A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nagyon sokat nézte, de nincs összekötve. Akkor ezek szerint ikreknek indult?
Igen éreztem már ilyet és olyan fura érzés, de nagyon jó
magdolnam

Sziasztok!

Patr nagyon szép a szoba!!!
Szilvi, üdv a 30-asok klubjában!!! :lol:
Babuli, gratula a jó eredményekhez!!!
Marcsi jobbulást!!! Pihengess!!!
Barbóca üdv itt!!!
Magdi nagyon jók a képek!!! :lol: 2 lepény?! Mik vannak!!! :shock: :shock:

Én tegnap megvettem mindent ami még kellett (legalábbis most azt gondolom :roll: ), ma össze is rakom a kórházi csomagot. Tegnap tök aranyos volt a párom. Nem aludt itthon és azt mondta, ígérjem meg, hogy nem most este szülök. :lol: Mondtam neki, hogy megbeszélem Lucával. :lol:
Na megyek főzni! Jó kis tojásos lecsó lesz lecsó kolbásszal.

Kép
sziszka82

Kata! Szia!!!

Nekem is szokott ilyeneket csinálni,de még nem jöttem rá,hogy melyik dudor milye is lehet! :lol:
De nagyon kis cukik!!!!

Nekem olyat szokott még,hogy ált. a jobb oldalam aljáról,egész oldalról elindul egy kis gömb,de olyan gyorsan hogy követhetetlen!
Apával egyik este néztük,de olyan sebesen megy,hogy nem tudta megfogni!! :lol:
Tök vicces volt,de nemtudom,hogy vajon a keze vagy a sarka volt!!!

Na lépek,elmegyek egy kicsit csavizni mert begolyózok itthon!

Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

hú apa nagyon felhúzott, iszonyúan megsértett és még ő áll neki csapkodni. Annyira megverném!!!!!!!!!!!!!
Szememre hányta hogy milyen kosz van itthon :shock: (pontosítok a malacka előtt állt és tényleg kis forgács meg széna darabok vannak alatta, mert egy állványon van. Na de minden nap felseprek és mosok, de tegnap szinte egész nap úton voltunk éjjel 11kor értünk haza és adtam a malacnak szénát, amit ha akarok sem tudnék kiszóródás nélkül megoldani, de nem volt energiám összeseperni. A kajától elkezdett ugrabugrálni ami ugye forgács kilökéssel jár együtt. Nemrég keltem fel, zuhanyoztam hajatmostam meeg ilyenek és ekkor mondja. Nagyon rosszul esett. Ekkor felhúztam a szobába és csodálkozott hogy nem tudok jópajtis hangulatban beszélni vele. Nálam ez azt jelenti hogy alig jön ki hang a számon úgy elvagyok keseredve. És úgy bebaszta 2szer az ajtót meg magyaráz veszekszik, hogy sokkot kaptam és csak potyognak a könnyeim.) Azt hiszem kihasználom hogy elment és elmegyek én is valahova, de ha hazaér és nem vagyok itthon akkor dühöngeni fog és kb 200al fog száguldozni az úton hogy megkeressem. NEM az hogy átgondolta volna higgadtan hogy megbánthatott, neeeem még itt ugat nekem
magdolnam

Magdolnam! Nagyon jók lettek a képek Liza babáról! Két lepényről még Én sem hallottam! A párodtól nem volt szép dolog, hogy beszólt Neked!

Kriszti! Nekem egyre többet viszket a hasam és ahol sok a repedés ott még fájni is szokott néha! :D Én is zebra vagyok!

Sziszka! Köszönöm szépen!
Vendég

Jó "reggelt" mindenkinek!
Most keltem fel! Végre jól aludtam! És már a párom sem horkolt :) szóval meggyógyult a náthából!
Itt ma is gyönyörűséges idő van! És ma nem is kell főznöm...most reggelizünk, és mivel mult héten mi is vettünk grillt (már husit is vettünk hozzá) igy 3-tól grillezünk a barátainkkal! :lol: Alig várom már! mert tegnap hiába volt baromi szép idő, ki sem tettem a lakásból a lábamat, mert még az is fájt ha állnom kellett!

magdolnam!
Sajnálom hogy megbántott a párod! Néha tapintatlanok tudnak lenni! Szerencsére az én párom mostanában nem hánytorgatja fel hogy kosz van esetleg, mert tudja, hogy alig bírok már egy nap egy valamit megcsinálni!

d.dodó

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
magdolnam

Dodó, na igen.... de úgyis tudja, hogy megcsinálom, vagy mégsem tudja??? De én tudom hogy megcsinálom. Ráadásul arról nem is beszélek, hogy olyan inhüvelygyulladásom van 1,5 hónapja, hogy csak na. A vékony takarót alig bírom el, mert iszonyatos fájdalmat okoz az emelése, vagy a pénztárcám kinyitása tök sok időbe és fájdalmamba kerül. De nem akarok panaszkodni. Ennek ellenére főzök mosok vasalok takarítok. A mosogatás nem megy mert a lábasokat ez a hülye kezem nem bírja el és kiesnek a dolgok a kezemből. Múltkor a kés esett ki és akkor mondtam, hogy én nem mosogatok egy darabig. JA és a doki azt mondta hogy szigorú pihi, és állandó fásli. Hát a pihi az nincs meg
magdolnam

sziasztok!

vagyok ujra!
Csak tegnap delutan miutan hazaertem az eloadasokrol nem volt net, es csak most lett, mert vegre visszakerult a net a helyere!
Es most rakjak a fiuk az eloszobaba a padlot, es akkor kesz minden koszos munka!!!!!!!!!:)

Tegnap az eloadasok egyike pont a szoptatasrol szolt:) Jo volt, es igen szimpatikus volt a nene is aki tartotta, csak sajna a korhazban hallottakhoz kepest csomo az ellentmondas- korhaz valtig bizonygatja kell a cukros viz, mert szomjas,meg leeseik a cukra:szoptatasi tanacsado mondta eleg az elotej, es majd a tej; csecsemos mondta 5 percet lehet elso nap egy alkalommal a mellen a baba, tegnapi neni mondta nincs idokorlat....- szoval azt hiszem mint elso babas anyuka ezer ervvel, gondolattal erkezik, es ha meg el is hatarozta o milyen elveket fog kovetni, majd pillog es probalja elhinni hogy a csecsemos igazat mond...
HAt ember legyen a talpan aki a mindenfele hormonalis valtozas, meg ujdonsag kozepette reos tud maradni es ki tud allni az elvei mellett. Most en is teljesen osszezavarodtam.
De a baba szoba kerdeseben is volt ilyen ido mikor nem voltam biztos abban hogy rooming in a jo, de most a mellett tettem le a voksom, max beviszem ha nem birom, vagy pihenni akarok...

A masik eloadas baba apolasos volt, az is nagyon jo volt!
Vendég

ja, es kimostam az elso adag babaholmit: a pelusokat, torulkozoket, es mar ki is vasaltam:)
Vendég

Sziasztok!

Magdolnam! Tényleg nem szép a párodtól, de nincs neki velemi baja? Csak éppen nem mondja el? Vagy ilyen szemtelen szokott lenni? Csak mert magamról tudom, hogy ha valami miatt mérges vagyok, akkor az élő fába is belekötök. Persze a páromnak ez pont olyan rosszul esik, mint most Neked. De Te meg próbálj nem foglalkozni vele! Tudom, könnyű mondani, de hátha sikerül.
Emlékszem a kéz fájdalmaidra. Még mindig úgy fáj? Szegény. Nekem csak a mutató ujjam ízülete fáj, de az is pont elég. Azért pihentesd!
Kitartás!

sz.andi

Anyjuk, és ez csak a kezdet, mert gyereket nevelni közügy, és mindenki jobban tudja, hogy cumit kell neki adni, nem szabad neki adni, fel kell venni, ha sír, nem szabad felvenni, mert elkényezeted, és sorolhatnám a végtelenségig. Sztem hinni kell az ösztönökben, és ha BÁRMI GÁZ VAN, akkor a szakemberben. Mert én is bevittem még a pirso törülközőt is, mert az jobb neki, mint a sok fehér, mikor megszületik, de mivel lélegeztetni kellett, elő sem került soha. És nyilván nem estem ettől depresszióba, és a kapcsolatunk is jónak mondható. És nem szeretnék gátmetszést, de ha mégis, akkor túlélem. Sztem arra figyeljetek nagyona szülésnél is, hogy bár vannak gépek, de csak Ti érzitek, ami belül történik, és MERJETEK szólni, tiltakozni, inni kérni, panaszkodni, mert nem véletlen a jelzés, amit a szervezet küld. DE legalábbis a körülményekehez képest mindig udvariasan. És ami fontos, hogy az orvos vagy a szakápoló kompetenciáját én nem vonnám kétségbe, ha már vmilyen módon letettem mellette a garast. Mert akkor jogosan kéri számon, hogy ki is a főnök...

potyka

sziasztok!

már egyszer írtam nektek, de közben jött a sógornőm, félbehagytam, megszakadt a net és elszállt!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Magdi!
Nagyon aranyos Liza.
Tündéri pofija van!
A kezedre pedig nagyon vigyázz! Nekem kezeletlen ínhüvelygyulladásból teniszkönyököm lett, amit azóta kétszer műtöttek. Mondanom sem kell, a jobb kezem gyakorlatilag nulla.
Pedig jobb kezes lennék...
Úgyhogy nagyon vigyázz rá, pihentesd sokat. Nem lehet ilyenkor valami kencével kenegetni?
Apával kapcsolatban mély együttérzésem... Az egyém is tapló néha...
(Most is)

Üdvözlöm az újan érkezőket!
Nagyon örülök nektek!

Én már gyógyulgatok, ma egy kicsit jobb. Bár a teán kívül ma még nem ment le semmi, de talán már megmaradok... :?
A tegnapi napot gyakorlatilag átaludtam. Most is menne...

Ma én is babarucikat rendezgettem...
Lehet, hogy a hétvégén én is mosok egy adagot... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi én is olyan vagyok mint te, de vele nem nagyon tudom megtenni. Ő meg hááát nem tudom, majd rákérdezek. ÉRzi hogy nagyon berágtam rá.... hozott túrórudit. Imádom, de én böszke pics nem kértem :shock:
Marcsi, most teljesen együttérzek veled! Pedig olyan édes ember, csak néha kihoz a sodromból!!!!!! Bosszúból felráztam a sörét :lol: :lol: :lol: :lol:
Az a baj, hogy én is úgy érzem, hogy műteni fogják. Csütin megyek reumatologiára, hátha mondanak valami okosat. Kenem gyógynövényes izomlazítóval, de alig ér valamit
magdolnam

Teó!
Fél liter tejcsi? na az se kutya!

Kriszti!
Azt hiszem jól kinének minket itt a csajok a virsli zabálás miatt. :roll:

Marcsi!

Egy kis főtt krumplit egyél azért! Lánykád is javulgat?

Mi voltunk nagybevásárolni, hűtőt, egyéb készleteket feltölteni.

Ma "csak" fehér alapon pici mintás (dinós, kiskutyás, stb) bodykat vettünk, 56 és 62 méretben + textil pelust.
20150601134430

Marcsi! Inkább aludj és pihenj sokat(ha hagynak) csak legyél jobban!

Magdi! Sajnálom, hogy ilyen dinka napja van a párodnak! De a sörös bosszú tetszik! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hali!

A lánykám tegnap elment suliba, bár én mondtam neki, hogy nyugodtan maradjon, igazolom a napját. Az első óra után hazakéredzkedett.
Mikor hazaért, nagyon éhes volt...
Megevett 1 zacskó kekszet. Szerintetek? :shock: :lol:
Szerintem hála az égnek semmi baja!

Most vizipipázni ment a haverjaival...

Magdi!
Nekem sajnos a végén már a közvetlenül könyökbe adott szteroidos injekció sem használt... :?
Borzasztóan fájdalmas, vigyázz magadra!
Hogyan fogsz így sz@ros gyerkőcöt tisztába tenni? Meg kell gyógyulnia. Tényleg pihentesd.
Én vettem anno gyógyászati segédeszköz boltban csuklómerevítőt. az sokat segít ma is... (sajna gyakran visszajön) olyan, hogy a csukló belső oldalán van benne egy merevítő, amitől nem tudod mozdítani. Nem volt olcsó, de sokszor használom.
Mindjárt keresek róla valamilyen tájékoztatót...

A sör jó ötlet...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Magdi!
http://www.gyogyaszati.hu/termekek.php?id=124

Nekem az IT-26-os van.
Vendég

de jó, legalább jó kedvem lett attól, hogy tetszik a sörös akcióm.....
A merevítőt én is használtam, bár nem tudom hogy 1ről beszélünk-e. Várom az infókat erről! A védőnő is uezt mondta, hogy hogy fogom felemelni??????? Felhívta a dokim és kibulizta a reumás beutalót!!! Legalább szakember is lát! Én csak gyogyiba kaptam még régen rá szteroidokat, kicsit kikészült a gyomrom.
na akkor a lányod gyógyulóban van! És te?

Krisztii, kép a rucikról? Én is ráálltam a 62esekre, ha ilyen ütemben nő Lizus :roll:
magdolnam

pont ugyan ilyenem van, ezt aputól kaptam! De nem tudtam pontosan mi ez. Nekem műanyag volt, de annál rosszabb nincs....
magdolnam

Ez nem műanyag, hanem valamilyen szövet. kényelmes viselet...
már amennyire a fájdalom engedi... :?
Ha piszkos lesz, akkor ki lehet venni belőle a merevítőt,és egyszerűen ki lehet mosni.

(A csuklóállást is így lehet változtatni. Csak meg kell fordítani benne a merevítőt.)
Vendég

Potyka: amiket írtál a szülésről és gyerek nevelésről, már megint teljesen egyetértek veled! (többször láttam már, hogy egy hullámhosszon vagyunk! Bár nekem még nincs gyerkőcöm :( de lesz!!!! :D )
Vendég

Potyka :D És Vidokata :D
Az egy hullámhossz már nekem is eszembe jutott :wink:

Anyjuk :D
Nekem anyukám szokta mondani, hogy aki ANYA, és működikaz anyai ösztöne, az mindig érzi, mikor tesz jót a gyerekével. Persze vannak vészhelyzetek, de a mindennapokban mi anyák érezzük, hogy mi a helyes. Persze nem mindenkinek ugyanaz, de a gyerekek sem ugyanazok.
Én pl. ösztönösen vígasztalom, ha sír, ösztönösen szoptatom, ha éhes, stb... Bízz magadban :wink:

Magdolnam :(

Véda
Vendég

Potyka, Véda! Én is egyetértek veletek!

Ma megvettem a kissapit, amiben kihozzuk Larát. Úgyhogy már csak egy kis harisnyát kell szereznem a szerkójához.

A Tescoban az 1700 Ft-os Avent játszócumik 373 Ft-ra vannak leértékelve. Vettem rögtön Rolinak, meg Larának is. Igaz a Laráé az egyik sárga, a másik kék. De majd a kék jó lesz itthonra. A Rolié meg egyik piros, a másik kék. De neki már úgyis csak itthon alváshoz kell.

Meg Larának vettem egy NUK játszócumit 156 FT-ért. Az hiszem ennyi cumi elég lesz, pláne ha nem is fogja szeretni.

Magdi! Még én sem hallottam két méhlepényről. Még jó, hogy így a vége felé észrevették! :shock:

Kép
szly27

Hú, hát nem sokat irogattatok ma csajok!
Mondjuk mi is most értünk haza....3-ra mentünk grillezni....és úúúgy jól laktam! :) De az idő is gyönyörű...még igy este 8-kor is ugy süt a nap, hogy napozni is lehet! :)
Most viszont zuhi, hajmosás, aztán apácskával megnézünk még egy filmet, és asszem be is alszok!

d.dodó

Sziasztok!

Ki volt aki a multkor azt mondta hogy van ismerőse az új nevek anyakönyvezését illetően? Fontos lenne!!!!
Vendég

Jó éjt!

Még mindig ébren, mert iszonyúan rosszul vagyok, Anyuéknál sütögettünk este (illetve drága párom sütögetett husikat), és kicsit már hidegek voltak, amikor ettünk belőle. Még mindig nem dőlt el, merre akar távozni az a sok minden... Bocs a témáért.

Maverick, közvetlen ismerősöm nincs, csak valamikor egy helyen dolgoztunk. Ők javasolják anyakönyvezésre a neveket:
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

MOst csak ennyire futotta (muszáj rohannom..)
Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Ma főzök kis ragulevest, rántott halucit és karfiolt.
20150601134430

napsuteses szep jo reggelt!

Mindenkinek szep vasarnapot!

En nem tudom leszek e vagy sem, mert vegre lehet mit tenni a lakasban! igaz setalni is keszulunk, meg fozonom is kene.
en jo kis husilevest csinalok, masodiknak resztelt majat krumplival, salival, meg ha erom futja, almas sutiket( receptet meg nem kerestem).
De szerintem neha neha bekukkantok:)
Mindnenkinek jo pihit, apazast( en delutan szokas szerint egyedul leszek, mert az en "hos" ferjem a 3 napos hetvegebol csak egy nap megy le a palyara es ez ma lesz....)
Vendég

jó reggelt!

Ma hozza apum délelőtt a pelenkázót!!! Úgy várom már! Aztán szerintem moziba megyünk. Kezdek megenyhülni :oops:
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!

Hát a ma éjszakám iszonyatos volt! Alig bírtam aludni!
Pénteken magos kenyeret ettem és sikeresen ráharaptam benne valami növény szárának darabkájára, ami pont úgy állt, hogy ki lehetett támasztani vele az állkapcsomat. Nem gondoltam, hogy ilyennel fogok benne találkozni, jól ráharaptam, néhány percig nagyon fájt, majd elmúlt.
Hát most éjszaka megint elkezdett fájni, és még mindig tart! :evil: :cry:
Legszívesebben mint a babák,mikor jön a foguk, ráharapnék valamire és úgy mászkálnék egész nap.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Magdi! Majd várjuk a képeket a pelenkázóról! De jó nektek! Én már azt sem tudom, mikor voltam utoljára moziban. Itt Karcagon egy van, de olyan székekkel, hogy fél óra elég belőlük! Nagyon kényelmetlen.

Én is húslevest főzök, meg maradt még rakott krumpli. De szerintem én csak levest fogok enni. Nem szeretem a másnapos kajákat.

Ettem finom fehér retket. Most meg Lara csuklik. Ha valami olyat eszek, ami nagyon jól esik, rögtön csuklik a kiscsaj. Olyan édi!

Barátnőmet elküldték Debrecenbe UH-ra, mert kétszer is sok volt a magzatvize. Kiderült, hogy szerencsére nincs semmi baja a babának, viszont 4 hétttel idősebb a koránal. 27-ről át lett minősítve 31 hetesre. Teljesen kétségbeesett, elkezdett vásárolni, mert eddig nem vettek semmit. Azt mondták neki, hogy akár 6 hét múlva már szülhet is.
De egyébként lehetetlen, hogy 1 hónappal idősebb legyen, mert akkor védekeztek. Most nem tudja mi van.

Ebbe belegondolva, én akár 3 hét múlva szülhetek. És még én sem nagyon tartok sehol sem. Mostmár bele kell húzni!

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Nálunk ma prézlis karfiol lesz ebédre! :D

Magdolnam! képet bárjuk! Jó mozizást!

Kriszti! Sajnálom, hogy rosz éjszakád volt! Az ínyed fáj vagy a fogad mert ha az ínyed akkor azért fáj ennyire mert most érzékenyebb!
Vendég

Sajnos a fogam fáj... :roll: :(
Azt hiszem ideje úgyis elmenni fogászatra, de errefelé szigorúan maszekon :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Azt hiszem ha párocska kedden megkapja a fizut, akkor felhívom az egyik magándokit. Ő nekem való, mert ha esetleg fúrni vagy húzni kell, akkor érzéstelenítő szuri előtt még zsibbasztó zselével is beken!
Ez így egész jól hangzik, amúgy nagyon parázok! mint egy kisgyerek. :oops:
Mintha nem is szülés előtt állnék... :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mindjárt itt van apu, úgy izgulok már :D
Nálunk toscan paradicsomleves lesz, petrezselymes krumpli grillel és rácsos linzer :P
magdolnam

Sziasztok!

Asszem ma végre visszacsatolódok a nyugdíjas pingvinklubhoz! :lol: Már nagyon hiányoztatok ám! :wink: Nagyjából visszaolvastam és örömmel látom hogy mindenki változatlan állapotban!! Ne haragudjatok, képtelenség lenne most a témáknak a töredékére is válaszolni, így inkább majd bekapcsolódok az újakba. Igyekszem fölvenni a fonalat! :D

Jelentem csillog-villog az egész lakás, tiszták az ablakok, függönyök, sehol egy maszat vagy porszem! :D Anyukám tegnap hazament, férjecske dolgozik (kivételesen délelőtt) úgyhogy most egyedül vagyunk babucival.
Rájöttem hogy sajna nem tudom készre berendezni a gyerekszobát még most sem, mert maradt egy 8 cm-es árok az egész erkélyfal körül, amit még meg kell csináltatni. 1-2 héten belül jön a festő és elintézi, de addig továbbra is várnom kell. Hát, szó-mi-szó, jól kicentiztük ezt a felújítást... de már nem érdekel. Egyszer majd kész lesz! 8)

Az éjszakáim változatlanul pocsékok, nem is várok már javulást. Annyival szaporodtak a "tüneteim" hogy már a vállizületem is fáj fekvés közben. :(

A jövő héttől már járnom kell ctg-re! Tök fura, még mindig nem akarom elhinni hogy nemsokára szülök! :lol: Persze tudom, meg minden, csak olyan furi, hogy sokáig annyira távolinak tűnt, most meg már szinte csak pár nap... :twisted:

Kicsit aggaszt, hogy Nóri még mindig sokat forog, nem tudom hogy a francba csinálja, de hol a jobb oldali bordáim alatt csuklik, hol a szeméremcsontomnál!!!
Ma lesz időm, majd megpróbálok csinálni néhány mocorgós pocakfotót. Mindig azt hiszem, hogy már nem tud újat mutatni, de szinte minden napra tartogat valamit a kis drágám!!! Úgy imádom! :lol:

Tegnap kaptam néhány szelet túrós sütit a szomszédból. Asszem ma elkérem a receptet és meg is sütöm, mert valami állati fini volt!! Szóljatok ha kéritek, leírom a többi közé! :wink:

Nah, ennyit rólam! Szépséges napot mindenkinek!! Cuppa :D
Vendég

Na, hát én most keltem még csak fel! Most is azért, mert nagyon nagyon éhes vagyok már! :)
Ebéd az nálunk majd girosz lesz! Mjad holnapra főzök húslevest. Nálunk amugy a holnapi nap nem ünnep, igy délelőtt megyek suliba, párom meg dolgozni! Aztán holnap 5-re megyünk a korházba ahol elmondják a dolgokat mit kell vinni, mire lehet számítani (remélem meg is fogom érteni). Na meg kicsit tanulnom is kéne, merthogy kedd-szerda meg vizsga!

d.dodó

Na kicsit leülök pihenni! Felraktam a levest, kitakarítottam a fürdőt, beraktam a mosást, kitakarítottam a konyhát. Hogy ez a felmosás hogy kikészít. A végén már azt hittem félbehagyom.

Dodó! Sok sikert a vizsgáidhoz! Itt is szép idő van, csak kicsit fúj a szél.

Wera! Nem semmi Nóri! Nagyon kis mozgékony. Én örülök, hoy Lara nem forog. Max. egyszer balra van a háta, egyszer jobbra. De az is ritka. Viszont sokat mocorog.

Kriszti! A fogfájás nagyon nem jó. Ha meg ilyen rendes dokid van, biztos nem fog fájni.

Kép
szly27

Na, egyedül maradtam itthon is, meg úgy látom a fórumon is. Roli meg apa elmentek anyósomékhoz traktort szerelni. Én meg őrzöm a húslevest.

Kép
szly27

Szly :D
Enyémek bicikliznek, de mindjárt megérkeznek, és akkor ebédelünk. Megkívántam itt töbetektől a sóskát, így az lesz krumplival, fokhagymás sült hússal, meg előtte csontleves :D

Holnap lesz egy kis strandolás, de én nem megyek a vízbe, csak egy hűs fa árnyékában olvasgatok majd. Na, az sem lesz rossz elfoglaltság 8)

Pihenjetek sokat!!! Jövő hétvégén már lehet , hogy megkezditek (a 36 hetesekre gondolok) a szülést :roll: :lol:

Véda
Vendég

Én vagyok még :) Csak közben olvasgattam mindenfelé! Hát nekem lassan vasalnom kéne majd a babaruhácskákat.... de nem tudom, hogy lesz e ma kedvem hozzá!

Éjjel amugy megint rettentően fájt a szeméremcsontom!

d.dodó

Véda! Úgy néz ki, holnap mi is megyünk strandra. De még nem biztos. Át kell menni Berekfürdőre, mert a nyaralónál le kell nyírni a vállig érő füvet. Idén még nem voltunk. Utána lehet bemegyünk a strandra is. Bár én nem vagyok oda érte, hoyg Roli fürödjön ilyen időben. Én tuti nem megyek bele. Na majd meglátjuk.

Kép
szly27

Dodó! Nekem nem hogy vasalnom, de először is ki kéne mosnom a ruhákat! Na de már addig eljutottam, hogy kiválogattam. Van vagy 20 bodynk, úgyhogy azt tuti nem kell venni. Van tipi is elég sok, csak csajosításképp kell venni néhányat. De lehet megvárom mit hoznak a látogatók. Úgyis kapunk majd. Néhányat meg már vettem is.

Kép
szly27

Mondjuk én még ráérek, de még meg sem kaptam a cuccot... Más kérdés, hogy nem is hajlok a hirtelen/koraszülésre. Szly, te ismerősödnél sem reális most hirtelen a négy héttel korábbi időpont sztem. Az első UH az egyetlen, ami ebből a szempontból nyom a latban. (mert ugye akkor én is 34 hetes lennék, az meg nem valószínű, hisz akkor az első UHUN nem embrióka, hanem sejtecske kellett volna, hogy legyen a lakó....)

Strandra még én sem vágyom. MOndjuk mi megyünk usziba minden héten, és ha jól sejtem, lassan elbontják a sátrat, így napozgathatok, míg a fiúk sportolnak.

potyka

sziasztok

a kaja nálam is kész én levest nem föztem sütöttem nyuszit petrezselymes krumplit lecsos szeletet
meg palacsintát süt most a lánykám....
apa a pincébe van a haverokkal,bográcsost föznek,a faim a volt anyosnál tegnap ota majd csak holnap jön haza
a lakásban nagyjábol rend van.

én is nagyon rosszul aludtam az éjjel nem kaptam levegöt meg akartam fulladni.....már sehogy sem jo

a jövö hetem huzos lesz doki tápos papir,labor vérvétel védönö meg doki.....uuuuuuuuuuu

szeretnék még venni háloinget vagy valami 2 részest....jaj csajok mi lesz velem nélkületek????????
nem is fogom tudni ki babázik..........
nekem mindenem ki van már mosva vasalva sose tudni alapon
a korházi cucc is a 24 héttöl össze szedve

Képimg][/url]
Kép
ronix

lassan én is én is 30 hetes leszek :D :D :D :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Ne aggódj! Meg van a telszámod? Ha igen a fontos eseményekről küldünk neked Sms-t.

Potyka! Szerintem sem tévedhet egy doki ekkorát. Ráadásul elismert orvos az orvosa, a kórház második embere és nem most kezdte. Jobb gépe van, mint a kórháznak. Ugyan mindig is nagyobb volt a baba, a kezdeti UH-okon is, de nem 4 héttel, hanem max 1-2 vel. Mindegy, majd mond valamit a saját orvosa.

Kép
szly27

Ronix! Mikor kell bemenned?

Kép
szly27

szly
eddig ugy van hogy ha az eredményeim nem változnak akkor juni elején és már csak babával jövök haza.....

a telo számom változni fog az uj 06204844873 remélem jol irtam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: