok!

Csatlakozom az extra sz@r éjszakások közé!
Ez a csípő és derékfájdalom valmai iszonyú!
Én komolyan éjjel már majdnem bőgtem,jajgattam mint egy vénasszony,Apa meg minden jajra ugrott,hogy mivan???? :shock:
Mondtam csak a szokásos!

Kicsit a ahasam is érzékeny,vagy én komolyan már nem is tudom mi bajom,de már semmi se jó!
Holnap megyek a dr-hez kíváncsi vagyok mit mond!
A hasam úgy fáj mintha izomlázam lenne!
Reggel a lábaimra ráállni,hát az igénybe vesz pár percet mire eltudok indulni!

Wera! Nekem is fáj a vállam is,nekem ha fekszem minden létező csontom fáj!!!! :cry:
Látom már te sem vagy a régi,vigyázz magatokra!!!
Én ma csak du. leszek egyedül,lehet,hogy akkor rászánom magam a kórházi csomag összerakására!
Minden ottvan egy helyen,mindent megvettem,de valahogy ez az összerakás nem akar menni!

Megyek megpróbálok mág bebújni Apa mellé,hátha.......

Kép

Kép
ibm

Magdolnam, igen, általában infúzióban adagolják, de lehet orron át sprayben is. Kis mennyiség, és csak teszteli, hogy a baba hogy reagál rá. FOlyamatos monitorozást (ctg) igényel. És akkor csinálják, ha túlhordás van, vagy vmi nem százas a lepénnyel. (ált a betöltött 40. hét után).

potyka

Viki! Ígérem óvatos leszek! Szerencsére eddig még sosem volt gondom a hosszabb séták alkalmával! Remélem most sem lesz! :wink:

Ibm! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra! Néha Nekem is vannak derék fájdalmaim lefekvéskor és felkeléskor de hamar elmúlik!
Vendég

Magdi - igen, az oxitocinnal fájást idéznek elő, vagy erősítenek. Sokan kapnak, pl akiknek elfolyik a magzatvíz, de nem jönnek a fájások vagy epidurális érzéstelenítés után is adják a tolófájásokkor. Ezt szülésfelkészítőn hallottam, nem túl bíztató... inkább úgy mondanám szükséges rossz! :?
[quote]N írta:ekem is megszűnik a csípőfájdalmam, ha felkelek
Sajna nekem már nem, pont ez a gáz! :cry:

Viki - isteni ötlet hogy küldesz kaját! Akkor ki se kell tennem a lakásból a lábam! Várom szeretettel!!! :D :D
A borotválást én sem bízom ám a véletlenre... olyat vettem amivel majdnem képtelenség vagdosni. A hagyományossal már én se mennék messzire :lol:
Ünnepi pótlék :?: Ilyen csak a mesében van, de tuti nem a vendéglátásban! :roll: Kizárólag borravalót keresnek, sőt, megsúgom, hogy még abból is kell leadni :roll: Azért így sem rossz, de egy kis pótlék mindig jól jönne... 8)

Ami - sajnálattal látom hogy nem csak az én állapotom romlik folyamatosan... :? Drukk holnapra a dokihoz. Én holnap hívom időpontért, szerintem szerdán v. csüt délelőtt kell mennem. Ez annyiból jó lesz, hogy mivel Apa du-os, el tud kísérni és jól megnézzük végre a szülőszobát meg mindent! :wink:
Vendég

Potyka - megkaptad a cumit??? Ha jól emléxem kedden adtam fel.
Vendég

köszi az infókat erről a dologról! Már azt hittem, hogy alapból is kijár a kismamiknak az efféle "jó"
magdolnam

Fáj a fejem és nyűgös vagyok, na meg még apa sem kelt fel a malacom meg itt sípo nekem :evil: .... az idióta szomszéd meg már 8 előtt elkezdte fűrészelni a fát, meg tegnap is. Már a tököm kivan az itteniekkel :evil: :evil: :evil: a hapsi munkanélkül van. Nem ér rá a keddet megvárni??????? Szzerintem ő mániákusan vágja a fákat, kb 2020ig már meg is lehet a tüzellője
magdolnam

Sziasztok!

Mindenkinek kitartás és részvétem a rossz éjszakákért! (tudom milyen nekem is szokott lenni de ma kivételesen jól aludtam)

Holnapra sok sok drukk Marcsinak és Krisztinek a fogdokihoz! Csütörtökön én is megyek! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:22-kor.
Vendég

hú, vigyázz magadra!!!
magdolnam

Magdi - sajna hülyék mindenhol vannak! Én már sokhelyen laktam, de legalább 1 mindig akad! :twisted: Apának jó az alvókája, ha még így is tud durmolni. Az enyém férjecske is ilyen, de szerintem ez a jobbik eset! :wink:
Ja! Nálunk a fúrást szokták elkezdeni fél 8-kor itt a panelban! Ezt különösen akkor díjaztam amikor hajnali 5-kor értem haza a melóból. És azt meg végképp nem értem hogy akadhat minden egyes rohadványos hétvégére fúrnivaló?!?!?!? :roll:
Szóval nyugi Magdi! Ne stresszelj!! :wink:
Vendég

Kata - :shock: Örülök hogy nem lett semmi bajod, de máskor maradj a kicsit pötyögésnél! :wink: Nem csodálom hogy megijedtél! Gondolom a többiekre is ráhoztad a frászt! :lol:

Csajok! Mától próbáljunk meg nem randalírozni, ok?! :wink:
Vendég

ja ezen én is csodálkozom hogy még nem morog a szomszédon!!! Már ott tartok hogy átmegyek és elmagyarázom neki, hogy 7 végén reggel nem igazán kellene fűrészelni, mert nem marad 7közbenre :lol: még gyűjtöm a bátorságot :!: Bár nem izgat túlságosan, mert nem szeretek itt lakni és 9 hónap 9,5 hónap múlva költözünk a kedvenc helyünkre, haza hozzánk (saját kecóóóóóó).
Azon filózok most hogy bevegyek a fejfájásra fájdalom csillapítót vagyse? mert a fájdalomtól még morgósabb leszek úgy veszem észre. A malac hála égnek elhallgatott már, megérezte, hogy ha sürgősen nem fejezi be akkor vihar készül kitörni (belőlem).

Ma lemosom a kocsim és apát beültetem, meglepi pizzázni viszem meg ha jófiú lesz, akkor moziba. van vmi jó film mostanság?
magdolnam

Moziról sajna nem sokat tudok, én már rég nem bírok végigülni egy filmet! :lol:
Fájdalomcsillapító? Én inkább innék egy jó citromos csipkebogyóteát! Vagyis pont azt is iszom! :wink:
Jó pizzázást!
Vendég

Kata: örülök, hogy jól sikerült a tesódék lagzija! Hát én biztos nem bírtam volna 4-ig fent lenni!
Helgáról még semmi hír? (közös ismerősünk és máj 11.-ére volt kiírva szülni! :D :D :D ) Lehet ő már babázik?!
Vendég

Wera, írtam már vmikor, hogy megjött, köszi, én is megvettem már a borítékot, de még postáig nem jutottam, mert a hetünk elég zűrös volt, sztem holnap ott kezdek. (ha vkit érdekelnek részletek: sofka.freeblog.hu)

potyka

VKata!
Még jó, hogy popóra estél! Tessék magadra vigyázni, és nem vagánykodni.

Wera!
Anyumáknál van, igaz ők MÁV alkalmazottak. Raguleves, rántott hal és karfiol menne. A sült pipicombinak most fogok neki állni.

Megnéztük Apjukommal a Vukot az M1en. Nagyon jókat nevettünk, Poci Lacinak is tetszett, emrt nagyon focánkolt.

Magdi!

Nekünk is van egy állat furkálós szomszédunk. Sztem már nincs épp falfelület a lakásában.
20150601134430

Sziasztok!

Szép napot nektek!

Én most fejeztem be a reggelim... :oops:
És szerencsére aludtam is, mint a bunda.

Viszont arra ébredtem, hogy fáj a csípőm. Még nekem is elmúlik, ha felkelek...

Wera!
Sajnálom, hogy neked már nem... Viszont ahogy a vonalzódat nézegetem, szívesen elcserélném veled a nyugodt nem fájós éjszakáimat ezekre a hetekre... :roll: :wink:

Hamarosan már Te is babázol! :wink:

A fogam szerencsére nem hosszában repedt meg, és nem is mozog... (remélem, nem is fog) Csak én aggódom...

Kata!
Örülök, hogy jól sikerült a tesódék lagzija..!
Én sem bírtam volna olyan sokáig ébren maradni!

Másik Kata!
Te pedig igenis mostmár viselkedj úgy, mint egy MAMI!
Nem ugrabugrálunk, mint egy kis kerge-zerge...
Mert akkor elesünk! És az nem hiányzik!
Örülök, hogy nem lett semmi bajod! Alaposan ráijeszthettél a körülötted lévőkre... :shock:

Magdi!
Mély együttérzésem a szomszéd miatt...
Nekünk a kutyája keseríti meg az életünket, de erről már írtam...

Kriszti!
Szorítok neked a fogdokihoz!
Vendég

úgy néz ki, hogy sikerült a kutyusnak gazdit találnom!!!! Holnap lesz a napja!
magdolnam

Szép napot mindenkinek!

Hát amilyen vacak éjszakám volt múltkor, most annyira jól aludtam! Még pisilni sem keltem fel! :shock:
Pedig ittam este eleget!

Képzeljétek, párocska csinált nekem reggelit, és amíg ettem beindított egy mosást, meg elmosogatta az esti rumlit! Annyira aranyos! Imádom! :D

Cserébe azt hiszem majd levágom a haját!

Nálunk ma kolozsvári rakott káposzta lesz! Meg még tegnap ígértem Apának egy adag lekváros diós piskótát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jo reggelt! illetve mar jo napot!

most jutottam ide, mert azonnal nekiestunka pakolasnak ramatyolasnak. Tegnap est jol kidoltem a sorbol, de 4 ora utan mintha teljesen kialudtam volna magam, jott az almatlan forgolodas....
Es rettentoen fajt egesz ejjel a jobb kezem, es szornyut almodtam:( De az ejszakak mar csak errol szolnak.

En ma konyhailag nem vagyok a topon pedig mindent megetttunk mar amit tegnap krealtam:( Talan spenot lesz bundas kenyerel, de hat holnapra is kene foznom....

Mindnekinek vidam szep napot! Setaloknak kimenoknek jo levegozest! VAlamerre en is mennek, de hat parocskmanak tanulnia kell, mert holnap sorsdonto vizsga................
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Kata! Helga túlhord, semmi hír még sajna! Te meg ne legyél ficánka, vigyázz Dórira!

Magdi! Jó mozizást! Az Egyedül nem megy nagyon szuper film!Ha ajánlhatok valamit....

Wera[/[b], [b]Viki[/b] részvét az éjszakáért...

Kriszti
! Én mostanában jó nehezen veszem ráa párom valamire, de most elkezdte összerakni a bababútort! :D :D :D

Én nem alszom rosszul, csipőfájdalom van, de fordulok és hamar visszaalszom. Mondjuk 2-3 pisilés van azért....

Lányok, gyönyörű az idő!!! Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Sziasztok!
megjöttem a suliból! Holnap és holnapután vizsga! de hogy ne legyen olyan egyszerű, ez mindkét napi csak írásbeli! :evil: És 2 hét mulva lesz csak a szóbeli vagy a jövő héten.... szóval még járhatok suliba! :(

a amugy takarítanom is kéne az egész lakást, meg főzni, meg 5-re megyünk a kórházba.

d.dodó

Na, megvolt a birkanyírás... :lol:
Gyorsan le is tusoltam, mert én is csupa haj lettem és azt nem bírom elviselni! :twisted:

Lassan indulunk sétálni. Azt hiszem a fagyizó felé vesszük az irányt! :D :P
Töpörtyű ma nagyon elemében van! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti: nálunk meg tegnap volt hajnyírás! :D
Jó sétálást és fagyizást!
Én sajnos ma is egyedül vagyok de fagyi az van itthon is! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát engem Apa emgint itthagyott! :cry:
Elment a haverokkal!
Marha jó!!!
De. meg csak a gépet ütöttte!
Na mind1,de ez most nem esett jól!! :cry:
Amúgy se vagyok valami fényesen,Áron baba iszonyatosan bulizik,alig ettem pár falatot és úgy feszít az egész hasam!
Du.gondoltam összerakom a kórházi pakkomat,de nincs sok kedvem hozzá!
Hajat is kéne mosnom,körmömet levágtam már amennyire tudtam!

Képzeljétek ismerősöm most hívott megszülettek a sógornőjének az ikrei 35 hétre,2200 és 2130 grammal és mindhárman jól vannak!
2 kiscsajszi!!!

Kép

Kép
ibm

Hát Apa este betolta a maradék Bagamérit, és persze hogy akkor kívánok meg bármit is, amikor nincs itthon! :evil:
Pedig most egész fagyikelyhet meg bírnék enni.... :D

És remélem találunk egy olyan éjjel-nappalit amiben rizst is árulnak, mert szombaton azt valahogy kifelejtettük, hát hogy lesz így ma kolozsvári?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: